Gevulde tomaten hoeven niet altijd met gehakt te zijn.
Gevulde tomaten hoeft niet altijd met gehakt te zijn
Met geitenkaasjes 4 dikke tomaten met verse geitenkaasjes vers gemalen peper: mengeling van roze, witte en zwarte peperkorrels
De tomaten spoelen en een hoedje afsnijden. De tomaten vervolgen leeg halen. Een paar keer een goede draai van de pepermolen erin doen. Ze vullen met de verse geitenkaas. Het hoedje er terug opzetten. De tomaten gedurende een twintigtal minuten in een matig warme oven plaatsen. Serveren met brood en een gemengde sla met vinaigrette. Men kan ipv geitenkaas ook een maroilles-kaas * nemen. Heel speciale geur, maar oh zo lekker als die warm en gesmolten is. Dan moet de oventemperatuur wel iets warmer zijn. De maroilles is een Franse kaas van het type gewassen-korst kaas.
Reacties op bericht (2)
28-06-2011
Trucker_John komt met zijn 10 tonner truck door de blogs gereden met zijn vriend Zeno_Blog
.
28-06-2011 om 10:56
geschreven door Trucker_John & Zeno_Blog