NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zondag
De 7 dagen van de week zijn: zondag, zondag, zondag, zondag, zondag, zondag en zondag
Zowat dagelijks een nieuwsfeit becommentarieerd met een kritische, satirische, sarcastische of luimige knipoog. De groen gekleurde tekst bevat geen feiten, de andere wel.
11-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen verwarring hier!


Net zoals op mijn blog AHAZOZO is de tekst in het groen mijn eigen commentaar, en op geen enkel feit gebaseerd. Alleen bedoeld om de lezer te doen grijnzen, schaterlachen of  dieper nadenken dan gewoonlijk

Op 23 oktober bestond dit blog 2500 dagen

11-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Curiosa
>> Reageer (21)
31-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.To breast or not to breast
Klik op de afbeelding om de link te volgen

  To breast or not to breast

Ann Reymen wenst dat de ziekteverzekering betaalt voor preventieve borstamputatie en borstreconstructie.

Met 5 miljoen vrouwelijke Belgen wordt dat een kost van een slordige 125 miljard.
Een peulschil voor Ann Reymen ?

Als we op die redenering verdergaan, dan overweeg ik het volgende:

Ik laat mijn teelballen verwijderen, om toch geen teelbalkanker te krijgen.

Ik laat mijn darmen weghalen, tegen darmkanker.

Weg met maag, longen en keel, zo heb ik nooit last van maag- long- of keelkanker.

Mijn brein moet weg, dan vermijd ik hersenkanker.

Mijn huid laat ik vervangen door het kankervrije dikke vel van Ann Reymen of van een politicus. Nooit nog huidkanker.

Op die manier loop ik alleen nog gevaar voor bot- en snotkanker, blaas- en prostaatkanker (omdat ik tegen ballonnetjes ben) en houd ik me geducht voor tong- en blogkanker.

En al die dingen betaalt mijn ziekenfonds wel.

Trouwens: sinds wanneer werkt een ziekenfonds preventief , en niet curatief? 

Alleen wanneer het er winst mee kan maken op termijn!

En wie wint er bij kunstborsten? Wie?


31-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Gezondheid
Tags:Ann Reymen, borstkanker,borstamputatie, borstreconstructie,
>> Reageer (2)
30-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijn of bier

Wijn of bier

De nieuwe slogan van CD&V is 

Waar een wij is, is een weg.

Niet: Waar een wil is is een weg, want de (goede) wil is weg.

Niet: Waar geen wijn is, is wel bier. Al was er alleen WIJbier te drinken op de voorstelling van de nieuwe slogan.

Niet: Waar is onze wijn, is die weg? Want dat zou te eerlijk zijn, na de laatste peilingen.

Waar wijwater is, zijn wij weg.


30-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Politiek
>> Reageer (0)
29-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madira: leer haar naam
Klik op de afbeelding om de link te volgen

   Madeira: leer toch haar naam ! * uit de ' slimste mens '

Danira Boukhriss Terkessidis (met dubbele SS in haar naam) is niet op haar mondje gevallen: slimmer dan haar concurrenten, verleidelijk (en ze wéét het!), maar niet de bagage van Linda De Win, die een bredere achtergrond heeft dan Nadira.

Als moslima die (ze is journaliste bij de VRT) informatie moet verstrekken aan een volk dat traditioneel christelijke roots heeft, mag Nadiendaarna alleszins de Koran op haar nachttafeltje liggen hebben, maar dan moet ze zoveel respect hebben  voor het volk waarin ze leeft, dat Radisa elementaire noties moet hebben van wat in de Bijbel staat. En niet eigenwijs haar schouders ophalen wanneer ze daaromtrent een simpele vraag krijgt.

Ijdelheid is haar alleszins niet vreemd, sportiviteit wel.

Een felicitatie aan de verstandige, charmante en vriendelijke Lynn Wesenbeek kon er niet af.

Als Dranima niet in beeld was geweest, had ze haar 'sakosj' naar Lynn haar hoofd gegooid of haarkepluk gespeeld. Danari knarsetandde in frequenties die door Europese microfoons niet kunnen waargenomen worden.

Toen Vlamingen naar Wallonië uitweken, werd hun naam ongestraft verfranst tot Delbecque, Berckmans, Beguin, Vanderbeque, Steenkerque, Robecq en tientallen andere verbasteringen van Vlaamse namen.Nadira staat er nog net niet op dat haar naam in het Arabisch geschreven wordt.

Voor ons mag ze gerust Damira, Ramenas, Ramadani, Dame Hardi, Dame Ira, Madrasi of Meranti heten.

Wij nemen het immers ook niemand kwalijk als die zich in de spelling van onze naam vergist. Ik spel mijn familienaam al 60 jaar aan wie hem wil opschrijven.

Als Danira wil inburgeren, mag ze overwegen haar naam te veranderen in Maria Ssoubirou Ssterkidefixx, en een toontje lager zingen. Maar alleen dat tweede zal helpen.

* Danira was gestoord omdat een medekandidaat DaMira zei i.p.v. Danira, alsof haar naam zo courant is als Sonja, Suzanne, agnes of Magda. Leer mijn naam! sneerde ze.


29-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:radio en TV
Tags:Danira Boukhris Terkessidis, de Slimste Mens van de Wereld, Lynn Wesenbeek, Linda De Win, Bijbel, Koran,
>> Reageer (0)
28-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Piet

De grote Imaam en zijn witte Piet.

Hugo Matthijssen, iemand met een haast grenzenloos talent, is nu ook al gezwicht voor de druk van de afbraakpolitiek.

In zijn nieuwe film is Zwarte Piet wit.

 

Het Centrum voor Gelijke Kansen glundert.

De filmmaker blundert.

Vanaf nu is de blanke man dus slaaf, kop-van-jut, knecht, de dwaas, de volgzame nietsnut, degene die niet moet nadenken.

In 2030 zal de Sint vervangen worden door de Grote Imam die met zijn witte Piet, die op het einde van de Ramadan met suiker strooit. Stoute kinderen worden onthoofd  indien ze binnen de 30 dagen geen honderd verzen van de Koran uit het hoofd kunnen opzeggen.


28-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Samenleving
>> Reageer (1)
26-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freyablunders en Turteltaks

Freyablunders en Turteltaks

Hierbij het kladje van de brief die Freya Vanden Bossche aan haar secretaresse gaf vooraleer die door de partijbonzen gecorrigeerd en verzonden werd.

De brief zoals Minister Turtelboom die uiteindelijk wèl kreeg, staat in bijlage.

Mevrouw de minister,

Ik heb er de voorbije dagen warempel slecht van geslapen. Hulpeloos. Ik hoopte dat het debat over de energiefactuur niet over mijn blunders zou gaan.  Mijn fractie zou u van repliek dienen, maar zelf kon ik het niet doen. Voor je het weet, gaat het dan alleen nog over mijn eigen hachje. U heeft een korte poging ondernomen uw vlaktaks te verdedigen, als zou het dé manier zijn om gezinnen aan BTW te doen ontsnappen en als zou er werkelijk via mijn partij geen andere onwettige mogelijkheid bestaan.

Het eerste is cynisch, aangezien uw kompanen van de federale regering zelf beslisten de BTW terug te brengen van de onhoudbare 6% naar 21%. Het tweede is voor een klein gedeelte manifest onwaar.

Er zijn een handvol alternatieven. Instrumenten die rekening houden met relaties bij de SP.A, wij noemen dat draagkracht. Of met het verbruik. Ik ga er prat op belastingen enkel in te zetten als ze storend zijn. Maar door een vlaktaks te gooien bovenop de afschaffing van de gratis kWh, zorgt u ervoor dat een gezin dat weinig verbruikt meer betaalt per kWh dan een gezin dat veel verbruikt. Dat is een asociale manier van sturen. Nee, de alternatieven hoonde u weg. Ten onrechte. Een spreiding van de kost in de volgende eeuwen, ten koste van onze kinderen, in combinatie met een jaarlijkse inbreng uit de andere belastingen en een fatsoenlijke bijdrage van bedrijven die ondanks het feit dat ze ons land nog niet ontvlucht zijn, flink wat winst maken dank zij mijn groenestroomcertificaten: het is een redelijk en te laat opgedoken alternatief.

Maar neen, bleef u volhouden, iedereen 100 euro aanrekenen, dat was écht het enige dat u kon doen. Ik zou u daar zelfs nagenoeg toe verplicht hebben door de put niet uit eigen zak te willen dempen. Waar haalt u het, mevrouw de minister? Een minister heeft de macht, zoals ik destijds, verkeerd te kunnen kiezen. U kan niet kiezen of de kost van de groenestroomdoelstellingen betaald wordt.

Natuurlijk dient die betaald te worden. Dat had ik zo voorzien!  U hoeft maar alleen te kiezen hoe u dat doet. Wij, socialisten, vinden uw keuzes nooit de juiste. Wij willen niet weten van deze maatregel die onze leden, meestal ongehuwden, hard treft. Wij weigeren te applaudisseren als u nieuw samengestelde  gezinnen in armoede alweer een factuur stuurt. Terwijl u van de grootste bedrijven amper een bijdrage vraagt omdat zij inderdaad met het dreigement komen te delokaliseren. Dat is niet geheel onlogisch, zij wenden zich tot ons, en wij helpen ze aan een uitweg.

U bent liberaal, ik mag dat van u verwachten. Wat u van mij mag verwachten, is dat ik denk dat ik handel als een socialist. Ik vind dat basisdiensten en –producten betaalbaar moeten blijven, opdat niemand ervan zou verstoken zijn. Wat u ook van mij mag verwachten, is dat ik ongevoelig ben voor  dreigementen allerhande. Zelfs als dat jobs kost.  

U mag van mij dus verwachten dat ik beweer te  strijden voor elke job. Maar ik begrijp niet dat u zo’n groot verschil maakt tussen multinationals en kleine Vlaamse KMO’s die niet zo snel dreigen met delokaliseren. Ik ben socialist en u bent liberaal. Daarover gaat onze twist. En over niets anders. Want ik mag dan niet onfeilbaar zijn, ik heb gedaan wat moest om u vandaag in de problemen te krijgen. Sneller ingijpen was dus geen evidentie. En dan heb ik het niet eens zozeer over het feit dat er destijds kritiek van alle kanten kwam –uit liberale hoek- op mijn poging een snelle wijziging in de steunbedragen door het parlement te jagen. Een ‘hold-up op de sector’ werd het genoemd. Het zou faillissementen regenen en enkel ik zou daarvoor verantwoordelijk zijn. Nee, ik heb het vooral over het feit dat een fatsoenlijke berekening van de kosten van dit decreet voor mij veel tijd had gekost .

Zelfs wanneer de oppositie niets had vertraagd, dan nog had het mij stemmen gekost. En een nieuw systeem uittekenen, dat kan ik niet zonder studiewerk. U weet dat. Ik heb dank zij mijn vader mogen samenwerken met meerdere politici. Ook in de regering waar u vandaag deel van uitmaakt zijn er mensen die niet gauw op een leugen te betrappen zijn, mensen die er niet voor kiezen te wijzen naar een ander, zelfs al draagt die alle schuld. En hoezeer ik met hen ook van mening verschil, ik respecteer ze. Omdat ze niet op mijn tenen durven trappen. Jo Vandeurzen, bijvoorbeeld. Of Liesbeth Homans, Hilde Crevits, Sven Gatz en Philippe Muyters. Misschien moet u hen maar eens vragen hoe ze dat kunnen, moedig en eerlijk het eigen beleid verdedigen.

Met vriendelijke groeten, Freya Van den Bossche


Bijlagen:
Turtelboom.docx (15.9 KB)   

26-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Politiek
Tags:Freya, Turteltaks, groenestroomcertificaten,
>> Reageer (0)
25-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredestichtster
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vredestichtster

Makepeace, zo heet ze in de politiereeks Demsey and Makepeace. Haar echte naam is Glynis Barber. Ze leeft nog, en ze vecht tegen de kilo's. Door niet te ontbijten, door twee maal per dag gezond te eten...

De politie zou dat moeten verbieden!
25-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Glamour
>> Reageer (0)
24-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtvervuiling

Luchtvervuiling

Als men die vuile Audimotoren blijft promoten met jong vlees, zal Minister Schauvlieghe niet snel haar quota halen.

Deze winter valt het op dat bijna 20% van de auto's met kapotte lichten rijden. 

Op deze kalender van Miss Tuning staat een efficiënte suggestie om dergelijke problemen te voorkomen.


24-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Gezondheid
>> Reageer (0)
23-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staken, een game
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Staken, een game van de straat in de 21 ste eeuw.

Even tussendoor, deze bedenking:

Ziet u iemand LACHEN tijdens een mahifestatie vorige eeuw?

Staken was vorige eeuw een ernstige bezigheid.

Op deze foto zie je NIEMAND LACHEN. 

Heden is staken een game geworden:

Wie kunnen we nog eens pesten?

Wat kunnen we deze keer vernielen?

Waar is hier een terrasje?

Samen nog eens een vulgair liedje dreunen?

Wie kunnen we nog eens beledigen?

Besluit: als er maar medemensen gepest worden, hebben wij eens waarachtige fun.

Als wij staken, hoeven we niet te werken.

Het syndicaat betaalt ons wel.

De vakbond is immers onschendbaar.

Als er herrieschoppers zijn die niet bij de vakbond zijn, zijn ze welkom, heerlijk amusement. Maar; sssssst !!!

Is er een dode gevallen ?

Zolang het ons eigen bomma niet is, who cares?

En staken tegen de baas? De regering?

Die voelen niets, ze vernemen het via de media.


23-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Curiosa
Tags:staken, stakingsrecht, stakers, FGTB, Rudi De Leeuw, betoging, manifestatie,
>> Reageer (0)
22-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje

Venus, Mars en de zeven dwergen.

Dit is een foto die Nasa genomen heeft via Kepler (die ruimtetelescoop) van een stervend zonnestelsel. Dit staat ons ook te wachten zodra de zon uitdooft. Dan wordt de zon een witte dwerg (een soort brok as zoals in je open haard terugvindt nadat je een stuk boom hebt verbrand), en worden de dode planeten daarheen gezogen om samen in stukken en brokken wat uitspattingen te organiseren.

Tijd voor wat filosofie:

als het eenmaal zover is, zal het minder belang hebben hoe duur vandaag water en elektriciteit worden, wie een aanslag pleegt op Assad, wie de banken om hun vingers draait en welk wereldrecord  sneuvelt op de Olympische Spelen. Evenmin zal men dan nog piekeren over wie de Nobelprijs krijgt, of het zal regenen morgen en of je buurmeisje nu echt bij je zoon de nacht doorgebracht heeft vorige zaterdag.


22-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Kosmos
>> Reageer (1)
21-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petnet

Petnet


Voor één dag heet Ketnet gewoon 'PETNET', een actie ten voordele van Kom op tegen kanker.

Hierbij de foto van Kathleen Aerts, ex-K3, die de actie promoot.    


Er worden alweer nieuwe plannen gemaakt voor de organisatie van Tetnet (ter bestrijding van borstkanker)

Betnet (tegen het verspillen van geld met gokspelen) Rednet (tegen overbevissing), Wetnet (tegen het publiceren van te veel nieuwe wetten in het Staatsblad, Vetnet (tegen obesitas), 


21-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Gezondheid
>> Reageer (0)
20-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Adele
Klik op de afbeelding om de link te volgen


 Klik op de foto en je hoort een stukje 

 Hier is de nieuwe Adele !!!

Hello It's me I was wondering if after all these years you 'd like to meet to go over everything they say that time's supposed to heal ya  but I ain't doing much healing

Deze exclusieve 30 seconden uit haar derde en nieuwe cd is te horen als je op de foto klikt.

Deze cd zal op haar hoogtepunt van verkoop staan met Kerstmis, elk jaar een piek in platenverkoop, vooral als je geen geschenk vindt voor oma, opa, nonkel Pol of tante Eulalie of nicht Philomène.

Koop dan maar Adèle 26, de vermoedelijke titel van haar nieuwe plaat.

Hoe de tekst verder gaat, kwamen wij pas te weten door infiltratie in Adeles intieme kringen, en hier is het resultaat: 

Hello It's me

I was wondering if after all these years

you 'd like to meet to go over everything they say

that time 's supposed to heal ya  

but I ain't doing much healing.

'cause I was dieting and sometimes stealing.

I was suffering from diabetes and flue

You never guess how I made you so very obese

The mirrors always lie to me

but my mother hung them there

Just to make sure I would always be able to step in a car.

You told me that you 'd heal me

with your bills and your lies

But my father took me in his arms

and promised to flush the toilet.

Doctors are pleased with my cure of free healing;

20-10-2015 om 20:13 geschreven door Frankie


Categorie:Glamour
Tags:http://blog.seniorennet.be/images/buttons/Oranje/toevoegen.png , Adele, Adele 26,
>> Reageer (0)
19-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een grote dame

Een grote dame

Holly Burt uit Florida is 1,95m groot, en na de periode dat ze geplaagd werd, was ze meteen razend populair bij het voetballen, basketten en wassen van het plafond.

Ze heeft films opgenomen waar ze zogezegd over het plafond loopt op haar handen. 

Lampen wisselen kan ze beter dan Claude François.

Zij heeft zich spontaan aangeboden voor het verwezenlijken van de Oosterweelverbinding

19-10-2015 om 19:37 geschreven door Frankie


Categorie:Curiosa
>> Reageer (0)
18-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankjewel FreyaDe waarheid over ONZE dure elektriciteit:


Crowdfunding voor Freya

Ik schenk jullie alleen wat de volgende regering van jullie moet terugnemenDankjezeer, Freyaake, wij betalen graag de 2 miljard die jij vergeefs rondstrooide om stemmen te halen!

Gelukkig is zij geen minister meer.

Groenestroomcertificaten uitdelen alsof het maar confetti is.

Eigenlijk zou Freya, en ZIJ ALLEEN moeten opdraaien voor dit schandalige gat in de begroting dat ze laat opvullen door deze huidige regering.

   Val je niet voor mijn charmes, dan maar voor mijn vergiftigde cadeautjes!

Ook in het nieuws en in het journaal is men niet objectief:

Onze elektriciteit wordt duurder (alweer 100 euro) zogezegd door schulden UIT HET VERLEDEN.

Ze bedoelen  kwistigheid van Freya Vanden Bossche met onze centen. (in samenwerking met Steve stevaert en Johan Vande Lanotte)
18-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Financiën
Tags:Elektriciteit, Freya, groenestroomcertificaten, zonnepanelen, Johan Vande Lanotte, Steve Stevaert, Turteltaks, Freya Van den Bossche,
>> Reageer (3)
17-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microlattice

MicrolatticeVliegtuigconstructeur BOEING ontwikkelde MICROLATTICE, het lichtste metaal ooit, dat meer dan 99% uit lucht bestaat. Gebruik van dit materiaal in vloeren en zetels zou voortaan al een flinke brandstofbesparing opleveren; gebruik voor de volledige constructie is niet aan de orde.

Dat houdt namelijk het risico in dat de piloot gemakkelijk een dergelijk vliegtuig verstrooidweg mee naar huis neemt.

Of dat het toestel zou wegwaaien vanaf windkracht 3.

Microlattice zal gebruikt worden in de constructie van dierenkooien in de zoo: lichtekooien;

Ook auto's kunnen uit microlattice samengesteld worden. Men kan ze dan parkeren boven op een andere wagen, op de file of op het dak van de garage.

Rik Van Looy heeft een fiets uit Microlattice besteld. Op zijn 83ste verjaardag zal hij een aanval doen op het werelduurrecord.

Bommenwerpers zouden 10 x meer bommen uit dit metaal kunnen droppen dan op dit ogenblik. De oorlog in Syrië zou 10 x sneller voorbij zijn;


17-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Wetenschap
>> Reageer (1)
16-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sjoemelsukkels

Sjoemelsoftware voor sukkelwagens

Veel herrie omdat miljoenen auto's sjoemelsoftware aan boord hebben.
Allemaal terug naar de garage, die vw's en Audi's.

Waarom zo klagen over wat vermogensverlies?

Je hoeft geen hoog vermogen om halftijds in de file te staan.

Je hoeft geen wagens die snel optrekken, zij worden bij de volgende verkeerslichten weer ingahaald door chauffeurs die zich aan de juiste maximumsnelhied houden zelf al meermaals ondervonden, met de bijhorende binnenpretjes.

Het enige voordeel van hoger vermogen is  voor de staat: je verbruikt meer, en draagt dus meer af voor de accijnzen.


16-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Verkeer-transport
>> Reageer (0)
15-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AB Inbev

AB Inbev is de 'Dictator' van VIER BIER

AB Inbev heeft zo goed als zeker de grootste bierfabrikantenconcurrent opgeslorpt: SABMiller uit Zuid-Afrika.

(SABMiller is de Super Alcohol Brewery van Piet Miller)

Ze betalen er slechts een slordige 92 miljard voor .

Nu zitten ze in geldnood, want ze hebben 23 euro te weinig.

Daarom zal alle bier voortaan duurder worden.

Een pintje betaal je nu een halve euro meer vanaf de dag dat de contracten getekend zijn.

Dat Dehaene dat niet mag meemaken!

Het gekke is dat AB Inbev nu aandelen te koop stelt voor een totaal van meer dan 50 miljard. 


15-10-2015 om 20:15 geschreven door Frankie


Categorie:C(onsum)entennieuws
Tags:AB-Inbev, SABMiller,
>> Reageer (1)
14-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siddert en bevergemt
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Siddert en bevergemt

Vanavond is het weer zover.

De derde aflevering van BEVERGEM.

Op CANVAS 

21 uur

Eindelijk nog eens tv met een menselijk gelaat.

En hier lachen we niet met programma's die op zichzelf al leuk genoeg zijn. Zodus....

met Freddy De Vadder

14-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:radio en TV
>> Reageer (0)
13-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy met burka

Wegens terreurdreiging?

Playboy met burka

Playboy brengt geen blote vrouwen meer.

Alleen nog interviews.

Door een rondvraag bij de echtgenotes van Playboy-abonnees was gebleken dat die mannen toch alleen de interviews lezen.

Het is een vorm van besparingen: geen budget meer voor natuurfotografen en naaktmodellen.

Het blad wordt dunner: geen plaats meer nodig voor dikke borsten.

Het blad wordt goedkoper: minder kleurinkt voortaan.

Is het ECHT gedaan met bloot?

Natuurlijk niet: er blijft ruimte voor blote vuisten, blote wonden, blote katten, koeien, honden en kippen!


13-10-2015 om 18:00 geschreven door Frankie


Categorie:Natuur
>> Reageer (0)
12-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dictator gevonden

Dictator gevonden

Op VIER komt een nieuw programma dat Dictator zal heten.

Acht Vlaamse jongeren komen terecht in een dictatuur. En zij moeten doen wat de dictator beveelt, zo verdienen ze misschien 20 000 euro.

Wij kwamen de set verkennen.

De opdrachten leken soms wel ontleend aan het gezelschapsspel 'Truth or dare'.

Maak een ontbijt klaar met oud brood, banaan en kokosnoten.

Maak de bedden op van je medespelers.

Knip het gazon met een nagelschaar en weeg de grassprietjes die je verzamelt.

Weeg tien kg muntjes van 1 cent en tel de waarde op.

Verzamel tijdens de totale duur van het spel een sok, een slipje, een maandverband, een haarlok, een handtekening, een aantal persoonlijke gegevens (zoals beroep, adres, rekeningnummer, schoenmaat, aantal kinderen, cupmaat, geboortedatum... zie bijgevoegde lijst) van zo veel mogelijk medespelers/medespeelsters.

Maak een rit door de stad van een kwartier en probeer zoveel mogelijk bekeuringen te verdienen.

Breng een bezoek aan de bioscoop en laat je zo vlug mogelijk uit de zaal verwijderen.

Bezoek een op voorhand niet gekende supermarkt en steel ongestraft een zo waardevol item.


12-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:radio en TV
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provo anno 2015
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Provo anno 2015

Silke Raats (uit het Antwerpse uiteraard) wilde als studente nu eindelijk eens iets provocerends doen.

Om in de pers te komen.

En op televisie, miam miam.

En een statement te doen;

En een open deur in te stampen.

Ze zette op Facebook een foto van zichzelf met bedekte blonde haren.

En ze kreeg wat ze wou .

Negatieve reacties.

Nu weet ze één ding: als ze nog veel in het nieuws wil komen, bekeert ze zich niet tot de islam, en doet eens iets constructiefs.

Zoals studeren.

Cultuurgeschiedenis van West-Europa.

De slag bij Poitiers.

Karel Martel.

De kruistochten.

De Volksunie.

De biografie van De Bleiter.12-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Samenleving
Tags:Silke Raats, provo, hoofddoek,nikhab,
>> Reageer (0)
11-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sloganvolkje

Sloganvolkje

Wij Belgen zijn een volkje dat nog voor een groot deel door slogans beïnvloedbaar is, zodat de doelgroep als een domme kudde schapen wel altijd een slogan vindt waarin ze zich kan vinden.

De kracht van verandering (N-VA)

Eigen Volk Eerst (Vlaams Belang)

Met de trein was u er al (NMBS)

DAT moet veranderen (CVP)

Brabants Trekpaard (Jean-Luc Dehaene)

Whop Whap Play Kangoeroe, King, Kong ...

Haal het geld bij de lijken (vakbonden en sp.a)

Pest Voor Vlaanderen (PVV?)

Weg met de Index (ABVV)

Welkom in België, wij hebben geld teveel en betalen graag meer belastingen.

Sommige van deze slogans kunnen fout geciteerd zijn, waarvoor excuus.

Nu komen de Rode Duivels met hun eigen slogan, superintelligent en in erbarmelijk Engels:

TOUSENFRANCE

To us & France? Allemaal Franstalig? Naar de Verenigde Staten en Frankrijk?

Et pour les Flamands la même chose.

Laat de Waalse supporters maar zonder ons naar Frankrijk gaan.

Naar de Moulin Rouge? De bars? Saint-Tropez? Naar Juan-les-Pins?

Toch niet naar het voetbal, zeker? 


11-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Sport
>> Reageer (1)
10-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nobelprijs

Nobelprijs voor de vrede
De tweede van links is berucht door zijn onwrikbare vastbeslotenheid nooit te lachen

Op de foto herken je aan de muur jeugdfoto's van Golda Meir, Saddam Hoessein en Khadaffi.

De Nobelprijs voor de Vrede draagt dit jaar alleszins een politiek karakter. Het overlegcomité van Tunesië is de gelukkige winnaar. Zij zijn met 4, en mogen elk een vierde van de talloze kronen in hun pocket laten wegglijden. Als daar maar geen ruzie van komt!

Het overlegcomité zet deze trofee naast de bekers van kaartersclub Tunis Troef en de foto's van de 4 x 100 meter aflossing op de nationale atletiekwedstrijden voor senioren.

Van links naar rechts herkennen wij de vertegenwoordigers van het UGTT (Unie van Genocidale Toeristen Terreur), het UTICA (de Universiteit in Tunis In Congres met Allah), de LTDH ( Liga van Tandartsen en Dienaars van Hezbollah) en de Vereniging voor Opzoeken van Procedurefouten, vroeger gekend als de Advocatenclub.

De vier organisaties zijn het UGTT ( Tunesische algemene arbeidsunie) , UTICA ( Tunesische unie van indrustrie, handel en handnijverheid), LTDH (Tunesische vereniging voor de rechten van de mens) en de Tunesische orde der Advocaten.

10-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Buitenland
>> Reageer (0)
07-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sjoemelbrein

Sjoemelbrein,sukkelpolitiek

Sommige (= eufemisme voor 'de meeste') francofone politici beschikken over een supersjoemelbrein. Wetten worden 'aan de laars geslagen en in de wind gelapt'.*

Toen in de zes faciliteitengemeenten 'faciliteiten' werden toegekend om de bevolking toe te laten zich aan te passen aan hun Nederlandstalige leefomgeving, hebben zij daar handig gebruik van gemaakt om de gemeente te verfransen.

Faciliteiten toekennen was een blunder van de Vlamingen.

Als de wet naleven van politici als Michel, Reynders en vooral Damien Thiéry niet meer hoeft, wordt België een anarchie, en geen monarchie.

Democratie betekent dat je met een meerderheid van stemmen alles kan overhoop gooien, zo worden grote stukken van Brabant en de kust Franstalig, worden belastingen afgeschaft,  worden de prijzen van goederen en diensten door de gebruikers bepaald,  is persoonlijke vrijheid onbeperkt, noem nog maar enkele dingen waarvoor we gemakkelijk een meerderheid kunnen vinden, en die ons land naar de knoppen zal helpen.

Over honderd jaar zal de democratie, gedragen door een moslimmeerderheid, in ons land de sharia invoeren, dank zij de faciliteiten die cultuurvreemde inwijkelingen nu krijgen.* Sorry, dat moet zijn: in de pint geslagen en aan de kaars gekapt, maar ik heb geen gom bij.
07-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Samenleving
Tags:Reynders, Michel, Thiéry,Linkebeek,democratie,faciliteiten,randgemeente,
>> Reageer (1)
05-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop the Music!

Stop the music !

Waar gaan we heen?

Waar moet dat naartoe?

Toen wij jong waren, gaven we ons leven om op de radio iets anders te horen dan Will Ferdi, Jo Leemans, The Brothers Four en Gilbert Bécaud

Dat waren de populairste sterren op de radio in de early 60's

Gelukkig was er 's avonds een uur na het soldatenhalfuurtje op Radio Luxemburg 208m echte muziek te horen.

Nu zijn er èchte muziekzenders, 7/7 en 24/24 .

Op televisie !!!

MTV was de eerste in de 80's, maar nu kennen ze geen muziek meer, alleen blabla en seks.

Net zoals op de nationale radio, juist.

JIM tv stopt ermee. Geen Jeugd, Informatie en Muziek meer.

Zels TMF, The Music Factory, houdt ermee op.

Om mueiek te beluisteren, moet je tegenwoordig een streampc hebben, een nerveuze kleuter of een kettingzaag.

OF SURFEN NAAR http://blog.seniorennet.be/ripnapop


05-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Curiosa
>> Reageer (0)
04-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom

Uit de bol, kom !

I

In de Gare du Nord te Parijs, hoofdstad van Frankrijk, EU-land in het noordelijk halfrond van de planeet Aarde, ging men vrolijk uit de bol, en niemand hoorde iets, behalve de slachtoffers/fuifbeesten zelf, die allemaal via hun koptelefoon hoorden wat voor gedreun de dj's constant door hun hersenpan pompten.

Dit brengt ons op een lumineus idee:

De foor van Antwerpen mag best terug op haar oude plaats, indien alle kermisbezoekers een koptelefoon ontvangen, en de foorkramers dus geen muziek meer zo hard hoeven te draaien om hun buur te overtroeven.
04-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Curiosa
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die goede oude Piet

Die goede oude Piet toch !

'In Antwerpen blijft Piet zwart*, kom gezellig bij ons Sinterklaas vieren!'

Zo staat ongeveer een bericht vanwege de Antwerpse N-VA schepen Koen Kennis in 'De Telegraaf', om de Nederlanders die overspoeld worden door de Pietheisa-over-hij-mag-niet-zwart-zijn-dat-is-racisme te overhalen naar de Scheldestad te komen om te genieten van de goede oude Vlaamse tradities.

 Koen Kennis

Wat malen de kindjes toch ook omdat die Piet zwart zou zien? Integendeel, door eens die lieve gekke Zwarte Pieten bezig te zien, en ze van dichtbij mee te maken verdwijnt net de drempelvrees. 

Eens op de schoot van Zwarte Piet zitten is de meest integrerende ervaring voor de opvoeding van kind en Piet.Janterkleiraas

Alleen zouden het èchte zwarten moeten zijn die Zwarte Piet spelen. Meestal zijn die nog christen, en kunnen ze ons helpen minder  wereldvreemd te doen ten opzichte van de gekleurde medemens met de zelfde cultuur.

En WAT zijn Witte Pieten voor iets?

Niets schunnigs, lieve lezer, FOEI!

* pseudo-zwart, de schrik zit er goed in

Een zoveelste middeltje om onze christelijke volksaard te ondermijnen. Een lieve Zwarte Piet is sympathieker dan een lieve vakbondsleider of een lieve multimiljonair.(en dat is pas koekenbak!)


04-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Samenleving
>> Reageer (0)
03-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smarties

Smarties Smarties

Toeschouwers voor de première van een film of zo. Met Johnny Debb of zo.Iedereen filmt met zijn smartphone.

Of neemt gewoon selfies???

Alleen de oudste (dame vooraan) geniet echt met haar beide ogen van het gebeuren.

Misschien heeft ze geen fototoestel of vreest ze niet lang genoeg te zullen leven om de film nog te bekijken. of heeft ze gewoon meer gezond verstand dan de rest en is ze dus bij seniorennet?


03-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Curiosa
>> Reageer (0)
01-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rookverbod in auto

Rookverbod in auto

In Groot-Brittannië komt een verbod nog te roken in de auto als er een kind in de auto zit.

Wij vinden dat supermegakeicool.

Wij juichen dit toe, en stellen voor

dat men dan ook verbiedt de kinderen uit de auto te zetten als de chauffeur wenst te roken.


01-10-2015 om 00:00 geschreven door Frankie


Categorie:Samenleving
>> Reageer (1)


Iets uit het nieuws waar wij wat kritiek of gekke bedenkingen bij hebben

SURF naar

http://blog.seniorennet.be/ahazozo/ 
soepeler en actueler dan tevoren


Wil u meer lezen over dit of een ander onderwerp? Vul dan een trefwoord in en klik op zoek in eigen blog


Zoeken in blogInhoud blog
 • Fotoschop
 • Gevaarlijke insecten
 • Veiligheid, ja! Safety first!
 • Metrostudie
 • Parkeerproblemen
 • Wegenwerken
 • Te veel co² ?
 • Doe geen moeite!
 • Puzzle
 • De slag van de koning
 • Vlaanderen sterft uit
 • De redding?
 • Zonderhaatstraat: what's next?
 • Het klimaatrapport
 • Klimaathysterie
 • Klimaatfiets
 • Niks voor Nic
 • Weer buitenlanders
 • Spellingsfout
 • Welkom in de VS
 • Vrouwendag
 • Biecht zonder woorden
 • Weer eens, sorry.
 • Gewoon doen
 • Voor wie stemt u in mei?
 • Einde slavernij
 • Iedereen vegetariër?
 • Vééééééééél te laat, meiske!
 • Leer Japans in no-time
 • Luister
 • Oeps !!!
 • Spraakverwarring
 • Het Marrakeshmonster
 • Weg met AVV VVK !
 • Stefanie
 • Sintmisbruik
 • De vier werelddespoten
 • Trekdier?
 • Molenbeek
 • Hallo, media!
 • Makkie
 • Zo stemt u, tenzij u nadenkt
 • Oud worden
 • Slavernij
 • Veel water drinken
 • Feminisme boven
 • Suggestief
 • Zo kan het ook
 • De bossen
 • Vluchtelingen en migranten
 • Echte Fransen
 • Lelijk wijf!
 • Vlaamse Feestdag
 • Gent verdeeld
 • Bedrog
 • Supporters à volonté!
 • Wat is het verschil?
 • Juncker, steeds druncker.
 • Eurkije , de nieuwe natie
 • Het ware kindermisbruik
 • Supporters?
 • Hier woont echt geen immigrant!
 • Zo werkt het niet
 • Hi Five
 • Einstein kijkt geen voetbal
 • Gevaar
 • Zonnepanelen
 • Geloof de pers toch niet !!!
 • Allen mee op Safari
 • Politie
 • Eén mei
 • Vrolijke wereld
 • Anderlecht
 • Antwerpen of Hand weigeren?
 • Contrast
 • Sportief
 • Blablabla
 • Paasmenu
 • Weg met kerncentrales!
 • Wat we niet mogen weten
 • Fake news
 • Verontwaardiging
 • Sneeuw op komst
 • Zoals coke.
 • Zo is het dan ook weer
 • Nieuwe wetten
 • Berlusconi verwend
 • Woordenboek
 • Bedrog
 • Modenieuws
 • Minimum
 • Allen daarheen!
 • De toekomst van Europa
 • Judas
 • De N-VA trekt en sleurt in Gent
 • Algemeen stookverbod
 • Weyts is op toeren
 • Opvoeding
 • Mmm, even oud...
 • Sieraden
 • PVDA
 • Afrika welkom!
 • Ons pensioen
 • Sleurhutten in aantocht
 • Vandaag Zweden
 • De basis
 • Winner
 • Jubilate!
 • Het jaaroverzicht op de VRT
 • Mijn wensen voor allen van goede wil
 • Open je ogen!
 • Kerstmis in 2017
 • Zo lukt het
 • Arme Laurent
 • De beste motivatie
 • Nooit naar Mars!
 • Idolatrie
 • Als het sneeuwt
 • Jeruzalem, heilige stad
 • Die Guy toch!
 • De nieuwe guillotine
 • Relaties
 • Oefening baart kunst
 • Liever veilig

  Categorieën
 • Buitenland (129)
 • C(onsum)entennieuws (90)
 • Curiosa (295)
 • fictie (20)
 • Financiën (57)
 • Gezondheid (95)
 • Glamour (117)
 • Kosmos (39)
 • Kunst (3)
 • Misbruik (114)
 • Natuur (57)
 • parodieën (25)
 • Politiek (176)
 • radio en TV (151)
 • regels en wetten (59)
 • Samenleving (201)
 • Sport (113)
 • Verkeer-transport (105)
 • Wetenschap (26)

 • Hoofdpunten blog ahazozo
 • Natuurbehoud in Nederland
 • Verkrachting in verwachting
 • Zitplaatsen tekort
 • Pret op de bus
 • Geen binnenpretjes
 • Schande
 • De eerste foto
 • De schepping is mooi!
 • Daarvoor betogen wij
 • Ontdekking
 • Cry baby cry
 • Jeugdfoto
 • Hedendaagse politiek
 • Tegenslag
 • Toekomst van Europa...
 • Zieke schoonmaakster?
 • Don Quichotte
 • De toevlucht voor radeloze dummies
 • Een waarheid
 • Nieuw fenomeen?

  Hoofdpunten blog ripnapop
 • Hal Blaine
 • Donna Summer
 • Twinkle
 • Bobby Vee

  Gastenhoekje
 • Gezellige maandagavond Frankie
 • Fijne zondag
 • Vriendelijke groetjes van Ingrid
 • Hallo
 • Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!

  Druk op onderstaande knop en vertel uw mening in mijn gastenboek


  Hoofdpunten blog frankie
 • Rocamadour
 • Vrolijk Pasen!
 • Voor U
 • Heen en weer
 • Weer op stok
 • Nieuwe batterij
 • De kanker-rap
 • Bedelaarster 1956
 • Tita
 • Van OLV Lourdes naar OLV Aalst


  Hoofdpunten blog Clottemans
 • GVA: Drie uren vrij
 • Breaking
 • Uit de gevangenis
 • Nieuwsblad: Interview


  Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 11--0001

  Mijn favorieten staan allemaal op mijn poësieblog
 • Frankie


 • Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!