Portovijgen met notenijs en kaneel. Voor 4 pers. 12 verse vijgen 4 dl portwijn 4 kaneelstokjes 1/2 l notenijs
Bereiding Snijd de vijgen in 2 Doe de vijgen, port en kaneel in een niet te grote pan en laat 10 min. koken. Haal de vijgen eruit en reduceer het kookvocht tot de helft. Leg de vijgen er terug in en laat ze nog 1 min. opwarmen. Verdeel de vijgen en de saus over 4 borden. Schep er een bol notenijs bovenop en versier met een stokje kaneel. Serveer onmiddellijk.
Reacties op bericht (9)
10-09-2011
Lieve groetjes dikke knuffel lieverd
10-09-2011 om 08:41
geschreven door Diana
Lieve Arlette
Een fijn weekend!
KNUFFELTJE RACHEL
10-09-2011 om 08:05
geschreven door Rachel Belmans
Ik kom je een heel fijn weekend wensen
Dit moet zekers lekker zijn Eerda
10-09-2011 om 00:18
geschreven door valerieke
09-09-2011
Mooie avond en dikke knuf.
09-09-2011 om 23:09
geschreven door bompa Harry
Weekendgroetjes, dat lijkt me wel lekker
Wens je een gezellig weekend toe, geniet ervan
Lieve groetjes, en graag tot een volgend bezoekje
09-09-2011 om 22:13
geschreven door Ria
Lieve groetjes dikke knuffel hmmm lekker lieverd
09-09-2011 om 00:31
geschreven door Diana
08-09-2011
Hallo
Ik wens je een gezellige vrijdag xxx
08-09-2011 om 23:42
geschreven door Athea
Mooie avond en dikke knuf.
Sorry ,mijn kader is wat scheefgeblazen door de wind van de laatste dagen.
08-09-2011 om 23:33
geschreven door bompa Harry
dat lees lekker eerda
ik lust geen port dus zal dat iets anders worden ...
mooi om deze diertjes de hele dag te zien .. groetjes van bo