Smaak Dille heeft een lichte anijssmaak, fris en subtiel, die lang aanhoudt. Het verfijnt uw gerechten en bevordert de spijsvertering. Gebruik Let erop dat u de fijngehakte dille pas toevoegt net voor u uw gerechte serveert, zodat de vrijgekomen warmte het aroma van de verse dille vrijgeeft. Voeg dille niet toe tijdens de Bereiding want dat komt de smaak niet ten goede. Geslaagde combinaties Dille geeft nog meer smaak aan uw visschotels, uw salades en ook aan lookboter. Het verfijnt ook gerechten met zalm, scampi's en kip. De blaadjes die op pluimpjes lijken, zijn ook ideaal om uw bord mee te garneren.
Reacties op bericht (6)
19-12-2011
Lieve wensen van ons!
Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jullie zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan.
19-12-2011 om 17:33
geschreven door jeanne
16-12-2011
dag eerda
gezelligheid maak je zelf ..groetjes van bo
16-12-2011 om 21:41
geschreven door boomer
14-12-2011
Goedenamiddag Arlette
We zijn vandaag woensdag 14 december.De blaadjes op de scheurkalender worden alsmaar schaarser.Kerstmis en Nieuwjaar naderen met rasse schreden.Ik wens Jullie ALLEN een toffe en gezellige midweek toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.
14-12-2011 om 16:15
geschreven door Jos Vande Ghinste
Lieve groetjes dikke knuffel lieverd
14-12-2011 om 14:02
geschreven door Diana
13-12-2011
dag eerda
Op de kop kan de wereld ook mooi zijn groetjes van bo
13-12-2011 om 21:36
geschreven door boomer
Goedenamiddag Arlette
We zijn vandaag dinsdag 13 december.Ik ben ontwaakt door de hevige storm en windstoten en kon de slaap niet meer vatten.Gelukkig is de storm wat gaan liggen doch het is maar stilte voor de nieuwe storm.IK wens Jullie ALLEN een rustige en gezellige dinsdagnamiddag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.
13-12-2011 om 15:10
geschreven door Jos Vande Ghinste