Edward Menez heeft in 90 landen chemtrails waargenomen en is ervan overtuigd dat ze gebruikt worden bij weermodificatie, waaronder onnatuurlijke droogtes en overstromingen.

“Ik begon overal waar ik kwam naar de hemel te kijken, en al gauw kon ik ‘voorspellen’ wat voor weer het op een bepaalde dag zou worden, aan de hand van hoeveel chemtrails ik die dag zag. Ik zag dat chemtrails er helemaal niet voor zorgden dat het ging regenen – integendeel, ik zag dat chemtrails een opkomende storm oplosten, en er winderig weer voor in de plaats maakten.”

Ik begon chemtrails op te merken rond de tijd dat 9/11 plaatsvond. Dat is meer dan 20 jaar geleden, en ik weet niet wanneer dit verraderlijke gif uit de lucht begon neer te regenen, schrijft Edward Menez.

Aanvankelijk negeerden de nieuwsmedia gewoon de mensen die begonnen te verkondigen: “Ze bespuiten ons!”.

Toen begonnen de nieuwsmedia te zeggen: “O, dat zijn maar condensatiestrepen”. Toen het voor iedereen te duidelijk werd dat, nee, dat niet alleen maar condensatiestrepen waren, zeiden de nieuwsmedia: “Wij sprayen de hemel voor regenwolken”.

Nu wij weten dat ook dat een leugen is, want er zijn nog steeds chemtrails over de hele westelijke helft van de VS en toch heerst daar de ergste droogte in een millennium, begint het ons duidelijk te worden dat er om een meer, verraderlijke reden chemtrails boven ons gespoten worden.

Bill Gates beweert nu dat wij “de zon moeten blokkeren” om Global Warming te voorkomen. Bill Gates beweerde ook dat de Covid-19 vaccins gebruikt werden voor immuniteit tegen die vermeende griepachtige ziekte. De waarheid is dat Bill Gates een leugenaar is: zowel de Covid-19 vaccins als de chemtrails worden gebruikt als langzame moordmethoden om de wereld te depopuleren. Beide zijn vergiften die gebruikt worden om uw immuunsysteem te compromitteren.

Een inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder

Hier in: Chemtrail Pilot Blows the Lid Off OPERATION INDIGO SKYFOLD zegt een chemtrail piloot:

“Allereerst wil ik zeggen dat ik het niet eens ben met mijn missie-opdrachten. Maar welke soldaat doet dat werkelijk ooit. Verschillende van ons hebben van tijd tot tijd overwogen om de gelederen te breken en AWOL [absent without leave] te gaan. Wij worden in het duister gehouden als het erom gaat eerlijke antwoorden te krijgen over wat wij werkelijk spuiten. Mochten zij ontdekken dat wij, onze gezinnen, actief navraag doen over de zogenaamde “chemtrails”, dan zullen er automatisch en snel disciplinaire maatregelen genomen worden… INDIGO piloten worden gekozen uit de rangen binnen de luchtmacht, de marine en de kustwacht. De meeste van de piloten zijn “gehard voor de mensheid” en zouden zich minder kunnen bekommeren om het uitmoorden van ongewenste of uitlogende aspecten van Amerika en de wereld”.

Hij vervolgt met te zeggen: “Ik ken maar een klein deel van het grotere geheel, want zij verkokeren alles.” Hij gelooft dat het zwaartepunt van hun vluchten “verplaatst zal worden naar gebieden ten oosten van Californië en Texas, om de droogte verder het binnenland in te jagen”. De piloot voelt zich beschaamd omdat hij het luchtruim vervuilt en grijs maakt.

Kristen Meghan, een ex-Air Force medewerkster die in Bio-Environmental Engineering werkte, zei dat zij ontdekte dat “tonnen en tonnen en tonnen” aluminium, barium en strontium verborgen werden gehouden in de registers wat betreft het gebruik ervan en de naam van de fabrikant, en zij werd uit de Air Force gezet wegens het onderzoeken en aan het licht brengen hiervan.

Zowel de chemtrail piloot als Kristen Meghan zijn moedige klokkenluiders, maar hun verslagen waren van 2014 – is er sindsdien iets mee gedaan?

Het Nieuwe Normaal vereist een NIEUWE Reactie

Een contrail van een vliegtuig is waterdamp en zal binnen enkele minuten geheel verdwijnen. Een chemtrail echter blijft nog lange tijd intact als een lange witte streep, en vormt zich dan heel langzaam tot een wazige wolkachtige vorm, die een blauwe lucht plotseling grijs maakt.

“Ik begon overal waar ik kwam naar de hemel te kijken, en al gauw kon ik “voorspellen” wat voor weer het op een bepaalde dag zou worden, aan de hand van hoeveel chemtrails ik die dag zag. Ik zag dat chemtrails er helemaal niet voor zorgden dat het ging regenen – integendeel, ik zag dat chemtrails een opkomende storm oplosten, en er winderig weer voor in de plaats maakten.”

Dit gebeurt niet alleen in de Verenigde Staten. Het gebeurt bijna overal in de wereld in een gecoördineerd programma van genocide, net als de Covid-19 wereldwijde samenspanning. Ik ben in mijn leven in ongeveer 90 landen geweest, waarvan minstens 70 sinds 2001. In bijna elk land waar ik geweest ben, heb ik opzettelijk de lucht gescand op chemtrails.

In de meeste Afrikaanse landen zijn er minder chemtrails dan in het zwaar gechemtraileerde Europa en de Verenigde Staten (Wat een toeval! Net als de concentratie van Covid-vaccins), maar er zijn wel chemtrails in Afrika. Ze zijn matig zwaar in Azië (inclusief China), en ze bestaan in bijna elk land dat ik bezocht heb. Er zijn maar twee landen waar ik geprobeerd heb chemtrails te zien, maar ze niet gezien heb: Bhutan en Noord-Korea.

Er zijn veel chemtrail-websites, maar pas op voor desinformatie! Een goede site die ik onlangs tegenkwam voor foto’s van de binnenkant van een chemtrailvliegtuig is: The Truth About Chemtrails.

Een andere site die al lang een goede reputatie heeft, is Dane Wigington’s Geoengineering Watch: Geoengineering Affects You, Your Environment, and Your Loved Ones.

Wij zijn in oorlog... en de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten

Het sproeien van chemtrails is er tot nu toe van beschuldigd de lucht, het water en de grond rechtstreeks te vergiftigen met barium, aluminium en strontium. Chemtrails hebben ook de schuld gekregen van het veroorzaken van de ziekte van Morgellon, waarbij kleine vezels in iemands lichaam beginnen te groeien. Ja, deze dingen leiden tot een langzame dood.

Maar de grootste red-flag voor mij is het gedram van de nieuwsmedia (regering) over het onderwerp chemtrails geweest. Wij kunnen duidelijk met onze eigen ogen zien dat condensatiestrepen uit een vliegtuig anders zijn dan chemtrails uit een vliegtuig. Wij kunnen duidelijk zien dat chemtrails van een volkomen helderblauwe hemel binnen enkele uren een bewolkte grijze dag maken, en toch zal het niet regenen.

Totdat gechanteerde en omgekochte chemtrail piloten zich gaan melden en weigeren nog langer te sproeien, zal er een doofpot blijven bestaan. Dezelfde situatie geldt voor de werknemers van de COVID-vaccinproducenten.

Zolang de mensen van de wereld het bestaan en de negatieve gevolgen van chemtrails niet beginnen op te merken en te vertellen, zullen ze op ons gebruikt blijven worden alsof we ratten zijn. Dezelfde situatie geldt voor de ontvangers van de Covid-vaccins.

Chemtrails waren in feite een voorloper van de Covid-vaccins. Zowel chemtrails als Covid-vaccins gebruiken bedrog om langzaam te doden en te depopuleren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram