ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    24-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN TRUFFELS EN EIKELS

    Ik surf al enkele jaren op sennet, en toen de blogs zijn intrede deden op dit medium kon ik mijn pret niet meer op, ik lees namelijk heeeel graag.
    Pareltjes van blogs kwam ik tegen, om naar te kijken, om mee te lachen, om te bewonderen maar ook om door ontroert te worden.
    Onlangs nog kwam ik op een blog van een man die als opschrift had: "Ik kan niet schrijven zoals u leest" en ik dacht, wat een wijze man, want het is zo waar, de interpretatie van de lezer heb je als schrijver niet in de hand. Helaas, ik heb zijn url vergeten te noteren en vind het blog niet meer weer. Dus beste man, als je hier toevallig moest langs komen, laat mij dan even uw url weten, ik smaakte uw blog enorm.

    Helaas, driewerf helaas, kom je af en toe ook een blog tegen dat je het apezuur bezorgt.
    Zo was er ooit het "Vuurpeloton", de meeste bloggers zullen zich het blog en de polemiek er rond nog wel herinneren.
    Ik smaakte hun schrijfstijl en de zinsbouw van hun items wel, echter in één ding gingen ze me te ver, ze kraakten andere bloggers af. Wezen hen op hun tekortkomingen, hun schrijffouten en hun layout. Niet op een vriendelijke manier, ze wezen de blogger er niet op waar hij fout zat of wat hij in de plaats dan beter zou kunnen doen nee, ze boorden sommige bloggers letterlijk de grond in.
    Het was niet hun bedoeling om de mens achter het blog wijzer te maken of om met hem/haar hun kennis te delen, nee het was hen enkel te doen om zo vlug mogelijk en zo hoog mogelijk in de rangschikking te komen, door stokslagen toe te dienen op de rug van onschuldige bloggers. Dat lukte hen nog vrij aardig ook, tot er zo'n grote aversie kwam tegen dat blog, dat het door de webmaster himself werd verwijderdt.
    En de rust keerde weer.

    Als beginnend blogger wil je natuurlijk aan je medebloggers laten weten dat je bestaat. Je doet dat door een reactie te geven of door een button te plaatsen in een gastenboek.
    Als beginnend blogger hebben we dat allemaal gedaan nadat we uren gezweet hadden om zo'n button voor elkaar te kunnen krijgen. Gaandeweg leerde we meer over HTML en de buttons werden groter, mooier geraffineerder, en we waren fier op onze creaties.
    Tot iemand ons diets maakte dat die supergrote buttons veel plaats innamen, vaak te zwaar waren voor een blog en het uit zijn voegen trok, omdat een blog geen website is. Je kon het lezen op het forum, je moet natuurlijk wel de moeite willen nemen om te gaan lezen. En vooral moet je bereid zijn om te willen luisteren naar goede raad.

    De meeste van ons 'oudgediende' hebben dat al lang begrepen, en we handelen er dan ook naar.
    We hebben de html kennis om van alles en nog wat te doen op onze eigen blogs en op de blogs van anderen, maar we moeten niet meer zo nodig. We streven al lang niet meer naar een hoge plek in de rangschikking. We hoeven geen punten te krijgen op onze schrijfsels, we verwijderen de mogelijkheid daartoe, we zitten tenslotte niet in een kleuterklas.
    Wij hebben begrepen waar het echt om draait, om gewoon je ding te doen zoals jij wilt. Voor de ene zal dat schrijven zijn, voor de andere gedichten of mopjes neerpoten, of foto's of PPS'jes. Maar één ding hebben we gemeen, we gaan geen plakaten van buttons plakken in andere blogs en alzo het blog van een ander verknoeien.
    Maar niet iedereen begrijpt het zo.

    Onlangs kwam ik weer zo'n blog tegen, het vuurpeloton in het klein.
    Waarom in het klein? Omdat de man qua layout en zinsbouw nog niet tot aan de enkels komt van het VP.
    Het blog van een man, een vrouwonvriendelijke kerel, al brengt hij het heel subliem en daarom dat de vrouwen die zijn blog bezoeken het niet snappen. Een povere imitatie van Herman Brusselmans, iets wat hem penisnijd geeft, want hij beseft wel degelijk de tekortkomingen tegenover Brusselmans, al zal hij liever doodvallen dan dat openlijk te bekennen.
    Je moet al tussen de regels kunnen lezen om te beseffen hoe de man werkelijk denkt over vrouwen, en tussen de regels lezen kunnen de meeste niet, en daar is de man zich ook bewust van.

    Een 'Hedonist' noemde iemand hem, en dat is treffend weergegeven.. Voor wie niet weet wat een Hedonist is: "Iemand die als richtsnoer voor zijn geestelijke handelingen genotzucht als zijn enige en hoogste goed ziet." M.a.w. de man lapt zijn laars aan wie of wat hij kwetst, zolang hij maar bezoek op zijn blog krijgt die hem paaien.
    Want zo vlug mogelijk hoog in de blograngschikking komen is zijn ultieme doel en daarom ging hij buttons plaatsen in het wilde weg.
    Buttons met de naam 'Kletsmuizeke' en de afbeelding van een bord soep????
    Zonder lezen wat er op de blogs geschreven stond, want dat interesseert hem geen zier.
    Het liet mij even terugdenken aan een overleden blogger en alwaar talloze blogers hun button gingen plaatsen met de vermelding "Mooi blog heb je, kom je ook eens bij mij op bezoek?"
    DE MAN WAS DOOD, VERDORIE! Maar dat interesseerde hen niet, ze lazen niet wat er op het blog stond, nee, zij wilden omhoog. Niet zo hoog als de overleden man, enkel omhoog in de blograngschikking. Wekenlang kwamen er van die buttons binnen. De man zelf moest de onverschilligheid gelukkig niet meer meemaken. Maar hoe zouden zijn nabestaanden zich daarbij gevoeld hebben, zo vraag ik mij af?

    Wel, deze man, deze blogger die ik recentelijk tegenkwam op sennet zou dat ook worst wezen. Zo een man is hij.
    Een man die denkt de wijsheid in pacht te hebben en een krak in HTML te zijn. Alleen vergeet de man dat er bloggers zijn die surfen met een andere browser dan Iexplore, en dat die zijn bloglayout kris kras door elkaar zien lopen.
    Een man die, wanneer je hem op zijn miskleun wijst, de rollen omkeert en jou de schuld geeft.
    Een rancuneuze man die ten einde raad, omdat hij geen tegenspraak duldt, gaat manipuleren.
    Een man die twee stenen kan laten vechten, althans daartoe doet hij zijn uiterste best.
    Alleen zijn er vriendschappen die standvastiger zijn dan zijn gekonkel, en dat lijd dan weer tot hevige frustratie bij de man.
    Een man die als een tsoektsoek een vrouw gebruikt als een goedkoop tapijt. Ze regelmatig over de wasdraad hangt om ze uit te kloppen, en ze verder gebruikt om met zijn vuile voeten over heen te lopen.

    Het vraagt wat inzicht in het menselijk handelen en denken om de man te kunnen doorgronden. Gelukkig heb ik dit inzicht.
    Ik hoop u ook als u toevallig op zijn blog moest terecht komen, of het moest zo zijn dat u zich graag als voetveeg laat gebruiken.
    ©



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    04-08-2007
    Verloren voorwerpen
    Je hebt me dus gevonden. Dank je Meermin.

    {} geschreven door Uvi & Pp


    27-07-2007
    De blogger die je zoekt...
    ... heet Uvi (un voyageur immobile). Dit is de url: http://blog.seniorennet.be/un_voyageur_immobile/ .................Hij heeft ook de blog 'Petit Prince'. Vind je terug als link op zijn blog. Beide links zijn ook in de rechterkolom van mijn blog te vinden...... Enne? Ik snap wel dat je je wilt verdedigen tegen Muizegedoe, maar negeren is in zo'n gevallen nog steeds de beste keuze. Zo denk ik erover.

    {} geschreven door Meermin


    26-07-2007
    bezoekje
    Ik was hier voor het eerst en heb je teksten wel gelezen. Het is inderdaad zo dat velen gewoon een reactie plaatsen zonder verder iets te lezen maar...ik laat het aan mij voorbijgaan! Bloggen moet plezant blijven en voor de rest...

    klosster7sc.jpg

    {} geschreven door gisela


    25-07-2007
    ..
    Eigenlijk heb ik het gevoel dat ik iets gemist heb,ik weet natuurlijk wel over wie je het hebt ,maar de essentie weet ik niet ,zoals Bijouke met haar tapijt ,daarom ga ik maar niet teveel zeggen,laat links liggen ,dat doe ik ook ,en windt je hier niet over op,daar is het toch om te doen ,er zijn belangrijker dingen in 't leven Musje! Dikke Kus van je maatje!

    {} geschreven door hotlips


    hear hear
    Hear hear hebben we hier een nieuwe Titi aan de lijn... Musje toch om je zo op stang te laten jagen door een man, weet je nu nog niet dat de meesten niet beter weten, de sukkelaars, drink een goeie duvel of trappist en koel wat af, volgende vrijdag mag je van mij gerust op tafel slaan of op m'n schouder uithuilen hoor, niet omgekeerd he... kus van Myette

    {} geschreven door Myette


    ...
    Hey Musje, Moet eerlijk bekennen dat ik in het begin ook zo iemad was die veel belang hechtte aan die rangschikking en teller enz. Ik heb echter nooit alle blogs afgelopen om zomaar een button te gaan plakken in gastenboeken, het is zelden dat ik in een gastenboek een bericht zet, ik plaats altijd een reaktie , ik heb al overwogen m'n gastenboek weg te doen maar ik denk dat ze dan hun buttons gaan plakken als reaktie en heb geen zin om die dan alle dagen te verwijderen. Ik vind het ook heel lief die "awardjes" maar heb echt geen zin om ze allemaal aan de zijkant van m'n blog te zetten ,ik draag ze in m'n hart . Dat blog van die man die overleden was weet ik nog héél goed ik heb toen héél heftig gereageerd dat er nooit gelezen wordt , Redpoppy heeft toen ingegrepen en zelf een bericht geplaast in het gastenboek van die man. De man waarover je hier schrijft en zijn blog ken ik goed ben er al gaan lezen en merkte wel dat hij met een paar mensen overhoop ligt en hoog oploopt met zijn htlm codes . Persoonlijk mag ik er niet van klagen is tot nu toe "gewoon" en correct gebleven. Er zijn inderdaad rare kwasten onder de bloggers , soms weet ik niet hoe sommige het volhouden om bijna dag en nacht overal buttons gaan te plakken om toch maar een tegenbezoekje te krijgen zodat hun teller de hoogte in gaat. Gelukkig heb ik m'n verstand op tijd gebruikt , haha, liefs, Nicole

    {} geschreven door nida


    ..
    ik zie dat ge gezien hebt dat mijn tapijt klaar ligt om uw voeten aan af te vegen lieve vriendin.
    Ge hadt die bloemen écht niet moeten meebrengen op bezoek hoor, maar ik moet u zeggen dat ze op mijn tafel, bovenop de tapijt een speciale ereplaats krijgen.
    Uw prachtig gedicht krijgt daarentegen een heel speciale plaats diep in mijn hart.
    uw zeer toegenegen vriendin,

    {} geschreven door bojako





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!