Inhoud blog
  • Kerstmis
  • de donkere 6 weken
  • de kerstboom
  • eenzaamheid
  • Sinterklaas
  • weerspreuken
  • december
  • zo maar
  • goede avond
  • spreuk
  • Samantha
  • verdraagzaamheid
  • zo maar
  • 11 november
  • wateroverlast
  • zo maar
  • maandag
  • november
  • weerspreuken
  • Allerheiligen en Allerzielen
  • Halloween
  • oktober
  • wintertijd
  • halloween
  • citaten
  • halloween
  • Herfst
  • pompoenen
  • Edith Piaf
  • Paddenstoelen in de herfst
  • Indian summer
  • oktober weerspreuken
  • oktober
  • herfst
  • gedicht
  • herfst
  • Hoppestoet
  • bloemen
  • zondag
  • weerspreuken
  • nazomer
  • hoppestoet
  • terug naar school
  • september
  • gezond en gelukkig zijn
  • zo maar
  • Toon Hermans
  • Vierdaagse van de IJzer
  • vriendschap
  • woensdag
  • heel juist
  • ogen
  • welkom
  • symphony of love
  • Augustus
  • weerspreuken
  • augustus
  • internationale dag van de vriendschap
  • Fantasie
  • een hart van rozen
  • zo maar
  • vrouwengezicht
  • Laat de zon in je hart
  • nationale feestdag
  • zo maar
  • wilde bloemen
  • reizen
  • 14 juli
  • 11juli
  • kermis
  • mooi gezegde
  • spreuk
  • Vakantie
  • weerspreuken
  • kermis in Poperinge
  • juni
  • humor
  • zomer
  • tabel zomerfruit
  • fruit
  • zomervakantie
  • zomer
  • hitte
  • 6 juni
  • weerspeuken
  • juni
  • de mooiste dingen
  • De pinksterbloem
  • Tina Turner overleden
  • Hopelijk beleef je hier veel plezier! Kom nog eens terug!
    Klok 3:
    http://www.geocities.com/~goldenoldies
     

    Klik er eens op.  Je krijgt muziek van vroeger.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ik stuur je bloemen


    HALLO? BLIJ DAT JE WEER EENS OP BEZOEK KOMT!!!!!!!!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rudolf
    blog.seniorennet.be/rudolf
    Welkom op mijn blog!
    Archief per maand
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kom gerust binnen en neem een kijkje in mijn nog wat amateuristisch ogend blokje. 
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favoriete schilder PICASSO
    Foto
    Foto
    Enkele foto's van mijn stad Poperinge
    Talbot House
    Foto
    Hoppemuseum
    Foto
    Grote Markt Poperinge
    Foto
    Hoppestoet Poperinge
    Foto
    Stadswapen
    Foto
    Foto
    Bekijk het filmpje
    Foto
    Foto
    Foto
    Heb je genoten? Kom dan geregeld eens langs.
    Gorges du Tarn
    Foto
    Echternach
    Foto
    Foto
    Vrijdagmarkt Poperinge
    Foto
    MIJN HOROSCOOP
    Foto
    Foto
    Zeg het met bloemen
    Foto
    Zoeken met Google


    Blog als favoriet !
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    drea1944
    blog.seniorennet.be/drea194
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    frado13
    blog.seniorennet.be/frado13
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jason_en_catwoman
    blog.seniorennet.be/jason_e
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sterkindirm
    blog.seniorennet.be/sterkin
    Reizen, muziek,literatuur en nog veel meer

    07-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan alle bezoekers

    07-10-2005 om 20:12 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween
    HALLOWEEN

    Op 31 oktober komen de doden tot leven. Allerlei griezelige figuren en monsters bellen bij de mensen aan en vragen om een gift. Halloween wordt uitbundig gevierd in Amerika.Sinds enkele jaren is halloween ook in opmars in ons land .
    We kunnen ons stilaan voorbereiden om het lugubere feest enigszins prettig te laten verlopen.

    07-10-2005 om 15:04 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    06-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 31 oktober vieren we Halloween.
    Oorsprong

    Halloween heeft een zeer ver verleden. Het mag worden beschouwd als één van de oudste feestdagen tot op heden,
    het gaat duizenden jaren . Eigenlijk is Halloween een combinatie van 3 feestelijkheden.
    ‘Samhain’ (Kelten), ‘Pomona’ (Romeinen)  en ‘Allerheiligen & Allerzielen’ (Christendom), die elk doorheen de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt op dit winterfeest. 

    06-10-2005 om 12:08 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    04-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede nacht

    04-10-2005 om 21:10 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jacht is open

    04-10-2005 om 20:43 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenvoudige recepten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hazenrug met room

    Laat de hazenrug gedurende 24 uur marineren in 1/2 l rode wijn. Voeg er tijm, laurier, rozemarijn en gehakte sjalot bij en voor de liefhebbers een scheutje cognac.
    Haal na 24 uur het vlees uit de marinade, laat uitlekken en droog af. Laat het vlees aan alle kanten braden in een soeplepel boter. schuif de kom dan in een warme oven en laat het vlees onveer 35 min braden. Bedruip regelmatig met de gezeefde marinade. Giet er 5 min voor het einde de room bij. (150 g). Opgelet, wild wordt rosé opgediend. Serveren met gebakken appeltjes. (in de oven of in boter in een pan) gevuld met beenbessen
    . Lekker en eenvoudig!

    04-10-2005 om 20:33 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    03-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wild
    mens65 (14K)Everzwijnfilet met herfstzwammen

    Ingrediënten
    4 everzwijnfilets
    1soeplepel boter
    1 sjalot
    gemengde paddenstoelen
    verse tijm
    laurierblad
    1/2 citroen
    room

    Bereidingswijze
    Verhit de boter in een grote pan of kom en bak er het vlees in bruin langs alle kanten.
    Neem dan het vlees uit de pan en hou het warm (wikkel het in alluminiumfolie).
    Bak nu de sjalot in het braadvet en voeg er de herfstzwammen bij.Voeg er de tijm en het laulierblad bij en laat alles stoven onder voortdurend roeren tot alle vocht verdwenen is.
    Kruiden naar eigen smaak met peper en zout. Giet er een scheutje room bij en laat niet meer koken. Voeg er het sap van de citroen bij.Leg de filets nog eventjes in de saus. Kruiden en opdienen. Lekker met kroketten.

    03-10-2005 om 11:36 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    27-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor wat rust
    image

    27-09-2005 om 20:38 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even mediteren
    image

    27-09-2005 om 20:33 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes
    image

    27-09-2005 om 20:12 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEG HET MET BLOEMEN
    image

    27-09-2005 om 20:08 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provençaals stoofpotje van kip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit heb je nodig:

    1 grote braadkip in stukken gesneden.
    1 courgette
    1 aubergine
    2 uien in ringen gesneden
    2 grote tomaten
    1 teentje look
    1/2 rode en 1/2 groene paprika
    2 eetlepels bloem
    boter
    peper en zout
    provençaalse kruiden (uit een potje)
    1/2 l kippenbouillon
    laurier
    tijm

    Snij de groenten in blokjes en snij de tomaten in partjes.
    Bestrooi de stukken kip met wat bloem, peper en zout.
    Stoof de ui en de look in de hete boter in een grote pot. Haal ze dan terug uit de pot en bruin de stukken kip aan alle kanten op een hoog vuur. voeg de ui, de look en de bouillon bij de kip, dek af en laat 15 min stoven.Voeg er nu de groenten aan toe? laat nog eens 15 min stoven en klaar is kees.

    27-09-2005 om 18:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    26-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedekte tafel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SMAKELIJK


    26-09-2005 om 15:46 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamsvlees met aromaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor 5 personen
    100 g boter, 2 soeplepels olie, 1 kg mager lamsvlees in stukken gesneden, 2 grote uien 2 teentjes knoflook, 2 soeplepels bloem 1 bouquet garni, dragon, peterselie, peper, zout, 1 goed glas witte wijn, 1/2 glas water en een tomaat.

    - boter en olie verwarmen in een kom; doe er dan het vlees bij en laat het bruinen aan alle kanten. Doe het vlees dan uit de kom.
    -schil de ui en de look; hak alles fijn; pel de tomaat en snij ze in 4 stukken.
    - laat de ui en de look stoven; als ze lichtjes goudgeel worden doe er dan het vlees terug bij.
    Bestrooi alles met de bloem. Meng alles goed op een klein vuurtje om klonters te voorkomen.
    -Overgiet met witte wijn en water; voeg de bouquet garni, de dragon, peterselie, en de tomaat toe. Voeg peper en zout bij en laat alles op een zacht vuurtje stoven met deksel op de pan. Na ongeveer 30 à 45 minuten moet alles gaar zijn.
    -    zéér warm opdienen met rijst of gekookte aardappelen .
                 

    26-09-2005 om 15:26 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    25-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.erwtensoep met Poolse rookworst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat heb je nodig?

    400g spliterwten
    gerookt spek (150 à 200 g)
    1 stuk rookworst
    2 uien
    een paar stengels prei ( liefst het groene gedeelte)
    selder
    2 aardappelen
    fijngesneden peterselie
    fijngesneden bladselder
    fijngesneden bieslook

    Spoel de spliterwten onder stromend water en breng ze aan de kook.
    Laat ze op een zacht vuur ongeveer 2 uur koken. Voeg er de in ringen gesneden prei bij alsook de in stukjes gesneden selder en uien . Laat verder koken tot de groenten bijna gaar zijn. Voeg er nu de aardappelblokjes en de in ringen gesneden rookworst bij en laat nog 20 min koken. Bestrooi met wat bladselder, peterselie en bieslook en dien op. Vergeet niet er korstjes (broodblokjes gebakken in de boter) bij te serveren.

    25-09-2005 om 17:05 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.camembertsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingrediënten
    5 middelgrote aardappelen
    4 à 5 grote uien
    een doos camembert (250 g)
    braadboter
    3 l water
    3 kippenbouillonblokjes
    room
    wat gehakte peterselie
    broodkruim van 3 sneden brood

    Maak de groenten klein en stoof ze in de boter. Niet laten kleuren.
    Voeg er het water, de bouillonblokjes en de broodkruim bij.
    Als de groenten mals zijn doe je er de camembert met korst en al bij (eerst in stukken snijden)
    Eventjes laten doorkoken en mixen, kruiden met peper en zout (opgelet want de camembert bevat reeds zout).
    Afwerken met een scheutje room. Bij het opdienen wat peterselie over de soep strooien.

    25-09-2005 om 16:47 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    23-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rusten
    Zondag rustdag



    23-09-2005 om 20:19 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.inspiratie
    Voor het ogenblik heb ik maar weinig inspiratie. Dus laat ik jullie wat leuke animatie zien.


    23-09-2005 om 15:08 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    22-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hond
    Hier waak ik!


    22-09-2005 om 21:41 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fun

    22-09-2005 om 21:36 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)





    Prettige dag!


    ...


    Klik op de knop om te spelen


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.blog.seniorennet.be/eerda
    TopSiteGuide.bestblogs eerda


    Foto

    Goede middag


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.


    BEDANKT VOOR UW BEZOEKJE !

    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Kom vlug binnen en neem rustig uw tijd



    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    noel_4951
    blog.seniorennet.be/noel_49
    goddess triple moon


    Het Weer






    Foto

    Foto

    Zet uw geluid aan
     http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_

    Foto


    Klik op bovenstaand plaatje
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fons
    blog.seniorennet.be/fons
    Startpagina !

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn lievelingsbloemen zijn rode rozen.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hierboven een 3-tal foto's van de opera La Bohème
    Puccini
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Even verpozen.
    Kijk rustig naar het bovenstaande filmpje en reis met me mee.

    Foto

    Foto

    Foto

    Bovenstaande foto is een foto van mijn reis naar de Cevennes
    Foto

    Koffieklets


    Ik heb slaap nodig

    Klok 1:
    Blog als favoriet !

    >
    Vriendelijk groetjes
    Zoeken in blog


    ...

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    akira
    blog.seniorennet.be/akira

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!