4 grietilets 1 bundel asperges 15 dl room muskaatnoot een klontje boter peper en zout
Bereidng
1. Snijdde kopjes (5 cm) van de geschilde aspergestengels en houd ze apart. 2. Versnijd de asperges in blokjes. Giet de room in een pot en voeg de aspergestukken toe. Breng aan de kook en laat 10 min. sudderen onder deksel. Verwijder het deksel en laat inkoken tot 2/3 van het volume verdampt is. 3. Stoom de grietfilets samen met de aspergekoppen gedurende 10 tot 12 min. in de stoompot ofin de -oven. 4. Schep de griet op de borden. Laat een klontje boter smelten in de saus. 5. Overgiet de vis met de saus en leg er de aspergepunten bij.
Reacties op bericht (28)
02-08-2011
Trucker_John komt met zijn 10 tonner truck door de blogs gereden met zijn vriend Zeno_Blog
25-07-2011 om 08:51
geschreven door Trucker_John & Zeno_Blog
Lieve Arlette
DAT MOET WEL LEKKER ZIJN, RECEPJE IS OPGESLAGEN!!!Zeg doen jullie mee, roepen op de zon, om te vragen waarom ze zolang niet komen kon.
Ik word stilletjes aan boos, wat is er met die zon toch loos!!!! WARMTE KNUFFEL RACHEL
25-07-2011 om 06:25
geschreven door Rachel Belmans