Ingrediënten 20 scampi's (kleine) 1 ui 1à2 teentjes knflook 1 blik tomatenblokjes 1 blik kreeftnsoep 125 ml room peper en zout geraspte kaas tagliatelli of penne
Bereiding laat de ui en de look goudgeel keuren. Voeg er de tomatenblokjes bij en laat nog even sudderen. voeg nu het blik kreeftensoep bij je saus en voeg er als laatste de room bij. Kruiden met vers gemalen peper en wat fleur de sel. Wie het wat pikanter wil kan er wat rode peper bijdoen. Kook ondertussen je tagliatelli's gaar. Giet ze af en laat ze uitlekken. Doe nu je tagliatelli's bij de saus en roer goed om. Giet alles in een vuurvaste schotel en bestrooi met gratin kaas. Laat het nu gratineren in een voorverwarmde oven. Bak intussen je scampi's in wat olijfolie en kruid met versgemalen peper en een weinig zout. Tip: je kan i.p.v. een grote schotel ook verschillende kleine vuurvaste schoteltjes nemen. Zo heeft ieder dan zijn eigen potje. Leg er de scampi's bovenop. Dit recept is bedoeld als hoofdgerecht voor 2 personen. Je kan het ook gebruiken als voorgerecht, dan is het voor 4 personen