AMUSES GUELLESxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
- 1. Croissants met gruyère kaas
- 2. Palmboompjes met ham
- 3. Worstjes in bladerdeeg
1. Croissants met gruyère kaas
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg - Gruyère
Werkwijze
- Snij het vel in driehoekjes.
- Plaats een weinig gruyère op elk driehoekje.
- Vorm een croissant.
- Afbakken op 175°C.
2 Palmboompjes met ham
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- 3 sneden ham
Werkwijze
- Leg de ham op het vel bladerdeg en rol langs de beide kanten op.
- Leg deeg 30 min. in bakpapier in koelkast. Snij in schijven.
- Plaats op een bakplaat en bak ze af op 200°C.
3. Worstjes in bladerdeeg
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- Coctailworstjes
Werkwijze
Snij het vel in banden, iets smaller als het worstje, en rol het worstje erin.
Afbakken.
|