Inhoud blog
  • Mijn nieuwe uitdaging ...
  • vooruitzichten voor het najaar
  • Op 27 maart wordt er weer gelachen en geademd ...
  • Lachwandeling in Mechelen op 1 mei 2017
  • Nieuw in Ternat - Lach- en ademkring
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    riet2005
    blog.seniorennet.be/riet200
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Heling van lichaam en geest
  • Foto
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Foto
    Merlijn
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Deze foto's zijn momentopnamen van Lach-Yoga én klankschaalmeditatie in Strombeek op woensdag 3 december 2008.
    Lach-Yoga - Yogalachen - LACHYOGA - BEWUST VERBONDEN ADEMEN
    Lachen in mijn Lachclubs van Ternat en Strombeek - lachen bij verenigingen. - Ademsessies begeleiden ...
    Lach je graag - ben je het lachen verleerd - heb je verdriet - ben je eenzaam - slechts één manier om je goed te voelen: KOM LACHEN IN MIJN LACHCLUB van Ternat - CC de Ploter 1ste donderdag van 20:30 tot 21:30 uur. Tijdens de dag in 1853 Strombeek; 1ste en derde woensdag van 10 tot 11u in dienstencentrum Ter Borre - St.-Amandsplein, 7 - Op maandag in RC te Dilbeek van 20:30 uur tot 21:30 uur - dit alles samen met Jean. NIEUW: kom lachen en ademen in kring in Sint-Jozef te Ternat van 20 tot 22 uur.
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen in Ternat in 2010
    In Ternat gaan de lachsessies in clubverband 1 maal per maand door.
    Adres: Cultureel Centrum De Ploter - Kerkstraat, 4 - 1742 TERNAT
    Hier volgen de juiste datums: 7 januari (is voorbij) - 4 februari, 4 maart, 1 april = geen aprilgrap ! , 6 mei en opgelet : 10 juni = dus een weekje later! te lezen in 'UIT in Vlaanderen' en in Wattedoen'.
    Bijdrage per sessie: 7 euro - indien je voor de reeks inschrijft betaal je 5 euro/per overblijvende sessie tot juni.
    Inschrijven voor deelname aan de sessie is aanbevolen.

    Binnenkort ga ik trachten in het Rusthuis in Ternat lachsessies te versieren voor de bejaarden.
    Voor de rest doe ik lachsessies bij KAV en KVLV en bij groeperingen die mij 'bestellen'.
    Ook alle info te vinden bij www.lachclub.be



    09-01-2010 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teambuilding
    EenTeambuilding is doorgegaan ...  Dat is de allereerste keer in mijn club en voor herhaling vatbaar.
    Donderdag, 7 januari 2010 - sneeuw en gladde wegen. Clubleden schrijven NIET in of verontschuldigen zich voor hun afwezigheid voor één keer, want het is koud en gevaarlijk op de wegen...
    In de voormiddag bel ik even naar Geert Ringoot, die eerder had ingeschreven voor een 6-tal mensen, om te vernemen of hij er door komt. 'Natuurlijk dat wij komen'. Wanneer ik hem zeg dat hij en zijn vrienden er alleen zullen zijn, vind hij dat prima, ik ook.
    Op het allerlaatste moment krijg ik nog een telefoontje van Mia - een trouw clublid - of de lachsessie doorgaat. Eigenlijk ben ik heel blij dat er een 'vaste' bij de groep is, dat geeft meer 'stevigheid', zo voel ik dat.
    Uiteindelijk komen ze 10' te laat, en zijn ze met 9 personen, 2 vrouwen en 7 mannen. Ze hebben een drukke vergadering achter de rug en komen 'ontstressen'. Geert zegt mij stilletjes dat ze niet weten wat er gaat gebeuren, dat het een verrassing voor hen is. Dat is normaal tegen mijn principes, want deelname moet een keuze van de persoon zijn...
    Al bij al valt het heel goed mee en zit de lol er zeer vlug in. Ze kennen elkaar goed en dat is ook een stuk vooruit om zich 'bloot' te kunnen geven. Wij gaan niet bloot, maar het kind uithangen, gek doen, het achterste van je tong laten zien is niet direct wat je dagelijks en in groep doet, het zijn tenslotte allemaal mensen die stuk voor stuk 'leiding' geven !
    Lach-Yoga is hen zeer goed meegevallen en voor herhaling vatbaar, de stress is weg en na veel lachen moet er goed gedronken worden... dat zijn ze van plan en zakken af naar de 'Nachtmis' voor een goeie pint.

    07-01-2010 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een supersonisch lachjaar 2010 toegewenst
    Lieve lezer, lezeres
    Mag ik u langs deze weg u een supersonisch lachjaar toewensen, met heel veel 'slappelach'.
    Ken je dat niet, heb je dat geluk nog niet kunnen ervaren, kom dan naar mijn lachsessie of nodig mij uit om bij jou in de vereniging of in privé een lach-yogasessie te brengen....
    Bel voor een afspraak of mail mij - je krijgt altijd antwoord !!!

    04-01-2010 om 18:48 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driedaagse opleiding 'Lachcoaching'
    Op 18, 19 en 20 december 2009 ben ik gedurende 3 dagen intensief bezig geweest - als deelnemer wel te verstaan - met een opleiding om 'U' tegen te zeggen. Vzw LACH te Houthalen-Helchteren richtte die cursus in op vraag van de Gentse Lachclubs.
    Zacht ging het er niet aan toe, 'wij werkten' met vallen en opstaan en ik plengde de nodige traantjes omwille van de strenge beoordeling... Heel leerrijk is het geweest!. Nu nog alles zoveel mogelijk in toepassing brengen !
    Ook heel veel nieuw materiaal en ideeën gesprokkeld tijdens de driedaagse, dat alles dien ik nu te gieten in de voorbereidingen van mijn sessies.
    Plannen genoeg, binnenkort start ik opnieuw met mijn lachclubs, ik kijk er echt naar uit!

    22-12-2009 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezige bij
    Als je, lieve lezer(es), denkt dat ik gestopt ben met lach-yoga, omdat ik sinds augustus niets meer van mij heb laten horen, lees 'schrijven' - dan ben je goed mis !!! Niets is minder waar!
    Lach-Yoga zit goed in de lift, wordt ontdekt door alle lagen van de bevolking... en dat brengt natuurlijk veel lachwerk met zich mee. 
    Om dan telkens mijn enthousiasme te laten horen in mijn verhalen wordt op de duur 'afgezaagd', val ik telkens in herhaling, want elke keer opnieuw genieten de deelnemers en ikzelf van de lachsessie. Lachen doet wonderen!
    Ook volg ik nog geregeld 'workshops' om 'bij te tanken', want dat hoort er bij; daarbij vind ik nieuwe technieken, kan ik mezelf opladen en ontmoet ik toffe mensen.
    De ene lachsessie is al toffer dan de andere omdat het resultaat voor een groot deel afhangt van het publiek, van de deelnemers en hun enthousiasme... Af en toe neem ik een 'opdracht' aan die ik zie als een uitdaging. Eigenlijk is het telkens een uitdaging, omdat de 'klant' voor mij een onbekende is en de groep deelnemers heeft die telkens zo verschillend zijn.
    Vrouw en Maatschappij, KVLV, KAV, Leiding van Chiro Vlaams-Brabant, Okra enz. hebben de weg naar de lach al gevonden, kunnen de sessies echt naar waarde schatten.
    Laatst werd mij gevraagd een lachsessie te geven : privé - allemaal familieleden en dat was voor mij de 1ste keer. Het werd een fantastische ervaring! 12 volwassenen tussen 25 en 60 jaar, zowel mannen als vrouwen. Wanneer ik aan die avond terugdenk, voel ik opnieuw de warmte en vriendelijkheid van die familie. Lach-Yoga werkt op alle vlakken, dat mochten die mensen ook ervaren!
    Vorige week ging in Ternat nav de Seniorenweek een verenigingenbeurs door, waarop ik stond met 'Lach-yoga' - ik werk onder VZW.lachclubs van België. Daar gaf ik een lachsessie aan geïnteresseerden. Wij waren met een twintigtal en de lachsessie werd een succes, daarop volgt dan vraag om een lachsessie te komen geven bij andere verenigingen... zo is de cirkel rond !  
    Wanneer je dit alles hebt gelezen kom je tot besluit dat ik een bezige bij ben; ik heb geen tijd om ziek te worden of om oud te worden en daarbij komt nog dat lachen de mensen jong houdt !!!

    30-11-2009 om 19:27 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lach-Yoga aan zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Middelkerke, vrijdag, 21 augustus 2009

    Anne, mijn vriendin, woont in Middelkerke. Toen ik haar en haar vriendin Marthe enthousiast vertelde over de lachsessie in Zuid-Frankrijk - lach-yoga in het zwembad - stelde haar vriendin mij voor een lachsessie te verzorgen voor haar vriendinnen en kennissen in Middelkerke.
    De uitnodiging werd opgemaakt, doorgestuurd en inschrijven kon tot 19 augustus...
    Het zonnige weder is besteld, om 13 uur druppelt het even, kwestie van verfrissing...
    14 uur, de deelnemers komen toe, enkele geven forfait maar er komen 3 deelnemers in hun plaats. Samen 10 personen; 9 vrouwen en 1 man.
    Een plaats op het strand is vlug gevonden, het is nog vroeg in de namiddag, kalm, dus storen wij de mensen niet.
    Blote voeten in het mulle zand, het geluid van de golfslag als achtergrondmuziek, op en top verbonden met de natuur, wat een luxe om op deze wijze een lachsessie te doen. De energie stroomt, de deelnemers doen goed mee en snel wordt de echte en weldoende lach gehoord, ook door de voorbijgangers, die even blijven staan en ... meelachen, want lachen werkt aanstekelijk.
    Na de liggende lachmeditatie en het zingen van een eigen lied door Maria, wordt een rondje geëvalueerd. De deelnemers hebben er heel veel deugd van gehad, eentje zou liever wenen dan lachen. Dat is altijd mogelijk, lachen brengt soms ook het 'oude' verdriet naar boven.
    Samen gaan wij naar het huis van Marthe om van een kopje thee of koffie of frisdrank te genieten en voor de liefhebbers nog een koekje erbij.
    Nog een tijdje wordt nagepraat... Wij verlaten elkaar als 'vrienden'; lachen brengt mensen bij elkaar, ook deze keer is dat zeer duidelijk gebleken!
    Lachen aan zee zal zeker nog een vervolg krijgen, alleen de datum staat nog niet vast

    Bijlagen:
    PICT0044.jpg (78.7 KB)   

    22-08-2009 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lach-Yogasessie in Zwembad
    9 juli 2009 - Goudargues ligt in Frankrijk, aan de Cèze. Een lieflijk dorpje zoals er veel zijn in Frankrijk. 'Le Saint-Michelet' heet onze Camping. Verscheidene jaren gingen wij daar naartoe wanneer onze kinderen nog klein waren, een supervakantie met de Cèze aan onze voeten...
    Ondertussen is de camping al 3 maal van eigenaar verandert, is er vorig jaar een zwembad bijgekomen, wat ik persoonlijk een grote aanwinst vind. Vijf jaar geleden waren wij nog op deze camping, ons 40 jaar huwelijk gevierd met de hele familie (samen 20 man) : de vier kinderen met hun 'aanhang', elk gezin in een stacaravan en wij; mijn man en ik, in ons eigen stulpje: onze 'Rapido' een klein maar zeer goed en praktisch caravan'ke. Dat werd een vakantie om nooit meer te vergeten !
    Wij hebben ons pas helemaal geïnstalleerd op een rustige en schaduwrijke plaats als er 's avonds een koppel naar ons toekomt. 'kennen jullie ons nog?', ik moet eens goed kijken en ja hoor, dat zijn die mensen uit Leuven, zo heb ik hen in mijn gedachten. Ondertussen weet ik opnieuw dat ze 'Delvaux' heten, mooie naam, doet mij denken aan die prachtige handtassen... en ja, ze hebben mij een tijdje geleden gezien op TV, in 'het programma van Wim Helsen'; Lachyoga; ze hebben er zelf ook goed kunnen mee lachen. 'Morgen komt mijn schoondochter met haar dochter en nog vier andere tienervriendinnen, zou jij dan eens een lachsessie met hen willen doen?'Waarom niet, het is weeral een tijdje geleden, het zal mij zelf ook goed doen.
    De volgende dag staan er twee knappe meiden aan onze caravan: 'zou je een lachsessie willen doen met ons?' De afspraak is om 17 uur ... in het zwembad! Is eigenlijk de enige plaats op de camping waar er vrij veel decibels mogen gemaakt worden.
    17 uur. Niet te veel volk, één persoon zit te lezen, de anderen liggen te zonnen.
    Wij zijn in totaal met 8: mevrouw Delvaux, schoondochter Greet, dochter Annabel, vriendinnen Amelie, Anneleen, Stefanie en Hanne en ik. Wij starten ogenblikkelijk met de opwarmingsoefeningen, met 35° is dat vlug in orde ! vervolgens allerlei klank- en zangoefeningen afgewisseld met lachoefeningen en ademhalingsoefeningen. In het water gaat alles zoveel vlotter, je lichaam voelt veel lichter aan, er wordt duchtig gelachen en de toeschouwers lachen mee, alleen is die ene met het boek verdwenen.
    Lachmeditatie zoals wij die gewoonlijk doen plus de rustige meditatie kon niet plaatsvinden, er werd gewoon in het zonnetje uitgerust, want moe waren ze!
    Moe maar tevreden, zelf heb ik er een zeer fijne herinnering aan over gehouden; lach-yoga in het zwembad, dat wil ik zeker nog eens meemaken.
    Op 21 augustus geef ik een lachsessie -op bestelling - in Middelkerke: Lach-Yoga aan zee.
    Nu nog duimen voor zonnig en warm weer!


    11-08-2009 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lach-Yoga voor de zesdes van Sint-Jozef te Ternat
    Woensdag, 29 april 2009. Gezondheid-dag op Sint-Jozefinstituut te Ternat.
    Katrien en Jarno, leerlingen 6de-jaars hebben lach-yoga gekozen als workshop en hebben 40 leerlingen enthousiast kunnen maken om die workshop te volgen.
    Het weer is zonnig en warm genoeg om de lachsessie in openlucht te geven. Ambiance verzekerd!
    Mijn onlangs aangekocht professioneel toestel komt van pas, Muziek en klank autonoom weergeven zonder de noodzaak van een elektriciteitaansluiting geeft een grotere mobiliteit. De lachsessie kan doorgaan op eender welke plek op school.
    De speelplaats is groot genoeg op Kasteel Kruikenburg, ik stel mij op aan de grote vijver, ver genoeg van de klaslokalen.
    De 1ste reeks van 20 leerlingen dienen zich aan en al vlug is er een goede sfeer, er wordt bijzonder goed meegedaan en wanneer wij op het einde, liggend op de grond (op een handdoek) de lachmeditatie doen, begint de speeltijd. Op slag hebben wij een 100-tal kijklustigen, zoveel toeschouwers heb ik nog nooit gehad. De zin bekroop mij om al die kids bij de lach te betrekken, maar dat zou niet fijn geweest zijn voor die 20 mensen die aan 't lachen waren...
    Een geluk dat ze zich er niets van aantrokken en lustig verder lachten !
    Na de korte break is het tijd voor de 2de reeks van 20 leerlingen 6de jaars.
    Op voorhand werd al gezegd dat er twee plezante gasten bij zouden zijn en ik leerde ze kennen...
    Altijd succes met plezante gasten op voorwaarde dat ze plezant blijven en niet storen.
    Het werd opnieuw een hele toffe lachsessie, er werd goed meegewerkt.
    Alleen met de lachmeditatie, 'lachen zonder reden' hoopte ik op meer gelach van die plezante mannen... lachen op bevel blijft moeilijk en wanneer je moet is het niet meer zo plezant als wanneer je niet mag ! Hoho hahaha.
    Alles bij mekaar is het heel aangenaam lach-yoga te mogen doen met jonge mensen, yoga en bewegen  ligt wat moeilijk, ze doen dat minder graag, maar dansen en zottigheden doen, doen ze des te liever...

    De werklieden, werkzaam aan de verbouwing van de klaslokalen, hebben een lachdag gehad, daarvan ben ik zeker !

    29-04-2009 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de ster in Sint-Niklaas
    Het is weer zover, op 28 april 2009, in Sint-Niklaas komen al de kinderen met een handicap in klasverband bijeen voor een zalige sport- en speldag. 'Ontdek de ster' in sportcentrum 'de ster'.
    Er is keuze ten over: trampolines staan opgesteld, springkastelen allerhande, speedboot, paardentram, treintje rijden, Taï-Chi, volksdans, atletiek en ... lach-yoga
    Zoals vorig jaar mag ik weer lach-yoga sessies verzorgen: twee groepen in de voormiddag (  11 + 20) en twee in de namiddag 28 + 12) ; in 't geheel 71 deelnemers. 59 daarvan zijn jongeren.
    De eerste groep is super, de leraar 'voate' is zelfs de aanvoerder en doet fantastisch mee; dat ligt aan de basis van welslagen. Tranen heb ik met hen gelachen, het was echt genieten.
    De andere groepen zijn ook zeer actief. De oprechtheid van die jonge kinderen doet deugd, ze leven 200%.
    De vierde en laatste groep (12) zijn volwassenen, een 5-tal genoot vorig jaar reeds van lach-yoga en hebben opnieuw deze workshop gekozen. Ze komen al lachend toe en kennen mij nog.
    Je krijgt zoveel vriendschap van die mensen, dankbaar werk is het, ik kom graag terug volgend jaar...
    Een fijn initiatief van Burensportdienst Waasland !

    28-04-2009 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VZW het Balanske - Lachsessie Oudernamiddag - 25 april 2009
    Vzw Het Balanske is een uniek vrijetijdszorgcentrum in St.-Joris-Winge - Vlaams-Brabant - waar gezinnen met een persoon met een handicap zich kunnen ontspannen en hun vrije tijd op een aangename en zinvolle manier kunnen doorbrengen. (zie: www.balanske.be)
    Enkele keren per jaar wordt een namiddag extra ingericht voor de ouders.
    De gezinswerking zorgt dan voor een leuk aanbod van workshops zoals nu bv. klankschalen, massage en/of Lach-Yoga.
    Gegadigden schrijven zich in en kunnen het 1ste uur één workshop volgen, dan is er pauze. Vervolgens kiezen ze een 2de workshop en tot besluit wordt iedereen verwend met taart en koffie of frisdrank. Vrijwilligers staan klaar om de voorraden aan te vullen.
    Het valt mij op hoe jonge mensen hun vrije tijd gebruiken om zich bezig te houden met de jongeren met een handicap, niets is hun teveel en steeds met de glimlach !! Wie zegt er dat de jeugd van tegenwoordig niet deugd???
    Het was een fijne ervaring lach-yoga te hebben mogen geven aan de ouders, opgewekte mensen, oprechte mensen en lachen deden ze als de beste. Het was duidelijk te zien dat ze genoten van de ontspanning.
    Dank aan de 'gezinswerking', hopelijk vraag je mij volgend jaar opnieuw...

    25-04-2009 om 00:00 geschreven door slappelach  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 09/11-15/11 2020
  • 10/07-16/07 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 25/04-01/05 2016
  • 25/05-31/05 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/10-09/10 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 01/12-07/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 15/10-21/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 11/12-17/12 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Welkom op mijn blog! Vandaag al gelachen? Bekijk je in de spiegel en zeg tegen jezelf 'wat zie ik er weer goed uit vandaag'
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    filmpjes
    blog.seniorennet.be/filmpje

    Een interessant adres?

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog


    Over mijzelf
    Ik ben Wiske, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Slappelach.
    Ik ben een vrouw en woon in 1741 Wambeek (België) en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 10/05/1942 en ben nu dus 81 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Yoga, Meditatie, Taï-Chi en Qi-Gong, lACH-YOGA, lezen, PC.


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!