wie ben ik
Hartelijk welkom op mijn blog
Inhoud blog
  • snoepwinkeltje
  • Ik ben er nog
  • Ajo
  • Limburgse rijstevlaai
  • Zigeuner passie
  • Over mijzelf
  • Anís
  • de bloemen
  • Heel mooi
  • Picudo rojo
  • Alcachofas fritas
  • Ben er weer
  • Gelukkig nieuwjaar
  • Rute
  • Kerstlampjes
  • naranja
  • weer ziekenhuis
  • Berenjenas Alpujarra
  • Ziekenhuis maaltijd
  • Verzorging ziekenhuis
    Over mijzelf
    Ik ben lenie
    Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
    Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen. Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen. Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
    Nieuws Trouw (NL)
    Foto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • stuur een kaartje
  • spierziekten
  • gezondheid
  • handleidingen
  • leuke kindersite
  • allerlei spelletjes
  • uitleg internetverbinding
  • van alles en nog wat
  • veilig surfen op internet
    Een interessant adres?
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    clogie2
    blog.seniorennet.be/clogie2
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    23-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 december La noche buena
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De avond voor kerstmis is het belangrijkste in Spanje.
    Op kerstavond komt de hele familie bij elkaar,ook al wonen ze verspreid over het land.
    La cena,de avond maaltijd is het belangrijkste.
    Restaurants en bars zijn die avond gesloten.
    De maaltijd wordt begonnen met schelpen en schaaldieren.
    Dan een lichte sopa (soep) gevolgd door vis en vlees.
    Als nagerecht zijn er turrónes (repen bestaande uit eiwit,honing en amandelen) en mantecados (kerstkoekjes) met champagne.
    Er worden villancicos gezongen (kerstliederen)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-12-2005, 17:06 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    21-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loteria de Navidad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al ruim twee eeuwen heb je met kerstmis deze loterij,men noemt hem ook wel El Gordo.
    Hij trekt altijd op 22 december,zodat men nog snel inkopen kan doen.
    Er zijn families die al 50 jaar hetzelfde nummer reserveren.
    De koninklijke familie krijgt ieder jaar het nummer 00000.
    Dit jaar is de jackpot drie miljoen euro.
    Een heel lot kost 200 euro,maar je kan ook een tiende lot kopen.
    Al sinds 1771 trekken leerlingen van een van de oudste colleges(een voormalig weeshuis) El collegio de San Ildefonso in Madrid de balletjes en zingen de getallen.
    Het grootste deel van de Spanjaarden zit gekluisterd aan de radio en televisie.
    Als je pech hebt kan je altijd nog meedoen op 5 januari.El Niño heet deze loterij en is de tweede grootste loterij.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-12-2005, 16:28 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodaballo con mariscos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tarbot met zeevruchten
    2 gesnipperde uien
    2 tenen knoflook fijngehakt
    2 tomaten ontveld en in blokjes
    2 el olijfolie
    zout
    mespunt scherpe paprikapoeder
    1 kg tarbot in stukken zonder vel en graten
    8 sint jakobsschelpen
    12 venusschelpen
    20 gepelde garnalen
    1,25 dl witte wijn

    Fruit uien en knoflook en tomaten in de olijfolie,voeg zout en paprikapoeder toe.
    Bedek bodem van ovenschaal met stukken tarbot,verdeel de schelpen en garnalen erover.
    Schenk eerst de saus van uien etc erover en dan de wijn.
    Bak het gerecht in 20 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    19-12-2005, 17:00 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    17-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.motor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren bij het boodschappen doen,stopte naast ons dit motortje.
    Een boom van een man stapte eraf.Ik vroeg hem of ik een foto mocht maken,ja waarom niet,maar was er dan iets met die motor?
    Ik zei :hij is zo klein en jij bent zo lang.
    Hij bleek uit Finland te komen en zijn motor kon in de camper en zo kon hij overal makkelijk heen.
    Ik heb nog wel even aan zijn rug gedacht,want het leek me niet comfortabel zitten.
    Verder zie je hier heel veel van die motoren met vier wielen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-12-2005, 17:10 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    15-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaassoorten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er zijn hier heerlijke kazen.
    Van koemelk:
    Tetilla een zeer jonge ,milde en romige kaas ,in de vorm van een piramide.
    San Simón-pikante halfzachte snijdbare kaas..
    Arzúa Ullao-half zachte kaas ,lijkt op Tetilla,maar doordat hij langer gerijpt is ,is hij pittiger.
    Máhom Menora-iets zure half zachte kaas uit Menorca.
    Van schapenmelk:
    Zamorano-een pittige harde kaas.
    Burgos-spierwitte vochtige en licht gezouten kaas.
    Manchego-van de manchegoschapen ,je hebt ze in diverse rijpings graden.
    Torta de Casar-kaas uit Extramadura van binnen erg zacht en zeer sterk van smaak.
    Roncal-uit Navarra ,van zacht kruidig tot pikant.
    Idiazábal-baskische harde kaas ,soms gerookt.
    Fronchó-harde kaas uit Aragon ,wordt soms geitenmelk aan toegevoegd.
    Tupi-zachte kaas uit de Pyrineeën met wat likeur erdoor.
    Van geitenmelk:
    Picón-Cantabrische schimmelkaas.
    Queso curado al vino de Murcia,geitenkaas in de rode wijn gerijpt.
    Montsec-harde Catalaanse geitenkaas van binnen spierwit,wordt tijdens het rijpen met de as van verbrand hout ingewreven.
    Cabrales-Asturische schimmelkaas gerijpt in kalkgrotten.
    Ibores-harde kaas ingesmeerd met olie en paprikapoeder.
    Majorero -kaas uit Fuerteventura.
    Queso de cabra-harde geitenkaas uit de bergen van Andalucië.
    Camerano -jonge geitenkaas,wordt in wilgentenen  mandje verpakt.
    Mató -jonge geitenkaas uit Catalonië.
    Quesucos -kleine kaasjes van 1 kilo

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    15-12-2005, 17:03 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    13-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiestas,Ferias en Romerías
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zijn feesten ,maar allemaal met een andere achtergrond.
    Een Fiesta heeft een religieuze achtergrond,doorgaans is het ter gelegenheid van de naamdag van de schutspatroon van de parochie of gemeente.
    Het begint dan ook met een processie en kerkdienst en wordt dan een folkloristisch gebeuren,zoals een stierengevecht,volksdansen en optochten.
    Een Feria is een wereldlijk festijn dat zich concentreert rond een grote markt ,maar waar ook tenten zijn waar gedanst wordt en kermisattractie´s zijn.
    Een Romería is omschreven als een pelgrimstocht met picknick en bal na.
    Dit soort tochten gaan meestal naar een afgelegen heiligdom en gedurende de tocht,die een dag of zelfs langer kan duren wordt er gegeten en gedanst.
    Na de plechtigheid begint ter plekke een uitbundig feest-de verbena.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    13-12-2005, 16:45 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    11-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinchones rellenos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gevulde duifjes

    4 duifjes,panklaar,met organen
    peper en zout
    1 teen knoflook fijngehakt
    100 gr.serrano ham in blokjes
    2 hardgekookte eieren ,fijngehakt.
    2 sneetjes oud witbrood ,in melk geweekt
    mespunt paprikapoeder
    8 dunne plakken vetspek
    olie om in te vetten.

    Was de duifjes,dep ze droog en wrijf ze in met peper en zout.
    Maak de organen schoon en snijd ze fijn
    Braad het orgaanvlees op hoog vuur aan in olijfolie
    Bak de knoflook kort mee.
    Neem de pan van het vuur en roer ,ham,eieren,uitgeknepen brood erdoor.
    Voeg naar smaak peper,zout en paprikapoeder toe.
    Vul de duifjes met dit mengsel,maak de openingen met keukengaren dicht.
    Wikkel elk duifje in twee plakken spek.
    Bestrijk de ovenschaal met olijfolie,leg de duifjes erin en bak ze ca.25 minuten in de voor verwarmde oven op 220 graden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    11-12-2005, 16:59 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    09-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nerja
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nerja is een stadje in de provincie Malaga,het ligt aan de kust,ruim 50 km ten oosten van Malaga.
    Het vormt de oostelijke uitloper van de Costa del Sol.
    In de tijd van de Arabieren heette Nerja- Naricha.
    Nerja is bekend vanwege het mooie Balcón de Europa,een promenade in het centrum bovenop een klip.Je hebt daar een prachtig uitzicht over de middellandse zee.
    Vroeger leefde men in Nerja van de visserij en de suikerfabriek,tegenwoordig is de voornaamste bron van inkomen het toerisme en de watersport.
    Er is zo´n 16 km strand.
    Wij hebben daar 14 jaar gewoond,de eerste jaren was er alleen veel toerisme in de zomer en vanaf november tot en met Pasen was het er heerlijk rustig.Veel restauranten sloten de maand november en februari.Er waren nog van die kleine winkeltjes die tot sávonds heel laat open waren en waar men telden met nullen.
    Het is jammer genoeg allemaal verdwenen en mooie oude huizen hebben plaats gemaakt voor banken ,restaurants en kantoren.
    De prijzen daar kan je vergelijken met Marbella op een paar oude cafeetjes na ,die van vader op zoon gaan.
    Af en toe gaan we nog wel eens naar ons oude stamcafeetje en worden dan hartelijk omhelsd door de hele familie en oude bekenden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    09-12-2005, 17:08 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    07-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sierra Nevada
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  De Sierra Nevada is een gebergte in Andalucië.De Mulhacen bevindt zich in dit gebergte en is de hoogste berg van Spanje.
    De berg is 3.482 meter hoog.
    In 1916 werd de berg voor het eerst beklommen.
    Sierra Nevada betekent besneeuwde bergketen.
    Als wij richting Granada rijden zie je die prachtige besneeuwde bergen.
    Bij de gemeentes Monachil,GuejarSierra en Dilar zijn hellingen voor de skisport.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    07-12-2005, 16:48 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    05-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dia de la Constitución
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Morgen 6 december is alles hier gesloten .Het is de dag van de grondwet.
    In 1978 nam het parlement een nieuwe grondwet aan.
    Daarin werd ondermeer grotere vrijheid beloofd aan de regio´s in Spanje
    De belofte werd ingelost,eerst kregen Catalonië en Baskenland een autonome status,gevolgd door alle andere Spaanse regio´s.
    Spanje is dus veranderd van een centraal geleide staat in een verzameling autonome gemeenschappen.
    De rechten van deze regio´s zijn verschillend.
    Alleen Baskenland wil volledige onafhankelijkheid.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-12-2005, 16:55 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    03-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oude kachel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de winter zijn er wel eens avonden dat we de kachel aan willen hebben.
    Van mijn broer hebben we 12 jaar geleden zijn antieke kachel gekregen en er veel plezier van gehad.
    Maar vorig jaar kreeg hij kuren en begon te roken,dat is niet prettig.Het plafond was dan ook goed zwart.
    Vorige week hebben we maar besloten om een nieuwe te kopen,wel niet zo mooi.
    De oude kachel heeft een ere plaats gekregen in de hal bij de keuken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    03-12-2005, 16:43 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    01-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afdruiprek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een aanrecht hier zie je nooit een afdruiprek.Boven de gootsteen hangen kastjes en daar zitten 2 rekken in.
    Een rek waar je de borden en pannen in kunt hangen  en een rek voor glazen en kopjes.
    Afwas gedaan ,deuren dicht en klaar is de afwas.
    Sinds een paar jaar zie je een afdruiprek wel eens in winkel maar toen wij hier kwamen wonen kenden men het helemaal niet.
    Net zoals een stofzuiger en centrifuge.Nu zijn er stofzuigers in alle merken,maar voor een centrifuge moet je echt nog zoeken.
    Mijn hulp vond zoiets dan ook totaal overbodig.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    01-12-2005, 17:10 geschreven door lenie  
    Reacties (1)
    29-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pechuga de pollo a la naranja
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kipfilet met sinaasappel
    4 kipfilets
    peper zout
    4el olijfolie
    2 wortels in blokjes
    1 ui gesnipperd
    1 theelepeltje suiker
    sap van 3 sinaasappels
    sap van 1 limoen
    1.25 dl witte wijn
    schijfjes sinaasappel voor garnering.

    Strooi peper en zout op de filets,verhit de olie in een diepe koekenpan en bak ze goud bruin.
    Haal ze uit de pan ,maar hou ze warm.
    Fruit de stukjes wortel en ui in dezelfde olie,schenk sinaasappel-en limoensap bij en doe de witte wijn en suiker erbij.
    Kook de saus een beetje in en pureer hem dan,voeg peper en zout toe.
    Leg de filets in de saus en laat ze in de afgedekte pan nog 10 minuten sudderen.
    Garneer de kip met schijfjes sinaasappel.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-11-2005, 15:59 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    27-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirimoya
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De chirimoya is een heerlijke vrucht,die nu volop te koop is.
    De smaak is een mengeling van ananas,aardbei en banaan en heel romig.
    De vrucht kwam oorspronkelijk alleen in de Andes in Zuid Amerika voor,maar is al heel lang aan de costa,waar het nooit vriest en op de Canarische eilanden.
    Het is een groenige boomvrucht en hoort tot de groep tropische roomappels.
    In het vruchtvlees zitten heel veel grote zwarte pitten.Hij smaakt heerlijk.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (28 Stemmen)
    27-11-2005, 17:08 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    26-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit vissen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het café werd gevraagd of Coen zin had om mee te gaan vissen.
    Nu dat wilde hij allang,lekker een dagje op zee,dus er werd ja gezegd.
    De volgende morgen om 7 uur moest hij in het café zijn.
    Laarzen aan ,pak brood mee en drinken.
    Om 3 uur kwam hij thuis,moe maar zeer voldaan en met een tas vol vis,makrelen en jibia(een soort inktvis)
    Hij wilde ze eigenlijk niet meenemen,maar er was veel gevangen en het moest echt mee.
    Coen was bekaf en dook zijn bed in,maar de tas met vis lag op de aanrecht.
    Ik ben ze maar gaan schoonmaken,maar wat een hoeveelheid graten zitten er in een makreel.
    En bij de eerste jibia ging het mis,ik prikte in de inktzak en dat spoot alle kanten op.
    Aanrecht onder en ik ook.Bij de volgende ging het beter.
    Maar voorlopig hoeft Coen voor mij niet meer te vissen,er ligt nog genoeg in de diepvries.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-11-2005, 17:02 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    25-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit vissen met lampenbootjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vaak zien wij hier sávonds vanuit de keuken op zee rijen lampenbootjes liggen.
    Dat zijn bootjes met twee grote lampen erop.
    Zij vissen op garalen en andere schelpdieren,maar vooral bij volle maan schijn je veel garnalen te vangen.
    De vissersboten varen uit met sleepnetten en de kans is groot dat ze de volgende morgen vol zitten met garnalen.roze,grijze,grote ,kleine,gestippeld of doorzichtig.
    Alle soorten garnalen hebben een dun langwerpig lichaam 5 paar poten en lange voelsprieten.
    Hier worden de kleine gambas genoemd en de grote langostinos.
    Ze worden vaak als tapa gegeten ,meestal met wat olijfolie en zeezout gebakken op de plancha (hete plaat) of als onderdeel van een salade,gegrild of gepaneerd als voorgerecht,door de paella,stoofpotten en soepen.
    Ik vind ze zo van de plancha erg lekker.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-11-2005, 17:11 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    24-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.invalide tafel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren moesten wij boodschappen doen in Malaga.
    Na afloop wilden wij wel een kopje koffie,het café zat vol ,er stonden mensen aan de bar,maar een tafeltje was leeg.
    Tot mijn verbazing lag er in die tafel een tegel met rolstoel.
    Dus wij hadden een heerlijk plekje.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-11-2005, 13:08 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    22-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ajo blanco
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koude knoflooksoep met amandelen.
    Dit is een heerlijke soep.
    2 sneetjes witbrood
    150 gr.gepelde amandelen
    3 gepelde tenen knoflook(beetje grote)
    theelepeltje zout
    8 el olijfolie
    2-3 el sherry azijn
    250 gr.witte pitloze druiven

    Week het brood een paar minuten in wat water.
    Pureer amandelen met het knoflook wat zout en uitgeknepen brood in de keukenmachine.
    Giet de olie in een dun straaltje erbij en voeg de azijn toe.
    Voeg eventueel wat water bij.
    Breng het mengsel op smaak met zout en wrijf het door een fijne zeef.
    Schep de soep op de borden en garneer de rand met druiven.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-11-2005, 16:34 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    21-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hibiscus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bijna eind november,en zo staat de hibiscus in de tuin erbij.
    Hij geeft het hele jaar door bloemen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    21-11-2005, 13:06 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    19-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Andalusiërs zijn dol op het frituren van de vis en dan nog met een dikke laag deeg.
    Maar voor de grote garnalen uit Sanlúcar de Barrameda is dat doodzonde,een kilo kost €50 en dat is het lekkerste om ze voorzichtig op de plancha te bakken.
    Pescado frito-vis en schelpdieren-worden zowel als tapa of als hoofdgerecht gegeten.
    Geschikt om te frituren ,zijn de sardines,anjovis,moten haai,tonijn,garnalen en krab.
    Heel populair zijn de piepkleine gefrituurde visjes (pecaítos) anjovis(boquerones fritos) en gefrituurde inktvisjes (chopitos).
    Voor het frituren kan men de vis door een mengsel van bloem,eierdooier,geklopt eiwit en zout halen.
    Voor een luchtig beslag voegt men wat melk en gist toe.
    Hele kleine visjes krijgen een pittige smaak als je ze voor het frituren met bier besprenkeld.                                                       

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    19-11-2005, 16:42 geschreven door lenie  
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 16/04-22/04 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!