Inhoud blog
  • Afscheidnemen van Johnny
  • Geldstroom naar Wallonië Studie tegengehouden !
  • Hallucinante snel-belg-wet
  • Vlaams Belang ontgoocheld over houding burgemeesters in BHV
  • Minderjarige kickbokser in Vilvoorde slaat agenten in elkaar
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Toujour André
    Ik ben een man en woon in Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams Brabant) en mijn beroep is ambtenaar.
    Ik ben geboren op 04/06/1955 en ben nu dus 69 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: tennis voetbal en schaken.
    In ben de trotse vader van Christophe, Nathalie, Caroline en Pauline. Ik heb een vaste relatie met de liefste Martine die bestaat. Ik ben gemeenteraadslid voor Vlaams Belang en zet mij in voor Vlaamse belangen, normen en waarden. Recht door zee !
    Nieuws VRT NWS
  • Van "DURF!" in Eeklo tot "Komt uit aa kot" in Buggenhout: lokale partijen wagen zich aan een campagnelied 
  • Waarom valt Iran Israël aan? En zal Israël reageren? "Zo goed als een wederzijdse oorlogsverklaring"
  • Liveblog verkiezingen: Theo Francken (N-VA) en Nadia Naji (Groen) debatteren over mobiliteit, meer mannen dan vrouwen bovenaan lokale verkiezingslijsten
  • Meer dan 100 slachtoffers beschuldigen P. Diddy van seksueel misbruik
  • Franse premier Barnier kondigt besparingen en extra belastingen aan in openingsspeech
  • Libanezen vluchten en helpen elkaar: "Ik hoop dat we niet het nieuwe Gaza worden"    
  • Een miljard euro extra, maar de uitdagingen blijven groot: kan de eerste socialistische minister van Welzijn voor een 'warmer' Vlaanderen zorgen?
  • "Iran bereidt raketaanval voor op Israël", premier Netanyahu waarschuwt bevolking voor moeilijke dagen
  • Voor tienduizenden euro's aan goederen gestolen bij IKEA Zaventem nadat kassier enkele vrienden kosteloos langs de kassa laat passeren
  • Belgen blijven 2 à 3 jaar langer thuis wonen dan jongeren uit onze buurlanden
    Inhoud blog
  • Afscheidnemen van Johnny
  • Geldstroom naar Wallonië Studie tegengehouden !
  • Hallucinante snel-belg-wet
  • Vlaams Belang ontgoocheld over houding burgemeesters in BHV
  • Minderjarige kickbokser in Vilvoorde slaat agenten in elkaar
    Laatste commentaren
  • Ferragamo Belt (Katina)
        op Verbod op herdenking 9/11 WTC Brussel !
  • Kyrie Basketball Shoe (Kim)
        op Verbod op herdenking 9/11 WTC Brussel !
  • Basketball Jerseys (Katherine)
        op "Uitkeringsfraude loopt in tientallen miljoenen"
  • Clarks Shoes For Women (Bynoe)
        op Verbod op herdenking 9/11 WTC Brussel !
  • Adidas Sneakers (William)
        op Verbod op herdenking 9/11 WTC Brussel !
  • Vlaanderen Vrouwen Vrienden Veiligheid Vertrouwen Eerst
    Toujour André
    Fiere Vlaamse Leeuw
    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbod op herdenking 9/11 WTC Brussel !

    Thielemans verbiedt 9/11-manifestatie, VB houdt toch actiexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Brussels burgemeester Freddy Thielemans heeft Filip Dewinter vandaag laten weten dat de aangevraagde manifestatie van het Vlaams Belang en Steden tegen Islamisering (STI) op 11 september aan het Brusselse WTC-gebouw verboden is. Dewinter kondigt een kortgeding tegen de beslissing aan en zegt dat er donderdag toch een symbolische manifestatie ter nagedachtenis van de slachtoffers van 9/11 en tegen de islamisering van Europa in Brussel zal plaatsvinden.

    Gevoelige thema
    De Brusselse PS-burgemeester Freddy Thielemans heeft in een schrijven laten weten dat de aangevraagde manifestatie, ter nagedachtenis van de slachtoffers van de 9/11-aanslagen en tegen de islamisering van Europa, net zoals vorig jaar verboden wordt, aldus Dewinter. De argumentatie die Thielemans aanhaalt, is voor het Vlaams Belang "het beste bewijs van het feit dat de islamisering van Brussel in het bijzonder en andere grote Europese steden in het algemeen volop aan de gang is". Volgens Dewinter verbiedt Thielemans de manifestatie omwille van "het uiterst gevoelige thema van de manifestatie, de nabijheid van de Dienst Vreemdelingenzaken, de nabijgelegen gevoelige wijken en de periode van de ramadan".

    Ondemocratisch
    Het Vlaams Belang en STI leggen zich niet neer bij de "ondemocratische beslissing van burgemeester Thielemans". Dewinter laat woensdag een procedure in kortgeding inleiden bij de Brusselse rechtbank, teneinde een gerechtelijke uitspraak over het verbod van Thielemans af te dwingen. Donderdag zal hoe dan ook een symbolische manifestatie plaatsvinden in Brussel, kondigt hij nog aan. (belga/lpb)

     

    Dewinter klaagt verbod 11/9-betoging bij Raad van State aan

     

    Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter is vanmorgen naar de Raad van State gestapt om het verbod van de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans tegen zijn 11/9-betoging op te heffen. Die moest doorgaan aan de WTC-torens in Brussel en zou tegelijkertijd een herdenking vormen van de aanslagen in New York en een protest tegen de islamisering van Europa.

    Het Vlaams Belang organiseerde de betoging samen met de Steden tegen Islamisering (STI) en had op 1 september een aanvraag ingediend bij het Brusselse stadsbestuur. Gisteren liet burgemeester Freddy Thielemans echter weten dat hij de manifestatie verbood.
    "Gevoelig thema"
    De burgemeester baseerde zich daarvoor op het gevoelige thema van de betoging, de nabijheid van de Dienst Vreemdelingenzaken en van zogenaamde gevoelige wijken en de periode van de ramadan.
    Bovendien wees hij op het gevaar dat de betoging vormde, aangezien die een haatdragend en provocerend karakter zou hebben. Daarbij zou die op een gevoelige plaats en datum plaatsvinden en bestond het gevaar dat de betogers de rechtstreekse confrontatie zouden aangaan met tegenbetogers.

    "Vrijheid van meningsuiting centraal"
    In hun verzoekschrift aan de Raad van State schuiven Filip Dewinter en advocaat Bart Siffert die argumenten terzijde. Volgens hen heeft de vrijheid van meningsuiting voorrang, ook al zou de geuite mening kwetsen of controversieel kunnen zijn. Een gevaar voor eventuele tegenbetogers zou ook geen argument zijn, aangezien er geen enkele aanvraag voor een tegenbetoging is ingediend en het sowieso de taak is van de politie vreedzame betogers te beschermen tegen gewelddadige tegenbetogers.

    "Rustige buurt"
    Bovendien liggen de WTC-torens volgens Dewinter in een rustige kantorenbuurt en niet in een zogenaamd 'gevoelige' wijk, en mag de ramadan geen argument zijn om een betoging te verbieden. Tenslotte wijst de VB-voorman er nog op dat de burgemeester wel een andere betoging heeft toegestaan die de verantwoordelijkheid voor de WTC-aanslagen in New York bij de Amerikaanse regering legde. Het schorsingsverzoek zou nog vanmiddag door de Raad van State behandeld worden. (belga/svm)

    Vlaams Belang stapt naar de rechter wegens verbod betoging

    Burgemeester Freddy Thielemans (PS) van Brussel weigert de aanvraag van Vlaams Belang om de aanslagen in Amerika van 11 september 2001 te herdenken bij de lokale WTC-toren. Het Vlaams Belang stapt vandaag, woensdag, naar de rechter. VB-advocaat Hugo Coveliers stapt vandaag, woensdag, naar de kortgedingrechter. “De grootmoefti van Brussel bewijst met dit verbod dat hij volledig schatplichtig is aan zijn moslimkiezers”, reageert Filip Dewinter. “Allerlei illegale en fundamentalistische organisaties mogen manifesteren, maar een van de grootste partijen van het land mag dat niet.”

    Vlaams Belang wil donderdag 9/11 herdenken met een betoging tegen de islamisering bij de Brusselse WTC-toren. Burgemeester Freddy Thielemans verbiedt de actie. Door de ramadan, het “haatdragende en provocerende karakter van de manifestatie” en de nabijheid van de dienst Vreemdelingenzaken en van “gevoelige wijken” zou de kans op rellen te groot zijn, vindt Thielemans.

    Gaat het Vlaams Belang toch manifesteren? “We willen geen confrontatie met de ordediensten, zoals vorig jaar. Maar het ligt voor de hand dat we toch een symbolische en ludieke actie in Brussel zullen voeren”, zegt Dewinter. Vorig jaar verbood de Brusselse burgemeester een soortgelijke betoging op het Schumanplein. De actievoerders negeerden dat verbod. De politie pakte toen 154 demonstranten op.

    Commentaar

    Alle excuses zijn goed...

    Filip heeft misschien de aanvraag verkeerd aangepakt, of had hij dan de piloten moeten herdenken ? Nochtans zijn alle redenen goed om te betogen in Brussel, behalve als het gaat over de dreiging van extremismen of uitwassen van de islam.

    Filip heeft al alles : een job, een eigen huis en zelfs papieren... dus ook geen reden om te betogen of wat dan ook ? Zeker niet de bevolking wakker schudden en een drama herdenken van 9/11 waarbij toch 3.000 mensen het leven lieten.

    Na het verzoek van Moureaux (PS) om Molenbeek zoveel mogelijk te vermijden tijdens ramadam, nu dit ! Awel merci ! Die "bange blanke man"... is dat dan toch Thielemans en C° ?! 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (4)

    19-04-2023
    Ferragamo Belt
    Jordans 17 NHL Jerseys Nike Jordan 1 Cheap Adidas Nike Outlet Christian Louboutin Shoes Christian Louboutin Shoes Nike Shoes Wholesale Adidas Nike Zoom Pegasus Nike Canada Nike Black Friday Deals 2019 Cheap Nikes Air Jordan 2 Jordan 32 Huaraches Nike Jordan 28 Nike Sneakers Jordan 23 Nikes Shoes Adidas Yeezy Boost 350 V2 Jordan 34 Nike Clearance Pandora Jewelry 70% off Clearance Jordan 11 Concord Jordan 12 Cheap Jordans Wholesale Nike Air Max 95 Nike Outlet Air Max 97 Air Jordan Retro Nike Wholesale Jordan 16 Jordan 30 Pandora Jewelry Black Friday Jordan 29 Nike Shoes For Women Nike Outlet Store Online Shopping Nike Wholesale Suppliers Jordans 27 Pandora Bracelet Charms Jordan 19 Air Jordan 26 Nike Zoom Pegasus Nike Shox Women NBA Store Canada Nike Wholesale Air Jordan 5 What The Nike Nike SB NHL Shop Canada Nike Air Jordan Jordans 12 Charms Pandora New Jordans Jordans 13 Pandora Jewelry Air Jordan 22 Nike Shoes For Mens Jordan Shoes For Kids Yeezy Nike Air Force 1 Nike Blazers Adidas Store Official Nike Outlet Online Store Cheap Jordans Wholesale Nike Air Max 270 Adidas Wholesale China Nike Outlet Store Nike Air Force 1 Pandora Charms Baseball Jerseys Nike Shoes For Women Air Max 720 Flyknit Air Uptempo Pandora Outlet Air Jordan Retro Pandora Rings Air Max 97 Jordan 13 Wholesale Nike Clothing Nike Blazer Jordan 11 Retro Nike Air Force 1 Jordans 15 Jordan 33 shoes Cheap Shoes Wholesale NFL Jerseys Jordans 24 Pandora Bracelets Clearance Nike Huaraches Jordan 11 Retro Wholesale Jordans Nike Wholesale Pandora Charms Pandora Jewelry Official Site Dior Jordan Jordans 21 Red Bottom Shoes Jordan AJ 1 Nike Jordan 4 Air Force Ones Cheap NHL Jerseys Cheap Adidas Shoes Nike Outlet Nike Shoes Air Max Jordans 18 Nike Air Force 1 Jordan Shoes Cheap Jordan Shoes Nike Air Max Jordan 6s Pandora Jewelry Off White Nike Pandora NMD R1 Nike Air Max 270 Flyknit Nike Jordan 12 Retro Air Jordan 11 Low Nike Air Max Air Jordan 33 Nike Free Run Pandora Jewelry Cheap Jordan Shoes Huaraches Shoes Nike Free Run Jordans 14 Nike Shoes Pandora Charms Pandora CZ Charms Cheap Jordans Free Shipping Wholesale Air Max Lebron Shoes Pandora Bracelet Jordan 35 Jordan Shoes Best Nike Running Shoes Pandora Ring AF1 Pandora Jewelry Nike Foamposite Pandora Charms Baby Jordan Pandora Jewelry Charms Jordan 20 Nike Women's Shoes Jordan 1 Retro Air Jordan 33 Nikes Nike Outlet Jordans 31 Nike Factory Outlet Jordan 25 Nike Soccer Jerseys Nike Sneakers Nike Acg

    19-04-2023 om 02:35 geschreven door Katina


    18-04-2023
    Kyrie Basketball Shoe
    Ultra Boost Adidas Yeezy Adidas Shoes Adidas Ultra Boost Nike Shoes Adidas Adidas Ultra Boost Yeezy Shoes Adidas Yeezy Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Trainers UK Pandora Charms Bracelets Pandora Rings Adidas Shoes Nike Store Yeezy Shoes Yeezy Boost 350 V2 Nike Clearance Outlet Adidas For Men Nike Trainers Pandora Charm Pandora Bracelet Charms Adidas Outlet Store Nike Air Presto Pandora UK Pandora Jewelry UK NMD Adidas Nike Clearance Outlet Online Store Pandora Jewelry Yeezy Shoes Adidas Shoes Nike Factory Adidas NMD Nike Canada Online Shopping Adidas Adidas Yeezy 500 Adidas Superstar Adidas Superstar Men Nike Snkrs Nike Canada Nike Roshe Nike Air Force 1 Nike Air Force 1 Nike Canada Adidas Store Nike Outlet Nike Outlet Nike Sneakers For Women Adidas Shoes Nike Outlet Yeezy Off White Adidas Trainers Adidas Yeezy Nike Factory Pandora Pandora Charms Official Yeezy Website Nike Canada Nike Running Shoes Men Nike Canada Yeezy Boost 350 V2 Adidas Originals Superstar

    18-04-2023 om 08:52 geschreven door Kim


    13-12-2022
    Clarks Shoes For Women
    Nike Clearance Nike Air Force 1 Sneakers Nike Nike Outlets Yeezy 350 Adidas Yeezy Boost 350 V2 Official Yeezy Website Pandora Charms Adidas Outlet Nike UK Pandora Jewelry Pandora Charms Nike Canada Online Shopping Yeezy Adidas NMD NMD Adidas Adidas Shoes Adidas Yeezy Nike Running Shoes Pandora UK Adidas Yeezy Shoes Nike Outlet Air Force 1 Adidas UK Off White Shoes Nike Outlet Store New Adidas Shoes Adidas Ultra Boost UK Adidas Store Pandora Nike Factory Outlet Adidas Yeezy Adidas Shoes Men Adidas Shoes Nike Clearance Nike Outlet Shoes Adidas Superstar Women Adidas Superstar Adidas Originals Superstar Nike Canada Nike Sneakers Men Pandora Charms Adidas Trainers Sale Pandora Ring UK Adidas Ultra Boost Yeezy Nike Canada Online Nike Outlet Store Online Shipping Pandora Charms Yeezy Boost 500 Yeezy Boost 350 Nike Roshe Nike Presto Official Yeezy Website Nike Shoes Adidas For Men Pandora Jewelry Nike Outlet Store Yeezy Boost Adidas Outlet Adidas Nikes Adidas Ultra Boost

    13-12-2022 om 04:13 geschreven door Bynoe


    10-12-2022
    Adidas Sneakers
    Air Jordan 4 Yeezy Shoes Nike Factory Red Jordan 11 ECCO Shoes For Men Nike Factory Outlet Air Jordan Yeezy Kyrie Irving Shoes Jordans 2021 Air Jordan Jordans Asics Running Shoes Air Jordan 11 Jordan 4 Yeezy Shoes Jordan Retro 9 Shoes GGDB Pandora Jewelry Nike Jordans Jordans Sneakers Nike Outlet Jordan 12 Jordan 5s Nike Shoes Outlet Pandora Charms Golden Gooses For Sale Golden Goose Mid Star Air Force One Shoes Balenciaga Triple S Jordan 13s Nike Outlet Store Online Shopping Birkin Bag Jordan 11 Nike Air Max 2018 Christian Louboutin Jordan 1 Christian Louboutin Shoes Pandora Bracelets Yeezy Jordan 11 Jordans 4 Air Jordan Retro 6 Nike Shoes For Women Moncler Coat Red Bottoms Jordan Retro 12 Pandora Jordan 12 Retro Cheap Jordans For Sale Nike Snkrs Website Pandora Charms Jordan 8 Air Max 270 Sneakers GGDB Jordan 1 Low Valentino Shoes Air Jordan 1 University Blue New Jordans Nike Website Balenciaga Sneakers Air Max 90 Nike Huaraches Nike Shoes On Sale Jordan 11 Golden Goose Fjallraven Kanken Backpack Jordan 1 Retro Christian Louboutin Jordan 14 Jordan 11 Retro Jordan Sneakers Golden Goose For Sale Jordan Shoes Jordan Retros Jordan Shoes For Men Nike Outlet Online Jordans Sneakers Air Max Air Jordan Shoes New Nike Shoes 2021 Nike Shoes For Women James Harden Shoes Air Jordan 6 Moncler Coats Jordan 3 Retro Jordan 11 Jordan 1 Mid GGDB Air Jordan 3 Golden Goose Factory Outlet Yeezys Golden Goose Shoes Jordan 1 Jordan Retro Air Jordan 11 Air Jordan 1 Adidas Yeezy Moncler Jackets Pandora Jewelry Official Site Jordan 11's Pandora Jewelry Official Site Air Jordan 1s Yeezy Retro Jordan 11 Nike Outlet Store Online Shopping Jordan 11s Fitflop Shoes Pandora Jewelry Air Jordan 6 Rings Pandora Rings Air Max Jordans 1s Air Jordan 5 Pandora Ring Louboutin shoes Jordan 5 Lebron James Shoes Jordan 4 Jordan 12 Retro Outlet Golden Goose Jordans Sneakers Soccer Shoes NMD R1 Ferragamo Pandora Vans Shoes Air Jordan 10 Red Bottom Shoes Jordan 6 Rings Retro Jordan Jordan 13 Adidas NMD Jordan Retro Moncler Jackets Golden Goose Sneakers Jordan 4 Retro Louboutin Shoes Air Max 270 Men Nike Mens Shoes Air Max 98 Nike Shoes For Men Nike Air Max 95 Nike Outlet Men Moncler Vest Christian Louboutin Air Jordans Air Jordan Shoes Jordan 12 Golden Goose Sneakers Sale Jordan Shoes For Women Pandora Jewelry Canada Red Bottom Moncler Jackets

    10-12-2022 om 05:11 geschreven door William




    Recht door zee voor Vlaanderen eerst !
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken met Altavista



    Mijn favorieten
  • Krantenkoppen
  • Vlaams Belang
  • Vlaams Benlang Sint-Pieters-Leeuw
  • Bruno Vlakeniers
  • Filip Dewinter
  • Gerolf Annemans
  • Filip Deman
  • Marie-Rose Morel
  • Provincie Brabant
  • Vlaamse Volksbeweging

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    liesje1947
    blog.seniorennet.be/liesje1
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Kijk uit
  • Geert Wilders
  • Geert Wilders
  • Pim Fortuyn

  • Archief per week
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 03/03-09/03 2008


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!