Op zoek naar een bepaalde informatie ? Geef hieronder je trefwoord in...
Zoeken in blog

Foto
Foto
Gastenboek
  • mooi
  • Ben juist op bezoek geweest op je blogje
  • weer warme weldoende weekendwensen
  • Sorry
  • Hallo Rosa

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Laatste commentaren
  • oneerlijk en onsmakelijk (veerle)
        op Koreaans restaurant live Octopus gerecht
  • ZEKI (jordan retro 11)
        op
  • erg die hond (tany)
        op Tieners verminke pup voor de fun
  • levenloos (Ghillaine)
        op Rechtspraak voor dit kansloos dier
  • ppsjes en soms nog wat van alles (georges)
        op Schokkende foto's: duizenden haaien afgeslacht voor vinnen
  • Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Startpagina !
    Dierenleed
    Dierenvrienden, doe er wat aan !
    12-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitbulls bijten testikels van baby af
    Pitbulls bijten testikels baby af PDF Afdrukken E-mailadres
    maandag, 12 april 2010 15:13

    CALIFORNIE -  Een zes maanden oud jongetje is op gruwelijke wijze verminkt door twee pitbulls, waarmee hij door zijn moeder in één kamer was achtergelaten.de baby zat thuis in Californië vastgegespt in zijn stoeltje, in een kamer waar ook twee pitbulls rondliepen. Zijn moeder en haar vriend bevonden zich op het moment van het tragische ongeval in een andere kamer van het appartement, melden Amerikaanse media.
    Plotseling vielen de honden de weerloze baby aan. Ze beten zijn luier aan stukken en daarbij ook de testikels van het kind af. Het jongetje werd naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn geslachtsdelen konden niet meer gered worden.
    Het slachtoffertje is voorlopig opgevangen door de kinderbescherming. De moeder, de 22-jarige Carrie McKinney, riskeert een veroordeling voor verwaarlozing. De twee pitbulls zullen afgemaakt worden. Bron Telegraaf

    De mens heeft altijd gelijk ,de honden kunnen het niet vertellen!

    12-04-2010 om 18:37 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden die nooit vertoond werden
    De gruwelijke waarheid achter de ‘humane’ zeehondenjacht
    maandag, 12 april 2010 15:23

    De jaarlijkse zeehondenjacht voor de Canadese oostkust is momenteel weer in volle gang. Maagdelijk witte ijsplateaus kleuren rond deze tijd van het jaar dieprood. De voorbije jaren hebben nogal wat Canadese regeringsfunctionarissen kosten noch moeite gespaard om het publiek duidelijk te maken dat de zadelrobben op een humane manier worden gedood. De Humane Society of the United States heeft echter videobeelden weten te vergaren die het tegendeel bewijzen. Op de beelden is duidelijk te zien dat veel robben eerst nog een tijdje kronkelend van de pijn in hun eigen bloed rondspartelen, alvorens de zeehondenjagers hun misselijkmakende werkzaamheden voltooien. Kijk en huiver. In tegenstelling tot de kleinschalige jacht van de Inuit is de door de Canadese staat gesponsorde zeehondenjacht in Newfoundland een commercieel en overbodig monstrum. In het artikel Canadese parlementariërs zetten zeehondenvlees op het menu kunt u lezen waarom er eigenlijk geen zinnige argumenten zijn om de Canadese zeehondenjacht nog langer in stand te houden. Bron HSUS



    Lees ook:Canadezen openen wederom de jacht op zadelrobben
    Lees ook:Recessie gunstig voor zadelrobben
    Lees ook:EU-verbod op zeehondenbont
    Lees ook:Internationale media storten zich op Namibische pelsrobbenjacht

    12-04-2010 om 18:35 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man die Mima dat aangedaan heeft moet zwaar gestraaft worden!

    Een straf voor de man die MIMA kreupel miek

    Teken de petitie op http://www.thepetitionsite.com/tell-a-friend/7059040


    AUB ZOVEEL MOGELIJK VERSPREIDEN!  MIMA VERDIENT UW HULP

    Onderwerp: (Bulgarije) Info en vraag om financiële hulp voor hond Mima

    Ik denk dat u in de voorbije week allen gehoord heeft van het lot van Mima, een 5 jaar oude hond in Bulgarije, wiens vier poten afgehakt werden.

    Ze wordt nu verzorgd door het Duitse "http://www.db-tierhilfe.de"(Duits-Bulgaarse hulporganisatie voor straatdieren, dat haar grondig heeft laten onderzoeken door dierenartsen. Twee dagen geleden verspreidden zij een verklaring waarin gezegd werd dat haar toestand stabiel is en zo goed als mogelijk voor een dier dat zo’n lot heeft ondergaan.

    Lees verder ...

    12-04-2010 om 18:26 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme kangaroeu bedelt als de beste
    Slimme kangoeroe bedelt als de beste PDF Afdrukken E-mailadres
    vrijdag, 02 april 2010 23:21

    Wie kan weerstaan aan de puppy-oogjes van Mei Mei? Deze kangoeroe in een Chinese dierentuin heeft de perfecte techniek onder de knie om voedsel te bedelen. Als hij zijn zin niet krijgt, kwakt hij echter zijn stalen kom tegen de grond.
    Verzorger Tu herinnert zich de allereerste acteerkunsten van Mei Mei nog goed. "Ik kwam zijn kooi opkuisen. Plots sprong hij op mij, terwijl hij de kom met zijn twee voorpoten vasthield. Zijn blik was heel grappig, net alsof hij echt aan het bedelen was. Hij hield de kom boven zijn hoofd, om duidelijk te maken dat er niets meer in zat. Vervolgens smeet hij de pan op de grond. Zonder gewrichten is het heel moeilijk om zoiets te doen. Daaraan alleen zie je al hoe slim Mei Mei is. Hij weet hoe hij zijn willetje kan doordrukken en wij verstaan hem nog ook."
    "Heel eenzaam"
    "Mei Mei arriveerde drie jaar geleden in onze zoo, toen zat hij nog in de buidel van zijn moeder", vertelt een woordvoerder van de dierentuin. "Na de dood van zijn moeder een jaar geleden bleef hij als enige kangoeroe achter. Hij heeft geen speelkameraadjes en voelt zich heel eenzaam."
    Dat zullen zijn verzorgers geweten: als een man hem komt voeden, springt hij rechtop voor een boksmatch. Als een vrouw binnenkomt, houdt hij haar vast tot ze begint te roepen. De zoo zal de komende maanden enkele kangoeroes opvangen, zodat Mei Mei in groep kan beginnen leven. Bron HLN voor nog meer foto's klikken

    04-04-2010 om 16:19 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuur een protestmail tegen de wrede vossenjacht
    Stuur een protestmail tegen de wrede vossenjacht! PDF Afdrukken E-mailadres
    vrijdag, 02 april 2010 23:31

    De Flora- en faunawet beloofde bescherming voor de vos, met name ook in de draag- en zoogtijd. Maar door toedoen van het CDA mogen jagers sinds 4 jaar weer zogende moedervossen 's nachts met lichtbakken verblinden en doodschieten. Ook drijfjacht, het gebruik van vangkooien en honden en het bejagen van dieren in rui-, zoog- en broedtijd zijn op voorspraak van CDA politici met steun van de VVD weer wettelijk toegestaan! De welpjes wachten tevergeefs op de terugkomst van hun moeder en sterven een afschuwelijke dood of worden door jagers doodgeknuppeld. Dankzij de lobby van jachtminnende parlementariërs van CDA en VVD zijn onder andere vossen weer vogelvrij in heel Nederland.
    Eind maart werden bovenstaande vossenwelpjes uitgehongerd en luid kermend moederloos aangetroffen in een weiland bij Maasbracht. De politie dacht dat het om gedumpte hondenpups ging en bracht ze naar het dierenasiel in Geleen. Daar werd vastgesteld dat het om vossenweesjes ging. De welpjes zijn nu overgebracht naar het dierenhulpcentrum in Limbricht. Het is de bedoeling ze over een maand of vier weer vrij te laten in de natuur.
    Maar met grote regelmaat worden vossenwelpjes doodgeknuppeld door jagers of door aardhondjes in hun burcht doodgebeten. Jagers hebben een bloedhekel aan vossen, omdat ze de dieren zien als concurrent van de jager.
    Doodgeknuppelde vosjes
    Daar moet verandering in komen. Vossen moeten weer de bescherming krijgen zoals die bij het opstellen van de Flora- en faunawet bedoeld was.
    Omdat binnenkort de verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen wordt vastgesteld, is dit het moment om een protestmail te sturen om de vossenjacht te stoppen en in elk geval welpjes en zogende moederdieren bescherming te bieden. Onderstaande protestmail wordt verstuurd naar de politieke partijen die zich tot op heden niet hebben ingezet om vossen optimaal te beschermen en de jacht te stoppen (CDA, VVD, PVV, ChristenUnie, PvdA, SGP en Lid Verdonk).

    Petitie

    04-04-2010 om 16:17 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze buurman hakt vier poten van hond af

    Boze buurman hakt vier poten van hond af PDF Afdrukken E-mailadres
    vrijdag, 02 april 2010 23:37

    Een Bulgaar heeft met een bijl vier poten van een hond afgehakt. De dierenbeul deed het om zijn buurman te pesten. De twee mannen leven al een tijdje in onmin met elkaar. Een veearts is nu volop in de weer met het maken van kunstpoten voor het beestje.
    Dobromir Donchev uit Drianovo heeft al langer ruzie met zijn buurman maar de oorlog is op een gruwelijke wijze geëscaleerd. Donchevs hond lag voor het huis van zijn baasje toen de buurman het dier verminkte. Hij sloeg de poten af met een bijl, meldt de Deense Ekstra Bladet. Donchev vond zijn hondje Mima in een plas bloed. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn huisdier zag liggen zonder poten. Een veearts kon de eerste zorgen toedienen en de wonden ontsmetten. De dierenarts maakt nu kunstpoten voor het hondje.
    De dader kan niet gestraft worden omdat Bulgarije geen wetten op het dierenwelzijn heeft. Intussen zijn dierenvrienden met een petitie gestart voor een wetgeving en een straf voor de dierenbeul.

    We zijn hard aan het werk om alles over Bulgarie in een overzicht te verwerken voor een grote actie!

    http://www.thepetitionsite.com/1/punishment-for-the-man-crippled-mima

    Facebook group
    http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=105973149434180>
    http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=105973149434180

    Animal rescue Sofia -supported by ARS Netherlands
    http://arsofia.com/news/sadistic-mutulation-in-dryanovo>
    http://arsofia.com/news/sadistic-mutulation-in-dryanovo

    http://www.db-tierhilfe.de/mima-drjanovo.php

    Laatst aangepast op zaterdag, 03 april 2010 22:19

    04-04-2010 om 16:15 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hel voor de fokdieren en hun pups!

    Rechtbank laakt wantoestanden in grootschalige kwekerij

    Boete en dierenverbod voor uitbaterskoppel hondenkennel in Sint-Lievens-Houtem        
    SINT-LIEVENS-HOUTEM 25/03 (BELGA) = De strafrechter in Oudenaarde heeft donderdagmorgen
    een koppel hondenfokkers uit Sint-Lievens-Houtem veroordeeld tot
    een boete van 2.750 euro en een verbod om de komende drie jaar dieren
    te houden. De burgerlijke partijstelling van vier
    dierenrechtenorganisaties werd niet ontvankelijk verklaard. Volgens GAIA is de
    uitspraak wel een precedent.
    De dienst Dierenwelzijn van de federale overheidsdienst
    Volksgezondheid ontdekte tijdens een inspectie begin maart 2008 achttien inbreuken
    op de wet op het dierenwelzijn in de hondenkennel van Isidoor V.
    (47) en Marijke V. (39) uit Sint-Lievens-Houtem. "Veel dieren waren
    niet goed verzorgd", aldus het Openbaar Ministerie. "Sommige
    diergeneeskundige zorgen werden niet of zonder toelating toegediend en er
    werd ook onaangepast en bedorven voedsel aangetroffen." De uitbaters
    gaven na die eerste inspectie geen gevolg aan de waarschuwing, wat in
    april 2008 leidde tot een definitieve sluiting van de kennel met 288 viervoeters.
    De komende drie jaar mag het koppel geen dieren houden, per inbreuk
    die vastgesteld wordt werd een dwangsom van 250 euro opgelegd.
    Daarnaast moeten de twee een boete van 2.750 euro betalen. Bron Belga

    Lees wat vooraf ging zeker lezen u zult geschokt zijn!

    Wantoestanden in broodfokkerij Sint Lievens Houtemp

    Honden van ene hel in andere

    27-03-2010 om 20:59 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schande over u, Spanje!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu uw land, Spanje, voorzitter is van de Europese Unie, geef het voorbeeld!

    magere
hond hond in
kennel naast dode hond


    Een natie kan alleen maar respect afdwingen door de meest onderdrukte te beschermen allen een beschaafd land kan dat verdienen. Stuur volgende protestbrief  naar belangrijke Spaanse personen. Eerst volgt de Nederlandse vertaling, dan de oorspronkelijke spaanse versie en dan een Engelse vertaling (maar kennis van het Engels is niet denderend in Spanje).

    Nedrlandse versie

    Spanje, voorzitter van Europa, het is de hoogste tijd dat U een betere politiek tegenover de dieren voert.
    De huidige toestand doet uw imago geen goed.

    Mevrouw, Mijnheer,

    Ik wordt triest als ik hoor dat Spanje er niet in slaagt om humane kennels voor zijn honden te bouwen. Op vele plaatsen op internet en in de internationale media, nieuwe en oude, kan men beelden vinden van Spaanse hondenkennels die in zeer slechte staat zijn, zowel in grote steden als in afgelegen gebieden.

    Indachtig uw menselijkheid en uw christelijke achtergrond, smeek ik u al uw wijsheid, macht en autoriteit om aandacht te hebben voor de nondenkennels in Spanje en om een menselijk beleid ervan inte voeren over Spanje, zodat U uw eer en adel  niet verliest in de ogen van de wereld en van God.

    Gezien de zeer slechte conditie van de honden en de weinig tijd die ze nog te leven hebben, verzoek ik U zo snel mogelijk te handelen. De wereld kijkt uit naar de verbeteringen die U kunt brengen en die zullen zorgen voor de meer eer voor uw land.

    Hoogachtend,
    (handtekening)

    Als u nog niet ovetuigd bent klik dan op de film en schiet dan toch maar in actie

    groep dode
honden
    http://www.youtube.com/watch?v=JFyZ_QflBTo&feature=channel_page


    Lees verder ...

    Stuur een elektronische protestbrief naar alle regeringsleiders in Spanje  al de adressen zitten in de 5 linken

    De link voorziet een mail brief met adressen ( klikken) de modelbrief copieren en plakken tekenen en verzenden.

    Bedankt in de naam van deze hulpeloze sukkelaars

    27-03-2010 om 20:54 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrisdsey steunt de campagne van de slachtkonijnen

    Morrssey onderstend campagne gekooide konijnen klikken voor de video PDF Afdrukken E-mailadres



    27-03-2010 om 20:50 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slacht konijnen een ongekend dierenleed

    Situatie
    De twee belangrijkste gebieden voor de productie van konijnen zijn Europa en Azië. Italië is de grootse producent in Europa en in Azië is dat China. Samen hebben Italië en China in het jaar 2003 bijna 750 miljoen konijnen geslacht.
    In Nederland wordt relatief vrij weinig konijnenvlees geproduceerd. In 2006 waren er in Nederland 41.000 voedsters (fokkonijnen) en 283.000 vleeskonijnen op 141 bedrijven (2). Zowel de vleeskonijnen als de voedsters worden gehuisvest in veel te kleine draadgazen kooien. Konijnen zijn van nature groepsdieren maar binnen de commerciële konijnenhouderij worden de voedsters alleen gehuisvest. Door de draadgazen bodems van de kooien krijgen de voedsters last van hun pootjes. De vleeskonijnen worden gehouden in groepen van ca. 5 tot 35 konijnen. Zij kunnen niet huppelen en rennen in hun kooi doordat het kooioppervlak te klein is en ze hiermee de andere konijnen hinderen. Doordat de vleeskonijnen geslacht worden op een leeftijd van 11 á 12 weken, komen voetzoolaandoeningen bij hen niet voor. Voetzoolaandoeningen komen pas voor na ongeveer 4 maanden. Door de stress en verveling ten gevolge van de manier waarop deze dieren worden gehuisvest, vertonen de konijnen vaak stereotype gedrag zoals gaasbijten, kopschudden, kannibalisme, verhoogde agressie en vervormingen van de ruggengraat.
    Sterfte
    In de commerciële konijnenhouderij sterven veel dieren al voor de slacht. Ongeveer 22% van de konijnen overlijdt door stress, ziektes en slechte verzorging voordat zij naar het slachthuis gaan (4). Het uitvalspercentage is per bedrijf verschillend en is afhankelijk van ziekterisico’s en management. Ziekten zijn een belangrijke bron van aantastingen in het welzijn van de dieren. De voedsters worden zo intensief gebruikt voor het fokken dat ze vaak na een jaar al uitgeput zijn. De vervanging van voedsters is per jaar 100% à 120% (5).
    Regelgeving
    Anno 2006 zijn er regels opgesteld voor het houden van voedsters en vleeskonijnen in Nederland. Dit is een verordening van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) en het Productschap Vee en Vlees (PVV). De veranderingen die in deze welzijnsverordening zijn vastgesteld, bevatten o.a. het verplichtstellen van ruwvoer of afleidingsmateriaal, het verhogen van de kooien zodat de konijnen zich kunnen oprichten, het aanbrengen van een verhoogd plateau voor de voedsters waardoor zij zich kunnen afzonderen van de jongen, het vergroten van het kooioppervlak en het vergroten van de draaddikte van de draadgazen bodems. Alle commerciële konijnenhouderijen moeten binnen 10 jaar na ingang van deze welzijnsverordening (2016) aan deze regels voldoen. Nederland loopt voorop in Europa met deze welzijnsverordening. Maar ondanks het feit dat Nederland één van de weinige Europese landen is met wetgeving voor de konijnenhouderij, gaat het hier om kooihuisvesting, wat schokkende gevolgen heeft voor het welzijn van de konijnen.
    Op verzoek van het ministerie van LNV heeft de sector in 2006 een aantal alternatieve huisvestingssystemen ontworpen voor de voedsters. Deze systemen combineren individuele huisvesting en groepshuisvesting. Hierin zitten de voedsters vanaf het werpen tot een aantal dagen daarna individueel, waarna ze door het verwijderen van de hokafscheiding in een groep komen.
    Sinds 1 maart 2003 kunnen konijnenhouders zich vrijwillig aanmelden voor IKB Konijn. Dit is een garantiekeurmerk voor de kwaliteit, de herkomst en de manier van produceren van bepaalde producten. Voorwaarde is dat zij de administratie bijhouden van verschillende gegevens en voldoen aan de Europese hygiënerichtlijnen. Minimaal één keer per jaar vindt er een controle plaats door Inspectie en Dienstverlening Agrarische Sector (INDAS) en/of door het Centrum voor Bedrijfsdiensten (CBD).
    VIER VOETERS is van mening dat konijnen niet geschikt zijn om gehouden te worden in kooien en eist daarom een verbod op het industrieel houden van konijnen in kooien. VIER VOETERS steunt het houden van konijnen in groepen en moedigt alternatieve systemen zoals vrije-uitloop en biologische houderijen aan.
    Export
    Doordat er geen konijnenslachterij meer in Nederland is, komt export van levende konijnen regelmatig voor. Van verschillende bedrijven worden konijnen verzameld in een vrachtwagen om naar slachterijen in voornamelijk België en Frankrijk vervoerd te worden (2). Aangekomen op de slachterij worden de dieren geëlektrocuteerd. Vervolgens worden zij met hun achterpoot aan een spies gehangen waarna de halsslagader doorgesneden wordt om het dier te laten leegbloeden. Uit onderzoek van GAIA blijkt dat er veel konijnen zijn die nog spartelen wanneer ze met hun achterpoot aan een spies ondersteboven hangen. Ook noemen zij het spartelen van konijnen tot 15 seconden na het doorsnijden van de keel.  Bron Vier-voeters nl

    Op de foto of de bronvermelding klikken voor video

    Wat u kunt doen
    * Koop geen konijnenvlees. Supermarkten en restaurants maskeren expres de herkomst en de huisvesting van het vlees. Er is geen andere manier om vlees van konijnen uit kooihuisvesting te vermijden.
    * Spreek met vrienden en familie over dit verborgen leed en klaag bij uw supermarkt over het aangeboden konijnenvlees.
    * Volg de VIER VOETERS campagne tegen het vetmesten van konijnen en steun ons protest.
    Wist u dat….
    * Konijnen in het wild diepe tunnels en holen graven in de grond? Zij kunnen zichzelf verstoppen in dit complex van tunnels en krijgen daar hun jongen. Het is belangrijk voor hen om een hol te hebben aangezien jonge konijnen naakt en blind geboren worden.
    * Konijnen erg sociale dieren zijn? Sociale contacten zoals graven, eten, rusten en vachtverzorging nemen een groot gedeelte van de dag in beslag.
    * Konijnen elkaar waarschuwen als zij in gevaar zijn? Als een konijn in gevaar is stampt het met de achterpoten op de grond en dit geluid waarschuwt andere konijnen in de groep.

    Bij navraag gaat er in maart een grote actie van start

    Bron 4 photen nl

    27-03-2010 om 20:45 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engeland wil ook de wilde dieren de tent uit!





    PDF Afdrukken E-mailadres
    zaterdag, 27 maart 2010 15:22

    Na Brazilie en Oostenrijk is Engeland het tweede land in Europa dat een verbod gaat instellen op het gebruik van wilde dieren in rondreizende circussen.
    Het Britse ministerie van Landbouw heeft onderzocht hoeveel mensen er tegen het gebruik van wilde dieren in circussen zijn. Het blijkt dat niet minder dan 94 procent er tegen is. Op dit moment zijn er vier rondreizende circussen in Engeland. Zij hebben onder meer leeuwen, tijgers, olifanten, kamelen en zebra's in hun optredens.
    Oostenrijk ging Engeland voor wat betreft het verbod op het optreden van dieren in circussen. De Europese Commissie stelt zich op het standpunt de de landen vrij zijn maatregelen te nemen.
    In een reactie laat de voorzitter van de vereninging Wilde Dieren de Tent uit, Leonie Vestering, weten blij te zijn met de maatregel. Zij hoopt dat Nederland spoedig zal volgen. "Een circus met wilde dieren is niet meer van deze tijd", zo stelt zij. Bron Telegraaf

    27-03-2010 om 00:00 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vertrek van Brutus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onder ruime mediabelangstelling vertrekt Brutus naar de luchthaven.
    Het is nu 4u 's nachts en enkele medewerkers zijn net vertrokken met Brutus naar de luchthaven.
    Verschillende media volgden het verhaal van Brutus op de voet. Rond 3u werd de leeuw door onze dierenarts in slaap geschoten. Na een kwartiertje verkeerde hij helemaal in dromenland en kon er nog een korte medische controle gedaan worden. Ook werd voor alle zekerheid een anti-parasitair middel toegediend.
    Brutus werd voorzichtig in de speciaal voor hem ontworpen transporteerkist gelegd. Opdat Brutus snel terug zou ontwaken werd een middel toegediend om de verdoving op te heffen.
    Rond 6u komen onze medewerkers aan in Schiphol waar om 10u30 zijn vlucht vertrekt naar Kaapstad. Daar wordt hij opgevangen door medewerkers van het Drakenstein Lion Park, waar Brutus aan een nieuw leven kan beginnen.
    In het Drakenstein Lion Park verblijven verschillende leeuwen die werden verwaarloosd of mishandeld. In grote rennen kunnen de dieren terug echt leeuw zijn, in een geschikte omgeving en met het juiste klimaat!
    Kijk hieronder naar de foto's en een filmpje van het vertrek van Brutus. Meer info over de aankomst volgt uiteraard op onze website. Natuurhelp centrum

    Klikken op het beeld voor de video en nog vele foto's en info op hun site

    Agenda punt   KIDS day

    Brigitte Bardot brengt leeuw naar Afrika

    Nieuwe leeuw Drakenstein Lion Park arriveert binnenkort!

    Dankzij Brigit Bardot dat de kosten van de vlucht op haar nam dat de leeuw naar een groot aangepast natuurrervaat kan (8.000€) 

     Waarom doet Gaia eens niet zo een geste?

    Help mee de 1ste Spaanse Dierenbescherming in Noord-Spanje oprichten

     

    Beste dierenvrienden,

    Vanuit onze eigen mogelijkheden en passie verrichten wij allemaal al jarenlang goed werk! Goed werk voor (Spaanse) dieren in nood.

    Animal Rescue Barcelona (D.A.R.) biedt sinds zeer recent uitkomst voor alle dieren die geen geluk hebben op een warm mandje in Nederland, België of een ander land. Voor al die dieren die nooit via een van onze stichtingen in beeld zijn gekomen is er nu een toekomst. D.A.R. wil namelijk dé Dierenbescherming Noord Spanje worden, met echte Inspecteurs en juristen in dienst. Karin Pielanen (een Nederlandse dame) is de kartrekker van dit fantastische team. De afgelopen maanden is D.A.R. intensief bezig geweest met Nederlandse organisaties en stichtingen om D.A.R. als startende organisatie met doelstellingen en middelen in beweging te zetten. Ze zijn echt goed bezig. Maar ze hebben ons allen nu even heel hard nodig om wat grotere stappen te zetten. Anders gaan zij kopje onder!  



    Willen jullie D.A.R. helpen? D.A.R. staat los van wat voor Nederlandse stichting dan ook! Zij zijn zelfstandig en hebben alle hulp nodig! Willen jullie onderstaand persbericht bij jullie op de website plaatsen of meesturen met nieuwsberichten of plaatsen bij jullie op de weblogs? Of anders een vast onderdeel bij jullie op de website/weblog maken over Animal Rescue Barcelona? Of doorsturen naar dierenvrienden.

    Helpen jullie mee de dieren een kans te geven op een Spaanse Dierenbescherming zoals wij die in Nederland hebben? De kans is groot dat wij met zijn allen nu aan de vooravond staan van de oplossing van al dat dierenleed in Noord Spanje. Dat zou toch fantastisch zijn!!

    Het e-mailadres van Karin Pielanen in Spanje is:  animalrescue.org@gmail.com. U kunt haar benaderen voor vragen, persberichten of informatie over D.A.R. Laat u zichzelf overtuigen van hun krachten, hun passie om dit te doen slagen. Dan doen wij wat wij kunnen: publiciteit over D.A.R. hier in Nederland, België en Duitsland verspreiden.

    Op een bundeling van al onze krachten! Ik geloof namelijk dat we het kunnen!! Wij met zijn allen tezamen hebben namelijk een ongelooflijk bereik.

    Een Engelstalig en Franstalig persbericht ligt klaar. Bij interesse kan dit worden aangevraagd. In de bijlage het persbericht zoals hieronder vermeld.

    Namens Karin Pielanen van Animal Rescue Barcelona (D.A.R.),
    Natasja van Dam
    www.prozus.nl




      Op deze link klikken voor de video

    20-03-2010 om 17:48 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig spektakel!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bengaalse Tijgers dollen met hun verzorgers






    Ontwerper maakt hoeden van aangereden dieren

    20-03-2010 om 17:45 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadese jagers mogen 50.000 zeehonden extra doden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Canadese regering is boos en gefrusstreed om het EU verbod van zeehonden producten in Europa !

    EU verbiedt de handel in zeehondenproducten

    Canadees parlement zet zeehond op menu

    Het Canadese Ministerie voor de visserij heeft het vangstquotum voor zadelrobben net voor de start van het jachtseizoen opgetrokken met 50.000 exemplaren. De populatie zou voldoende zijn aangegroeid volgens de autoriteiten en bovendien is het ook een steunmaatregel voor de Canadese jagers.
    Dit jaar zullen er 330.000 zadelrobben mogen afgemaakt worden tegen 280.000 vorig jaar. De vangstquota voor klapmutsen en grijze zeehonden blijven daarentegen wel gelijk. Net als vorig jaar mogen 50.000 grijze zeehonden en 8.200 klapmutsen worden gevangen.

    Steun
    De Canadese overheid verdedigt deze beslissing door te stellen dat de populatie zadelrobben de afgelopen jaren sterk is aangegroeid. "Deze regering staat helemaal achter het verhoogde quotum omdat we onze jagers steunen die helemaal afhankelijk zijn van de jacht op zeehonden om in hun levensonderhoud te voorzien", verklaarde minister van visserij Gail Shea. "De zeehondenjacht is een duurzame activiteit."


    900.000 zeehonden
    Ongeveer 6000 Canadezen nemen ieder jaar aan de verschrikkelijke slachting deel, die weinig mensen onberoerd laat. Jaarlijks worden er wereldwijd 900.000 zeehonden gedood. Canada en Groenland nemen daarvan 50 procent voor hun rekening. De overige dieren worden afgeslacht door jagers uit Noorwegen, IJsland, Rusland en Namibië.

    Ban vanwege EU

    In 2009 vaardigde de EU een verbod uit met betrekking tot de handel in zeehondenproducten. Hierdoor zullen de Canadese jagers dit seizoen naar verwachting 25 procent van hun inkomsten verliezen. Bron
    HLN

    Stop de slachting


    stuur een protestbrief naar de Canadese regering






    Bijlagen:
    Zeehond en bloed.JPG (18.2 KB)   

    20-03-2010 om 17:31 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van de blauwvintonijn is nu toch echt gekomen

    Het einde van de blauwvintonijn is nu toch echt gekomen. Op de CITES-conferentie over de handel in wilde dieren heeft een voorstel tot een handelsverbod voor dit unieke dier het niet gehaald (AlJazeera). Ondanks herhaaldelijke wetenschappelijk bewijzen [ICCAT.pdf / CITES.pdf] dat de populatie blauwvintonijn in veertig jaar van 80% naar 3 a 4% is gekelderd gaven visserijbelangen de doorslag. Deze FAIL in internationaal beleid is zo goed als zeker de doodsteek voor de blauwvintonijn, de komende jaren zullen de laatste levensvatbare scholen worden opgevist en geserveerd in exclusieve (Japanse) restaurants.Terwijl men zich in Doha op de CITES-conferentie schrap zette voor een door de VS en de EU voorgesteld handelsverbod speelde o.a. Frankrijk een vuil spel en steunde Japan in haar oppositie tegen de enige verantwoorde weg: een handelsverbod voor deze ernstig bedreigde diersoort. “Let’s take science and throw it out the door” was de teleurgestelde reactie van Susan Lieberman, hoofd van de Pew Environment Group die concludeert dat de grove winsten op deze kostbare vis verantwoordelijk beleid in de weg zat. Greenpeace en WWF zijn nijdig en terecht. Voor de blauwvintonijn rest nu enkel nog aftellen: 21 maanden en 13 dagen tot uitsterven aldus de teller op Sargasso in de rechterkantlijn.

    biodiversiteit, CITES, Japan, Tonijn, uitsterven, Visserij

    De steur is bijna uitgestorven'

    Wat moeten de rijken beginnen zonder hun kaviaar? Door overbevissing en een afname van hun leefgebieden zijn steursoorten als de beluga vrijwel uitgestorven. Dat heeft de Internationale Unie voor Natuurbehoud (IUCN) donderdag gezegd.
    'De steur is bijna uitgestorven'een volledig vangstverbod in de Kaspische Zee en elders is mogelijk de enige manier om de vissoort voor uitsterven te behoeden, aldus de milieugroep. Dat verbod zou tientallen jaren gehandhaafd moeten worden.
    De IUCN heeft zestien steursoorten op haar rode lijst van bedreigde diersoorten gezet


     

    Verburg laat ijsbeer in kou staan

    Nederland heeft tijdens de CITES-conferentie tegen een voorstel gestemd om de commerciële handel in de ijsbeer te verbieden. Minister Verburg brengt hiermee niet alleen de ijsbeer verder in gevaar, maar lapt tevens de wil van de Tweede Kamer aan haar laars.
    De Partij voor de Dieren had met steun van de meerderheid van de Tweede Kamer minister Verburg de opdracht meegegeven zich in EU-verband sterk te maken voor een verbod op de commerciële handel in ijsberen. De Partij voor de Dieren diende de motie in om het voortbestaan van de ijsbeer, dat sterk bedreigd wordt door het smelten van de ijskappen, niet nog verder onder druk te zetten. De minister gaf toen aan weinig mogelijkheden hiertoe te zien, omdat reeds duidelijk was dat de EU als blok tegen dit voorstel zou stemmen.
    Het voorstel om de commerciële handel in ijsberen te verbieden werd deze week behandeld tijdens de CITES- conferentie, waar 175 landen afspraken zullen maken over het inperken van de handel in bedreigde diersoorten. Vandaag is duidelijk geworden dat het voorstel voor de hoogste staat van bescherming voor de ijsbeer (het plaatsen op Appendix I) het niet gehaald heeft. Er is echter een nieuw voorstel gedaan, waarmee hetzelfde resultaat bewerkstelligd kon worden. Door de ijsbeer een lager niveau van bescherming te geven (Appendix II) maar hier een nulquotum voor de handel aan toe te voegen, wordt de commerciële handel (en dus jacht) op de ijsbeer alsnog verboden.
    Minister Verburg heeft echter tegen dit nieuwe voorstel gestemd. De Partij voor de Dieren vindt dit onbegrijpelijk. Thieme: 'Minister Verburg is aan de Kamer verplicht zich uit te spreken tegen de commerciële jacht op ijsberen. Ze schoffeert de Kamer en laat zien geen greintje mededogen te hebben met een diersoort wiens voortbestaan bedreigd wordt.' Bron Partijvoordedieren.nl

    Het einde van de blauwvintonijn is nu toch echt gekomen.





    20-03-2010 om 16:10 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig, Chinese dierentuin dicht na drama met tijgers

    Het is eigenlijk al veel te laat, maar de dierentuin van Shenyang heeft gelukkig alsnog zijn deuren moeten sluiten. Vorige week kwam de dierentuin internationaal in het nieuws toen bekend werd dat in de afgelopen drie maanden elf Siberische tijgers door ondervoeding zijn gestorven. Bovendien wordt de dierentuin er nu ook van verdacht tijgerbotten illegaal te hebben verkocht voor het maken van  tijgerdrankjes.
    Uit een artikel in de Engelse krant The Guardian blijkt dat de toestand in de dierentuin van Shenyang, dat in het noordoosten van China ligt, nog triester is dan vorige week al bekend werd. Sinds 2000 zijn er tussen de 40 en de 50 tijgers overleden, veelal doordat ze niet meer dan een paar stukjes kip per dag kregen. Dode tijgers leverden vervolgens alsnog geld op, omdat hun botten in het illegale circuit werden verkocht voor het maken van drankjes en medicijnen.
    Maar niet alleen de tijgers hadden een zeer slecht leven in de dierentuin van Shenyang. Ook andere dieren hadden het zwaar. In januari overleden niet minder dan 26 dieren van 15 verschillende soorten. Onder meer een leeuw, een bruine beer, een zeldzame kraanvogel, vier kamelen en een handvol apen kregen zo weinig te eten dat ze de eerste maand van dit jaar niet hebben overleefd.
    De autoriteiten zijn een onderzoek gestart om te ontdekken hoe het zo ver heeft kunnen komen met deze dierentuin. Wellicht dat ze dan ook eens naar de dieronvriendelijke toestanden in de overige Chinese dierentuinen kunnen kijken.

    voor meer klikken  video en foto's en wat vooraf ging

    Gelukkig, Chinese dierentuin dicht na drama met tijgers

    20-03-2010 om 16:06 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsjeblieft, ga NIET op vakantie naar Turkije!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Turkije is een van de favoriete vakantieplekken van Nederlandse toeristen, die worden gelokt met dure advertentiecampagnes die de mooiste trekpleisters van het land aanprijzen. De officiële advertentiecampagne 'Turkey Is Just Fun' schildert een harmonieuze sfeer zonder onaangename zaken, spanningen of wreedheden. De levendige campagne is in veel landen te zien in de gedrukte media en op tv. Maar de campagne laat een wreed detail buiten beschouwing, namelijk het leed van zwerfdieren, dat gedeeltelijk wordt veroorzaakt door toerisme.
    Ieder jaar worden voordat het toeristenseizoen begint de straten van Turkije 'schoongeveegd'. Honden worden vergiftigd of naar vuilnisbelten gebracht. Vaak worden ze naar afgelegen gebieden vervoerd (waar de meeste sterven door uitdroging of honger). Of ze worden gedumpt in overvolle dierenasielen waar ze simpelweg wegkwijnen. Het meeste speelt zich af ver buiten het blikveld van toeristen.
    Wat je kunt doen
    Ga alsjeblieft niet op vakantie naar Turkije. En vraag de Turkse autoriteiten dringend om dierenwelzijnskwesties professioneel en consequent aan te pakken.
    Stuur een e-mail naar de Turkse minister van Cultuur en Toerisme, de heer Ertuğrul Günay, door het onderstaande formulier in te vullen. Zeg hem dat je Turkije niet bezoekt zolang de omstandigheden voor dieren zo erbarmelijk slecht blijven als ze nu zijn.

    Het is helemaal niet moeilijk van afschuwelijke beelden te vinden van de hondeen in dit land.

    Klikken op de foto voor de reeks

    Het minste wat u kunt doen dit protest tekenen

    Voor meer ga naar 
    Alsjeblieft, ga NIET op vakantie naar Turkije!

    13-03-2010 om 22:28 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leed achter de trots van Australie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wanneer CVFAF in het begin in Australië aankwam, waren we geschokt door het in contact komen met het constante afslachten van hun nationale symbool : de kangoeroe. Spijtig genoeg , omdat de toepassing van de wet op het dierenwelzijn tegendraads en laks is, verkozen we om onze locatie geheim te houden en hebben we onze websites verder afgewerkt op onze thuisbasis in Canada, zodat we ons verder kunnen toeleggen en concentreren op de  undercover gedraaide film over de aan de gang zijnde afslachting. CVFAF

    Australië ’s unieke erfenis aan inlandse dieren, werd met de komst van de blanke man, veracht en brutaal behandeld. Australië is een natie die geleid wordt door een bende gewetensloze politiekers, die alleen geld verdienen in het achterhoofd hebben, macht verwerven en in de mogelijkheid zijn om de ecologische toestand van dit continent in het diskrediet en in de vernieling te brengen, verscholen achter een beschermende muur van propaganda en een extraordinaire onverantwoorde regelgeving, die volledige uitroeiing garandeert.
    het eerste punt dat gezegd moet worden over de behandeling van de kangoeroe is dat “de uitverkoop” nog niet is doorgedrongen tot de regering, de industriële wereld, de politiekers, media en sommige wetenschappers… de kangoeroe werd eveneens “uitverkocht” door milieubewuste stromingen zowel nationaal als internationaal.
    Gedurende jaren, werden in de ganse wereld miljoenen dollars ingezameld om de kangoeroe te helpen. Miljoenen en miljoenen , geld dat Australië nooit bereikte , het broodnodige geld om legale acties te ondernemen en professioneel opgezette campagnes konden worden opgestart. Ondanks een zee  aan waarheden die aantoont dat de kangoeroe- industrie, Australië berooft van een kritiek onderdeel van zijn “wildlife” erfenis, heeft de meerderheid van Australische behoudsgroepen geen weet van de slechte toestand waarin de kangoeroe zich bevindt.

    De kangoeroe is het symbool van Australië, het bloedende symbool van een natie waarin de leiders de rug toekeren naar hun morele,sociale en milieubeschermende verantwoordelijkheid. Het lot van de kangoeroe is onlosmakelijk verbonden met het blijven voortbestaan van het zo unieke biotoop van dit grootse continent. Wel overwogen en door de politiek ingegeven uitroeiing , zodat er een klein groepje geld kan verdienen aan de dood van een species.
    Bij de aankomst van toeristen werd het duidelijk dat de twee meest geliefde toeristische iconen , op eender welke plaats ter wereld,  het Vrijheidsbeeld , gevolgd door de kangoeroe ,zijn! Een ander feit  dat werd onderscheiden bij de toeristen die Australië verlieten, was hun ontgoocheling dat ze geen in het wild levende kangoeroes hadden gezien!
    Sir Paul Mc Cartney zei:
    “ zonder enige schroom en nadenken , zal ik de Australische groeperingen die vechten voor het overleven van de kangoeroe, ondersteunen. Het afslachten ervan is een schande – getuigend van een wrede en complete profijtmotivatie. De kangoeroe is een van Australië’s originele bewoners die zowel medelijden als respect verdient!”
    De Australische regering is nu een uitroeiing aan het voorbereiden in Majura:
    Leugen: de kangoeroes zijn in te grote getale aanwezig en dat moet onder controle worden

    Feit: het is een mythe om de massale afslachting van kangoeroes te rechtvaardigen. Voor de Europeanen zich kwamen vestigen werd de kangoeroepopulatie geschat op ongeveer 200 miljoen exemplaren. Vandaag is dit nog een klein deel van dat totaal!

    Leugen: de kangoeroe beschadigt het land
    Feit: dit is pure propaganda  om de afslachting van de kangoeroe te rechtvaardigen. De zogenaamde  overbegrazing kwam tot stand door  het invoeren van schapen en vee die het ganse jaar rond in grote getallen rondzwerven.
    Leugen: het is gezonder om kangoeroevlees te eten dan dat van op boerderijen geteelde schapen en vee.
    Feit: deze ongegrondheid wordt gepromoot door vele gezondheidfreaks . De veehouders zullen nooit  hun winstgevende industrie die bestaat uit levend vee, opgeven.
    Leugen: de Aboriginals eten kangoeroe, waarom zou de rest van de wereld het niet doen!
    Feit: deze verklaring is uiterst onrespectabel ten opzichte van de cultuur van de Aboriginals, welke een grote spirituele connectie en verbondenheid hebben met alle in het wild levende dieren en zeker de kangoeroe
    Leugen: dit is de kers op de taart : de kangoeroes worden op een humane wijze afgemaakt, want de jagers eerbiedigen en uitvoeringscode
    Feit: het is onmogelijk te verzekeren dat de kangoeroes op een menselijke wijze worden gedood, aangezien dit gebeurt in het donker met gebruik van toortsen en flashlights om de doelen te lokaliseren. De zogenaamde code wordt niet toegepast op de wijze van doden , maar enkel bij prikcontroles van de karkassen in koelcontainers, waar de slachtoffers opeengestapeld liggen na een nachtelijke slachtpartij. Een kangoeroehoofd is een  zeer klein doelwit van op afstand waardoor grote verwondingen veroorzaakt worden : vb. de bek van de kangoeroe kan weggeschoten worden en als die kan ontsnappen dan sterft het dier een trage en wrede hongerdood. De maag kan ook geraakt worden waarbij de inhoud naar buiten puilt terwijl de kangoeroe nog leeft, Een andere wreedheid , waarvan bewijzen bestaan, is dat de kangoeroes aan haken worden opgehangen opzij van de vans van de jagers en dit terwijl ze nog bij bewustzijn zijn. Kleintjes worden vanuit de buidel van  hun moeder gesleurd en dood geslagen, de kleintjes die kunnen ontsnappen zullen sterven door gebrek aan moedermelk en blootgesteld aan uitdroging.


    Klikken voor de petitie van au en de petitie van de EU ban

    Het dood knuppelen van babyzeehonden is verboden deze moeder kangaroe wordt neergeschoten onder het oog van haar halfvolwassen jong en vlucht in paniek weg en zal ook omkomen zonder zijn moeder en het kleintje wordt uit de buidel gerukt en wordt doodgeslagen of doodgetrapt door de jager. Deze jacht kost drie levens.

    Waarom geen verbod van kangaroe producten bannen ?

    Voor Video's
    (Harde Beelden) en  de schrijfactie  klikken op

    Het leed achter de trots van Australie

    13-03-2010 om 22:22 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Maar Dierenleed Azie moet toch goed nieuws brengen voor de honden in Korea.

    Zuid Korea : Geen vrije handelsovereenkomst met een land dat honden en katten eet.

    Zuid Korea's kat/hond voedselindustrie zal niet stoppen voor ethische redenen.
    Maar als de Zuid Koreaanse financiele belangen een slag kunnen toebrengen
    zullen ze het belang hiervan inzien.
    Dr Dog meat die het hondenvlees maar blijft promoten en er zelf een big business van gemaakt heeft
    zal misschien eindelijk eens de duimen moeten leggen.
    Maan Obama's administratie en het U.N. congres aan om géén Verenigde Staten-Zuid Korea
    vrije handels overeenkomst te sluiten

    .Zend uw klachten nu ! voor al de info klikken 

    Korea:De grote reus van de automobiel sector ,maat klein in dierwelzijn

    Eindelijk steun uit onverwachte hoek

    Achtergrond info  Korea:De grote reus van de automobiel sector ,maat klein in dierwelzijn

    Op www.Beestjes.org  kunt u meer nieuws en  acties steunen

    Als u problemen ondervindt  met de actie te mailen of wat dan ook  laat het me weten

    Alvast bedankt voor uw steun

    Rosa Mertens





    27-02-2010 om 17:24 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Inhoud blog
  • ANIMALS IN TRAGIC AND MISERABLE CONDITIONS
  • Elk jaar sterven 60.000 mensen aan hondsdolheid
  • City Aims to Play Down Its Dog Meat Festival
  • Budi the baby orangutan who is critically video Nederlands
  • Nieuws België Stop endorsing Greenpalm Certificates!
  • top_right Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Honden neer-geknuppeld-en-gedood-in-leerindustrieEnglish and video
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Rolling Stone Animal cruelty is the price we pay for
  • Katten worden levend afgebrand met een gasbrander Petitie
  • Weet u vanwaar uw puppy komt?
  • Protestbrief Weet u waar uw puppy vandaan komt ?, komt Deel 2
  • De soap van Animals express
  • Belangrijke petitie
  • wantoestanden bij lommels dierenasiel video

    Foto

    Archief per week
  • 27/04-03/05 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!