1. Schil de asperges, leg ze in koud water; kruid met peper en zout en breng aan de kook. Zet de pot van het vuur en laat de asperges afkoelen. 2. Kook de eieren hard in kokend gezouten water en een scheutje azijn. Giet dan het water af en laat de eieren afkoelen onder koud water. 3. Pel de eieren en plet ze met een vork. Kruid met peper en zout en nootmuskaat. 4. Snij de boter in blokjes en laat ze smelten. Meng de warme gklaarde boter met de eimimosa, de hamblokjes en de gehakte peterselie. 5. Dresseer de asperges in het midden van het bord, giet de eimomsa met boter en ham erover. Werk af met wat geraspte nootmuskaat. TIP: de ham kan men vervangen door gerookte zalm
Reacties op bericht (4)
07-04-2009
Lieve groetjes vanuit De Klinge
Wij mogen nog eens buiten van ons baasje daarom komen we nog eens langs op je blog om zoveel mogelijk te lezen op woensdag
07-04-2009 om 23:37
geschreven door Lana & Pip & Eddy
06-04-2009
Vriendelijke groetjes van Trucker_John
Met het stuur in de hand rijd Trucker John op dinsdag
dwars door bloggenland
06-04-2009 om 23:12
geschreven door Trucker_John
05-04-2009
Lieve groetjes vanuit De Klinge
Wij mogen nog eens buiten van ons baasje daarom komen we nog eens langs op je blog om zoveel mogelijk te lezen op maandag
05-04-2009 om 23:03
geschreven door Lana & Pip & Eddy
Vele groetjes uit den Limburg , humm ziet er lekker uit ...
Vleugels of een regenboog
Zijn ongrijpbaar in dit leven
Mijn verlangens gaan te hoog
Zoiets moois kan ik je niet geven
Nog een rustig Avond en een mooie week je toegewenst.