Een nieuwe wind
overtuiging
22-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid-vaccins

groei winstVerwacht wordt dat de wereldwijde vaccinmarkt in 2024 maar liefst $ 50,9 miljard zal bereiken, volgens een nieuw onderzoek van Market Study Report van Selbyville, Delaware. Deze voorspelling zou een stijging van 30,45 procent betekenen ten opzichte van de huidige vaccinmarkt, geschat op $ 35,4 miljard, of te wel, een samengestelde jaarlijkse groei van ongeveer 6,2 procent. 1, 2

 
De groei in omzet wordt toegeschreven aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën die ertoe leiden dat “steeds meer nieuwe soorten vaccins” worden “gepopulariseerd” en dat de “reikwijdte van ziektepreventie” wordt “uitgebreid”. 1, 2 China wordt aangehaald als de snelst groeiende markt voor vaccins, vanwege een “positief” overheidsbeleid en “groeiend marktbewustzijn.” 1, 2

 
Het rapport verdeelt de globale vaccinmarkt naar producttype, waaronder recombinante vaccins, virale vaccins, polysaccharidevaccins en meer. En ook naar toepassing, zoals cholera, difterie, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, griep, tetanus, polio, hondsdolheid enz.1, 2

 
Het rapport vermeld belangrijke fabrikanten van vaccins, samen met een analyse van elk van de bedrijven, zoals: CSL uit Australië; GlaxoSmitKline (GSK) van het Verenigd Koninkrijk; Johnson & Johnson, MedImmune, Merck en Pfizer van de Verenigde Staten; Novartis uit Zwitserland en Sanofi uit Frankrijk. Het rapport omvat ook tal van Chinese bedrijven, waaronder Beijing Tiantan Biological Products, China National Biotec Group (CNBG), Dalian Hissen Bio-Pharmaceutical, Henan Kangtai Pharmaceutical Group, Hualan Biological Engineering en Morishita Jintan.1, 2

 
Een marktstudie vrijgegeven door Research and Markets uit Dublin, Ierland in januari 2019 voorspelde een vergelijkbare groei voor de wereldwijde vaccinmarkt, met de verwachting dat die in 2025 $ 58 miljard zou bereiken.3 Een meer conservatieve marktstudie, een Rapport uit juli 2018 uitgebracht door Transparency Market Research of Albany, New York plaatste in juli 2018 de waarde van de markt tegen 2025,4 op $ 48 miljard

 
Andere marktstudies van de afgelopen jaren hebben de wereldwijde markt voor vaccins geschat op $ 70 miljard in 2024.5

 

 Bronnen:

1 Press Release. At 6.2% CAGR, Vaccines Market Set to Register 50900 million USD by 2024. MarketWatch Feb. 6, 2019.
2 Global Vaccines Market Growth 2019-2024. Market Study Report Feb. 5, 2019.
3 La Vigne P. Global Vaccine Market Projected to Surge to $58 Billion by 2025. The Vaccine Reaction. Jan. 3, 2019.
4 TVR Staff. Global Vaccines Market Worth $48 Billion by 2025. The Vaccine Reaction. March 26, 2018.
5 La Vigne P. Global Vaccine Market Surging to More Than $70 Billion by 2024. The Vaccine Reaction. Nov. 10, 2016.

 

 rklaring   |   Disclaimer   |   Cookiestatement

22-03-2019 om 10:42 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.migratie

omhoog - leugens van Theo Francken , uit gewoonte zeker

Cijfers bevestigen compleet faillissement van Belgisch asiel- en migratiebeleid


Nadat eerder al bleek dat het aantal asielaanvragen in dit land – tegen de algemene Europese trend in – in een stijgende lijn zit (+ 19 procent), tonen nieuwe cijfers aan dat zich op het vlak van het terugkeerbeleid precies de omgekeerde beweging voltrekt. 

In flagrante tegenspraak met wat ons vier jaar lang door toenmalig N-VA-staatssecretaris Theo Francken werd voorgehouden en bij herhaling werd beloofd, daalde de effectieve terugkeer (repatriëringen naar het land van herkomst + vrijwillige terugkeer) vorig jaar met liefst 15 procent. In vergelijking met 2015 gaat het zelfs om een daling van bijna 20 procent.

Zowel het pieken van het aantal asielaanvragen als het kelderen van de terugkeercijfers tonen op onmiskenbare wijze aan dat er de afgelopen vier jaar onder Theo Francken absoluut geen sprake was van de nochtans noodzakelijke trendbreuk in het Belgische asiel- en immigratiebeleid.

Maatregelen die een impact zouden kunnen hebben – waaronder de verstrenging van de gezinshereniging, het optrekken van de plaatsen in de terugkeercentra en een daadwerkelijke verstrakking van het uitwijzingsbeleid – bleven uit. De resultaten zijn ernaar. Ook de beste publiciteitscampagne zal niet kunnen verhullen dat de immigratiekranen in dit land meer dan ooit openstaan en dit land meer dan ooit een bestemming is voor immigratie vanuit alle windstreken.

21-03-2019 om 17:51 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.keuzevrijheid

Eigen mening !

Keuzevrijheid !

Al wat je leest op mijn blog of FB is slechts een weergave van mijn eigen opvattingen.  Geen enkel onderdeel dient als advies naar anderen toe beschouwd te worden.  Noch is wat er te lezen valt bedoeld om mensen over wat dan ook te ontraden.  Wat er geschreven of vermeld staat mag niet gebruikt worden om de verantwoordelijkheid bij de auteurs van de artikels te leggen. De auteurs kunnen geen beslissingen nemen voor u.  Een ander kan nooit voor jou oordelen of beoordelen of je dit of wel moet doen.  Het welbevinden van eenieder kan slechts bereikt worden door persoonlijke doelgerichte inspanning en eigen verantwoordelijkheid.   De keuzevrijheid is voor allen die zulke verantwoordelijkheid aanvaarden.  Dus: vorm je eigen mening.

 Eddy    

21-03-2019 om 09:37 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.holland

FILMPJE: Voorproefje van het late NOS Staatsjournaal

Bekijk HIER het filmpje!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

21-03-2019 om 08:56 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek - Marrakech

Marrakech bindend !

Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie

Tijdens de goedkeuringsfase van het uiterst omstreden VN-migratiepact, ook gekend als het Marrakeshpact, beweerden de voorstanders te pas en te onpas dat de tekst ‘niet-bindend’ was. Ook de tekst van het Marrakeshpact vermeldt expliciet het niet-bindende karakter ervan.

Nu heeft de Europese Commissie een verrassing in petto. In een nota getiteld “De juridische effecten van de goedkeuring van het Globale Pact voor Veilige, Ordentelijke en Reguliere Migratie door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties”,gedateerd op 1 februari 2019 maar nu pas uitgelekt, stelt de juridische dienst van de Commissie dat de tekst voor EU-lidstaten wel degelijk bindend is.

De Commissie beroept zich hiervoor op een aantal obscure bepalingen in het Verdrag betreffende de werking van de EU, onder meer artikel 208(2): “De Unie en de lidstaten houden zich aan de verbintenissen en de doelstellingen die zij in het kader van de Verenigde naties en andere bevoegde internationale organisaties hebben onderschreven”.

Paragraaf 46 van de nota stelt: Er moet worden besloten dat het VN-Migratiepact juridische effecten heeft, gezien het op beslissende wijze de inhoud van EU-wetgeving kan beïnvloeden.”

“Overeenkomstig het principe van loyale samenwerking moeten de lidstaten het bereiken van doelstellingen van de Unie faciliteren, met inbegrip van de implementering van het VN-Migratiepact. Tegelijkertijd moeten zij zich onthouden van elke handeling die het bereiken van deze doelstellingen in gevaar kan brengen”, bepaalt de laatste paragraaf van de nota.

Europees Parlementslid Gerolf Annemans wil van de Commissie weten of ze de nota van haar juridische dienst volgt. Indien wel zou dat betekenen dat het Marrakeshpact wel degelijk bindend is, maar dan enkel voor EU-lidstaten en niet voor de andere deelnemende landen. Dit gaat lijnrecht in tegen de verklaringen van de verschillende regeringsleiders, waaronder die van premier Michel. 

Het Vlaams Belang zal met de ENF-fractie elke poging van de Europese Commissie of welke instantie dan ook om het Marrakeshpact via een omweg toch bindend te maken, met alle mogelijke democratische middelen bestrijden.

Bijlage: nota Juridische Dienst van de Europese Commissie betreffende de “juridische effecten van de goedkeuring van het Globale Pact voor Veilige, Ordentelijke en Reguliere Migratie door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties”.

Dimitri Hoegaerts
Woordvoerder Gerolf Annemans

21-03-2019 om 08:36 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

rzkzning mee houden

Oproep klimaatstaking aan volwassenen (satire)

Screenshot_173

Met onmiddellijke ingang blijven elke vrijdag alle machines en lopende banden stilstaan, blijven vliegtuigen aan de grond, de banken dicht, alle verkeerslichten uit, rijden er geen bussen en treinen meer, schakelen de mobiele telefoonnetwerken uit, wordt de stroom uitgeschakeld, zijn de supermarkten dicht. We begeleiden onze kinderen en kleinkinderen naar de Duitse Greta-show. 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Mueller Brigitte“)
(www.ejbron.wordpress.com)

20-03-2019 om 18:27 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

Wij lache ... neen, wij bulderen 

Wij zorgen goed voor ons eigen ! 

Wie zijn wij :  de parlementsleden in het voor ons gezegende België !

Met dank aan de sukkelaars die op ons blijven stemmen en die we dus kunnen pluimen zolang we kunnen.

Want wij zijn de enigen die niets maar dan ook niets moeten inleveren bij langdurige ziekte !  En jullie wel ... hahaha ... wij lachen ons kapot.

Wij zijn een heel andere categorie dan jullie !

Wij voelen ons goed in ons vel ook al zijn we jaren lang ziek :  wij blijven 100% brutoloon ontvangen !  O ja doemme toch ... we mogen niet vergeten dat we ook nog onze 100% onkostenvergoeding blijven krijgen.  Maandelijks wel te verstaan!  Momenteel is dat 7.580 + 3.750 euro per maand.  Lekker ... Lekker ... lekker toch ... voor ons.    

O ... o ... ook bijna vergeten :  als er toch medische overmacht kan ingeroepen worden (heel, heel, heel zeldzaam , maar allee) bij ontslag is dat ook aan 100%.

Nog een goede dag sukkelaars !!

20-03-2019 om 12:56 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwerfvuil

moet lukken 

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
Zojuist
Over deze website
CURIOCTOPUS.NL
Als we het hebben over het recyclen van plastic, staat Scandinavië voorop in de wereld, en meer in het bijzonder Noorwegen. Via een organisatie genaamd Infinitum heeft Noorwegen een van de meest efficiënte…
Leuk
Opmerking

19-03-2019 om 17:33 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.elektrische wagens

wanneer in productie

Klimaat :  het promoten van elektrische wagens gaat onverminderd  door.

Vraag :  Waarom is de auto die op water loopt nog steeds niet in productie, terwijl deze al lang klaar is voor massaproductie ?

Eddy

19-03-2019 om 11:37 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

 Lezen en zelf oordelen , beste lezer - 

De definitie van tirannie: twijfelen aan de veiligheid van vaccins vanaf nu verboden. Waarom bestaat deze rechtbank dan?

in Gezondheid 17 maart 2019 07:3015 Reacties 3,101 Bekeken

Niet alle vaccins zijn veilig voor alle mensen van alle leeftijden in alle hoeveelheden. Dat stelt onderzoeksjournalist Ben Swann.

Het totaal uitgekeerde bedrag aan schadevergoedingen aan kinderen die zijn beschadigd door vaccins, komt in de Verenigde Staten uit op ruim vier miljard dollar.

Toch bestempelen bepaalde groepen dit soort uitspraken als gevaarlijk. Techbedrijven als Facebook en Google willen het internet ontdoen van wat zij ‘vaccinontkenning’ noemen.

Miljoenen

Zal de wereld er hierdoor veiliger op worden? Nee, aldus Swann.

In 1986 trad in de VS de National Childhood Vaccin Injury Act in werking. Omdat vaccinmakers niet rechtstreeks aansprakelijk kunnen worden gesteld, moeten ouders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins zich melden bij een speciale rechtbank, de vaccine court.

“Als alle vaccins veilig zijn, waarom bestaat deze rechtbank dan?” vraagt Swann.

Miljoenen mensen zetten vraagtekens bij de veiligheid van vaccins, maar de overheid en Big Tech hebben nu bepaald dat er niet meer gediscussieerd mag worden over dit onderwerp.

Tirannie

Iedereen die tegen vaccineren is, wordt door bedrijven als Google en Facebook gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid.

Dit doet denken aan het besluit van NU.nl om alle reacties van lezers waarin wordt ontkend dat de mens invloed heeft op klimaatverandering, te verwijderen.

“Als techbedrijven wordt ingezet om onwelgevallige geluiden de kop in te drukken en ouders de mond te snoeren, openen ze daarmee de aanval op de meest fundamentele vrijheden van mensen om beslissingen te maken over de gezondheid van hun eigen kinderen,” benadrukt Swann.

Geloven dat mensen niet eens het recht hebben om hierover te discussiëren, dat is de definitie van tirannie, besluit hij.

bron: 9fornews

 

19-03-2019 om 09:52 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

Mister global warming

CARTOON: De hypocrisie van links

Screenshot_130

“Ik ben hier om te praten over globale opwarming en het terugdringen van energiegebruik.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

19-03-2019 om 09:10 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

In mijn postbus onder de titel :  wat deden ze ... niet !  De NVA- De CD&V –MR e.a.

Natuurlijk plaats ik het mevr of mr. :

-          Ze willen/kunnen de grenzen niet sluiten voor mass-immigratie

-          Ze kunnen illegalen niet het land uit zetten – ze komen toch altijd terug

-          Ze kunnen/willen de echte asielprocedure niet verkorten

-          Ze kunnen/willen bijstand fraudeurs – lees profiteurs - niet aanpakken

-          Ze knabbelen aan de huidige en toekomstige pensioenen

-          Ze maken de zorg kapot – ze willen de zorg privatiseren

-          Ze kunnen onze veiligheid niet garanderen

-          Ze laten de grottste psychopaten binnen

-          De grootste misdadigers krijgen een mini- of een taakstrafje

-          Ze verdrinken het onderwijs  

-          Ze kunnen de gezondheidszorg (in handen van de Farmaceuten die hun gebieders zijn) niet betaalbaar houden

-          Enz.

Wat ze wel kunnen : 

-          Ze  zijn de oorzaak van een groeiende armoede

-          Ze zijn de oorzaak van de stijging van de nodige levensbehoeftes ( eten – drinken )

-          Ze kunnen uitstekend zichzelf belonen ( loonkost-pensioenen-reizen-zorg enz)

-          Ze kunnen uitstekend hun pr verzorgen

-          Ze kunnen uitstekend da waarheid verdraaien – liegen – de mensen bedriegen

M.J.  

18-03-2019 om 09:47 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

En Liberale fractie van kopman Verhofstadt :  ik ben zo een onozelaartje dat ik echt geloof dat dat allemaal zonder tegenprestatie is ... echt

“Normaal” in de EU: Liberale EU-fractie laat haar jaarlijkse bijeenkomsten betalen door grote concerns

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de Franse krant “Le Monde” en de tv-zender “France 2” berichten, liet de fractie van de Brusselse liberalen (ALDE) haar jaarlijkse bijeenkomsten sinds 2014 financieren door grote concerns zoals Bayer, Google en Microsoft. Op die manier zou er ruim € 425.000,- in de kas van de liberalen zijn gestroomd.

ongecensureerd.at

Lees verder 

18-03-2019 om 09:19 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

zelf oordelen graag - zolas verstandige mensen


Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Veelzeggend?
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Is dat niet veelzeggend? Ongeveer dezelfde strapatzen als Monsanto uithaalt met het niet willen labelen van voedsel dat GMO-onderdelen bevat.

18-03-2019 om 09:03 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

zoals steeds:  zelf oordelen mensen

18-03-2019 om 08:56 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

nog een klokkenluider

18-03-2019 om 08:53 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

dat was zo gearrangeerd om hem te sparen in mei

Premier Michel: “Francken zou ontslag hebben moeten nemen”

 
Premier Charles Michel (MR) heeft uitgehaald naar voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Dat deed hij naar aanleiding van het rapport...

17-03-2019 om 09:10 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

Koffiekranje, 

Mo Jeanneke toch ,

Wat wordt er allemaal bij een bezoek tussen de koffie en de koekjes verteld.

Grappige maar ook meer ernstige dingen.

Laat ons beginnen met het grappige item dat steeds naar voor komt.

-          Het stereotype gedoe over de mannen.  Mannen denken alleen maar aan sex!  Ons Jeanne zei tijdens het gesprek plotseling (al lachend) ... awel Jos, deze avond niks dan hé manneke.  En de volgende nachten ook niks.

-          Reactie van de Jos:  oef, geene jymnastik te nacht.

 

Ikke :  Jeanneke, maske ...  wa gaade gij dan doen.  As ge de Jos de sex onthoudt snijde gij tog in aaven ouge vinger.  Want as een vra hare vent sexplezier onthaaft dan beruuft go tog ue ouge van plezeer? 

Jeanneke (al lachend)  :  vij ons vraaven es et tog gemakkelooker Eddyke.  Meirege se gon we no Maastricht, no ne sexwinkel zuu e machinneke kupen.

 Na de lichamelijke ongemakken (lees ziek zijn) komen natuurlijk de realties naar andere mensen toe aan bod.

Jeanne en Jos en hun buren !

Ach .. Jos wat kan je zeggen over zulke creaturen.  Wij krijgen een déjà vu gevoel als we jullie horen spreken.    We gaan er niet veel over babbelen want dat zijn ze niet waard.  Slechts één goede raad:  neem zo veel mogelijk foto’s.  Als je bijv boodschappen gaat doen , neem een foto van je proper balkonnetje.  Kom je terug binnen en je merkt dat er vanuit de bovenburen weer eens rommel op jullie balkonnetje gesmeten werd neem je terug een foto.  Tegenwoordig kan men zien op welk tijdstip foto’s genomen worden. Geloof ons, het kan nog erger maar dat voor later, laten we ons koffiekransje niet bederven door andere wezens.

 

Eddy

 

16-03-2019 om 10:34 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek
FENIXX.ORG
Thomas Piketty is een gerenommeerde Franse economische wetenschapper, hoogleraar aan de School of Economics in Parijs en de École des Hautes Études en Sciences Sociales. Hij is ervan overtuigd dat …
Leuk
Opmerking

15-03-2019 om 10:15 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

Den andrè toch - immer leuk

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst

15-03-2019 om 10:03 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • labo vlees
  • tijd voor
  • wie beter
  • nog maar eens
  • van de Vloomingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!