Inhoud blog
  • Andijvie met ham
  • Andijvie met eieren
  • Andijvie in roomsaus
  • Andijvie in kerriesaus
  • Andijvie au gratin
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    VOEDSELBANK RECEPTEN

    30-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie met ham

    1 kg andijvie
    30 gr. bloem
    30 gr. boter
    2 dl bouillon
    1/2 dl melk
    100 gr. geraspte kaas
    200 gr. gekookte ham in plakjes

    -----------------------------------------------

    Snijd de andijvie in reepjes, was ze en doe ze met het aanhangende water in een pan en laat ze slinken. Voeg er wat zout bij en laat dan de andijvie heel goed uitlekken. Verhit de boter, roer er de bloem door en beetje voor beetje de bouillon en de melk. Blijf roeren tot je een gebonden saus hebt. Roer dan 100 gr. geraspte kaas erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout. Vet een ovenschaal in en leg hierin om en om een laag andijvie, saus en ham. Bestrooi de bovenkant met geraspte kaas en leg hier en daar een klontje boter op het gerecht. Bak de schotel 15 minuten in een voorverwarmde oven van 220C. Lekker met aardappelpuree.

    30-09-2013 om 23:12 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie met eieren

    1 kg andijvie
    6 eieren
    40 gr. boter
    30 gr. bloem
    2 dl melk

    -------------------------------------------

    Maak de andijvie schoon, snijdt deze in reepjes en was deze. Kook de andijvie in een pan met ruim water en een snufje zout in ongeveer 10 minuten beetgaar. Spoel dan de andijvie af onder de koude kraan en laat de andijvie uitlekken. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijdt ze in kleine stukjes. Verhit de boter in een pan en roer er de bloem door. Giet beetje bij beetje de melk erdoor en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Roer de stukjes ei en de andijvie door de saus.

    30-09-2013 om 23:11 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie in roomsaus

    800 gr. andijvie
    2 dl melk
    30 gr. boter
    2 el koffieroom
    snufje nootmuskaat
    1 el maizena

    ----------------------------------------------

    Maak de andijvie schoon, snijdt deze in dunne reepjes en was deze. Breng in een pan een bodempje water met een beetje zout aan de kook, doe de andijvie dan in de pan en laat deze 15 minuten koken. Voeg dan de boter, koffieroom, nootmuskaat en een snufje zout toe. Roer in een kopje de maïzena met wat water tot een papje en bind hiermee de andijvie. Lekker met gehaktballetjes en macaroni.

    30-09-2013 om 23:10 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie in kerriesaus

    1 kg andijvie
    50 gr. boter
    1 ui
    2 tl kerriepoeder
    40 gr. bloem
    2 dl melk

    ------------------------------------------------

    Maak de andijvie schoon, snijdt ze in reepjes en was deze. Kook de andijvie in een pan met het aanhangende water in ongeveer 10 minuten gaar. Maak de ui schoon en snipper deze heel fijn. Verhit de boter in een pan en bak hierin de ui lichtbruin. Voeg de kerrie toe en bak deze even mee. Roer de bloem erdoor en giet beetje voor beetje de melk erbij. Blijf roeren tot er een mooi gebonden saus ontstaat. Maak de saus op smaak met peper en zout. Laat de andijvie goed uitlekken op een vergiet en schep deze dan door de kerriesaus. Laat het groentegerecht goed warm worden.

    30-09-2013 om 23:10 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie au gratin

    1 kg andijvie
    30 gr. bloem
    30 gr. boter
    2,5 dl melk
    100 gr. ontbijtspekplakjes
    50 gr. geraspte kaas

    ----------------------------------------------

    Maak de andijvie schoon, snijdt deze in reepjes en was deze. Doe de andijvie met het aanhangende water en een beetje zout in een pan en laat dit slinken. Laat dan de andijvie goed uitlekken. Verhit de boter in een pan, roer er de bloem door en voeg dan beetje de melk toe. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat en breng dit op smaak met peper en zout. Roer de andijvie door de saus. Vet een ovenschaal in en schep hier de andijvie in. Bak in een koekenpan het ontbijtspek krullerig en leg dit op de andijvie. Strooi de geraspte kaas erover en laat de andijvie in een voorverwarmde oven van 200 graden 10 minuten gratineren. Lekker met aardappelpuree en een gekookt ei.

    30-09-2013 om 23:09 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie a la creme

    1 1/2 kg andijvie
    20 gr. boter
    15 gr. bloem
    2 dl melk
    scheutje koffieroom

    ----------------------------------------------

    Snijd de andijvie in smalle reepjes. Was de andijvie heel goed en doe ze met het aanhangende water en wat zout in een pan. Kook de andijvie in ongeveer 10 minuten gaar en laat deze dan uitlekken op een vergiet. Verhit de boter in de pan, roer de bloem er goed door en giet dan beetje voor beetje de melk erdoor. Laat de saus even doorkoken en breng het op smaak met zout, nootmuskaat en een scheutje koffieroom. Schep dan de andijvie door de saus.

    30-09-2013 om 23:08 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijvie met kaassaus

    1,5 kg andijvie
    25 gr. boter
    25 gr. bloem
    1 dl melk
    1 dl kookvocht
    100 gr. geraspte kaas
    nootmuskaat

    --------------------------------------------------

    De andijvie schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Was de reepjes nog eens goed en zet de andijvie op in een pan met het aanhangende water. Laat de andijvie slinken, bestrooi het dan met een beetje zout en laat het nog 2 minuten koken. Laat dan de andijvie goed uitlekken (vang kookvocht op). Verhit de boter in een pan, roer er de bloem door en dan scheutje voor scheutje de melk en het kookvocht. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Voeg dan de kaas, wat zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Laat de andijvie in de saus warm worden. Lekker met gekookte eieren en gebakken aardappelen.

    30-09-2013 om 23:07 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Andijvie
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelen met bacon

    1 kg aardappelen
    nootmuskaat
    1 dl melk
    150 gr. dungesneden bacon

    ----------------------------------------
    Schil de aardappelen, was ze en kook ze 10 minuten. Giet ze af en snijd ze in plakjes. Vet een ovenschaal in en leg hierin de aardappelplakjes. Bestrooi met een beetje nootmuskaat. Maak de melk warm en giet dit in de ovenschaal bij de aardappelen. Bedek de schaal met baconplakjes. Zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200C. Lekker met kropsla met kaas.

    30-09-2013 om 13:30 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:01. Aardappelen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehaktballen met appel en ui

    500 gr. gehakt
    2 uien
    2 el fijngehakte peterselie
    1 ei
    nootmuskaat
    8 el paneermeel
    50 gr. boter
    2 appels

    ---------------------------------------------
    Maak de uien schoon, snijd 1 ui in ringen en snipper de andere heel fijn. Doe ge gesnipperde ui bij het gehakt samen met het ei, 4 eetlepels paneermeel, peterselie, nootmuskaat, wat peper en zout. Meng alles goed door elkaar en vorm er 8 kleine, vrij platte ballen van. Wentel de gehaktballen door de rest van het paneermeel. Verhit de boter in een pan en bak hierin de gehaktballen mooi bruin en gaar. Haal ze dan uit de pan, leg ze op een schaal en houd ze warm. Schil de appels, boor de klokhuizen en snijd de appels in plakken. Bak in het achtergebleven bakvet de appels en de ui-ringen mooi bruin. Leg op elke gehaktbal een plak appel en garneer met de uiringen. Lekker met gekookte aardappelen en andijvie.

     

    30-09-2013 om 13:25 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:03. Gehakt
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broccoli met ham en mosterd

    500 gr. broccoli
    1 bekertje creme fraiche
    1 el mosterd
    1 el olie
    250 gr. ham

    ----------------------------------------

    Verdeel de broccoli in roosjes, was ze en laat ze uitlekken. Snijd de ham in blokjes. Roer de mosterd door de crème fraiche. Verhit de olie in een pan en bak hierin de broccoli eventjes. Voeg 2 eetlepels water toe en stoof de broccoli 5 minuten. Doe dan de ham en de crème fraiche erbij. Schep het goed door elkaar en laat het warm worden. Lekker met gebakken aardappelen.

    30-09-2013 om 13:22 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Broccoli
    >> Reageer (0)
    29-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekmenu 40

    Maandag

    Gebakken witlof

    750 gr. witlof (8 kleine struikjes) zie reclame
    2 eieren zie reclame
    4 el paneermeel
    4 el geraspte kaas zie reclame
    boter
    2 el melk

    -----------------------------------------------------

    Maak de witlof schoon en was de struikjes goed. Kook de struikjes in een pan met een beetje water en zout 10 minuten. Laat de struikjes goed uitlekken. Klop de eieren los met de melk. Meng de paneermeel met de geraspte kaas. Wentel de witlofstruikjes eerst door het ei en dan door het paneermeel-kaas mengsel. Verhit ruim boter in een pan en bak hierin de struikjes witlof knapperig bruin.

    Dinsdag

    Italiaanse spruiten

    750 gr. spruiten zie reclame
    1 ui
    1 blik gepelde tomaten
    1 tl basilicum

    --------------------------------------------

    Kook 750 gr. spruiten in water met zout in 15 minuten gaar. Fruit 1 kleingesneden ui in 15 gr. margarine. Voeg 1 blik gepelde tomaten zonder het vocht, 1 tl basilicum, peper en zout toe. Smoor dit 5 minuten en schep het mengsel door de spruiten.

    Woensdag

    Broccoli a la creme

    750 gr. broccoli zie reclame
    20 gr. boter
    20 gr. bloem
    1/2 dl bouillon
    1/2 dl melk
    sap van 1/2 citroen
    1 eidooier zie reclame

    ------------------------------------------------

    Kook de broccoli gaar in 10 minuten en laat goed uitlekken. Verhit de boter, roer hier de bloem door en beetje voor beetje de bouillon en de melk. Blijf roeren tot er een gebonden saus is ontstaan. Klop de eidooier los met een klein beetje melk en klop er een beetje van de warme saus door. Haal de saus van het vuur en roer er het eimengsel door. Maak de saus af met peper, zout en het citroensap. Schep de saus door de broccoli en laat alles goed warm worden. De saus mag niet meer koken.

    Donderdag

    Zuurkool met ananas

    1 ui
    500 gr. zuurkool zie ananas
    1 klein blikje ananasstukjes

    -------------------------------------------

    Snipper de ui fijn. Laat in een pan 2 el boter smelten en bak hierin de ui glazig. Maak met een vork de zuurkool wat losser en doe dit bij de ui. Bak de zuurkool even mee en voeg dan de ananasstukjes, het sap van de ananasstukjes en 1 dl water toe. Laat het geheel aan de kook komen. Laat de zuurkool in 15 minuten zachtjes gaar stoven.

    Vrijdag

    Andijvie met kaassaus

    1,5 kg andijvie zie reclame
    25 gr. boter
    25 gr. bloem
    1 dl melk
    1 dl kookvocht
    100 gr. geraspte kaas zie reclame
    nootmuskaat

    --------------------------------------------------

    De andijvie schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Was de reepjes nog eens goed en zet de andijvie op in een pan met het aanhangende water. Laat de andijvie slinken, bestrooi het dan met een beetje zout en laat het nog 2 minuten koken. Laat dan de andijvie goed uitlekken (vang kookvocht op). Verhit de boter in een pan, roer er de bloem door en dan scheutje voor scheutje de melk en het kookvocht. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Voeg dan de kaas, wat zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Laat de andijvie in de saus warm worden. Lekker met gekookte eieren en gebakken aardappelen.

    29-09-2013 om 22:55 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:00. WEEKMENU'S
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkoolstamppot met knakworst

    1 kg aardappelen
    1 bloemkool
    1 blikje knakworst
    1 dl melk
    25 gr. boter
    3 el gehakte peterselie
    75 gr. geraspte kaas
    ------------------------------------
    Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout 10 minuten. Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in kleine roosjes. Leg de bloemkoolroosjes boven op de aardappelen en kook alles nog ongeveer 15 minuten tot alles gaar is. Doe de knakworsten met het vocht in een pan en laat de worsten warm worden. Breng in een pan de melk aan de kook. Giet de aardappelen met de bloemkool af en stamp ze fijn. Roer de kokende melk, wat nootmuskaat en de boter door de stamppot. Schep dan de kaas en peterselie door de stamppot. Leg de knakworsten bovenop de stamppot.

    29-09-2013 om 20:33 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met botersaus

    1 bloemkool
    2 eieren
    3 el paneermeel
    75 gr. boter
    1 el citroensap

    -----------------------------------------

    Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze dan schrikken onder de koude kraan, pel ze en prak ze met een vork fijn. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 15 minuten gaar. Verhit 25 gram van de boter in een pan en bak hierin het paneermeel bruin. Roer de geprakte eieren door het paneermeel. Smelt in een pan de rest van de boter, laat deze heel licht bruin worden en roer het citroensap erdoor. Giet de bloemkool af en doe deze in een schaal. Schep het paneermeelmengsel over de bloemkool en giet er dan de botersaus over.

    29-09-2013 om 20:29 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met gebakken uien

    1 bloemkool
    zout
    2 grote uien
    25 gr. boter

    -----------------------------------------

    Maak de bloemkool schoon, was deze en leg de bloemkool met de stonk naar beneden gekeerd in een pan. Doe een beetje water en zout bij de bloemkool en kook de kool in ongeveer 20 minuten gaar. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Verhit de boter in een pan en bak hierin de uien licht bruin. Schep de bloemkool uit de pan, laat deze op een vergiet even uitlekken en leg de kool op een schaal. Bedek de bloemkool met de gebakken uien.

    29-09-2013 om 20:25 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met gebruine boter

    1 bloemkool
    25 gr. boter
    1 el citroensap
    2 el gehakte peterselie
    ---------------------------------------

    Maak de bloemkool schoon, was deze en leg de bloemkool met de stonk naar beneden gekeerd in een pan. Doe een beetje water en zout bij de bloemkool en kook de kool in ongeveer 20 minuten gaar. Verhit de boter in een pan en laat deze bruin worden. Roer de citroensap door de boter. Schep de bloemkool uit de pan, laat deze op een vergiet even uitlekken en leg de kool op een schaal. Bestrooi de bloemkool met peterselie en giet de bruine citroenboter erover.

     

    29-09-2013 om 20:24 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met citroensaus

    1 bloemkool
    40 gr. boter2 dl melk
    3 el citroensap
    100 gr. geraspte kaas

    -------------------------------------------
    Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Kook de roosjes in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 8 – 10 minuten gaar. Vet een ovenschaal in. Verhit de boter in een pan, roer hier de bloem door en giet er dan beetje voor beetje de melk door. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Roer dan het citroensap door de saus en breng de saus zonodig nog op smaak met wat peper en zout. Giet de bloemkoolroosjes af en leg ze in de ovenschaal. Giet de saus over de bloemkool en bestrooi het met de kaas. Zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

    29-09-2013 om 20:22 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesmoorde bloemkool

    1 bloemkool
    1 ui
    3 tl kerriepoeder
    30 gr. boter

    -------------------------------------------

    Maak de bloemkool schoon en snijd deze in plakjes. Bestrooi de plakjes met wat zout. Maak de ui schoon en snipper deze, Verhit de boter in een pan en fruit hierin eventjes de ui en kerriepoeder. Voeg de bloemkoolplakjes toe en laat deze ongeveer 15 minuten zachtjes smoren, keer de plakjes af en toe voorzichtig om.

    29-09-2013 om 20:19 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkoolkoekjes

    1 kleine bloemkool
    2 el bloem
    1,5 el water
    1 ei
    1 ui
    1/2 dl olie

    -------------------------------------------

    Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in een pan met een beetje water en zout in 0ngeveer 5 – 8 minuten gaar. Laat dan de bloemkool op een vergiet goed uitlekken en snijd ze dan kleine. Maak de ui schoon en snipper deze fijn. Roer in een kom de bloem, zout, peper, water en het ei door elkaar. Schep hier de klein gesneden bloemkoolroosjes en de ui door. Verhit de olie in een pan en laat hierin steeds een lepel van het bloemkoolmengsel in de pan glijden. Bak de koekjes in ongeveer 3 minuten aan beide kanten mooi bruin en laat ze dan even uitlekken op een stuk keukenpapier.

    29-09-2013 om 20:18 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met citroensaus

    2 dl kippenbouillon
    15 gr. boter
    1 el maizena
    0,5 dl koud water
    2 eidooiers
    rasp en sap van 1 citroen

    ----------------------------------------

    Doe de bouillon en de boter in een pan en breng dit aan de kook. Roer in een kommetje de maïzena met het water tot een papje en voeg dit papje al roerend aan de kokende bouillon toe. Laat de saus al roerend 3 minuten koken. Klop in een kom de eidooiers, het citroensap en citroenrasp schuimig. Roer wat van de hete saus door het dooiermengsel en giet dit mengsel al roerend door de saus. De saus mag nu niet meer koken. Lekker met bloemkool.

    29-09-2013 om 20:14 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met bloemkoolsaus

    30 gr. boter
    30 gr. bloem
    3 dl melk
    zout en peper

    ----------------------------------------

    Verhit de boter in een pan, roer hier de bloem door en laat deze een paar minuten fruiten. Giet dan beetje bij beetje de melk erbij en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Breng de saus op smaak met peper en zout.

    29-09-2013 om 20:12 geschreven door Voedselbankrecepten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:02. Bloemkool
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Categorieën
  • 00. WEEKMENU'S (1)
  • 01. Aardappelen (10)
  • 02. Andijvie (11)
  • 02. Appels (1)
  • 02. Aubergine (1)
  • 02. Bloemkool (27)
  • 02. Bonen (0)
  • 02. Broccoli (3)
  • 02. Champignons (1)
  • 02. Chinese kool (3)
  • 02. Komkommer (2)
  • 02. Paksoi (1)
  • 02. Prei (7)
  • 02. Raapsteeltjes (3)
  • 02. Rode kool (1)
  • 02. Sla (2)
  • 02. Snijbonen (1)
  • 02. Sperziebonen (1)
  • 02. Spinazie (5)
  • 02. Spruitjes (2)
  • 02. Tomaten (1)
  • 02. Uien (1)
  • 02. Venkel (2)
  • 02. Witlof (5)
  • 02. Wortels (2)
  • 03. Gehakt (2)
  • 03. Karbonades (2)
  • 04. Kip (1)
  • 05. Eieren (2)

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!