Koken is plezant
Welkom bij de smaakpupillen tester
GASTENBOEK BLOG (143)

Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
13-02-2006
hallo,

animatiemagazijn7yh.png           

Even een bezoekje gebracht en het is de moeite waard om eens te komen kijken, groetjes



13-02-2006, 21:19 geschreven door scha jongen
12-02-2006
Heel mooi
Ik kwam even op bezoek. Heel mooi opgebouwd. Kom je ook eens langs ? Altijd welkom !





12-02-2006, 21:23 geschreven door Maury
We zijn hier weer op je blog maatje buiten is het wel mooi wit



Image Hosted by ImageShack.us


12-02-2006, 13:46 geschreven door kopstukken
25-01-2006
een bezoekje
PRACHTIG BLOGJE BEZOEK MIJ OOK EENS

25-01-2006, 18:22 geschreven door lucky
14-01-2006
het is heel lang geleden
dat ik nog een bezoekje heb gebracht an je blog .. Ik vind dat hij mooie en mooie wordt ... Je heb zo een variatie op je blog staan dat je er voor alles wat met koken en gastronomie te maken heeft ken vinden !!PROFICIAT Ik vind je blog PRIMA

14-01-2006, 16:28 geschreven door veveke
01-01-2006
nieuwjaarsbrief
2006 is pas begonen veel vreugde en geluk twaalf maanden aan een stuk, Onthoud van het oude jaar alleen de goede dingen, en spring nu vol nieuwe moed het onbekende tegemoed, dit is mijn wens voor ieder van jullie





01-01-2006, 14:13 geschreven door mary
wensen
Ik wens jou het allerbeste voor 2006, moge al je wensen in vevulling gaan.





01-01-2006, 14:12 geschreven door antoine
31-12-2005
Smakelijk en santé
We vieren met jullie mee. Beste wensen voor het Nieuwe Jaar, en voor elke dag, dat is klaar, ria Banner4-Welkombis.jpg

31-12-2005, 16:46 geschreven door ria
30-12-2005
Onze beste wensen
Laat de eenvoudige huiselijke genoegens je hart verwarmen en je kracht geven in het nieuwe jaar. Wij wensen je een gezond en gelukkig 2006.
Veel fietsplezier
deleukefietser


30-12-2005, 08:58 geschreven door deleukefietser
24-12-2005
kerst
baby26lq.jpg

zalige kerstfeest en gelukkige 2006 ps breng eens een bezoekje op mijn blog klik op foto

.


24-12-2005, 08:06 geschreven door elvis
23-12-2005
Wensen
Ik wens jou en al mensen die je dierbaar zijn een Prachtig Kerstfeest en een Zeer Gelukkig 2006.



Zij die iets meer willen weten over tekenen en schilderen in het algemeen en Pastelschilderen in het bijzonder, zijn altijd welkom op mijn Blog. Vriendelijke groeten Priet


23-12-2005, 20:49 geschreven door priet
19-12-2005
Kerstgroet


19-12-2005, 22:35 geschreven door Teunis
18-12-2005
Kerst
kabouterm7vb.jpg Heel fijne, warme, gezellige kerstdagen toegewenst van mikke

18-12-2005, 18:46 geschreven door mikke
wens
Een sfeervolle kerst, en een gezond en gelukkig 2006 voor jou en je familie. no73amary7qy.gif

18-12-2005, 14:32 geschreven door mary
14-12-2005
Lekker
Amaai, als ik hiervan enkele recepten ga uitproberen zal mijn gewicht weer fors de hogte in gaan....maar toch proberen. Is dat je 2de smulblog? Blog-Groeten van
buttonpedro6iy.gif


14-12-2005, 20:26 geschreven door Pedro
mooi
Hallo,

creatief, mooi, leuk om eens te komen kijken
Van harte
 op ons blogje!
Schrijf gerust een berichtje in ons gastenboek!

Groeten

Giliok & Mireille


14-12-2005, 16:32 geschreven door giliok
Interessant
Je hebt een heel interessant blog. Ik kom hier zeker nog ideetjes opdoen

14-12-2005, 16:10 geschreven door Jürgen "Jay" De Cleen
10-12-2005
Omdat het straks weer Kerst en Nieuwjaar is ...

KLIK EENS OP DE RONDE KNOPJES ONDERAAN ...

PRETTIGE EINDEJAARSFEESTEN!

EEN VREDEVOLLE KERST EN
EEN GEZOND EN GELUKKIG 2006!



Klik op de knop voor een tegenbezoekje aan mijn blog!

Groetjes,

Arsène.



10-12-2005, 18:21 geschreven door Arsène
Brandveiligheid
Voorzichtig met de kerstversiering kijk voor tips op mijn blog ............. groeten

suske


10-12-2005, 01:09 geschreven door frans
06-12-2005
koken is plezant
Koken is zeer plezant, ga zeker gerechten uitproberen. Zin mijn blogs eens te bezoeken? http://www.bloggen.be/paul1 http://blog.seniorennet.be/paul1

06-12-2005, 16:42 geschreven door paul1
05-12-2005
Interessante blog.
Nog een prettige avond. sintenpietpaard.gif

05-12-2005, 20:48 geschreven door Virginia
03-12-2005
Lekker!...amaai ,hier zal ik veel vinden om vis gereed te maken,want vis ligt bij mij boven danke...liefs van ...nobodyke

03-12-2005, 08:06 geschreven door nobodyke
29-11-2005
hallo
hallo, ik ben even op bezoek geweest op uw blog en ik vond het reuze gezellig. Ik ben dol op eten en koken dus ik zal me regelmatig hier laten zien. hartelijke groetjes van Maaike en........

bengell1ff.gif



29-11-2005, 18:08 geschreven door maaike
28-11-2005
interessant
Op jou blog kun je steeds iets bijleren groetjes snowman4e04oa.gif

28-11-2005, 14:44 geschreven door mary
24-11-2005
nog even komen kijken
Echt knap en overzichtelijk , en de hapjes en de gerechtjes zien er over heerlijk uit Grtjes



24-11-2005, 16:56 geschreven door veveke
15-11-2005
even melden
Ik heb je blog bij mijn voorkeurblog s gezet , hopelijk heb je er niks op tegen ; zoja laat het even weten



15-11-2005, 19:52 geschreven door veveke
echt verrast !!
Ik vind je site formidabel intressant !! Lekkere en mooie presentatie van de gerchten + de vaktermen vind ik heel intressant Ik kom zeker terug , ook is je site een aanwinst voor diegene die graag puzzelen . Bedankt

klik even


15-11-2005, 19:23 geschreven door veveke
19-10-2005
uw blog
Hallo, Ik vind uw blog zeer lerzaam, vooral voor mensen die zoals ik, graag koken. Ook mooie afbeeldingen. Ik hoop dat er nog volgt. Groeten Theo

19-10-2005, 10:58 geschreven door Theo Brems
07-10-2005
Hallo
Toevallig op jouw blog terecht gekomen. Zeer interessant. Mijn blog http://blog.seniorennet.be/eerda Groetjes Julie

07-10-2005, 15:20 geschreven door julie
Bezoekje
Groetjes van 81831472399398902cl.gif

07-10-2005, 14:38 geschreven door lady x
30-09-2005
Op visite
Misschien een leuk klokje?
 
Bezoek ook eens mijn blog COMPUTERKLIK HIER
 
Groetjes,
 
Arsène.


30-09-2005, 01:38 geschreven door Arsène
28-09-2005
bezoekje
Ik ontdek juist je tweede blog. Knap gedaan. Zeer goede uitleg, waar iedereen wat kan van leren. Tot gauw





28-09-2005, 22:41 geschreven door Jenthe
18-09-2005
hoi !!!!
ik hoop hier lekkere dingen te vinden ............. ik kijk er naar uit ........ groeten



18-09-2005, 21:24 geschreven door frans
16-09-2005
hallo
hopelijk hebt ge een goede vakantie gehad?Image Hosted by ImageShack.us

16-09-2005, 17:47 geschreven door palson
23-08-2005
hello
veel succes met je 2de blog het zal mooi worden groetjesImage Hosted by ImageShack.us

23-08-2005, 10:45 geschreven door palson
succes
succes met je nieuwe blog, dolfijntjes ben ik reeds op bezoek geweest, p40.gif

23-08-2005, 09:40 geschreven door maria
22-08-2005
koketteren ook ?
Hallo . Welkom bij de bloggers. Veel plezier en succes hier. Ander broeken gaan kopen ? Of ook dieet ? Mij vind je door gewoon te klikken op


hspace=0


22-08-2005, 22:15 geschreven door Fats
Veel succes met je blogje!
Veel succes met..... koken blog. Mvg Georges Image Hosted by ImageShack.us

22-08-2005, 21:37 geschreven door Lodewyckx
mooi onderwerp...
BIj de A al wat opgestoken en hier blijf ik komen tot de Z. groetjes vanuit Mechelen.





22-08-2005, 20:39 geschreven door fernandel
welkom
Ik wens je veel succes met je blog, groetjes van Utta





22-08-2005, 15:02 geschreven door Utta
hallo
succes met je tweede blog,groetjes



22-08-2005, 14:22 geschreven door vifke
veel plezier met je blog
geniet van je plekje op het seniorennet Veel succes



klik voor een bezoekje


22-08-2005, 13:51 geschreven door veveke
Hallo
mikke.bmp Welkom op blogs en veel succes. Mikke

22-08-2005, 13:34 geschreven door mikke

De vlam tegen

       dieren 

      geweld!!!

laat ze branden
  Geef ze door,

bij 

Klik ook eens

op gezellig 

samen zijn 

   ↓↓↓↓↓↓

Inhoud blog
  • zomerse fantasie schotel
  • Tapas op z'n Mexicaans
  • Inktvis special
  • borrelhapjes voor het weekend....
  • smoutebollen maken is simpel...
  • recept van ons bomma...
  • wie kent dit nog ?
  • Tip wat kan je doen met een ingevroren kreeft
  • “ Altijd een vleugje zomer met kruiden ”
  • Wafels 40 à 50 stuks
  • het echte recept
  • prachtig
  • Caesarsalade
  • Risotto met zalm
  • wat gebeurt er met de vis
  • Paas brunch
  • Speciaal en mmmm zo lekker
  • geeft me een terugblik op....
  • geeft me een terugblik op....
  • Vreselijk
  • Chefs hun geheim,
  • Recept voor aziatische noedels met gehakt
  • eiren nestjes
  • koks moeten ook vleeskennis hebben
  • Lekker kersenflappen zo klaar
  • Poire belle Héléne
  • Lamsbout met Gorgonzola
  • Welkom
  • Coquilles Saint-Jacques au fine champagne
  • Zoete aarappel als snack bij de tv
  • wil je stoppen met brood eten ?
  • Gebruik een stookoker gezond..
  • Fluwelen tongstreling,
  • Lachen mag ook in de horeca -:)
  • puur vergif voor ...
  • Fruit is gezond
  • super lekker
  • simpel uitgelegd !
  • speciaal
  • Wat je zeker nooit mag doen
  • Het is weer voor rijkelijke hutsepot poriën
  • onderschat gebakken aardappelen maken niet !
  • simpel als je het ziet
  • tijd voor appeltaart
  • waar is dat feestje
  • Amuse idee
  • moet je toch weten
  • klein geheimpje van oma
  • mijn recept de lekkerste spaghetti
  • lekker ideetje
  • Amuse of borrelhapjes
  • het is zondag, rust dag
  • Vandaag witlof in de oven
  • Gezondheid is heel belangrijk ,denk eraan wanneer je kookt
  • tip om te bewaren van olie en basilicum terug laten herleven
  • Kikkererwten gezond? heel gezond zelfs
  • Lees en leer waarom je kaneel moet gebruiken !
  • Wild seizoen is bezig......
  • Lekker speciaal vegetarisch
  • Hoe dek je een tafel volgens de etiquette?
  • natriumbicarbonaat en het diepe geheim
  • wat eten vandaag
  • Wat kan kun je eten als je weining geld hebt
  • kan wel wel suggesties gebruiken over energie verbruik
  • Mango en tamarillo fruit is voor veel ongekend !
  • Afvallen niet makkelijk met al dat lekker eten...;
  • 100 % suikervrije Kokosrotsjes.
  • Brusselse Wafels de echte
  • als je patisserie maakt moeten de verhoudingen juist zijn
  • Vegetarische stoofschotel
  • Leer meer over wat je eet (vis)
  • Fris romig avocado dip sausje
  • avocado ideetjes
  • Lekker wokken vandaag
  • Vegetarisch
  • Gebakken aardappel schijfjes met of zonder look
  • Waldorfsalade
  • Zoet zure vinaigrette
  • Aardbeienkruimeldeeg taartje me thijm
  • Kaastaart
  • Kleine klaring of grote
  • En chef kent zijn team
  • Kippen filet met boontjes en erwtjes met pesto orecchiette
  • Tongrolletjes
  • Gentse waterzooi
  • werken in de horeca, is beestig hard
  • Wat is Arabisch eten?
  • Gelukkige verjaardag a la chef
  • voeding smijt je niet weg....
  • Krab of garnaalcocktail met ananas
  • mmmm lekker Chinezen
  • waarom je het beter thuis maakt.
  • coupe vers gezond lekker zomers
  • Idee voor bij babyborrel
  • Mango dessert
  • snel een soepje maken,
  • Kook tijd van groenten
  • Bloemkool moet je niet koken!
  • Belangrijk om te weten...;
  • Keukentermen
  • De nieuw generatie
  • Sinaasappel schellen
  • een aardappel schillen
  • waarom nog een kookboek kopen
  • Simpel koken als je een tablet Iphone mee de keuken in neemt
  • Lekker en niet duur
  • simpel zomerse taart
  • Garnaalkroket in 5 min .
  • Sabayon
  • Tropicana sla
  • lekkere cake
  • Zo maak je oliebollen
  • Gefrituurde Kabeljauw
  • Kaarsjes in het donker
  • Altijd een vleugje zomer met kruiden
  • Koude Veloutesoep
  • Witlof uit de Ardennen
  • Prettige feestdagen
  • Noordzee vissoep
  • Uitjes 'Escoffier'
  • St. jacobsoester met witlof
  • Groene kippen fricassee
  • Biscuitbeslag :
  • Truffels
  • Boterroom en Mokka boterroom
  • Zo maak je glazuur en Banketbakkerroom :
  • Cocoskoekjes of rotsjes
  • Mop
  • Travail en groupe
  • Chocolademousse
  • Basis van de keuken
  • Vlaamse hutsepot
  • Tijgergarnalen veredeld in kreeftensausje
  • Sinaasappel schuim
  • Klein kunst
  • Teveel gedronken ?eet dit ,kater gaat lopen
  • Van Ananas naar Kardinaal
  • Goddelijk ham,met Galia meloen
  • "Wako Kiwi"
  • Een beentje zonnig Italie in je bord
  • Scampi's met een fluweel nagenot
  • De visfumet,
  • De wildfonds
  • De kalfsjus of kalfsfonds,gevogelte fonds
  • De blanke fonds,bruine fonds;
  • De basis bereiding voor vis :
  • De basis bereiding voor vis :deel 3
  • De basis bereiding voor vis :Deel 4
  • Basis bereiding voor vis deel 2
    Logboek van de keuken
  • Zegen op deze woensdag middag, avond en nieuwe week
  • Hey Leo ,,
  • Avond groetjes
  • Sergio
  • Fijne lentedag gewenst !

    La bonne cuisine

    est la base du

    véritable bonheur.

    De goede keuken

    is de basis van het

    echte geluk.

    A.Esccoffier

             

    Afbeeldingsresultaat voor mooi dessert

    .


                        

    bij 


     

             Waar je

        talenten

         en de behoeften

                 van de 

             wereld

           elkaar kruisen

              ligt je 

        roeping 

    Afbeeldingsresultaat voor spreuken over de keuken

    Kalte Platten : Schinken - Röllchen - Rezept - kochbar.de

    Mooi opgemaakte groente/rauwkost schotel | Vegetable tray, Amazing food  art, Food displays

    15 ideeën over Groente/fruit tapas plate | lekker eten, eten, eten en  drinken

    130 beste ideeën over koken in de klas in 2022 | eten en drinken, koken,  eten

    530 ideeën over Koken, door en voor kleuters | koken, lekker, eten

    Koude schotel populair . Artikel 999 - www.brabantland.nl

    Het menu en de wijnen - Foto van Restaurant Bakboord, Almere - Tripadvisor

    Het menu en de wijnen - Foto van Restaurant Bakboord, Almere - Tripadvisor

    Tournedos de charolais poêlé, légumes en sauce - Lorraine Magazine            

    Tournedos De Boeuf Au Beurre D'Huîtres - Envie De Bien Manger

    "       "        "          "          "

    Terroristische

    aanslagen

    Brussels Airport

    (Zaventem) 

        Wij zullen

         jullie altijd

         herinneren !

       22 Maart 2016 

    .

        STOP racisme

    Tegen dierengeweld !

    onverdoofd slachten

    is barbaars en is

    een sadistisch

    moord !!!!

    Spaghetti koken als een baas | Grappige Plaatjes

    SeniorenNet - Grappig of Schattig - claustrofobie SeniorenNet - Website  voor de actieve 50-plusser

     K

    Welkom bezoeker

    als je een blog

    hebt schrijf hem

    dan bij je 

    bericht in mijn

    gastenboek,

    zo ik kan 

    een bezoekje bij

    jullie brengen.

    Alvast bedankt 

             🍰🎂

    Dolfijneliefde

    mijn liefde 

    voor Dolfijnen,

    biologie,

    duiken,koraal,etc....

      ↡klik op de foto ↡

    👌

    Happyboy te gaan,

    veel foto's van

    Happyboy

    uitstappen en reizen

    van mij en vrouw

    .↡❤️↡

     ↡Klik op foto ↡;

    welkom

    mijn grote

    liefde 💔

    R.I.P

    Happyboy Eypos

    Just in Time is

    nu 13 jaar

    Wanneer je

    niet tegen

    grappen,of

    aangesproken

    zo voelen 

    gelieve  de blog

    niet te betreden.

    Je kan ter aller

    tijden het

    X gebruiken.

    Deze blog is

    samengesteld

    om 

    mensen te

    laten lachen....

    Blijvers welkom

    veel plezier 

    klik :

     ↡ heb het schijt eraan ↡

    Favorieten :

     

                          

     

     

    Miashaarsite

    alles

    over haar en

    verzorging

    Vaktermen

    keuken

    Koken is plezant

     

                          

    Zoeken met Yahoo


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mare
    blog.seniorennet.be/mare

    .

    vegetarische

    gerechten

    Ik ben blij met
    onze vriendschap
    Vrienden zijn
    speciale mensen
    die een bijzonder
    plaats innemen
    in iemands leven
    Vrienden zijn de
    mensen die delen
     in iemands vreugde
    maar ook in hun
    problemen.Een echte
     vriendschap ontstaat
    niet zomaar
    Het kost tijd om
    respecten vertrouwen
    op te bouwen de basis
    van elke vriendschap
    Vrienden zijn die mensen
    die je in je hart raken
    en ieders leven blijer
    maken.
    Bedankt dat jij er bent.

         





                

         

               


    Afbeeldingsresultaat voor mooi dessert
        
     

     

    Niks vergeten ???

    krabbeltje

    in mijn gastboek,      

    ↡    👍

    Afbeeldingsresultaat voor pomme pont neuf

    Pommes Pont-neuf,

          Feestelijk

    Afbeeldingsresultaat voor pomme pont neuf

    Pont-neuf
    aardappelen:
    2cm dik,5cm lang
    is 4 maal groter
    dan gewone frieten.
    Eerst pocheren in
    een zeer gematigd
    vet en nadien
    afbakken in warm
    vet.

    De Pont Neuf is
    een brug
    over de
    Seine in Parijs.
    Het is de oudste
    brug van
    de stad.
    De Pont-Neuf
    werd
    tussen 1578 en 1604
    gebouwd naar
    ontwerp van
    Androuet Du Cereau.
    De brug
    heeft
    12 rondbogen en
    bestaat
    uit 2 delen.
    Het Ile de la Cité

    wordt door de
    Pont Neuf
    verbonden
    met de kaden aan
    de
    linker- en rechterover
    van de Seine.

    Afbeeldingsresultaat voor pomme pont neuf




    Koken is plezant

    en doe je van uit

    je hart 

    Gerelateerde afbeelding

    Afbeeldingsresultaat voor onbekend fruit

    Afbeeldingsresultaat voor onbekend fruit

    Gerelateerde afbeelding

    Afbeeldingsresultaat voor onbekend fruit

    Afbeeldingsresultaat voor onbekend fruit

     

    een goede kok(kin) heeft het in de vingers
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Miashaarsite
  • Dol-fijne-liefde1
  • uitbenen voorkwartier rund
  • uitbenen achterkwartier rund
  • versnijden of uitbenen varken
  • Slachten mag niet onmenselijk gebeuren !

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!