Inhoud blog
  • We zijn terug!
  • Reis naar Syros
  • vertrek naar Syros
  • Syros
  • Naar syros en Tinos
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    nuttige info!
  • SeniorenNet.be
  • Liros familie pension
  • Zoeken in blog

    Nieuws De Morgen
  • Met Middelkerke als nieuwe startplaats: Gent-Wevelgem wordt ‘In Flanders Fields. From Middelkerke to Wevelgem’
  • Turks voetbal opgeschud door gokschandaal: duizenden spelers verdacht, competities opgeschort
  • ‘We proberen van de nood een deugd te maken’: missie-Kazachstan van de Rode Duivels is een pilootproject richting WK van volgend jaar
  • Legerbaas Frederik Vansina: ‘Mijn Amerikaanse collega’s denken dat de oorlog in Oekraïne zal voortduren’
  • ‘Onze ergste vrees werd bevestigd’: dit weten we al na ‘ongeëvenaarde’ sabotage van spoorlijn in Polen
  • ‘Dit is het moment om druk uit te oefenen op de club’: Arsenal-supporters in opstand tegen controversiële sponsors
  • Namen Belgen deel aan gruwelijke ‘menselijke safari’s’ in Sarajevo? ‘Er is toen heel veel gebeurd dat in de taboesfeer blijft’
  • Snel en eenvoudig: waarom premier De Wever vasthoudt aan de hogere btw
  • Wie wordt beter van uw snelheidsboete? ‘Dit is een kaskoe in het kwadraat’
  • Live - CNN: ‘Nog geen besluit van Trump over aanval op Venezuela’ • Trump verleent opnieuw gratie aan Capitool-bestormer
    Foto
    Een interessant adres?
    Laatste commentaren
  • Zaterdaggroetjes (annelien)
        op We zijn terug!
  • werken en zweten (roberto en danielle)
        op HITTEGOLF!!!!!!!!!!
  • mrs (Sigrid)
        op morgen met verlof
  • see you (cafe ophokplicht)
        op eindelijk!
  • 500ste bezoeker (nicole)
        op op naar de vijfhonderdse!
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oh
    blog.seniorennet.be/oh
    Mijn favorieten
  • naamanimaties&blinkiesvankim
  • Foto
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • pension-familiehotel "LIROS"
  •   


    live in greece
    meer moet dat niet zijn
    leven op het eiland rhodos,onderweg,heen en weer,en af en toe een receptje.
    05-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug experimenteren in de keuken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    kalimera,
    gisteren een intressant gerechtje geprobeerd.

    " roggevleugels met groentegratin."

    voor de groentegratin:aardappelen,wortelen,erwtjes,ajuin en look.+ één roggevleugel(ong.300 Gr.)per pers.

    wortelen fijngesneden aanstoven in de gesnipperde ajuin en look,(in olijfolie natuurlijk)na 15 min.erwten toevoegen.
    aardappelen koken en grof pureren,en de gestoofde groenten toevoegen.overscheppen in een ovenschotel en bestrooien met chapeluur,leg daarop enkele klontjes boter,en plaats deze onder de gril om te gratineren.

    ondertussen de bouillon klaarmaken om de vis te pocheren.neem hiervoor twee visbouillonblokjes en één kruidenbouillonblokje,voeg een beetje zeezout toe,en laat hierin de vis garen.maak met enkele lepels van deze bouillon onder toevoeging van een beetje room en royaal dille een lekkere saus voor de vis.

    eet smakelijk.

    giasou,petros.

    05-01-2006 om 07:28 geschreven door peclai  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEF,ze zijn voorbij!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    kalispera,

    ik ben blij dat die drukke feestdagen voorbij zijn,met kerst voor negen personen gekookt,gelukkig met nieuwjaar slachts met vier,meer had ook wel gemogen,maar toch,het is een hele drukte.
    lekkers gemaakt?ja,ik denk het wel,ik vondt een van de bijgerechten bezonder smaakvol,venkel met wortelen in witte wijn;

    voor vier personen:
    een ajuin en enkele teentjes knoflook fijngesneden in een beetje olijfolie aangestoofd,daarbij in julienne gesneden venkelknol en enkele wortelen een tiental minuutjes laten meestoven.nu een glas witte wijn toevoegen,en kruiden met peper,zout en dragon,zachtjes laten stoven tot beetgaar,
    lekker jong.

    één van de volgende dagen geef ik een paar tieps voor een apperitiefhapje!

    EN VOOR IK HET VERGEET,

    aan allen een goede gezondheid toegewenst voor dit nieuwe jaar,
    en nog veel leesgenot.

    giasou,petros.

    03-01-2006 om 20:31 geschreven door peclai  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 16/03-22/03 2009
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    welkom,hier regelmatig een verslagje en een receptje.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!