Voorbereiding - Snij het witloof in stukjes van 1,5 cm - Snij de abrikozen in reepjes
Bereiding 1.Verhit 1 eetl. olijfolie en bak het vlees goudbruin. 2. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de tijm en laurier aan toe. Overgiet met de witte wijn en de bouillon. Dek af en laat 1u10 min sudderen. 3. Voeg het gesneden witloof toe en laat nog 15 min. langer stoven. Meng er de reepjes abrikozen onder en zet koel weg. 4. Verwarm (op het ogenblik zelf) het vlees op een zacht vuurtje gdurende 10 min. (Saus eventueel wat binden) en voeg de honing toe. 5. Neem de bereiding van het vuur en laat de mascarpone erin smelten, terwijl u alles omroert. Zééééér lekker!!!! (Colruyt)
Reacties op bericht (3)
12-11-2010
het knuffelke gaat met de wind mee
ja dat zie
er lekker uit
12-11-2010 om 10:07
geschreven door emmy
Lieve groetjes vanuit De Klinge
Ik kom je een fijne vrijdag wensen
Zakendoen zonder adverteren is net zoiets als in het donker tegen een meisje knipogen.
12-11-2010 om 00:23
geschreven door Lana & Pip
10-11-2010
Lieve groetjes vanuit De Klinge
Ik kom je een fijne donderdag wensen
Zelfs een weg van duizend mijl begint met één enkele stap.