Inhoud blog
  • Kerstmis
  • de donkere 6 weken
  • de kerstboom
  • eenzaamheid
  • Sinterklaas
  • weerspreuken
  • december
  • zo maar
  • goede avond
  • spreuk
  • Samantha
  • verdraagzaamheid
  • zo maar
  • 11 november
  • wateroverlast
  • zo maar
  • maandag
  • november
  • weerspreuken
  • Allerheiligen en Allerzielen
  • Halloween
  • oktober
  • wintertijd
  • halloween
  • citaten
  • halloween
  • Herfst
  • pompoenen
  • Edith Piaf
  • Paddenstoelen in de herfst
  • Indian summer
  • oktober weerspreuken
  • oktober
  • herfst
  • gedicht
  • herfst
  • Hoppestoet
  • bloemen
  • zondag
  • weerspreuken
  • nazomer
  • hoppestoet
  • terug naar school
  • september
  • gezond en gelukkig zijn
  • zo maar
  • Toon Hermans
  • Vierdaagse van de IJzer
  • vriendschap
  • woensdag
  • heel juist
  • ogen
  • welkom
  • symphony of love
  • Augustus
  • weerspreuken
  • augustus
  • internationale dag van de vriendschap
  • Fantasie
  • een hart van rozen
  • zo maar
  • vrouwengezicht
  • Laat de zon in je hart
  • nationale feestdag
  • zo maar
  • wilde bloemen
  • reizen
  • 14 juli
  • 11juli
  • kermis
  • mooi gezegde
  • spreuk
  • Vakantie
  • weerspreuken
  • kermis in Poperinge
  • juni
  • humor
  • zomer
  • tabel zomerfruit
  • fruit
  • zomervakantie
  • zomer
  • hitte
  • 6 juni
  • weerspeuken
  • juni
  • de mooiste dingen
  • De pinksterbloem
  • Tina Turner overleden
  • Hopelijk beleef je hier veel plezier! Kom nog eens terug!
    Klok 3:
    http://www.geocities.com/~goldenoldies
     

    Klik er eens op.  Je krijgt muziek van vroeger.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ik stuur je bloemen


    HALLO? BLIJ DAT JE WEER EENS OP BEZOEK KOMT!!!!!!!!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    edjeb
    blog.seniorennet.be/edjeb
    Welkom op mijn blog!
    Archief per maand
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kom gerust binnen en neem een kijkje in mijn nog wat amateuristisch ogend blokje. 
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favoriete schilder PICASSO
    Foto
    Foto
    Enkele foto's van mijn stad Poperinge
    Talbot House
    Foto
    Hoppemuseum
    Foto
    Grote Markt Poperinge
    Foto
    Hoppestoet Poperinge
    Foto
    Stadswapen
    Foto
    Foto
    Bekijk het filmpje
    Foto
    Foto
    Foto
    Heb je genoten? Kom dan geregeld eens langs.
    Gorges du Tarn
    Foto
    Echternach
    Foto
    Foto
    Vrijdagmarkt Poperinge
    Foto
    MIJN HOROSCOOP
    Foto
    Foto
    Zeg het met bloemen
    Foto
    Zoeken met Google


    Blog als favoriet !
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    denbeeckman
    blog.seniorennet.be/denbeec
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    caitlin
    blog.seniorennet.be/caitlin
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    obc2006
    blog.seniorennet.be/obc2006
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    edelbert1950
    blog.seniorennet.be/edelber
    Reizen, muziek,literatuur en nog veel meer

    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwjaarsrecept
     Nieuwjaarsrecept !      

     

    Neem 12 maanden en reinig ze goed

    van alle bitterheid, gierigheid, jaloersheid en angst

    en snij elke maand in 30 of 31 gelijke stukken

    zodat de voorraad voor een jaar toereikend is.

     

    Bereid elke dag 1 stuk, met één deel arbeid

    en twee delen humor en vrolijkheid.

     

    Voeg er drie volle soeplepels optimisme aan toe,

    een portie vertrouwen,

    een koffielepel verdraagzaamheid,

    enkele snippertjes geduld

    en een snuifje voorkomendheid.

     

    Het geheel rijkelijk met liefde overgieten,

    en wanneer alles klaar is

    op smaak brengen

     met een scheutje fijngevoeligheid.

     

    Versier het aldus bereide gerecht

    met een bosje kleine attenties

    en dien dagelijks op met een vriendelijk woord

    en een deugddoende lach!

    Eet smakelijk!

     

     

    31-12-2008 om 15:11 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (3)
    30-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige muziek
    ...

    30-12-2008 om 17:38 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste Wensen
    ...

    30-12-2008 om 17:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar
    ...

    30-12-2008 om 17:14 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerspreuken
    WEERSPREUKEN.

    Nieuwjaarsdag is ook een merkeldag waarop de volgende weerspreuken van toepassing zijn:

    • Nieuwjaarsnacht rein en klaar, beduidt een vruchtbaar jaar.
      Met Nieuwjaar lengt de dag zolang het haantje kraaien mag.
    • Nieuwjaarsnacht schoon/rein en klaar beduidt een vruchtbaar jaar.
    • Schijnt de zon op dag van Nieuwjaar, dan wordt het een goed appeljaar.

    Oostenwind op 1 januari betekent veeziekten, westenwind de dood van een koning, zuidenwind besmettelijke ziekten en noordenwind een vruchtbaar jaar.

    30-12-2008 om 17:10 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaar
    NIEUWJAAR.

    Lang geleden begon het nieuwe jaar bij het begin van de lente, als de natuur weer tot leven kwam, of begin januari, als de dagen beginnen te lengen. Bij de invoering van het christendom wilde de Kerk een eind maken aan de heidense gewoonten rond deze nieuwjaarsviering, en riep 1 januari uit tot bid- en boetedag om de besnijdenis van Jezus (8 dagen na de geboorte) te vieren. Maar ook daarna vierde men het nieuwe jaar nog rond de oude heidense data, maar ook op Sint Maarten (11 november); de eerste adventsdag; de zonnewende (rond 21 december); of Maria Boodschap (25 maart). De Spaanse landvoogd Requesens besloot in 1575 dat het nieuwe jaar officieel op 1 januari begon.

    De Babyloniërs brachten rond 2600 v.Chr. een koningsoffer. Ze meenden dat op nieuwjaarsdag de koning het mikpunt van de goden zou zijn, dus vervingen ze de koning tijdelijk door een slaaf of een ter dood veroordeelde, reden hem als koning rond en offerden hem ten slotte. Zo werd het kwaad een jaar afgewend.

    De oude Germaanse oud-en-nieuwviering werd in de winter gevierd, duurde 12 dagen en nachten en heette 'joelfeest'. Het joelfeest begon op 25 december, als de dagen gingen lengen, en duurde tot 6 januari, het huidige Driekoningen. Rond de 8e dag, ofwel 1 januari, was het hoogtepunt met grote vuren, dierenoffers en veel eten en drinken. In hedendaagse paganistische religies (o.a. Wicca) wordt Yule gevierd rond 21 december.

    Bij de Romeinen begon het nieuwe jaar op 1 maart, totdat Julius Caesar in 44 v.Chr. de Juliaanse kalender invoerde, vanaf die tijd was Nieuwjaar op 1 januari. De Romeinen offerden sindsdien op die dag aan de god Janus (waarnaar januari is genoemd) om hem mild te stemmen voor het aankomende jaar. Dit begin van het jaar in maart komt nog tot uiting in de namen van onze maanden september ("zevende maand"), oktober ("achtste maand"), november ("negende maand") en december ("tiende maand"), en in de schrikkeldag, die voorkomt aan het eind van de laatste maand van het jaar: februari (wikipedia)

    30-12-2008 om 17:05 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rudolph the red-nosed reindeer
    ...

    19-12-2008 om 18:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboom
    Staat jullie boom al te pronken in de living?

    19-12-2008 om 18:00 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.literatuur
    GEEN PLEK OM TE STERVEN. (Hilbert Kuik)

    De pas afgestudeerde arts Richard Wever wordt verdacht van een drietal moorden in de praktijk van de huisarts voor wie hij waarneemt. In het Huis van Bewaring schrijft hij zijn versie van de gebeurtenissen op.
    Jaren later vindt Roland Borcht dit verslag tussen de papieren van zijn net overleden moeder. Hij wordt gegrepen door het verhaal van de man, die ooit de vriend van zijn moeder moet geweest zijn. Hij zoekt de schrijver, een liefhebber van Slauerhoff-gedichten, op in Basel. Wever en Borcht raken bevriend. Samen gaan ze op zoek naar de vermeende dader, die nooit gevonden is, en dat brengt hen onder andere in Oostenrijk en Argentinië. Daar blijkt de nog prille vriendschap duur betaald te moeten worden.

    HILBERT KUIK (1938) werkte aan het eind van de jaren zestig ruim drie jaar als arts in Uganda. Van zijn ervaringen  deed hij tweewekelijks verslag in Vrij Nederland, hetgeen het begin was van een litteraire carrière. Hij schreef onder andere romans en verhalenbindels. Geen plek om te sterven is zij derde thriller.

    17-12-2008 om 16:30 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuw
    Wees tevreden met dit mooie, romantische plaatje, want er komt geen witte Kerst.


    16-12-2008 om 16:02 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst
    ...

    16-12-2008 om 15:45 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst
    ...
    beige

    16-12-2008 om 15:32 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    12-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    ...






    12-12-2008 om 16:58 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winter
    DEWINTER IS IN AANTOCHT.
    Winter.gif Winter image by ctosin

    12-12-2008 om 16:37 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend
    PRETTIG WEEKEND.
    Winter.gif image by Claristta

    12-12-2008 om 16:35 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.funny
    ...
    BEFOREANDAFTER.jpg funny image by erikarely

    12-12-2008 om 16:03 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    11-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groetjes
    ...
    SEXY & HOT COMMENTS


    CLICK HERE!

    11-12-2008 om 16:36 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prettige feestdagen
    ...
    SEXY & HOT COMMENTS


    CLICK HERE!

    11-12-2008 om 16:31 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden en oliën
    Kruiden en oliën samen sterk.

    Alsof ze zelf nog niet sterk genoeg zijn, gaan bepaalde stoutmoedige kruiden een verbond aan met olijfolie, die ze volledig inpakken met hun aroma's.
    Basilicum, Provençaalse kruiden, maar ook look, citroen, Spaanse peper en zelfs zwarte truffel dompelen zich gewillig in een oliebad.
    Een straaltje van deze gearomatiseerde oliën op vis of geroosterd vlees, in een salade, bij groenten of peulvruchten maakt een saus overbodig.
    De magie van deze combinatie laat zich meteen voelen op onze smaakpapillen. Basilicum, oregano, marjolein, peterselie, bieslook, munt, tijm, dille, kervel, dragon, rozemarijn, bonenkruid, koriander,... Ze strelen onze tong en geven de meest alledaagse gerechten een bijzonder karakter. Met uitzondering van laurier en sali zijn ze vers nog lekkerder en geuriger. Gedroogd kunnen we ze echter bijn oneindig lang bewaren. Diepgevroren kruiden bieden dan dezelfde voordelen als eender welk diepgevroren product: versheid, een langere bewaartijd en bijzonder handig.
    Als je ze verstandig en spaarzaam gebruikt, met oog voor mogelijke combinaties, kunnen deze natuurlijke smaakmakers heuse wonderen verrichten. Enkele tips voor een evenwichtig gebruik heb ik reeds gegeven in onderstaande artikels.

    10-12-2008 om 17:45 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden
    ...
    Bieslook
     Basillicum   Kervel  Rozemarijn 
     Oregano  Salie  Munt

     Tijm  Dille Dragon

    08-12-2008 om 17:49 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden
    Nog enkele veelgebruikte kruiden.

    Peterselie
    Gekruld of in bladvorm staat haar vele vitamines af aan alle salades en rauwkost, soep, warme groenten (vooral bonen), omeletten, deegwaren en sauzen. Toevoegen op het einde van de bereiding om de aroma's van de ingrediënten te versterken.

    Bieslook
    Doet het goed in een momelet of een salade, in kwark, steak tartaar, aardappelsalade, op vis vlees of bij wilde paddestoelen. Dit kruid versterkt allerhande sauzen. Omdat het erg delicaat is, mag het niet meekoken. Je versnippert de bieslook op het allerlaatste moment, zodat het zijn prachtige smaak behoudt.

    Basilicum
    Is het zuiderse kruid bij uitstek. Zijn typische aroma wordt nog eens versterkt wanneer het verhit wordt. Helemaal op het einde van de kooktijd toevoegen zonder de blaadjes fijn te hakken. Basilicum brengt tomaten, mozzarella, verse deegwaren, salades enz. heerlijk op smaak, en is het hoofdingrediënt van pesto.

    Koriander
    Heeft een erg uitgesproken smaak en is kenmerkend voor de Aziatische bereidingen met saus, en gerechten uit de Maghreb, Egypte en Libanon. Dit kruid voelt zich ook prima bij alle soorten groenten en salades.

    08-12-2008 om 17:33 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden
    KRUIDEN
    Met de naderende feestdagen zal er heel wat gekookt en getafeld worden.
    Hier wat uitleg over veelgebruikte kruiden.

    Kervel

    Heeft een subtiele smaak die wonderwel past bij konijn, jong gevogelte, eieren en bepaalde vissoorten. Hak dit kruid op het laatste moment fijn en vermijd te hete gerechten.

    Rozemarijn

    Smaakt en geurt erg uitgesproken, dus met mate gebruiken. Een lekker kruid bij schapenvlees, lamsvlees, kalfsvlees, wild, speenvarken en geroosterd vlees. Maar het is - in klein doses - net zo lekker in marinades, ragouts of op in de oven gebakken vis in zoutkorst
    .

    Oregano

    Ook wel marjolein genoemd, doet het prima in tal van mediterrane gerechten: pizza's, tomatencoulis en -bereidingen, Griekse salades...Brengt de zon in je keuken
    .

    Salie

    Is een onmisbaar ingrediënt in de Toscaanse keuken.
    Dit kruid is dol op recepten met wild of varkensvlees, Italiaanse kalfsgerechten (saltimbocca, osso bucco...), orgaanvlees, gevogelte en sauzen.

    Munt
    Met haar sprankelend frisse aroma içs de ideale begeleider van rode vruchten, meloen en ijsbereidingen, maar evengoed lamsvlees opfleuren. Om vooral muntthee niet te vergeten natuurlijk. Munt bewaar je in een plastiek zak, in het groetevak van de koelkast.

    Tijm

    Gebruik je vers of gedroogd; in bouillon, soep, stoofpotjes, marinades, ragouts, gesmoord vlees, cassoulet en linzen. Je verwijdert dit kruid best zodra de bereiding klaar is. Tijm is beste vriendjes met tomaten, voelt zich uitstekend bij paprika's, aubergines en courgettes, en geeft barbecues een Provençaals tintje.

    Dille

    Herken je aan de typische anijssmaak. Dit kruid geeft smaak aan gegrilde, gepocheerde of gemarineerde vis, aan zeevruchten, komkommer en zure room.

    Dragon

    Heeft een krachtig aroma en verdraagt zowat alles! Je kunt dit kruid drogen , laten weken of meebakken. Het verricht wonderen met kip en konijn, maar doet ook kreeft, langoest, eieren en paling alle eer aan. Dragon hoort thuis in ravigottesaus, tartaarsaus en natuurlijk ook bearnaisesaus
    .

    Bekijk de afbeelding op ware grootte.Bekijk de afbeelding op ware grootte.Bekijk de afbeelding op ware grootte.

    08-12-2008 om 12:07 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groentensoep met chaumes en gerookte ham
    Ingrediënten (4 pers)

    400 g soepprei
    100 g kervel
    50 g gerookte ham (sneetjes)
    1 aardappel
    200 g chaumes
    1 eetl. boter
    1,5 dl kippenbouillon
    peper en zout


    Voorbereiding

    - Snij de aardappel in grote stukken
    - Snij de chaumes in kleinere stukjes
    - Snij de gerookte ham in fijne
    reepjes

    Bereiding
            
    1. Warm de boter op in een kookpan en bak de prei al roerend gedurende 2 min.
    2. Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de kippenbuillon. Laat garen gedurende 20 min.
    3. Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de kervel toe.
    4. Voeg de blokjes chaumes toe en mix de soep fijn. Kruid eventueel bij met peper en zout.

    Afwerking

    Dien onmiddellijk op en garneer met de reepjes gerookte ham.

    08-12-2008 om 11:21 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.puzzelen

    hostdrjack.com

    05-12-2008 om 16:38 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
    ... Bedankt voor jullie bezoekje en de mooie en lieve comments in mijn gastenboek. Kom gauw terug !
    SEXY & HOT COMMENTS


    CLICK HERE!

    05-12-2008 om 16:30 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen
    ...
    Visit www.hostdrjack.com

    05-12-2008 om 16:11 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend

    ...
    Vandaag spelen voor de voorlaatste keer ons toneelstuk : "Moeders hasjies i s de beste" van Dario Fo. In het totaal zullen we het stuk 5 keer opgevoerd hebben. Het is wel iedere keer een "beetje sterven" voor je op de planken staat. Maar als je achteraf dan de positieve reacties hoort, dan valt er en groot pak van je hart.

    05-12-2008 om 16:02 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)





    Prettige dag!


    ...


    Klik op de knop om te spelen


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.blog.seniorennet.be/eerda
    TopSiteGuide.bestblogs eerda


    Foto

    Goede middag


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.


    BEDANKT VOOR UW BEZOEKJE !

    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Kom vlug binnen en neem rustig uw tijd



    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    josongs
    blog.seniorennet.be/josongs
    goddess triple moon


    Het Weer






    Foto

    Foto

    Zet uw geluid aan
     http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_

    Foto


    Klik op bovenstaand plaatje
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wiske
    blog.seniorennet.be/wiske
    Startpagina !

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn lievelingsbloemen zijn rode rozen.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hierboven een 3-tal foto's van de opera La Bohème
    Puccini
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Even verpozen.
    Kijk rustig naar het bovenstaande filmpje en reis met me mee.

    Foto

    Foto

    Foto

    Bovenstaande foto is een foto van mijn reis naar de Cevennes
    Foto

    Koffieklets


    Ik heb slaap nodig

    Klok 1:
    Blog als favoriet !

    >
    Vriendelijk groetjes
    Zoeken in blog


    ...

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    koolstof
    blog.seniorennet.be/koolsto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!