Echt gezond bakken, braden en wokken doe je met Carbonell Traditioneel: de eerste olijfolie met Omega 3. Goed voor je hart en cholesterolniveau. De verfijnde en fluweelzachte smaak past bij ieder gerecht. Dus volg je hart: bak en braad met Carbonell Traditioneel, of plant een cactus ;-)
Smaakvolle salades, dressings, pastas en sauzen maak je met Carbonell Extra Virgen: een bijzonder rijke en fruitige olijfolie. Puur natuur van de eerste persing uit zorgvuldig geselecteerde Spaanse olijven. Dus volg je hart: verrijk je smaak met Carbonell Extra Virgin!
Carbonell Extra Virgen is een olijfolie van de eerste persing en heeft een lage zuurgraad, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde olijven, gerijpt onder de Spaanse zon. Deze olijfolie heeft een rijke, fruitige smaak en is ideaal voor in salades, als basis voor dressings of dips en als smaakmaker in bijvoorbeeld pastas, soepen of sauzen. Carbonell Extra Virgen is goed voor het cholesterolgehalte.
|