Foto
Rob Devlieghere, directeur van Massembre, hoopt een goede en prettige communicatie te kunnen opzetten tussen U en Massembre.
Massembre is een fantastisch plekje in de Ardennen (voorbij Dinant) en op de Franse grens (op 3km van het Franse stadje Givet). 
Heeft U Massembre nog niet ontdekt; of was U hier al eens als klant ? In beide gevallen: Hartelijk Welkom !
Ik wil U graag regelmatig wat vertellen over Massembre; en vooral over wat zich achter de schermen afspeelt.
Uiteraard kan U zelf Uw bemerkingen, Uw vragen en Uw suggesties kwijt via deze blog... Tot schrijfs ?!
Je kan alle mogelijkheden van Massembre ontdekken op
www.massembre.be
directe link
  • massembre
  • Foto
    Enkele foto's van het vakantiecentrum Massembre. We hebben zo 9 gebouwen, lekker eten, een fantastische waterplaza, een schitterende speeltuin, ... Méér weten en/of reserveren: ga naar www.massembre.be. WELKOM !
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Massembre
    Een weekendje Ardennen ?!
    Budgetvriendelijk vakantiecentrum voor jeugdgroepen, scholen, seminaries en gezinnen.
    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Véél volk in huis de ganse voorbije week. Vandaag vrijdag vertrekken de cursussen, de kindervakantie van Kazou en de gezinnen: iedereen dus. In het weekend hebben we een mooi 174 klanten in Massembre; een mooi afronding van de krokusvakantie !
    Woensdag ben ik een keukenvloer gaan bekijken en vooral de afgeronde plinten voor onze nieuwe keuken. Vandaag op de werfvergadering wordt daarover beslist.
    En gisteren donderdag ben ik met een collega naar Marche-en-Famenne geweest. Eerst naar een vergadering met het OPT (Office pour la Promotion du Tourisme). In een mogelijke samenwerking zitten er wel boeiende mogelijkheden tot promotie. Nog even laten bezinken en eens bedenken hoe we daar budget kunnen voor vrijmaken. Na de middag hadden we een eerste contact met de mogelijke vernieuwer van onze website. Zij gaan ons nu een demo opsturen en dan moeten we beslissen of we met hen verder gaan. We vinden dat onze website aan vernieuwing toe is; vooral de lay-out dan. De inhoud zal ook compacter worden en er zal veel meer aandacht gaan naar alles wat 'actueel' is, wat 'nieuws' is. Normaliter zou dat tegen juni moeten rond zijn....  

    27-02-2009 om 09:10 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (1)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokusvakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is al een weekendje krokusvakantie om.. zo rap gaat dat !
    Eén logementsgebouw is bezet door families met hun kinderen, en de andere gebouwen door Kazou, de jeugddienst van CM. Die organiseren in Massembre hun monitorenvorming. Momenteel logeert hier verbond Limburg (113 pers.), Kazou nationaal (71 pers.), Boomerang (17 pers.), verbond Leuven (88 pers.): dat zijn opleidingen tot monitor. De meesten van die monitoren begeleiden in de grote vakantie de kampen van Kazou; een goede opleiding is dus zeker meegenomen. Leuven organiseert hier een kindervakantie (105 pers.); de monitoren in opleiding kunnen al eens uittesten om een groep kinderen te begeleiden... mooi voorproefje voor juli- augustus !
    Om maar te zeggen dat Massembre weer op volle toeren draait. Alle hens (personeel) aan dek. Na een wat rustiger periode is het weer één en al inzet. De meeste personeelsleden zijn er daarenboven echt niet rouwig om dat ze terug mogen beginnen werken !
     

    23-02-2009 om 11:31 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    19-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CAO en Beheerscomité
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdag ondertekenden de vier huizen van CM (waaronder Massembre) en de vakbonden in Nieuwpoort officieel de nieuwe CAO die geldt voor de volgende vier jaar. Die CAO liet al een tijdje op zich wachten, maar onze nieuwe afgevaardigde beheerder heeft er in drie maanden een mooi werkstukje van gemaakt. Zowel werknemers als werkgevers tevreden !
    Woensdag was het dan Beheerscomité Massembre. Dat is altijd een boeiende vergadering want daar wordt het dagelijks beleid van ons 'bedrijfje' uitgestippeld.
    Tot juni 2010 zullen we in onze marketing vooral bezig zijn met het aantrekken van groepen: families en iedereen die zich in groep beweegt (een koor, een sportclub, ....). Het budget daarvoor werd besproken en we werken weer opnieuw samen met Ideeweb bvba, die ons daarin al jaren coachen. Uiteraard blijven onze inspanningen om individuele families en jongeren aan te trekken, bestaan !
    Er werd ook beslist om de website te restylen. Die is vijf jaar oud; we hebben in de sector zeker de beste website (al zeggen we het zelf), maar het is tijd om die eens te restylen. Dat zou moetne rond zijn tegen juni !
    Uiteraard gaat het elke vergadering ook uitgebreid over ons masterplan en concreet over de huidge bouwwerken. Ons nieuwe restaurant, keuken en bar zal op 26 juni en een weekend in september officieel ingehuldigd worden. Er is nog héél veel werk te doen, maar volgens de aannemer moet dat toch lukken; duimen maar !
    In januari halen we de gebudgetteerde overnachtingen en de corresponderende coëfficent in de werkuren; dat is dus ook goed.
    En dan is er zo'n hele reeks variapuntjes, die één voor één moeten besproken en goedgekeurd worden. Hoe verloopt de aanwerving van onze nieuwe kok en een nieuwe onderhoudsman; we maken kajuitbedden ('uittrekbedden') voor verschillende gebouwen in eigen beheer; het budget voor de nieuwe tafels en stoelen voor ons toekomstig restaurant en bar werd goedgekeurd. Maar er werden ook een aantal budgetten geannuleerd en verschoven naar volgend jaar, gezien de financieel te zware konsekwenies dit jaar. Er vallen immers dit jaar enkele zaken duurder uit dan gedacht; en vermits we echt de vinger op d eknip willen houden, moeten een aantal initiatieven een jaartje vooruit geschoven worden. Goede vergadering !

    19-02-2009 om 12:41 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    16-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooi valentijnweekendje in Massembre; alleen maar tevreden klanten. Dat vinden we uiteraard fijn ! Onze vrijwilligers zorgen er daarenboven voor dat iedereen zich aangesproken weet, zich snel thuis voelt en eventueel mee gaat wandelen. Als je dan nog eens warm onthaald wordt aan de receptie, als de kamers er netjes bijliggen met alle comfort en de maaltijden zijn àf, ja, dan ben je in de hemel zeker ????
    Vrijdag hielden we nog een extra lange werfvergadering. Nogmaals werd geconstateerd dat het dak van ons nieuwe gebouw -door overmacht- nog steeds niet helemaal dicht ligt. Raar maar waar, maar sinds het bouwverlof begin januari was het alleen in de weekends soms droog ! Of het regende, of het sneeuwde, of de sneeuw bleef liggen, of het vroor stenendik...
    Gelukkig kan er binnen verder gewerkt worden; er wordt gechapt, leidingen gelegd, .... activiteit genoeg.

    16-02-2009 om 16:31 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    11-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergaderen maar...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De week is begonnen met vergaderen... we zijn woensdag en de verschillende vergaderingen zijn achter de rug. Zoals steeds reed ik weer heel wat kilometers met de auto rond. Dat betekent ook ettelijke uren in de auto. Je wordt dat uiteraard gewoon. Maar ik ben toch altijd weer blij in het rustige Massembre aan te komen. Weg van de files, van de drukte !
    We vergaderden met de directeurs van de vier CM huizen, met het Dagelijks Bestuur, met Idee bvba over marketing, met de architecten over stoelen... en dan nog even een staal terugbrengen naar een onderaannemer...
    Morgen wordt het even opruimen en plannen wat er allemaal afgesproken werd, langs de administratie voor toerisme passeren voor een onderhoud met de verantwoordelijke gesubsidieerde projecten en vrijdag alweer werfvergadering...
    Zo vliegen de weken uiteraard voorbij.

    11-02-2009 om 16:24 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dak !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het dak van ons nieuwe gebouw is nu wel (eindelijk) dicht, maar geraakt niet afgewerkt. Oorzaak zijn de weersomstandigheden ! Door de sneeuw of de regen worden de werken aan het dak keer op keer stilgelegd... Gelukkig kan er binnen wel gewerkt worden, ook al is het daar erg frisjes. Surf even naar onze website en je zal merken dat je het elke dag ziet veranderen. Volgens de laatste planning wordt er opgeleverd einde mei. Hopelijk hebben we niet meer te veel verletdagen.
    Ons laagseizoen loopt stilletjesaan ten einde. En zoals elk jaar zijn we blij dat het even rustiger is (vanaf nieuwjaar), maar we zijn ook altijd tevreden als het seizoen terug in gang schiet.
    Ook Valentijn komt eraan; traditioneel zowat de aftrap voor méér klanten. Kom genieten van een overheerlijk valentijnsmenu; maar uiteraard ook van mekaar, van de natuur, de stilte, de begeleide wandelingen als je dat wil, ....Er even tussen uit kan wonderen doen !

    05-02-2009 om 10:20 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    03-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verantwoordelijke keuken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Massembre is op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke voor de keuken; de samenwerking met onze voegere kok werd immers stopgezet. Een nieuwe kok moet voor Massembre een opportuniteit zijn om een stevige stap vooruit te zetten. Zeker nu onze nieuwe keuken, restaurant en bar eraan komt, moet Massembre er meer dan ooit staan. Met de bestaande equipe en een goede verantwoordelijke moet dat zeker lukken.
    Wie geïnteresseerd is of iemand kent, surft naar onze website waar de hele vacature is uitgeschreven. Solliciteren voor einde februari !

    03-02-2009 om 10:37 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (1)
    02-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Short ski...

    Ik ben er weer terug... na een weekje short ski met de vrijgestelden van Kazou, onze grootste klant. Een goede manier om aan team building te werken en je tegelijkertijd fantastisch te amuseren ! We zaten in Tirol in Oostenrijk; Kals om correct te zijn. Veel sneeuw, mooi weer, toffe ploeg, en een heerlijke rust. We logeerden immers op het einde van een dal waar de weg doodloopt. Tof hoor !
    Vanmorgen was het even wennen om er weer gewoon in te vliegen. Zien of alles loopt, of de klanten tevreden waren, waar we mee bezig zijn, ...
    Op de werf is het weer vooruit gegaan; er gebeurt toch heel wat in een week.
    Net voor de grote kraan werd afgebroken, stapten enkele personeelsleden in de bak onder de kraan en schoten bijgaande kiekjes...





    02-02-2009 om 00:00 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)


    Gastenboek
  • Vraagje..
  • Bericht voor Aline Beniest
  • tskilt da wok nietn aan
  • blog

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per maand
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog als favoriet !

    Nog enkele foto's van Massembre...
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!