Ingrediënten - 12 vastkokende aardappelen - 800 g lamsvlees (schouder) - 2 uien - 1 knoflooktentje - 1 blikje tomatenpuree - 1 blokje gevogeltebouillon - 1 soeplepel paprika -1 bosje basilicum - 2 volle soeplepels Maïzena Bereiding - Het vlees in blokjes snijden. - In de braadpan, het vlees en de gesnipperde uien in de boter bakken tot ze goudbruin zijn. - De geperst knoflook, de tomatenpuree, het bouillonblokje, de paprika, de aardappelen en een liter water toevoegen. - De pan afdekken en gedurende 45 min. op een laag vuurtje laten sudderen. - 1/4 uur voor het einde van de braadtijd, in een opscheplepel de Maïzena met wat saus aanlengen - Het mengsel in de pan gieten en roeren met een houten spatel. - De saus naar smaak kruiden met peper en zout - De gehakte basilicumblaadjes toevoegen en opnieuw aan de kook brengen SUGGESTIE Heel lekker met zelfgemaakte puree.