In zijn laatste serie dia’s van bloedmonsters van zowel “gevaccineerde” als ongevaccineerde mensen, heeft Dr. Philippe van Welbergen aangetoond dat het grafeen dat bij de mensen wordt ingespoten zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, dat het magnetische eigenschappen krijgt of een elektrische lading, en dat de vezels aanwijzingen vertonen van complexere structuren met strepen, bericht Expose-news.com.

Hij heeft ook aangetoond dat “scherven” grafeen worden overgebracht van “gevaccineerden” op vaccinvrije of ongevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen vernietigd worden en bloedklonters ontstaan bij de ongevaccineerden.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die aan het bloed van mensen wordt toegebracht door Covid-injecties, door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe, geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans gemeenschapskanaal, Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en het laat op gang komen van hevige menstruaties (vrouwen vanaf hun 60e), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen te zien. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien. Wij weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen zijn.

Sindsdien is Dr. Philippe regelmatig te gast geweest bij Loving Life TV: hij heeft de uitrol van de experimentele Covid-injecties aan de kaak gesteld; hij heeft updates gegeven over de toenemende schade die de experimentele Covid-injecties in de loop van de tijd aan het bloed toebrengen; en hij heeft updates gegeven over de Covid-situatie in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Vaccineren voor de Great Reset: WHO eist hoger tempo!

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s van bloedmonsters. De livestream was lang, dus heeft Loving Life TV hem in twee delen opgesplitst.

Deel Eén is een discussie met antwoorden op vragen van het publiek.

In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn nieuwste bloeddia’s en legt hij uit wat er op de beelden te zien is. Hij bespreekt bijna 100 bloeddia’s van zowel “gevaccineerde” als vaccinvrije patiënten. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten “besmet zijn met vaccintoxines door shedding”.

Hieronder ziet u een kort fragment uit deel twee, met dank aan The Timeline Post kanaal op Telegram.

Hieronder ziet u een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen, gezien met een microscoop, hoe bloed eruit hoort te zien. Er is geen stolling of vreemde voorwerpen in te zien.

De volgende afbeelding is van een persoon die geïnjecteerd is met het experimentele geneesmiddel Covid. Het bloed is gestold, de misvormde rode bloedcellen zijn samengeklonterd. De cel die in het beeld omcirkeld is, is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in het beeld, die naast de grafeenvezels zit. U ziet de grootte van de grafeenvezels in verhouding tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen de haarvaten blokkeren. U kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

Een paar weken voordat de video hieronder gemaakt werd, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende kanten van de grafeenvezels. In het onderstaande beeld zijn rechts van de vezel de cellen gestold en aan de linkerkant is wat lijkt op een spleet of ruwweg achterwaartse “C”-vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” vroeger niet gezien werd, maar dat het nu plotseling in bijna elk monster gezien wordt. Het is een aanwijzing dat “deze dingen veranderd zijn, hun reactie met de omringende bloedcellen is veranderd … en ik weet niet wat de aanleiding is geweest,” zei hij.

Tech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief "miljardairs zomerkamp" met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos

De afbeelding hieronder is van een bloedmonster van een vaccinvrij, of ongevaccineerd, driejarig kind. Het toont stukjes of “scherven” van grafeen die “het resultaat zijn van vervreemding,” met andere woorden het grafeen is overgebracht van “gevaccineerde” ouders op hun ongevaccineerde kind.

Hieronder ziet u de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig ongevaccineerd kind, wiens bloed besmet en vernietigd is door de overdracht van grafeen uit zijn omgeving, die een Covid-injectie gehad heeft. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in feite verlamd, het kind kan zijn rechterarm niet optillen en het bovenbeen functioneert niet goed.

De presentatie van Dr. Philippe is werkelijk oogopenend en afschuwelijk – een must om naar te kijken, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties “veilig” zijn en erop staan dat mensen geïnjecteerd worden. De Covid-injecties zijn wapens van genocide, en hoe de mensen die ze ontworpen hebben nog steeds vrij rondlopen is ongelooflijk.

U kunt de presentatie hieronder bekijken of op Loving Life TV HIER.

Loving Life TV: Dr Philippe (deel twee), De Bloedglaasjes, 12 februari 2022 (90 min)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

87 REACTIES