STOOFVLEES OP MIJN MANIER Ingrediënten - 500 g rundsstoofvlees - 100 g spekblokjes - 1 grote ui - 2 teentjes look - 1 dl tomatenblokjes - 250 g champignons - boter, peper en zout - bididdel - een scheutje cognac - 25 g zwarte chocolade - 1/2 fles rode wijn - 1 koffiel. Luikse siroop - 1 bouillonblokje - laurier en tijm Bereiding Bak het vlees mooi bruin in de boter. Voeg daarna de spekblokjes en de fijngesneden ui toe en laat meebakken. Snij de champignons in schijfjes en de look in kleine stukjes en laat meestoven. Voeg de tomatenblokjes en het bouillonblokje toe en werk het geheel af met peper en zout. Giet de cognac en de wijn over het vlees en laat het gerecht met het deksel op de pot een paar uur zachtjes sudderen. Voeg nadien de chocolade toe en roer alles door de saus. Op het einde wat bindmiddel mengen met enkele eetl. water en de saus binden tot de gewenste dikte.
SMAKELIJK!!!!!
Reacties op bericht (3)
14-12-2009
mmmhhhhh lekker
liefs emmy
14-12-2009 om 10:13
geschreven door emmy
09-12-2009
Een fijne avond verder,dit ziet er lekker uit
09-12-2009 om 17:52
geschreven door Brigitta
07-12-2009
met al deze ingrdiënten kan dat niet anders dan overheerlijk smaken Arlette
Amor Fati wenst je een aangename week toe!
Vrouwen zijn gek op zwijgende mannen.Ze denken dat die luisteren.
Waarom kunnen we het slechtst denkbare realiseren en niet het best denkbare