Citroenmelisse Smaak Citroenmelisse heeft zoals de naam al aangeeft een uitgesproken citroensmaak Gebruik Om de frisheid en de zachte smaak te behouden, kan u de blaadjes beter niet koken met andere ingrediënten. Voeg ze toe net voor het serveren. Geslaagde combinaties Citroenmelisse wordt vooral gebruikt in patisserie: in bereidingen die ook sinaasappel of citroen bevatten; ze wordt bv gebruikt in koekjes, taarten en desserten. Fijngehakte citroenmelisse is ook heerlijk in soepen, salades en kruidensausjes en zowel bij vis als bij vlees
Reacties op bericht (4)
20-01-2012
Lieve groetjes dikke knuffel lieverd
20-01-2012 om 04:34
geschreven door Diana
bijna weekend
Onze twee meisjes zijn op ronde om een fijne vrijdag te wensen Veel liefs van Freddy, Patty en een dikke knuffel van onze drie kapoentjes
20-01-2012 om 02:44
geschreven door Patty en Freddy
19-01-2012
dag eerda
Al kun je me niet horen ,
ik zing over de lente die snel wordt geboren ....
groetjes van bo
19-01-2012 om 21:26
geschreven door boomer
hallookes
nu is het gezellig in de keuken om te kokkerellen ... ! groetjes van meeuw