Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    22-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAMILIALE OORLOG
    Familiale oorlog,het zal je maar overkomen en dit allemaal om de hebzuchtige jaloerse inborsten van leden welke zich ooit mijn broers en zuster noemden.
    Ik ga het niet te ingewikkeld maken en mijn relaas zo eenvoudig mogelijk weergeven.

    In 1993 vroeg vader aan de 4 kinderen,Herman,Luc,Jasemien en mij,Rose-Marie om zijn product terug op de markt te brengen gezien hij aan een slepende ziekte leed en hierdoor zijn uitvinding verwaarloosde en geen hart meer had voor de zaak.Ik als enige van de 4 kinderen besloot de zaak opnieuw te heropbouwen.
    Dus, de formule en het merk werd mij toegewezen.

    Op 17 maart 1996 stierf vader.Hij kon het niet meer meemaken dat ik de strijd zoals ik hem beloofd had stilaan aan het overwinnen was.Dus,zijn product raakte weer alom bekend en ik genoot het vertouwen van de nieuwe klanten.

    Een doorn natuurlijk in de ogen van de 3 andere kinderen welke dit nooit verwacht hadden,gezien de concurentie in dergelijke producten.

    Op 21 mei 1999 werd ik in coma met een hersenbloeding afgevoerd tot vreugde van de resterende kinderen,want nu zagen ze de kans schoon om langst een linkse omweg via een duivelse advocaat,om de rechten van het product in handen te nemen.Jammer voor hun was ik binnen de 2 maanden weer aan de slag alsof er niets was gebeurd.
    Gezien de verziekte sfeer onderling voelde ik aan dat er iets niet klopte.
    Geen van allen keken mij recht in de ogen bij een gesprek en dan weet je al genoeg.

    Ik geloof meer en meer dat dit alles moest gebeuren omdat ze nu hun ware aard kenbaar hebben gemaakt.Ze besteuken mijn man en mij via hun advokaat met allerlei smerige leugens en zelfs valsheid in geschriften alsof de duivel in hun losgelaten is.En zo,advocaat tegen advocaat gaan de jaren voorbij en kregen wij vorige week eindelijk na meer dan een jaar het besluit van tegenpartij.

    Hou je vast,het klinkt ongelooflijk maar waar.
    Hun advocaat beweert dan nog op papier,ik citeer;
    " gezien mevr. Steijlen Rose-Marie een zware hersenbloeding heeft gehad is ze onbekwaam,kan niet meer normaal functioneren,is verlamd en kan geen conversatie aan."
    En dat terwijl hij me niet kent en nooit ontmoet heeft.

    Ziezo,en dat terwijl ik nog steeds de boekhouding doe,aan de infolijn zit om bouwproblemen mede op te lossen,zowel met aannemers,bouwmaterialen,architecten en ingenieurs enz.

    Ik neem zelden de wagen,fiets of wandel overal naar toe,houd speech en vergaderingen met filosofen enz. enz.
    Mag een advocaat zonder mij te kennen of ooit mij ontmoet heeft of gesproken dergelijke ziekteverklaringen doen?
    Copies van diens beschuldiging hebben we naar onze huisdocter gestuurd welke natuurlijk met ongeloof verontwaardigd was,naar de bank en de politie om een klacht neer te leggen.

    Je kan begrijpen dat ik ze allemaal vervloek tot in het bot en zowel mijn man als onze zonen vinden dit onaanvaardbaar en zouden er zelfs de pers willen bij halen.
    In elk geval,als dit voor de Rechter komt ga ik natuurlijk mee en laat ze maar vragen stellen en desnoods zal ik een dansje plaseren om te laten zien hoe fit en gezond ik er bij loop.
    Onze wijkagent Joop kan dit bevestigen en heel Mol als dat moet als zowel het ministerie van BTW als van de belastingen.

    Het gekke is dat ik ergens toch gelijk heb gehad als onze zonen nog in hun pubertijd de keus voor verdere studies moesten maken.
    " Jullie mogen leren wat in u zit maar GEEN ADVOCAAT,ik wil GEEN LEUGENAAR onder mijn kinderen." en van dat standpunt heb ik nooit afgeweken.
    HEBZUCHT en JALOEZIE is het GROOTSTE VERGIF IN DE MENS"
    Ziezo,ieder huisje heeft zijn kruisje en ik weet deze waardig te dragen.

    Na een advocatenstrijd van jaren heb ik het uiteindelijk gewonnen in het "Hoger Beroep " te Antwerpen
    Eindelijk een Rechter die blijkbaar op de hoogte was van het geschil waar het om ging.
    Allemaal,ondanks alle bewijzen moet men het geluk hebben om de juiste Rechter te laten oordelen en veroordelen,ik bedoel een RECHTVAARDIGE RECHTER.wat een zeldzaamheid aan het worden is.

    Rose-Marie 

    22-05-2005 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERGANE TROTS
    Ongeloof wat ons Vlaams hart aangedaan wordt door de machtigen der leiders,alsof wij onze roots door de eeuwen heen geworteld moeten afwijzen of verlochenen als een laf zootje der nakomers.Neen;daar hoor ik gelukkig niet bij.Ik heb mijn Vlaamse afkomst behouden,ook al woon ik al meer dan 30 jaar in de "Stille Kempen."

    Dat de Franstaligen ons nu overdonderen met de zegen van zijne majesteit Elio Di Rupo,hadden onze voorouders wel al kunnen verwachten.Niet wij,de huidige generatie moeten zich schuldig voelen,maar dan wel de ouderen die ons reeds verlaten hebben en nu misschien onderling als geesten aan het bekvechten zijn wie al dan niet schuld heeft aan de huidige situatie.

    Wat ik me herinner als kleine dreumes in het stadje Aalst is als volgende.Zowel de hogere kringen als kinderen van zelfstandigen,docters en meer van die mislukte ijdelen,vonden niets beters dan hun kinderen uit prestige naar Brussel of naar een Franstalig pensionaat (kostschool) te sturen,alsof onze Vlaams te boertig was en niet tot hun status behoorden.

    Dan was er ook nog die waanzin om uitgerekend in Brussel te gaan winkelen,uit eten  en dan nog iedere zondag daar naar de cinema te gaan alsof er in Aalst geen cinema was.En als toppunt.De Fransprekende Brusselaars werden dan nog maar eens verwend door onze Vlamingen om hun in het Frans aan te spreken.
    Dus,waarom zouden ze nog moeite moeten doen om de Nederlandse taal aan te leren? Misschien zijn ze dan toch wat slimmer geweest dan mijn voorvaderen?

    Logisch dat zij ons als hun onderdanen aanzien.We zijn gewoon om te kruipen,naar hun op te kijken in al onze bescheiden nederigheid.Wat zijn onze voorouders toch dom geweest en het ergste van is dat heden dat spelletje nog steeds van toepassing is.Triestig gewoon dat dergelijke opvoeding de dikke nekken verijdeld.

    Te weten dat de hoofdstad Gent eveneens hun kroost uitzend naar het Fransdom,terwijl deze stad op Universiteit niveau veel hoger staat aangeschreven dan deze van Brussel.
    Waarom die drang toch naar dat VALS CLICHE ?
    Hebben dergelijke chichi madammen en heren dan geen persoonlijkheid meer dat ze moeten bluffen om hun afkomst te ontzien?
    Hoe moet de ziel in de mens zich dan wel niet voelen door dat geforceerde " wie boven mij gevoel"?
    De vlaamse leeuw schuilt in ons die hun trots behouden hebben en zich niet schamen voor wat ze zijn.
    Het is niet het uiterlijke dat telt,maar het innerlijke.Wie of wat ben je als mens en enkel dat geeft een meerwaarde aan je sterke persoonlijkheid en een innerlijke tevredenheid.
    De meeste lichamelijke ongemakken worden enkel veroorzaakt door je anders te gedragen als de persoon die je in je hebt.De ziel is getuigen en zorgt dat deze je niet gaat vervloeken als je ijdelheid de bovenhand van het leven krijgt.
    Je bent gewaarschuwd. 

    19-05-2005 om 17:32 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maagd Maria
    Tot in de eeuwigheid blijft men haar Maagd noemen.Ja,ik bedoel hier de moeder Gods mee wiens naam Maria is.
    Vandaag las ik in de krant over een "document Maria",waarbij de Kerkelijke leiders nog steeds betwisten of Maria,met lichaam en ziel ten hemel is opgenomen.Hoe is het toch mogenlijk dat men in een "wetenschap rubliek" dergelijke onzin uitkraamt.Een lichaam van vlees en bloed kan NIET opstijgen,maar wel de geest.
    Ik citeer de woorden van God tegen Abraham (O.T.)
    "een dood lichaam kan niets meer,maar de ziel blijft verder werken).
    Sinds 16/08/2004 heb ik verschillende journalisten aangeschreven om eens eindelijk de waarheid aan de man te brengen.Wat krijg ik als antwoord?We mogen geen PANIEK ZAAIEN ONDER HET VOLK.
    Hoe is dat nu in Gods naam mogelijk?
    Goed,dan kom ik met de feiten.
     Jozef en Maria waren verloofd en stonden op het punt om samen te gaan wonen.In die tijd bestond een kerkelijk huwelijk nog niet.
    Juist,vlak voor het gaan samenwonen,verscheen de bekende engel om de alom besproken boodschap van Gods bevruchting om Zijn Zoon te baren.
    Inderdaad,ze was op dat moment 15 jaar en nog maagd,dat spreek ik niet tegen.
    Het vervolg kennen we dat de verliefde Jozef Maria bijstond enz. enz.
    Na de geboorte van Jezus,leefden Maria en Jozef als een paar samen met alle gevolgen dat Maria Jozef door een natuurlijke bevruchting hem 7 kinderen ter wereld bracht.Dus,half broers en zussen van Jezus.
    Waarom blijft dit verzwegen,want door de zogezegde H. MAAGD Maria te blijven aanbidden doet men in afgoderij en vraag ik me af waarom de Katholieke kerk dat toelaat terwijl het in elk Nieuw Testamen staat beschreven ?
    Maria had met Jozef een heel normaal seksleven wat toch logisch is ?
    Ze volgde Gods woord;"ga en vermenigvuldig u".
    Verbazing en ongeloof van al dat bedrog mijd ik de kerk als de pest ondanks mijn diep Christenlijk geloof.Aan die HEIDENSE FEESTEN doe ik niet meer mee en ben nog altijd op zoek naar een pastoor die de waarheid verkondigd.
    Ik ben overtuigd dat de duivelse machten dat heerschap bezielt.
    Dit alles heb ik dan wel pas op mij 50ste ontdekt.god vergeef me a.u.b.

    19-05-2005 om 14:30 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!