Foto
Foto
Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • openbaar vervoer
  • tel.nummer zoeken
  • kruidenwijzer
  • filters installeren
  • Foto
    Foto
    Mijn favorieten blogs
  • seniorennet.be
  • Zo was het weer
  • PSP werkjes
  • creatieve hobbies
  • eten en genieten
  • Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.

    Pippi Langkous

    Inhoud blog
  • BLOGSTOP
  • Marco
  • Kibbeling
  • Roos
  • Pasen
  • Bijna Pasen
  • Groei&Bloei
  • Marion
  • Hachee
  • Mijn Valentijn
  • Glimlach
  • Anika
  • Shashouka
  • Winter
  • Nieuw leven
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paint-Shop-Pro werkjes

    Leuke PSP werkjes en lekkere recepten
    12-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kibbeling





    Ingredienten

    1. Kabeljauw filet of een andere witvis 300 gram ongeveer 3 porties

    2. Tarwebloem 45 gram + extra voor het paneren van de vis

    3. Water met prik 90 ml

    4. Viskruiden (zonder zout) 2 tl

    5. Bakpoeder 1/2 tl

    6. Frituurolie voldoende om een (frituur)pan te vullen

    Bereiding

    • Snij de vis in blokjes van  ongeveer 5 cm.

    • Zeef het bloem in een kom.

    • Voeg ook het bakpoeder en viskruiden toe aan het bloem. Mix alles goed.

    • Voeg geleidelijk het water met prik toe.

    • Roer alles goed tot er geen klonten zijn.

    • Doe wat bloem op een bord.

    • Bedek een kabeljauw filet met het bloem.

    • Klop het overtollige bloem af.

    • Dompel deze filet onder in het beslag.

    • Doe de filet meteen in de, tot 180 graden celsius, verhitte frituurpan.

    • Bak deze goudbruin.

    • Laat de gebakken kibbeling uitlekken op wat keukenpapier.

    • Serveer de kibbeling met b.v. kerriesaus.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (26)
    18-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hachee





    ingrediënten

    4 personen


    5 middelgrote uien

    700 g runderriblappen

    50 g boter

    3 el tarwebloem

    500 ml water

    2 el witte wijnazijn

    1 tl kristalsuiker

    2 laurierblaadjes

    4 kruidnagels

    5 korrels jeneverbessen


    Halveer de uien en snijd in ringen. Snijd het vlees in stukken van ca. 3 cm.

    Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit in een braadpan de helft

    van de boter en bak de helft van het vlees al omscheppend op middelhoog vuur

    in 3 min. rondom bruin. Schep uit de pan en bak de andere helft van het

    vlees in de rest van de boter. Doe al het vlees terug in de pan.

    Zet het vuur laag, voeg de ui toe en fruit 5 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

    Bestrooi het vlees en de ui met de bloem en laat op laag vuur 3 min. gaar worden.

    Roer regelmatig. Voeg het water toe. Voeg de azijn, suiker, laurierblaadjes kruidnagels en jeverbessen toe.

    Breng aan de kook en stoof het vlees met de deksel op de pan op heel laag vuur in ca. 2 ½ uur

    gaar. Roer regelmatig.


    Haal na 2 uur de deksel van de pan en laat het laatste halfuur tot de gewenste

    dikte in inkoken op laag vuur. Breng de hachee op smaak met peper en zout.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (36)
    22-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shashouka





    Shakshuka

    1 ui

    2 tenen knoflook

    1 zoete puntpaprika

    15 gr. verse platte peterselie

    2 el. olijfolie

    ½ el paprikapoeder

    1 el komijnzaad

    800 gr. gepelde tomaten in blik

    4 eieren

    volkorenpita's

    15 gr. verse koriander

    Aan de slag

    Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, snijd

    in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in

    dunne reepjes. Snijd de peterselie fijn.

    Verwarm de olie in de grote koekenpan (of hapjespan) op middelhoog vuur.

    Fruit de ui 5 min. onder regelmatig omscheppen. Bak de knoflook, paprika, peterselie,

    paprikapoeder en het komijnzaad 2 min. mee.

    Doe de gepelde tomaten bij het ui- paprikamengsel. Plet ze iets met een lepel

    tegen de zijkant van de pan. Schep om, breng op smaak met peper en zout

    en breng aan de kook. Laat 10 min. zacht koken. Verwarm de oven voor op 200 °C.

    Maak een kuiltje in het tomatenmengsel met de achterkant van een lepel en

    breek er voorzichtig een ei boven. Herhaal dit met de rest van de eieren.

    Bestrooi elk ei licht met peper. Leg de deksel op de pan en laat het

    mengsel 5-7 min. zacht koken, tot het eiwit net is gestold.

    Verwarm de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen

    de koriander fijn. Bestrooi de shakshuka met de koriander

    en serveer het gerecht met de pita’s.

    Eet smakelijk


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (108)
    05-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amuse van makreel filet en doperwten





    Amuse van makreelfilet;


    8 personen

    50 g verse doperwten

    1 el crème fraîche

    5 blaadjes verse munt

    50 g verse gerookte makreelfilet

    Dit heb je nodig

    • Staafmixer

    • amuse lepel

    Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 min. gaar.

    Pureer de doperwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa.

    Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de vis in reepjes.

    Leg op iedere lepel een schep doperwten mousse en verdeel hierover de visreepjes.

    Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

    Heb je geen munt dan zou ik het vervangen door dille.

    Een heerlijk gerechte voor kerstavond of het buffet.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (28)
    07-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoetzure garnalen





    • 4 eetlepels ongezouten boter

    • 4 eetlepels honing

    • 1 eetlepel citroensap

    • 1 eetlepel sojasaus

    • 3 teentjes knoflook

    • 600 gram garnalen, gepeld en schoongemaakt

    • zout naar smaak

    • ter garnering: citroenpartjes en peterselie

    • Verhit de boter in een pan met een anti-aanbaklaag boven middelhoog vuur en roer het regelmatig even door tot dat de kleur goudbruin wordt.

      Voeg nu de honing, het citroensap, de sojasaus en knoflook toe en roer het geheel goed door. Laat het 30 seconden koken en haal de pan van het vuur.

      Giet de de vloeistof uit de pan, maar laat er ongeveer 2 eetlepels in zitten. Zet dit even opzij.

      Bak daarna de helft van de garnalen in de pan met het deel van het boter-honingmengsel. Bak ze voor ongeveer 2 minuten per kant.

      Maak de pan even schoon en voeg dan weer 2 eetlepels boter-honingmengsel toe en bak de andere helft van de garnalen.

      Doe de andere gebakken garnalen nu ook weer in de pan en giet het mengsel dat overgebleven is eroverheen. Kruid het nog met wat zout en peper

    • en serveer het met groenten, rijst of een salade of pasta.

      Dit gerecht is snel klaar en overheerlijk.



    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (31)
    22-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griesmeelpudding met advocaat



     

    Ingredienten;

    • 4 eetl. advocaat

    • 80 gr witte basterdsuiker

    • 2 theel. geraspte citroenschil

    • 60 gr. griesmeel

    • 4 dl melk

    • 4 perziken (halve op sap)

    • 4 eetl. rozijnen

    • 1 dl. slagroom

    Zet op mijn lijst

    Bereiden

    Breng in een pan de melk met de geraspte citroenschil aan de kook

    en laat de melk ca 5 min. zachtjes trekken.

    Voeg al roerend de suiker en de griesmeel toe en kook het geheel in ca. 5 min. tot een stevige pap

    . Laat de pap van het vuur iets afkoelen. Klop de slaroom in een kom de slagroom stijf.

    Spatel achtereenvolgens de advocaat, de griesmeelpap en de rozijnen erdoor.

    Doe dit mengsel over in dun ingevette eenpersoons puddingvormpjes.

    Laat de puddinkjes in ca. 1 uur in de koelkast opstijven.

    Keer ze boven een bordje en garneer met een toefje slagroom en een schijfje perzik


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (29)
    06-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholfilet met dragonsaus





    INGREDIËNTEN VOOR DIT RECEPT

    8 scholfiletes

    4 takjes dragon

    250 ml. Witte wijn

    500 ml vis of groentebouillon

    1bouillon

    peper en zout

    BEREIDINGSWIJZE VAN DIT RECEPT

    Zo maak je gepocheerde schol met dragonsaus: 

    Neem een wijde pan zoals een hapjespan en verwarm hierin de groentebouillon met de wijn, de takjes dragon en het laurierblad.

    Breng aan de kook, kook even door en zet uit zodat alle smaken mooi in kunnen trekken.

    Zorg dat je alles klaar hebt staan, de scholfilet gaar je echt als allerlaatste. 

    Verwarm je bouillon tot 90 graden en laat er 4 scholfilets in zakken, draai het vuur weer hoger tot net onder de kook (90 graden)

    Afhankelijk van de dikte en de temperatuur van de scholfilets houd je deze 4 tot 8 minuten tegen de 90 graden tot ze gaar zijn.

    Haal ze uit de bouillon met een schuimspaan en controleer de gaarheid. Schep de filets op een bord met keukenpapier en verdeel ze over borden.

    Serveer met dragonsaus. 

    Wil je alle filets samen garen neem dan de dubbele hoeveelheid vloeistof zodat de temperatuur niet te veel zakt en de vis onder vocht staat.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (37)
    19-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pita Pizza





    Ingrediënten voor pizza met witte saus:

    • grote pitabroodjes

    • crème fraîche

    • klein knoflookteentje

    • peper & zout

    • reepjes paprika

    • rode ui

    • feta of geitenkaas

    • eventueel: pijnboompitten

    Ingrediënten voor pizza mozzarella:

    • grote pitabroodjes

    • pasta saus

    • reepjes paprika

    • mozzarella

    • geraspte kaas

    • zwarte olijven

    • rucola

    Bereidingswijze:

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden.Snij de pitabroodjes doormidden. (dit gaat makkelijker als je ze eerst 2 minuten in de broodrooster opwarmt.)

      Voor de pizza mozzarella: bestrijk de pitabroodjes met 1 eetlepel pastasaus en beleg met plakjes mozzarella (eerst even droog deppen met een keukenpapiertje zodat je pizza niet zompig wordt), geraspte kaas, reepjes paprika en zwarte olijven.

      Voor de pizza met witte saus: meng de crème fraîche met 1 klein teentje knoflook (geperst of fijngesneden) en wat peper en zout. Verdeel 1 flinke eetlepel van de witte saus over het pitabroodje en beleg met dunne ringen rode ui, reepjes paprika, wat gebrokkelde feta of geitenkaas en eventueel pijnboompitten.

    2. Zet de mini-pizza’s in de voorverwarmde oven, ze zijn na ongeveer vijf tot tien minuten klaar. Als ze klaar zijn kan je er een paar handjes rucola over verdelen, superlekker!


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (27)
    01-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aspergesoep (dit moet je proeven)





    Ingrediënten

    Voor 4 personen:

    • 500 gram (het liefst dunne) witte asperges

    • 1 blokje groenten- of tuinkruidenbouillon

    • 75 gram roomboter

    • 75 gram bloem

    • 75 gram mascarpone

    • 3-4 eetlepels fijngehakte peterselie

    • Vers gemalen peper en zout

    De bouillon

    Begin met het maken van de bouillon en schil hiervoor de asperges.

    Snijd ongeveer een centimeter van de uiteindes en doe deze samen met

    de schillen en asperges in een brede pan met 1,5 liter water.

     Breng aan de kook met een snufje zout en suiker, en laat zo minstens een kwartier koken.

    Haal de asperges uit de pan wanneer ze zacht zijn, zet het vuur laag en

    laat de bouillon met de deksel op de pan op smaak komen. Haal na minstens een half uur

    (hoe langer de bouillon trekt, des te sterker de smaak) de deksel eraf en zet het vuur (middel)hoog.

    Voeg een bouillonblokje toe en laat inkoken tot je nog ongeveer twee derde (dus een liter) over hebt.

    Breng eventueel extra op smaak met peper en zout. Laat volledig afkoelen.

    De roux

    Om de soep te binden maak je als basis een roux. Dit is een mengsel van

    gelijke delen boter en bloem en maak je door eerst de boter in een klein pannetje te smelten

    . Voeg voordat de boter bruin wordt in één keer de bloem toe en roer met een

    houten (pol)lepel tot je een gladde massa hebt.

    Bak de roux een minuut of drie, zodat de bloem gaart. Doe je dit niet?

    Dan krijgt je soep hoogst waarschijnlijk een melige smaak.

    De soep

    Blus de roux af met de afgekoelde bouillon (zorg er altijd voor dat of

    de roux warm en de bouillon koud, of andersom) en roer met een garde

    tot je een egale soep hebt. Voeg de mascarpone en peterselie toe, en breng

    eventueel verder op smaak met zout en peper.

    Voeg vlak voordat je de soep serveert de aspergepuntjes toe en laat

    hooguit vijf minuutjes opwarmen. Eet smakelijk!

    Het is niet zoveel werk en je eet je vingers erbij op.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (22)
    30-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knolselderijsoep





    Ingrediënten

    Voor 4 personen:

    1 knolselderij, geschild en in blokjes

    1 prei, in dunne ringetjes (het witte gedeelte)

    1 stengel bleekselderij, in stukjes

    4 grote sjalotten, gesnipperd

    2 tenen knoflook, fijngehakt

    115 gram paddenstoelen, in stukjes gescheurd

    1 eetlepel tijm

    1 eetlepel bladpeterselie, fijngehakt

    150 gram pancetta of spekjes, in reepjes of blokjes

    945 ml kippenbouillon

    Olijfolie

    Zout & peper


    Knolselderijsoep met gebakken paddenstoelen

    Begin met het uitbakken van de spekjes, op laag vuur, in een grote soeppan met deksel. Voeg eventueel een klein beetje olie toe als dat nodig is.Schep de uitgebakken

    spekjes op een bord met een dikke laag keukenpapier, om uit te lekken.

    Haal 1 eetlepel van het achtergebleven vet uit de pan en zet het opzij, voor later gebruik. De rest laat je in de pan zitten. Bak daarin op laag vuur de bleekselderij, prei, sjalotten, knoflook en tijm gedurende 10 minuten, tot ze zacht zijn.

    Pureer de soep in een blender of met een staafmixer tot ‘ie glad is. Houd zolang warm.

    Bak de paddenstoelen in het achtergehouden spekvet op hoog vuur, tot ze lichtbruin zijn. Doe de spekjes er nog even bij om ze door te warmen.

    Schep de knolselderijsoep in kommen of borden. Leg de gebakken paddenstoelen en de spekjes er bovenop. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (41)
    30-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pulled Chicken





    PULLED CHICKEN

    400 gram kippendijen

    3 eetlepels ketjap

    snufje zout

    2 eetlepels ketchup

    2 eetlepels bruine suiker

    2 eetlepels chilisaus

    4 stuks hamburgerbroodjes

    1 theelepel extra vergine olijfolie

    1 handvol rucola


    Bereiding 

    Snijd de kippendijen in platte, dunne stukjes.

    Bestrooi ze met zout en peper naar smaak.

    Leg ze in de pan en sluit de deksel tot de kip gaar is.

    Laat de kip 10 minuten afkoelen en pluk de kip vervolgens in kleine stukjes

    . Doe de geplukte kipstukjes een koekenpan pan en roer deze samen met de ketjap,

     de ketchup, de chilisaus en de suiker even goed door elkaar.

    Snijd de broodjes door de helft, kwast de binnenkanten in met olie en leg ze kort op de grill

    tot er mooie grillstrepen ontstaan. Serveer het broodje met wat rucola sla en de sticky pulled chicken. 

    Naar smaak wat barbecue of chilisaus overgieten.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (44)
    28-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rilette van Kabeljauw

    Dit recept heb ik weten te ontfutsellen uit de keuken, van het Kerstdiner

    INGREDIENTEN

    • 2 sjalotten

    • 1 teentje knoflook

    • 8 el olijfolie

    • 250 ml witte wijn

    • ½ visbouillonblokje

    • 500 g kabeljauw

    • 2 el crème fraîche

    • zout en peper

    Bereiding

    Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Verhit 2 el olijfolie en fruit er de sjalot en de knoflook in.

    Blus af met de witte wijn en 100 ml water. Voeg het bouillonblokje toe

    . Breng op laag vuur aan de kook. Leg de kabeljauw in de hete bouillon en pocheer

    hem op laag vuur in 5-7 minuten gaar.

    Giet de kabeljauw af en laat hem uitlekken.

    Meng de crème fraîche en 3 el olijfolie met een vork door de vis.

    Breng het geheel op smaak met zout en peper. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (14)
    20-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatie





    Wij hebben genoten van een mooie en fijne vakantie.

    Harmke en Fred


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (19)
    27-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortelsoep



    Ingrediënten

    • 2 el olijfolie
    • 1 teen knoflook, fijngesneden
    • 3 cm verse gember, fijngesneden
    • 1 ui, fijngesneden
    • 1/2 tl sambal oelek
    • 750 ml water
    • 2 kippenbouillontabletten
    • 1 zak worteltjes geschrapt (300 g)
    1. Bereiden

      Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de knoflook, gember en ui 5 minuten. Bak de sambal 1 min. mee.
      Voeg het water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook. Kook de worteltjes ca. 15 min. mee.
       Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
      Lekker met ringetjes bosui.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (16)
    20-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeuf Stroganoff
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .







    Boeuf Stroganoff

     

    600 gr. Ossehaas

    50 gr. Boter

    Zout en peprer

    Paprikapoeder

    1 ui

    1 teentje knoflook 200 gr. Champions 2 afgestreken eetlepels bloem

    1 eetlepel tomatenpuree

    Worcestersaus

    3 dl. Kippebouillon

    ½ dl. Witte wijn

    ½ theelepel gedroogde dille

    Peterselie

     

    Het vlees in reepjes snijden. In een grote braadpan de helft van het vlees zo snel mogelijk

    bruin bakken. De reepjes keren met een (pannekoekmes) u mag er niet in prikken.

    Er wat zout, peper en paprikapoeder overheen stroeien en uit de pan nemen.

    De tweede helft op dezelfde manier bakken. De resterende boter in de pan doen en hierin

    Klein gehakte ui, fijngemaakte knoflook en de champions bakken tot de ui goudbruin is.

    De bloem erover strooien, heel kort meebakken en tomatenpuree, zout, peper en wat worcestersaus erdoor roeren. Al roerens de bouillon er bijschenken, dan de wijn en alles 5 minuten

    laten sudderen. Tot zover kunt u  ’s-morgens het gerecht klaarmaken.

    Dan dille en zure room er doorroeren en het vlees warm laten worden in de saus.

     

    De kenners kunnen er nog wodka overheen flamberen, maar ik doe dat nooit.

     

    Dit is een heerlijk gerecht die je met succes je gasten voor kunt zetten en vrijwel

    nooit mislukt. Eet smakelijk.

     

    Tip; eet er gnocci bij.


    Wijntip van Luc;  Gevrey-Chambertin. http://blog.seniorennet.be/luc2312/


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (15)
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardbeien
    TIP; aardbeien invriezen

    Aardbeien zijn nu nog betaalbaar, maar over twee maanden niet meer.
    Als je aardbeien in zijn geheel invriest, wordt het een vies papje
    als je ze ontdooit.
    Daarom is het beter om de aardbeien eerst een beetje te prakken,
    alvorens ze in een bakje in te vriezen.
    De smaak blijft prima.

    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (2)
    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .



    Citroen invriezen;


    Was de citroenen
    Snij de beide uiteinden van de citroen af en verwijder ze.
    Snij de rest in plakken, doe ze in een plastic bakje
    en vries ze in.

    Zo heb je altijd citroen in huis. Voor een vis- of een garnalen gerecht

    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (1)

    Over mijzelf
    Ik ben Harmke
    Ik ben een vrouw en woon in Maassluis (Nederland) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 20/01/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: PSP,zingen, nordic-walking en legpuzzels..
    Ik ben getrouwd met Fred en hebben een gezamelijke hobby n.l. Het houden en kweken van pijlgifkikkers.

    Foto

    Met duizend

    kleine stapjes

    naar je doel


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn blogmaatjes
  • Voske-Dirk
  • Eddy
  • Steffie
  • Maarten
  • Sylvain

    Alle Meiden
  • Marianne
  • Mariska
  • Ingrid
  • Monique
  • Lenie
  • Benthe

    Mijn Blogmaatjes
  • Gewoon Jos
  • Beverse weetjes
  • Meeuw
  • Dini
  • Tiny en Ans
  • De westhoek
  • Corba Jack

  • Maassluis
  • Digitale stad Maassluis
  • Samen zijn wij maassluis
  • Maeslantkering

  • Foto

    Niets is zo hoorbaar

    als de stilte.


    Favorieten Pijlgifkikkers-sites
  • dendrobatesworld
  • Frogs and more
  • Plaatjes van Pijlgifkikkers
  • plumifrons

  • Archief per maand
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 04-2022
  • 02-2022
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 10-2020
  • 03-2020
  • 12-2018
  • 06-2015
  • 04-2012
  • 09-2011
  • 04-2011
  • 10-2010
  • 09-2010

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!