(voor 2 pers.) 2 peren 150 g boter 150 g bruinesuiker 150 g mascarpone amandelschilfers, even geroosterd in een droge pan
Wrijf de peren even af met een stuk keukenpapier, halveer ze en verwijder het klokhuis. bestrijk een ovenvaste schaal met2/3van de boter. Strooi de suiker erin, maar houd 2 eetl. achter. Meng de rest van de boter met de suiker, verdeel over de uitholling van de peren en leg ze met het snijvlak omlaag in de schaal. Zet ca. 30min. in een voorverwarmde ovenop 180°C of tot ze gaar zijn. Serveer met het uitgelopen vocht en de mascarpone. Werk af met de geroosterde amandelschilfers.
Reacties op bericht (2)
07-12-2009
Groetjes
Ik kom je een fijne maandag wensen
07-12-2009 om 11:04
geschreven door Arlette
06-12-2009
wegens defect aan internet ben ik nu terug op post