600 g gemengd gehakt 1 ui 1 teentje look 1/2 courgette 1/2 aubergine 250 g champignons rode wijn (scheutje) 1 doos tomatenblokjes met bacillicum 1 bolletje mozzarella 100 g geraspte kaas peper (rode en gewone) 1 kippenbuillonblokje spirelli room
- bak je vlees terwijl je voortdurend roert. - Stoof je champignons in wat boter. - Snij je overige groente in stukjes (Courgette en aubergine) - Stoof je ui die in ringeltjes gesneden is goudgeel en voeg de fijngesnipperde look eraan toe en laat kort meestoven. Voeg er dan de in blokjes gesneden groente bij met de kippenbuillon.(blokje) Als alles klaar is voeg er dan de doos tomatenblokjes en de champignons bij. Kruiden naar keus (mag pikant zijn) en een scheutje wijn bijvoegen. Kook de spirelli's. Neem een grote vuurvaste schotel Doe het gebakken vlees in de schotel en leg de in schijfjes gesneden mozzarella erop giet daarop je groenten en laatst je spirelli's Giet er nu een goeie scheut room over en bestrooi alles met gemalen kaas. Laat korsten in de oven.
Reacties op bericht (2)
03-02-2009
Lieve Groetjes
03-02-2009 om 09:50
geschreven door Lana & Pip & Eddy