Nodig - 600 g eekhoorntjesbrood - boter - 4 dikke witte boterhammen - peper en zout - 120 g grmalen emmentaler - 1/2 sjalot, fijngesneden - 1/2 teentje geperst knoflook - citroensap - 2 el fijngesneden krulpeterselie - 4 plakken gekookte ham
zo maak je het Reinig het eekhoorntjesbrood met een borsteltje en snijd in stukken Bak de boterhammen goudgeel in de boter, kruid met peper en zout, beleg met emmentaler en laat die smelten onder de grill. Bak het eekhoorntjesbrood in een klontje boter, kruid met peper en zout. Doe er sjalot en knoflook bij en laat ca. 5 min. stoven. Blus met enkele druppels citroensap en voeg er de peterselie bij. Beleg ed toasten met ham en daarop het eekhoorntjesbrood. Serveer warm. (recept van P. Goossens)
Reacties op bericht (4)
14-11-2011
Lekkere recepten om van te smullen
Dag Eerda,
Dat zal ik eens proberen,het ziet er lekker uit.Eekhoorntjes brood
Blij dat je eens op bezoek kwam.
Ik wens je nog een mooie dag,je blog is zeer mooi.