Foto
Inhoud blog
  • Stilte
  • Terug van weggeweest
  • Schaaiten
  • Hiërarchie
  • Oudemannenvanzeventigterreur
  • Uniform
  • Sneeuw
  • Mijn droomjob
  • Facteur
  • fishes
    E-mail mij

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pamoke
    blog.seniorennet.be/pamoke
    Fieps hersenspinsels
    Gedachten, illustraties en verhalen
    27-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Territoriumdrift
    Aangezien ik vannacht een nieuwe weg ingeslagen ben en tegenwoordig zonder blikken of blozen mijn gedacht ga zeggen: Dit moet me effe van het zwaar beladen hart ...

    Een tijdje geleden, ik weet niet meer hoe lang, brak hier een blog - oorlogje uit. Dit geschil begon bij een bord soep. Alle onzinnige oorlogen beginnen bij een onbelangrijk voorval, maar de echte oorzaak ligt natuurlijk veel dieper. Meestal is het een geval van territoriumdrift. Iedere trouwe lezer van mijn schrijfsels zal wel weten waar ik het over heb: juist Marfre contra Huismusje. En de buit bleek een nietsvermoedende Titipoes te zijn. Ik kwam het pas te weten toen deze twee hun geschil in mijn gastenboek begonnen uit te vechten.

    Daar ik, als vrouw zijnde, nogal nieuwsgierig van aard ben, ging ik op onderzoek uit. Groot was mijn verbazing toen ik een echte scheldtirade aan Marfres adres vond. Serieus uit zijn context gerukt als je het mij vraagt. Uiteraard vroeg niemand naar mijn bescheiden mening, maar toch gaf ik hem ... cadeau. Niet zonder gevolgen uiteraard. Naar aanleiding van deze kleine wereldoorlog, schreef ik een gepeperd stukje: "Bulies" genaamd en ik experimenteerde voor de eerste keer met buttons. En het lukte me nog ook! In mijn enthousiasme van dit klein persoonlijk succes verspreidde ik, nietsvermoedend, deze button op al mijn favoriete blogs.

    Groot was mijn verbazing toen ik de volgende dag een echte dreigmail ontving van een voor mij onbekende persoon. Een zekere Dr Milo. Ik kende deze man (ik ga ervan uit dat het een man is) van haar noch pluimen, maar hij sleurde er mijn aandoening zijnde CVS bij. Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik ziek ben, maar deze beledigingen kunnen echt niet door de beugel! Het kwam er op neer dat ik niet goed snik ben en dat ik daarom aan CVS leid. Ik ben volgens deze "deskundige" gestoord en beeld me deze ziekte in.... Wel, dat zal zijn beste vriendin Huismusje graag horen, daar zij rond diezelfde tijd  deze diagnose gekregen had.

    Enfin, daar discussiëer ik niet over. Eigenlijk heeft hij wel een beetje gelijk, ik ben echt niet goed snik ... krankzinnig gewoon en ik sta ook niet in voor de gevolgen. Wat mij misschien wel een beetje gevaarlijk maakt. Waar ik het wel over wil hebben: Beste Afrodril: die button was niet persoonlijk of kwaad bedoeld, maar door de reactie van je goede vriend Milo ging ik ervan uit dat u zich er wel in herkent ...

    Maar ik heb op dat moment mijn gezond verstand laten werken, werkelijk een heel zeldzaam moment, en ik heb me uit deze veldslag teruggetrokken. Ondertussen was Tittipoes ook op de hoogte van het duel dat er ter  hare ere werd gevoerd en zij koos ... Marfres kant. Die twee begonnen een soort  Haat - Liefde verhouding. Enerzijds hadden ze enorm veel bewondering voor elkaar, anderzijds konden ze elkaar niet luchten, wat soms voor heel amusant vuurwerk kon zorgen.

    Maar het kwaad was geschied ... De roddelmachine was in gang gestoken en nu is er een slachtoffer gevallen. Ik kies voor niemand partij! Marfre heeft zelf een beetje voor deze controverse gezorgd en als je je brand, moet je maar op de blaren zitten!! Maar zover had het tussen volwassen mensen niet moeten komen. Hopelijk is bij deze de "soepoorlog" voorbij en kunnen we weer vreedzaam verder bloggen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (5)

    06-10-2007
    ouwe koe
    Fred, met alle respect,
    Waar kom jij nu nog mee af? Niemand ligt hier nog wakker van al dat gedoe en ik heb echt wel meer lezers dan je denkt. Ik schrijf niet meer zo frequent omdat ik het druk heb met mijn studies.
    Niemand heeft hier op dit moment ruzie of woorden en zo wil ik het houden. En opnieuw een beetje komen stoken, daar ben ik echt niet van gediend. Hierbij is het onderwerp voor mij nu dan ook afgesloten.

    Fiep

    06-10-2007 om 07:02 geschreven door Fiep


    05-10-2007
    nu pas

    Dit item had ik niet gevondenTitipoes had me er wel van verwittigd. Daarom nu pas een reactie.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Ik vond eerder wel iets over een afgezaagde boom of zo iets, de betekenis erachter snapte ik wel en was Fiep ingegeven door angst,( waardoor ze toch maar vlug partij koos)wat steeds een slechte raadgever is. Maar dat boomstam item schijnt er niet meer te zijn,nu.

    Van iets uitvechten op uw blog weet ik niets van. Van dreigmailen  van Milo weet ik alles. Hij is de King van dit genre . Van een haat- liefde verhouding met Titipoes weet ik ook niets. Van op blaren zitten weet ik ook niets. En een slachtoffer? Ja ,1 seniorennetwant die bepaalde madam is er nog steedsze is zelfs (op de immer goedlachse Warket ,waarvoor alle respect, na) de enige die je blog nog leest als ik op de reacties afga. Ze komt er zo graag de moeder Theresa uithangen terwijl men haar op haar blog steeds van pamper moet verversen.

    Dus waarschijnlijk zijt ge dus ook een slachtoffer dus nr.2. Ik heb je dit net aanbevolennergens zo gemakkelijk om iets in elkaar te knutselen, blogmatig, als hier.

    Het niveau van deze blogfamilie is echter meer voor Musjes dan voor Fieps.

    Groetjes van een afgezaagde boomstamdie zich prima voelt hoor.

    Fred.

    05-10-2007 om 19:25 geschreven door FRED


    28-07-2007
    Naar mijn gevoel is mijn intellect nog altijd intact
    ( cfr uw posting bij huismusje). Ik blijf er dan ook bij dat ik hallucinaties niet behoren tot het spectrum van stoornissen dat men Asperger syndroom noemt. Maar goed gezien uw verklaring van de bullies button mij aanvaardbaar lijkt ( maar waarom dan juist uw enthoesiasme  botvieren bij Affodil en mijn Egypte blog enz ? -mensen die het voor mus en tegen Fred opgenomen hadden ) Maar  ok. laat ons aannemen dat je stelling nam voor Fred zoals ik voor musje ) wil ik niet achterblijven. Ik heb je inderdaad te hard aangepakt en daarvoor mijn welgemeende excuses. Ik heb mij laten meedrijven  door mijn gevoelens en in de eerste plaats zou ik beter moeten weten ..Ik ben dus niet te beroerd om u mijn welgemeende excuses aan te bieden. Aan jou om ze te aanvarden of niet.
    Daarnaast en dit is zuiver medisch blijft mij de combinatie Asperger en  CVS intrigeren maar dit wil ik hier niet uitsmeren op het blog uit respect voor je privacy. De stille toeziender heeft hier wel gelijk voor wat betreft de vriendenkring van musje waar ik toebehoor. Ik denk echter dat deze toeziender niet het recht heeft u een gevaarlijke vrouw te noemen. Ik ben lang niet de gestoorde gek die je denk dat ik ben. Alleen je geschiedenis lijkt mij zo vreemd. Maar daar kunnen we het in alle stilte eens over hebben moes de lust daartoe je bekruipen .

    Dr.Ronald Milo

    28-07-2007 om 01:48 geschreven door Ronald Milo


    heilige viervuldigheid
    Ik ken huismusjes tweede blog, ik volg haar geschiedenis. Ik koester geen wrok tegenover niemand. Integendeel, ik had een grote bewondering voor haar en hoe zij haar moeilijke leven doorsparteld heeft. Nogal logisch dat ook haar weerstand het heeft begeven en een moeilijk pad van herstel zal volgen, hierbij wens ik haar van harte alle sterkte toe.

    Ik moei me niet met die ambras. Maar ik zie het op afstand en trek mijn conclusies. Ik verkondig geen enkele waarheid, alleen mijn observaties. Niemand is hier in de fout en tegelijk is iedereen in de fout gegaan. Ook ik, ik heb me laten meeslepen.

    Ik verwelkom jullie reacties, gooi alle wrok en negatieve gevoelens nu eindelijk eens open op tafel ... En niet stiekem via mailtjes, maar hier ...

    En opnieuw wordt ik gepakt op mijn zwakheid: mijn ziekte ... die in feite mijn allergrootste sterkte is geworden want niemand kan mij op dat gebied raken. Wat jij me naar mijn hoofd slingert zegt meer over jouw medeleven dan over mijn vertroebelde ogen.

    Niemand heeft iemand om de tuin willen leiden. Er zijn dingen gezegd die niet gezegd moesten worden, ook nu weer terwijl ik mijn onpartijdig verslag van de afgelopen gebeurtenissen heb gedaan. Ik ben speciaal niet bij alle betrokkenen hun blog gaan lezen. Ik ben geen ramptoerist en ik wilde niet onder alle roddels bedolven worden. Het leven is veel te fijn en boeiend voor zulke dingen en ik heb, buiten de meesten hier blijkbaar, nog een heel boeiend "echt" leven met echt levende vrienden, want draai en keer het hoe je wil. Niemand, maar dan ook niemand die ik hier leer kennen, hoort bij mijn vriendenkring. Daarvoor schat ik vriendschap veel te hoog in

    28-07-2007 om 00:32 geschreven door fiep


    27-07-2007
    Inderdaad...
    U lijkt mij inderdaad een gevaarlijke vrouw te zijn. Ik heb zelf geen blog, zal er ook nooit een aanmaken, maar ik heb de ganse heisa wel gevolgd. U neemt geen stelling zegt u, maar ondertussen geeft u huismusje toch maar lekker een veeg uit de pan. Moest u even de moeite nemen om op haar tweede blogje (troubadoerke) te gaan lezen, dan zou u misschien de hele waarheid zien. Nu komt u er zo af en toe eens tussen opdagen. Misschien beter nog een nachtje langer over slapen voor u uw hersenspinsels als waarheid verkoopt, want dan ben je inderdaad een gevaarlijke vrouw voor uw omgeving.Ik ken huismusje als een zeer integer persoon, en als u de moeite moest willen nemen om te lezen wat er staat op haar blog, en niet wat uw door cvs vermoeide ogen willen zien, dan kwam u zeker en vast tot dezelfde conclusie als ik, en haar vele vrienden. Of denkt u nu echt dat haar vrienden zo makkelijk om de tuin te leiden zijn! Een dergelijke vriendenkring vergaar je niet  zo maar, die moet je kunnen verdienen. Moet ik nog meer zeggen!!!

    27-07-2007 om 23:30 geschreven door Stille toeziender




    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • eliano
  • yessie
  • meermin
  • horrormovies
  • huismusje


  • You'll never looked into my eyes but don't you wanna know ... What the dark and the wild and the different know ... (Melissa Etheridge)
    Laatste commentaren
  • geen put is te diep om er niet uit te geraken (ANNEKE)
        op Terug van weggeweest
  • Elke dag... (Hetty1943)
        op Terug van weggeweest
  • Nog een aangename avond en een goede start van de week (marcoen ria)
        op Stilte
  • Gewoon een avondgroetje . (mandy)
        op Terug van weggeweest
  • Tattoomateriaal (Koen)
        op dagje solden
  • Archief per maand
  • 03-2010
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007

    Over mijzelf
    Ik ben zomaar iemand, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Fiep.
    Ik ben een vrouw en woon in Balen () en mijn beroep is dromen.
    Ik ben geboren op 07/10/1967 en ben nu dus 56 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: schrijven, tekenen, computeren, observeren, mijn huisdieren en mijn lief.
    Ik ben herstellend CVS patient. Sinds een paar maanden durf ik opnieuw toekomstplannen maken. Via het schrijven kan ik me uiten en ik hoop om via deze blog nieuwe zielsverwanten te vinden
    Alleen zinnige dingen
  • Maandagse groeten Fiep
  • ff kennis maken
  • Hallo dierenvriend !
  • mooi blog
  • Op bezoek

    Geen voorgedrukte reclame asjeblief



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!