K O N I N K L I J K E R E D E R I J K E R S K A M E R
LANGHOIRS VICTORINEN POPERINGE
nodigen je vriendelijk uit op één van de voorstellingen van
Klachten
een klucht van Paul Coppens
Zin in een plezant avondje uit ?
Dan stelt de Koninklijke Rederijkerskamer Langhoirs Victorinen voor om hun nieuwste productie te komen bewonderen. De klucht Klachten van auteur Paul Coppens zal in ieder geval uw lachspieren laten werken.
Het stuk:
Het is maandagmorgen in het klachtenbureau van een grote supermarkt. Robert, chef van de afdeling klachten, maar ook befaamd rokkenjager, ziet in de komst van inspecteur, en berucht wijnproever, Verhulst, de ideale gelegenheid om er vanonder te muizen en zich nog maar eens op het amoureuze pad te begeven. Robert dumpt al het werk op de tere schouders van zijn sullige assistent Karel Troch. Karel wordt door zijn chef belast met het toezicht op het klachtenbureau en mag vandaag chef zijn.
De goede werking van de dienst wordt echter danig verstoord door een woeste bedrogen echtgenoot. Daisy, de secretaresse, en tevens het liefje van de chef Robert, is ook al niet tevreden. Als dan ook nog een dame met lingerieproblemen verschijnt en de preutse verloofde van Karel haar opwachting maakt, gaan de poppen pas echt letterlijk en figuurlijk aan het dansen.
Opvoeringen
Vrijdag
27 november 2009 om 20 uur
Zaterdag
28 november 2009 om 20 uur
Maandag
30 november 2009 om 20 uur
Vrijdag
4 december 2009 om 20 uur
Zaterdag
5 december 2009 om 20 uur
Deuren om 19:30 uur
Reserveer tijdig kaarten op het nummer
0479 28 12 02
(Sarah Vandenberghe)
of bij alle spelers
en de leden van Langhoirs Victorinen
Kaarten: 8 euro - Beperkt aantal plaatsen!
Regie:
Patrick Rosé
Spelers
Kathy Pareyn
Josiane Vanassche
Julie Carney
Sarah Vandenberghe
Gregory White
Ward Agneessens
Roland Reubrecht
Wim Denoulet
Met de medewerking van de hele Langhoirsploeg
23-09-2009 om 17:14
geschreven door julie (Arlette)
Bereiding De prei kuisen (alleen het wit van de prei) en in kleine stukjes verdelen (idem voor de ajuinen) Stoof de groenten in een flinke klomp boter. Voeg de kippenbouillon toe plus nog wat water. Kruiden met peper en zout Als de groenten gaar zijn, mixen en even laten opkoken. Voeg er nu de muskaatnoot en een goeie scheut room bij. Nog even goed laten opwarmen maar niet koken. Doe pas in het bord de grijze garnaaltjes erbij, ander worden ze taai.
23-09-2009 om 16:54
geschreven door julie (Arlette)