Foto
Inhoud blog
  • 393 Eysbouts Beiaard St.-Martinus Meise 20
  • 392 de Haze
  • 391 Verslag Beiaardfeest
  • 390 Beiaardfeesten 2016
  • 389 Plaag
    Zoeken in blog

    beiaardmeise
    Vrienden van de oude beiaard
    17-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.374 Cross-over concert 6.9 om 11.15 u.

    374 Cross-Over cross-over Concert om 11.15 u. Jeugdraad Meise 50 !

    In het verleden was de beiaard geen instrument voor plechtige concerten, waarbij ieder braafjes stil moest zitten en luisteren. Integendeel, de beiaard was er om evenementen op te vrolijken, het gemeenschapsgevoel te ondersteunen en om bij feesten een passende achtergrond te geven.
    Vaak in de stad had je bij feestelijke gelegenheden ook muzikanten met hun eigen instrumenten. Zo waren koperblazers in heel Midden-Europa heel populair. Ze speelden bij zonsondergang, ze speelden bij markten en droegen zo duidelijk bij aan de sfeer in de stad.
    En dat is nu de oorsprong van een moderne aanpak waarbij verschillende instrumenten samen spelen met de beiaard. Vorig jaar waren er Schotse doedelzakspelers met een dansgroep, die een groot publiek aangenaam bezig hielden. Dit jaar experimenteert het comité met trombones. In samenwerking met de T-bone Four speelt de beiaard een aangepast repertoire.
    Trombonekwartet "Tbone Four" bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen al hebben verdiend inmilitaire muziekkapellen e.a. Alle vier, Frans Lauwers, Geert Vercauteren, Guy Gyles en Stefan Daelemans zijn uitermate actief als dirigent en speler.
    Tbone Four brengt een mix van werk met enkele evergreens uit het populaire en licht-jazzy genre.
    Het samen laten spelen van volkomen verscheidene instrumenten is geen sinecure. Een beiaard kun je niet stemmen met andere instrumenten, zoals dat kan met violen enz. Van spelers en beiaardier wordt dus heel wat gevraagd. Maar net als de vorige keer zal het zeker in orde komen.
    Nieuw! Niet eerder vertoond!
    Een beiaard is niet per sé een spectaculair instrument. Meestal heeft het publiek een direct contact met de muzikanten; het is leuk ze te zien spelen en worstelen met een stuk muziek. Dat is zelfs een deel van het plezier van naar muziek luisteren. Het publiek kan volop altijd meeleven.
    Maar met een beiaard is dat niet het geval. De speler zit hoog en droog boven zijn publiek en heeft er geen direct contact mee. Daar wil het Beiaard comité wat aan doen. Tijdens deze cross-over zal er een zogenaamde oefenbeiaard op de begane grond worden opgesteld en het publiek zal beiaardier Eddy Mariën dus in volle actie kunnen zien. Als het ooit interessant is geweest een beiaard concert mee te maken, dan is het wel nu. Het Beiaardcomité verwacht dus veel belangstellenden die de terrasjes rond het plein zullen vullen.

    6.9.2015

    Jeugdraad Meise 50

     

     

    17-08-2015 om 11:03 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.373 Bespeling 15.8

    373 Bespeling 15.8

    Het eerstvolgend beiaardconcert is op O.L.V. Hemelvaart 15.8 om 11.15 u.
    Eddy Mariën maakt het onderscheid tussen bespeling (op feestdagen) en concerten (geplande data). In Grimbergen gebruiken ze ook de term beiaardrecitals.
    De aankondiging hangt uit op de parochiepalen in Meise.  Het programma hangt niet uit op het paneel van de b bibliotheek!?  Parochieblad en de gemeentelijk informatiekrant kondigen het ook gewoontegetrouw aan. 

    6.9.2015

    Jeugdraad Meise 50 jaar

    03-08-2015 om 08:43 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.372 Publicatie

    372 Publicatie

    Ik ben de inhoud van dit blog voor de heemkundige kring Berla aan het structureren, met een vervolg op "Meise en zijn beiaard" van  Piet De Cuyper, een eigen uitgave 2002 en de CD-rom ierbij van Jef De Cuyper Sib 2000.  Dit zal verschjijnen in het najaar in de Nieuwsbrief van Berla.
     
     

    27-07-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.371 Inspraak

    371 Inspraak

    Daarom stellen we je graag nu al de volgende 3 vragen: 
    1. Welke thema’s houden je zelf het meest bezig met het oog op de verdere ontwikkeling van de beiaardcultuur in je eigen stad? 

    Enkele mogelijkheden: 

    - samenwerkingsvormen met lokale overheid

    - ideeën voor het samenwerken met lokale verenigingen

    - samenwerking met scholen

    - opstart van een project voor een nieuwe beiaard

    - nieuwe formats voor concerten en bespelingen

    - succesvol gebruik van sociale media

    - gebruik van de toren als toeristische trekpleister

    - repertoire-ontwikkeling

    - samenwerking over steden en regio’s heen

    - andere? ...

    ...

    2. Ben je bereid om zelf via een lezing of deelname aan een workshop een ‘best practice’ of goede ervaring te delen met je collega’s? 

    ...

    3. Ken je niet-beiaardiers die vanuit hun lokale functie of betrokkenheid interesse hebben om deel te nemen aan deze studiedag? 

    ...

    Dit is nog slechts een voorlopige bevraging ter voorbereiding van het overleg van 26 mei. Na de zomer met meer praktische informatie. 
    Hartelijk dank voor een snel antwoord (indien mogelijk voor het einde van deze week). 
    Tot slot : 
    SAVE THE DATE: de UNESCO-oorkonde zal op vrijdag 18 september in de namiddag overhandigd worden aan de Belgische beiaardgemeenschappen, in aanwezigheid van o.m. minister van cultuur Sven Gatz. Locatie is Brussel. Meer informatie volgt snel, namens de Vlaamse Beiaardvereniging. 
    Met vriendelijke groeten, 
    Serge Joris   Luc Rombouts
    Vertegenwoordigers van de ACW en de VBV in het Carillon Heritage Committee
    Luc Rombouts           beiaardier / carillonneur @ KU Leuven & Tienen
    +32-475-69 06 69   Facebook Leuven Bells     Twitter @beiaardkuleuven

    29-06-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.370 Beiaardcultuur

    370 Beiaardcultuur

    Beste collega’s, 
    In 2014 heeft de Belgische beiaardcultuur vanwege UNESCO de belangrijke erkenning gekregen van voorbeeldpraktijk in het omgaan met Immaterieel Cultureel Erfgoed. Dit zal ons allen toelaten om onze inspanningen tot het verder actualiseren en verbreden van de beiaardcultuur met succes verder te zetten. Om dit te ondersteunen, en in overeenstemming met de gecommuniceerde plannen aan Unesco, hebben de VBV en de ACW een Carillon Heritage Committee opgericht. Dat bestaat uit beiaardiers en erfgoedspecialisten uit beide delen van het land. Namens de VBV maken Carl Van Eyndhoven en Luc Rombouts deel uit van het comité. 
    Het eerste initiatief zal een studiedag zijn die in het voorjaar 2016 zal plaatsvinden. Het thema is ‘hoe versterken we de beiaardcultuur als dynamisch erfgoed’. Het is de bedoeling dat positieve ervaringen worden gedeeld via lezingen, praktijkvoorbeelden, workshops enz. Wij hopen niet enkel beiaardiers te verwelkomen, maar ook lokale en regionale beleidsmakers (politici, medewerkers van erfgoedcellen), alsook experten in andere erfgoedelementen die succesvolle ideeën met ons kunnen delen. 
    De datum van de studiedag staat nog niet vast, maar we hebben wel al de bevestiging dat de dag kan doorgaan in de gebouwen van de Belgische Senaat - de plaats waar ook een van de 2 Brusselse beiaarden hangt. De kans is groot dat er zeer concrete politieke belangstelling zal zijn voor deze studiedag: een buitenkans dus!

    Studiedag
    Tijdens de volgende samenkomst van het comité, op 26 mei, willen wij een eerste inhoudelijke invulling doen van de studiedag. Tegen dan willen wij graag een zicht hebben op de verwachtingen vanuit de beiaardgemeenschappen uit Vlaanderen en Wallonië met betrekking tot zulk een studiedag. 

    22-06-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.369 Oproep

    369 Oproep

    Twan Bearda, beiaardier van Grimbergen deed een oproep : Beste vrienden, weer een berichtje ivm de Unesco erkenning, zie ook hieronder. Men wil in mei 2016 een studiedag organiseren over hoe men kan omgaan met beiaardcultuur. Men hoopt daarbij ook op deelname van niet-beiaardiers, dwz verenigingen, politici, beleidsmakers, experten.... Het is denk ik nog niet het moment om namen door te geven. Maar ik zou graag weten of jullie (of jullie vereniging/organisatie) eventueel geinteresseerd zouden zijn om deel te nemen. Misschien leren we nog iets interessants bij. Zelf zou ik als beiaardier willen deelnemen, en indien gewenst kan ik iets vertellen over de manier van werken in Grimbergen. Laat maar iets weten... Groetjes, Twan.   Twan Bearda Nimfenstraat 30 2800 Mechelen tel. +32 (0)499 407 329 twan.bearda@gmail.com       www.beiaardvriendengrimbergen.be 

    15-06-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.368 Michiels beiaard

    368 Michiels beiaard

    Onze oude beiaard, Michiels beiaard van 1950, staat er maar onderkomen bij. De 8 verdwenen klokjes zijn nog niet terug. Als het zo lang duurt als met de oude beelden in de Plantentuin, zijn we wel af. De unieke wekkering en het klavier staan te verkommeren in de af te breken loods van de gemeente in de Stationsstraat.
    Wie zal hier zijn of haar schouders eens onder zetten ? Het Beiaardcomité !? De heemkundige kring wordt geacht zich te bekommeren om ons erfgoed. Berla misschien?
    Just do it !

    08-06-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.367 Beiaardfeesten 2015

    367 Beiaardfeesten 2015

    De reuzen Jan en Mie, traditionele gasten op onze feesten, stonden niet op het programma. De noodzakelijke 200 Euro verzekering kon er niet af! Ze mochten komen maar het mocht geen frank kosten?! Zie verslag 30.3.2015.
    De reuzen zijn dus in staking en zoeken een onderkomen in een V.Z.W. en een plaats waar ze kunnen publiek tentoongesteld worden. De reuzen waren wel tegenwoordig in een mini versie op de badge van de coördinator!

                    http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/reuzenmeise
    Voor het overige regenden de kostelijke activiteiten, die weliswaar een succes waren, uit. Er zou geen gift gedaan zijn aan de Clarissen in Vilvoorde!?
    Het concert van Eddy Mariën op de beiaard in de toren ging in het rumoer verloren. Hij herdacht nochtans de eerste beiaardier Jef Rottiers en hij speelde muziek uit de Alpen.

    01-06-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.366 Promotie

    366 Promotie

    In “de Muze“ wordt het volledige programma van de beiaardconcerten in Grimbergen bedeeld. Van de beiaarden van Meise NIETS! Hoe kan dat.
    Enkel de kleine plaatjes op de parochiepalen kondigen de concerten aan.

    Volgende zondag beiaardfeesten. Daarvan hangt de affiche in de cafetaria. En ze worden aangekondigd via nieuwe platen op de gemeentepalen. 

    25-05-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.365 Berla : Jef Rottiers

    365 Berla : Jef Rottiers

    Het praatcafé van Berla kende toch succes, niettegenstaande de timing op O.H.Hemelvaart.
    Van het Beiaardcomité waren de schepen Marcel Belgrado, Lode Verdoodt en Jef De Cuyper aanwezig.
    François Van der Jeugdt gaf een knappe presentatie met powerpoint over het leven van Jef Rottiers als onderwijzer, kunstenaar en beiaardier. De veelzijdigheid van deze eminente beiaardfiguur werd prachtig in de verf gezet door de spreker. Wij hopen snel over de tekst te beschikken voor publicatie op dit blog.

     

     

    18-05-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.364 Praatcafé Berla

    364 Praatcafé Berla

    Op 14 mei om 19.30 u. houdt Berla een praatcafé over de beiaarden van Meise.

    François Van Der Jeught komt spreken over “de beiaardier Jef Rottiers en de beiaard van Meise”.

    OP 9 mei zou August De Boeck 150 kaarsjes uitblazen. Hij heeft een beiaardbank aan de Plantentuin. Over heel de wereld wordt zijn Dahomeese Rhapsodie uitgevoerd. Voor Meise componeerde hij 3 catates : D’Hoogvorst, Ba-tist en Roose. De eerste wordt in het najaar opgevoerd in de Muze. De laatste is verdwenen!

     

    11-05-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.363 Beiaardrecitals 2015 - 16

    363 Beiaardrecitals 2015 - 2016

    Volgende beiaardrecitals :

    za. 4.4 om 12.05 u. Paaszaterdag met paaseierenworp i.s.m. Middenstand Meise
    do.14.5 om 11.15 u. O.H.Hemelvaart
    zo. 31.5 om 11.15 u. Beiaardfeesten thema Alpen

    De beiaardkalender 2015-2016 zou er als volgt moeten uitzien :

    za. 11.7 om 19 u. Feest van de Vlaamse Gemeenschap
    za. 15.8 om 11.15 u. O.L.V. Hemelvaart
    zo. 6.9 u. om 11.15 u. Cross-over concert met kopers
    zo. 20.9 om 11.15 u. Studenten aan het klavier
    zo. 4.10 u. Hedendaagse muziek op de beiaard
    woe. 12.12 om 19.15 u. Kerstconcert Kerstmarkt
    za. of zo. 27.3 om 11.15 u. Pasen
    do. 5.5 om 11.15 u. ? O.H.Hemelvaart
    zo. 15.5 om 11.15 u. Pinksteren
    zo. 29.5 om 11.15 u. Beiaardfeesten ?

     

    06-04-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.362 Straatnamen

    362 Straatnamen

    Wij ontvingen een vraag naar de straatnamen in Meise, die verband houden met muziek. Als we de lijst straatnamen op het stratenplan doornemen, vinden wij er drie : 1. August De Boeckstraat in Meise, componist van 3 cantates in Meise 2. Jan Feynenstraat in Imde, pastoor, Norbertijn en beiaardier 3. Baptiste De Donderstraat in Meise, meer dan 50 jaar muziekchef van de fanfare Concordia

    We mogen ook niet de vermeldingen op de beiaardbanken vergeten. Zie hiervoor : Beiaardbanken     http://www.bloggen.be/erfgoedmeise en 9 Beiaardbanken in http://blog.seniorennet.be/erfgoedmeise


     

    02-03-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.361 Samenwerking

    361 Samenwerking

    Enkele jaren geleden werd het subsidiereglement van de Cultuurraad herwerkt. Er konden meer punten verdiend worden als er samengewerkt wordt.
    In het Beiaardcomité kan ook in die richting meer ingezet worden.
    Wij hadden reeds een concert in samenwerking met de Sint - Elooi-ommegang. In Grimbergen werkte men samen met Child – Focus en de muziekacademie met een kinderconcert door en voor de kinderen.
    Zo zou er samen gewerkt kunnen worden dit jaar met de viering van 50 jaar Jeugdraad Meise en de Gordel. Want op 6 september valt dat samen.
    Door ieder op zijn of haar eilandje te blijven vindt de kat er haar jongen niet meer in. Of anders : ze zien de bomen niet meer in het bos van de wildgroei aan initiatieven!

    09-02-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.360 Sponsoring

    360 Sponsoring

    Als we naar het voorbeeld van de Beiaardvrienden Grimbergen kijken, missen wij in Meise samenwerking en coördinatie. Die kan gerealiseerd worden door de Cultuurraad, wat haar initiële taak is.
    De Beiaardvrienden houden zich enkel bezig met de beiaardconcerten. Vermenging met feestelijkheden is niet aan de orde. De traditie heeft bij ons gewild dat de beiaardfeesten belangrijker werden dan de concerten in het Beiaardcomité. Daarom zou het beter zijn komaf te maken met het verleden en de beiaardconcerten onder te brengen bij de Muze, waar ze in het kader van klassieke muziek thuis horen!

    02-02-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.359 Pub. 9

    359 Pub. 9

    De Pers krijgt21 dagen voor het concert een persbericht. De dienst die zich bezig houdt met de beiaard maakt die op en stuurt die naar de perslijst.
    Dit moet een volgehouden inspanning worden. Regelmatig moeten er ook foto’s bijgevoegd worden. Want informatie gaat snel en moet zo efficiënt als mogelijk aangeboden worden.
    Momenteel zit het hele beiaargebeuren bij verschillende schepenen en diensten.   De beiaardfeesten horen bij de schepen van feestelijkheden, de beiaardconcerten bij zijn collega van Cultuur. De verslagen van het Beiaardcomité en de organisatie van de beiaardfeesten zitten in de dienst jeugd.  De beiaardconcerten horen bij Cultuur.

    26-01-2015 om 09:04 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.358 Pub. 8

    358 Pub. 8
    De Dienst informatie kondigt in elk informatieblad concerten aan (persberichten opvolgen)
    In de gemeentegids : volledige informatie over de 2 beiaarden

    Op de gemeentelijke website : informatie over de 2 beiaarden en link naar blogs

    19-01-2015 om 09:11 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.357 Pub. 7

    357 Pub. 7

    De Vrienden van de beiaard en Beiaardcomité leggen de evenementen vast : beiaardfeesten en begin en eindevenement van de concertencyclus voor de belangstellenden en de sponsors. Een vast agendapunt voor alle vergaderingen : concerten en oude beiaard

    12-01-2015 om 09:09 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.356 Pub. 6

    356 Pub.6

    En de rol van onze beiaardier Beiaardier?
    - voor 1 april het artistiek programma maken voor september tot juni en bezorgen (vergadering april)
    - het programma uitvoeren
    - persoonlijk initiatief

    05-01-2015 om 09:08 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.355 Pub. 5

    355 Pub. 5

    Ook de Muze van Meise zou een rol moeten spelen in de promotie van onze beiaarden.
    - programma in seizoensbrochure en klassiek (met info 2 beiaarden)
    - opname in “Klassiek” in samenwerking met Grimbergen : regionale promotie!
    - bestellen en versturen van de beiaardboekjes voor 1 mei      

    - affiches verspreiden  (geen)   
    - programma van de dag : voor elk concert kopiëren 50 ex. (de beiaardier deelt enekle programma's uit)
    - persberichten : 14 dagen voor elk concert (?)

    29-12-2014 om 08:40 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Archief per week
  • 12/09-18/09 2022
  • 21/12-27/12 2020
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 07/12-13/12 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 01/01-07/01 2007
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!