Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .

    HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN was in die tijd een grote hit van JUL KABAS.
    Is dat liedje niet 40 jaar oud, toen hij daar hoog mee schoorde ?

    Jawel, en als dat nummertje nu zou uit komen werd het een Europese knal, want de waarheid wat hij toen zong is nu uit gekomen.

    Maar we moeten werken voor onze boterham en om te overleven in dergelijke toestanden.
    Eten,verzorging, dak boven ons hoofd,de koude trotseren enz.

    Maar vele gezinnen, kunnen het eind van de maand niet halen omdat,ze voor alles en nog wat financieel MOETEN opdraaien.

    De werkende mens wordt afgestraft, omdat onze maffia leiders de staatskas niet kunnen beheren.

    Of beter gezegd, het geld gaat niet alleen in hun zakken, maar ook naar gemeenschappen die nooit iets hebben bijgedragen aan de staat en toch alle geldelijke gunsten verkrijgen.

    Logisch dat dergelijke put financieel niet meer te vullen is, tenzij het werkend volk de strop rond hunne nek krijgen aangespand om in te leveren.

    Wel, dat ik een hele tijd van mij niets meer heb laten horen is gewoon de rede dat ik de OORLOG ben aangegaan met financiën .

    En ja, onderhandelen met de werknemers van de maffia...de Vlaamse Volksverraders... de puttenmakers en slechte beheersders van ons met tranen en zweet verworven betaalde belastingen, wordt ons zeker NIET met dank afgenomen.

    Dat is nu maar eventjes mijn gal spuwen, maar ik ben alles op een rijtje aan het zetten om mijn strijdvaardigheid en alle onrecht in mijn blog te verwerken;

    U zal begrijpen dat mijn hoofd er niet naar stond om mijn blog aan te vullen en, ik een hoop te overwegen had .

    Sorry,maar dit land is vervloekt door de verscheidene opgedrongen culturen, die de maatschappij doet verschuiven naar een gebroken samenleving.

    Nog een grotere zorg dat de menselijke stralingen van ongenoegen het milieu niet ten goede komt.

    Groetjes...het zal niet lang meer duren van mijn ongelooflijke wedervaren met de fiscus.
     


    24-04-2012 om 18:57 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IK LEEF NOG.

    Ik weet het, na een x aantal maanden geen teken van leven meer gegeven te hebben, zullen sommigen misschien gedacht hebben...oei...die is er niet meer.

    Neen,de geest zit nog altijd in mijn lichaam vastgeankerd.

    De reden van mijn lange afwezigheid was de verhuis van,zowel privé als naar een nieuw zakenpand.

    In mijn voorbarige optimisme, eindelijk een ruimtelijk kantoor te mogen bekleden, viel de eerste maanden tegen en nu nog een beetje,omdat er nog een hoop te veranderen valt met breken,borren,hameren enz.

    Maar,ik had het kunnen weten uit mijn levenservaring dat,te optimistisch zijn, te blij en te goedgelovig op een vlotte en goede afloop, omdat toch naar mijn mening alles tot in de puntjes goed geregeld was, komt telkens een smerig duiveltje mijn geluk verstoren in een nachtmerrie.

    Ik moet me nog even tevreden stellen in een kleine ruimte, waar nauwelijks mijn bureel kan staan en een klein kastje, waarin enkel de nodige documenten van 2010 en 2011 konden geschikt worden.

    Eind Augustus, begin September is me beloofd, dat mijn verwachtingen en geduld zou beloond worden, om eindelijk te mogen plaatsnemen tussen al mijn vertrouwde kasten en ontvangkamer.

    Gedaan met tijdverspilling om eender wat op te zoeken, gedaan met die rommelige en oververdovende lawaaimakende situatie.

    Maar kom,rose-marieke ( denk ik bij mezelf )...mok nog even wat verder tot je er officieel zit, zodat er niets meer kan tussen komen, je weet wel...dat gesar van dat duiveltje, die me telkens dwarsboomt als ik me over gelukkig voel.

    En dat was dan ook de reden dat ik totaal geen zin meer had om mijn blog bij te houden, of, erger nog,ik dacht er gewoon niet meer aan of mijn hoofd stond er niet naar.

    Nog 1 maand op mijn tanden bijten,een beetje zwartgallig blijven en alles komt in orde.

    Levenservaring is de rijkdom wat je ziel weergeeft,dus in mijn geval,pas juichen als de tijd er rijp voor is, dat er kan gejubeld worden en niet meer te voorbarig zijn in mijn overdreven optimisme.

    Nu sluit ik af,want men is weer aan het boren en dat gekrijs gaat door merg en been,en ik maar bidden dat er a.u.b. eventjes niemand telefoneert.

    Het gaat u goed en bedankt om even mijn gezanik te lezen en u zich kan voorstellen met wat voor een lang gezicht ik hier zit...hopende geeft u niet de brui aan mijn blog.DAAAAG. 

    26-07-2011 om 15:22 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VERHEERLIJKING van een dode.
    We hebben allemaal al eens een begrafenis meegemaakt tijdens ons leven.

    Een ontzielt lichaam of een dood lichaam,zoals men het noemen wilt,wordt VOOR en TIJDENS de begrafenis,meestal VERHEVEN als toch zo'n goed mens die ons verlaten heeft,niets dan LOF over een dode.

    Zie nu maar de reacties over Marie-Rose Morel.
    Zelfs de politiekers die haar eerst beschimpte,omdat ze tot het Vlaams Belang hoorde,bewieroken haar nu en alweer,niets dan LOVENDE woorden over Marie-Rose.

    Maar wacht maar als we een paar weken verder zijn,dan begint de roddel of liever,de KWAADSPREKERIJ .

    Dat vrouwmens was toch niet zo perfect...in tegendeel...enz.

    Dan komt een hele waslijst van alles wat ze maar kunnen VERZINNEN om de dode in een zwart daglicht te plaatsen en...de ene weet het al beter dan de ander hoe dat dood lichaam BEZIELT was,de aard van dat mens met hebbelijkheden dat ze niet verwoord krijgen,juist omdat het leugens zijn.

    We zullen de eerst zo bewierookte Marie-Rose,door dezelfde nu hatelijke valse jaloerse personen, nog in de roddelblaadjes kunnen lezen hoe goed ze de politica kenden.

    Neen,de wolven in een schapenvacht doen hun verhaal als de enige WAARHEID uitschijnen aan de pers, dat de gestorvene meer een duiveltje was dan een engel en....blablabla.

    De roddelpers moet het juist hebben van OPGEFOKTE LEUGENS, dat verkoopt goed en die JUDAS verdient er een flinke duit mee,ja...ja..u wordt er voor betaald en dat is niet min.

    Neen,die komedie hoeft voor mij niet als het ooit zo ver komt,ik heb mijn keus al gemaakt.

    Een kerkdienst voor een gestorvene heeft geen enkele zin,laat staan dat er nog gebeden wordt,dan laat de pastoor u AFGODERIJ plegen.

    Bid liever voor de levenden die u dierbaar zijn en leef in het heden,want wat morgen komt zullen we wel zien en dat...jammer genoeg,hebben wij niet in de hand wat ons allemaal kan overkomen.

    Het leven is nu eenmaal een lach en een traan,geluk en verdriet,liefde en haat,vallen en opstaan en ga zo maar door.

    Kortaf...alle tegenstellingen die men maar kan bedenken kruisen ons pad...niemand heeft zijn of haar levensloop in de hand en dat is juist het mysterie wie of wat er ons daar allemaal toe aanzet,maar dat heb ik al meermaals in mijn blog geschreven.

    Maar, Marie-Rose, mijn beste kind...u kan het niet meer navertellen aan de levenden hoe het nu met u gesteld is, alleen, in het zielen rijk zal je zeker uw verhaal doen hoe het hier nu allemaal aan toe gaat...een nieuw begin...een nieuw leven in een totaal andere sfeer met het eeuwig licht,zal voor u eerst wel wat wennen zijn en...zo strijdvaardig als u bent zal het u zeker lukken, zeker weten.

    Ondertussen draait de wereld rond...het leven gaat verder...met of zonder u...

    10-02-2011 om 14:25 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
    Wat mij zo beroerd heeft is en artikel van Freija,een meisje van toen 9 jaar, dat wegens een zwaar verkeersongeval, 2 jaar in het ziekenhuis verbleef en, nu 5 jaar later nog aan het revalideren is.

    Freija herinnert haar niets meer van het ongeluk,waarbij haar vader ook getroffen werd,terwijl ik,na een hersenbloeding en in coma werd weggevoerd van Mol naar Leuven in de ziekenwagen, me wel alles herinnerde,zowel mijn bezigheid vlak voor ik ineen stortte.

    In coma ben je volgens de hooggeleerde proffen HERSEN DOOD of geestesdood,terwijl die hoge pieten met hun oude muffige boeken het begrip GEEST niet kennen of aanvaarden.

    Maar het BESEF,zoals Freija zegt is WEL AANWEZIG, dus GEESTELIJK kon ze wel nadenken en aanvaarden dat er iets met haar aan de hand was.

    Het ergste is in coma zijnde, dat je wel de aanwezigheid hoort van familie of kennissen, maar erg genoeg kan je niet reageren, omdat de HERSENEN niet functioneren en je lichaam schijndood is,ook wegens het verlammingsverschijnsel van de hersenen.

    Het verschil van Freija en mij is dat ze in een zwarte ruimte terecht kwam, terwijl mijn ogen verblind werden door het licht.

    Opvallend is wel dat ze iemand in een WIT KLEED zag en overtuigd is dat het Jezus was.

    Wonderlijk is de overeenkomst dat ik tijdens mijn verblijf in coma,ook meermaals een Jonge Man zag in een HAGELWITTE PIJ .

    Ik vind het alleen jammer,volgens de getuigenis van Freija, dat ze verder geen beschrijving geeft hoe Hij er zowat uit zag,alleen maar om te weten dat we het om dezelfde Persoon hebben.

    Alleen begrijp ik niet,dat haar geest in een donkere ruimte terecht kwam, als kind dan nog wel.
    Maar kom,ik bewonder haar dat ze het lef heeft de waarheid onder ogen te brengen.
    Spijtig genoeg dat de meesten, die dergelijke ervaring en mogelijk totaal andere personen gezien hebben zoals familie of een kennis daar niet over DURVEN spreken,bang dat ze voor GEK aanzien worden.

    Freija is een moedig meisje en ze zal slagen in haar drang om te overleven en te genezen.
    Proficiat kind,je staat nu al veel verder als je leeftijdgenoten.

    P.s. wegens verhuis met de maatschappelijke zetel van onze bvba en privé heb ik even niets meer van me laten horen, en ,eindelijk zit ik weer op mijn ritme en ben ik madam FLODDER af.

    28-01-2011 om 11:27 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Een dikke kaak, naar aanleiding van een ABCES, dwong me om eindelijk eens een afspraak te maken met de tandarts, nadat ik op internet had gelezen dat een ABCES nare gevolgen kan teweeg brengen, tot een hartinfarct toe.

    Dat was wel de schrik van mijn leven.

    Ik besloot dus mijn afspraak met de tandarts te voet, zo'n 20 minuten flink doorstappend en al BIDDEND af te leggen.

    Natuurlijk kwam ik mensen tegen die me vreemd aankeken,omdat ze zagen dat ik stevig een kruis in mijn handen hield en mijn lippen duidelijk maakten dat ik aan het bidden was.

    Ach neen, geen " Onze Vader "of het " Wees gegroet Maria ", maar eerder een smeekbede tot de Heer, om me niet af te straffen voor mijn zwakheden of menselijke zonden, als men dat zonden kan noemen in het leven.

    En ik, nog van de oude stempel groot gebracht met vaders gebod van " beter te vroeg dan te laat ", wachtte netjes mijn beurt af in de wachtzaal.
    Plots was het dan zo ver, mijn beurt, want, vluchten kon niet meer.

    Plaats genomen op het schavot ( de tandarts lig zetel ), vertelde ik hem in der haast dat ik al biddend te voet was gekomen van de schrik .

    Ik zag een brede grijns op zijn gezicht terwijl hij me gerust stelde en zei: " bidden mag je zoveel als ge wilt, maar SCHRIK hebben zou je toch niet mogen doen, gezien nu de moderne technieken ".

    Zijn troostwoorden weerhielden mij niet om toch maar krampachtig mijn kruis rond mijn hals vast te houden.

    Buiten die prikken rond mijn ABCES tand, was ik blij dat de verdoving mijn te bewerken tand ongevoelig maakte en dat vieze smaakje werd weggespoeld met lauw water.

    Panische angst speelde mijn parten, want mijn vervloekte tand wou van mij geen afstand doen en ik kon het niet laten om de Heer te smeken " Jezus wat doet u me aan ? "
    Schande natuurlijk om zo iets te zeggen,want wat heeft men Hem aangedaan in het verleden en nog altijd in het heden.

    Amper de woorden uit mijn vetsijfde ongevoelige lippen was die tand er uit.,een grote opluchting voor de tandarts en mij.
    Ik maakte een groot kruis en dankte de Heer voor de goede afloop,terwijl de tandarts, alweer met een brede grijns me wou duidelijk maken dat hij wel de TANDARTS was die de handeling tot een goed einde had gebracht.
    Dat was wel een grote blunder van mij,ik had eveneens op de terugweg de Heer uitbundig kunnen danken .

    Ik zag de ABCES tand, waaraan de wortel precies een vlezig zakje aan gehecht was die de infectie veroorzaakte of heb ik het alweer niet goed begrepen als leek zijnde met mijn verwart hoofd.

    Er werd nog een afspraak gemaakt om het tandsteen te verwijderen, alhoewel ik mijn tanden toch minstens drie maal per dag poets, maar wat blijkt volgens de tandarts...het is het speeksel welke KALK bevat tandsteen veroorzaakt.
    En de ene persoon heeft meer kalk dan de andere in hun speeksel en dat zal dan wel aan de voeding liggen, want ik ben verzot op Franse kazen,yoghurt en misschien nog gerechten waar kalk in zit.
    Dan hoop ik wel dat ik ook stevige botten heb van al dat calcium en nu begrijp ik dat ,als ik niet elke week mijn nagels kort hou van handen en voeten,dan lijk ik wel op Dracula met klauwen.

    Daar stond ik in elk geval perplex van, het speeksel in uw mond is de dader en niet koffie of thee drinken of zels roken.

    Van thee is geweten dat deze in een porseleinen tas gelig aanslaat of roken ook aan uw tanden, maar na het afwassen van het theekopje of de tanden poetsen is de aanslag vedwenen.

    Maar u kan het al raden,bij de volgende afspraak kan het scenario te voet zich herhalen.

    Opnieuw op bedevaart naar de tandarts, al heb ik het volste vertrouwen in hem, maar...de beste tandarts, de beste kok,de beste ruiter enz.kunnen ook eens een menselijke fout maken door verstooidheid of eender wat.
    Dus, ik weer op BEDEVAART naar de tandarts op naar mijn volgende afspraak, hopende dat ik op de terug weg naar huis,de Heer uitbundig weer dankbaar ben.

    De angst van de tandarts heb ik stilaan overwonnen,maar hoeveeel mensen houd dat wel niet tegen om een bezoekje te brengen tot het te laat is.

    In elk geval zei ik tegen de tandarts dat ik blij ben niet in de Middeleeuwen te leven.
    Mensen lief,dat moet dan toch wel rampzalig geweest zijn om b.v. een tand te laten trekken ZONDER verdoving of met eender welk materiaal.
    Arme voorouders,wat hebben ze toch allemaal meegemaakt.







     

    11-11-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vervloekte Justitia .

    Dat die Romeinse Godin van de GERECHTIGHEID,voorgesteld als een geblinddoekte vrouw met een weegschaal eens rap terug keert naar Italië.

    Dat mens is al eeuwen uit de tijd met haar Romeins kleed,blinddoek en weegschaal.
    Gerechtigheid ?
    Kom zeg,dat bestaat niet meer.
    Justitie is een commerce geworden ten voordelen van de Rechters en advocaten .

    Het lijkt er al meer op zoals in de tijd van Nero in Rome op brood en spelen, leven of dood.

    Het wordt dringend tijd dat er een minister van Justitie komt die de wetten voor de advocaten eens gaat veranderen en ook voor de Rechters.

    Anders zijn zij de oorzaak dat we gedwongen worden het RECHT zelf in handen te nemen .
    En we moeten geen glazen bol hebben dat we dan een Western worden op ze'n Amerikaans.
    Gewapend de straat op en ieder die ons niet aanstaat of ons een vinger in de weg legt neerknallen.

    Is het dat wat ze willen ?

    Is dat de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen ?

    Is een mensenleven dan niets meer waard voor de diegene die recht in hun schoenen staan,maar door valsheden à la filmster Vermassen de dieperik in gaan ?

    Normaal zou ik heel dat geval van me afgooien tot na het weekend,maar het lukt me gewoon niet.
    Onrecht maakt me REBELS, dat is de geest in mij die me daar toe aanzet.
    Vechten voor de Rechten van mijn medemens en niet alleen met woorden,maar ook met DADEN.

    Met de hoed in de hand raakt men nergens meer, maar radikaal voor uw mening uit komen, tegen eender wie,dat maakt je sterk en dwingt respect af.
    En ja, ik ben geliefd omdat iedereen weet wat ze aan me hebben en geen kwaadsprekerij kan verdragen,want dan snoer ik hun mond dicht als onbetrouwbaar en wens ik met hun niets meer te maken hebben.
    Recht door zee gaan op een eerlijk en fatsoenlijk manier is ook al niet meer van de dag, want de kans is groot dat je slachtoffer wordt van onverdraagzame individu's.

    Dus vrouwe Justitia, ik spuw mijne gal uit.....TRAP HET AF !

    Maar kom,



    22-10-2010 om 18:15 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERELDVEDETTE VERMASSEN ?

    Het is ongehoord wat ik nu in de krant lees met foto en al.

    Als een beroemde wereldster staat Jef Vermassen handtekeningen uit de delen op straat.
    Dus,hij is geslaagd in zijn opzet als ACTEUR van wereldformaat.

    En dan een zestal leden van de jury die op een terras hun verhaal doen om hun verantwoordelijkheid goed te praten, ook al iets dat heel de afgelopen zaak Clottemans doet stinken.

    Dat ze verdorie met ze'n allen naar Hollywood gaan, om zich als ervaren acteurs voor te stellen die zich vooral goed kunnen INLEVEN in hun rol.
    Vermassen vooral is een geboren komediant die de voorkeur geeft aan een duivelse rol waarvan hij de bezieling heeft, en dat is meegenomen.

    Succes verzekerd, een triller om er kippenvel van te krijgen, want men zou zweren dat ze wel degelijk die personages zijn ( wat ook zo is in de werkelijkheid ).

    Vermassen als onverbiddelijke REDDER voor zijn criminele klant die genoeg onrechtmatig verworven geld heeft, zal er wel voor zorgen,met veel passie,de nodige leugens en beschuldigingen aan tegenpartij ,ZONDER BEWIJZEN vrij krijgen.

    Dan kan hij alweer,op z'n Amerikaans met veel show tegenover de pers, handtekeningen uit delen, want hij geilt gewoon tegenover de media.

    Dergelijke advocaten zoals Vermassen, doen correcte advocaten wiens geweten nog intact zijn, geen goed .

    Ik kan alleen met hart en ziel hopen dat de waarheid of het om moord of zelfmoord ging, achterhaald wordt en ook wie daar aan schuldig is of er aan mee gewerkt heeft.

    Dan valt Vermassen van zijn troon, de hoop misschien van vele advocaten en de droom om van dergelijk gewetenloze advocaat te winnen.

    Er zal toch iets moeten gebeuren ,wil men gerechtigheid laten geschieden en bij iedereen de twijfels af neemt of Clottemans nu schuldig is of onschuldig.

    Eerder,al ben ik diep overtuigd van haar onschuld,kunnen omgekeerde reacties van schuldig in lezersbrieven mij soms lichtjes en toch onzeker aan het twijfelen brengen.
    Zo zit een mens nu eenmaal ineeen.

    Het nietszeggende klein miezerig duiveltje zit in iedere mens om het positief denken over iemand over te hemelen naar het negatief denken en omgekeerd.

    Heer,vergeef me als ik fout ben, maar ik verkies het goede in mij de voorrang te geven door dat stekske ( Lucifer ) uit te sluiten, en nu....heel die zaak Cottemans een tijdje uit mijn hoofd zetten, want, ik moet dringend mijn bureau wat op orde stellen alvorens het weekend in te gaan .

    Nog een fijne dag verder aan allen die in vrijheid leven, sorry, Clottemans,voor u is het zwarte sneeuw...maar...schrijf anders uw waarheid op papier...uw verhaal...alles op een rijtje zetten als je wat bekomen bent...je bent nog altijd ONSCHULDIG in de ogen van vele mensen.
    Een magere troost,dat besef ik,maar je had er ook helemaal alleen voor kunnen staan,dat niemand in je onschuld geloofde...hou je goed kind lief. 

    22-10-2010 om 15:02 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHULDIG OP GROND VAN WAT ?
    Ik kan er niets aan doen, maar ik vind het te bizar, om Els Clottemans te beschuldigen van moord en dan nog, op grond van WAT ?

    Sommige verwijten haar dat ze dan maar had moeten toegeven aan de leugendetector, maar zo verstandelijk als ze is heeft ze deze geweigerd, en dat zou ik ook gedaan hebben.

    Waarom vraagt u zich af ?

    Zenuwen, vermoeidheid, emoties en angst, dat zo'n ding niet de juiste weergave geeft, kan je al klem zetten en dat zou een kind zelfs al moeten weten.

    Ook die ondervragingen,uren aan een stuk die je willen aansturen om dingen te zeggen welke in het voordeel van de speurders zouden zijn,dat je op den duur versuft en zo dolgedraaid bent zodat je als het ware de kluts kwijt raakt en alles doorheen draait .

    Dan mag je nog zo'n sterk persoonlijkheid zijn en vastberaden van je onschuld, het is hun tactiek om een onschuldige zo in hun macht te krijgen en klaar is Kees.
    Ik blijf nog altijd in haar onschuld geloven zolang er geen bewijzen zijn.
     
    Indien Jef Vermassen haar advocaat was geweest zou hij met veel OPHEF bewijzen geëist hebben, dus het omgekeerde als dat hij beweerde er geen bewijsstukken meer hoeven te zijn anno 2010,met al zijn TECHNISCHE snufjes, en toch werd er geen DNA uitgevoerd op Clottemans en els Van Doren.

    Vermassen is in elk geval een geweldige ACTEUR, dat moet ik toegeven, en hij kan goed inspelen op alle aanwezigen.
    Maar, leg me nu eens uit, Als Els inderdaad zo'n hoog E.Q. heeft, dan had ze het toch anders kunnen aanpakken als ze haar zogezegde liefdesrivale wou uitschakelen.

    Neen,dat DOM WICHT gaat een moord plannen in haar parachuteclub,waar bijna iedereen er van op de hoogte is dat zij de minnares of het speeltje bleek te zijn van de man,wiens vrouw Els Van Doren, dan nog haar beste vriendin, van kant moest gaan en hoe...

    Een hoog begaafde gaat toch dergelijke risoco's niet nemen, wetende dat iedereen haar zou beschuldigen voor die misdaad, als men van een misdaad mag spreken.

    Ik sluit zelfmoord ook niet uit,maar van de andere kant als moeder doet men dergelijke daad je kinderen toch niet aan ...of toch ?

    De waarheid kan nog vele jaren achterwegen blijven,zie maar met de pedofilie van de Goddienaars,Albert II met zijn Delpin,een onecht kind die hij niet wil erkennen en nog zo vele verborgenheden in het algemeen, want...ooit gaan we nog uit de doofpot schandalen horen van onze toekomstige koning  en zijn Mathilde.( waarom werd haar en Paola de zaal geweigerd door een koppel in het Brusselse gemeente huis voor de trouw van Laurant en Claire...? )
    Nergens kon men het incident lezen in de kranten of roddelblaadjes in dit land,tenzij men de buitenlandse pers opzocht,jawel,daar stond het uitgebreid vermeld.

    Maar kom,als de waarheid een tiental jaren nodig heeft zal ik het spijtig genoeg misschien niet meer meemaken .

    Wat niet gekend is zal bekend worden en wat verborgen is zal ontdekt worden. ( Jezus Chr. )
    En ja, dat zal dan weer de zoveelste schok zijn voor ons Vaderland wiens Heiligheid reeds lang verdoemd is.

    De advocaten hun onschendbaarheid zou moeten teniet gedaan worden, want het zijn zij die door allerlei leugens en meestal nog omgekochte getuigen die even hard liegen wat de advocaat hun in de mond legt, en, desnoods,nogmaals tegen betaling een meineed plegen.

    Dergelijke valsspelende advocaten vervullen de rol van de duivelse ziel in hun, die recht krom trekken en rechtvaardigheid verwerpen door het ONRECHT te koesteren.

    In elk geval blijven de colega's van Els Clottemans en zovele anderen haar steunen, omdat ook zij allen geloven in haar ONSCHULD.

    Zijn de familie en kennissen van Els Van Doren nu gerust dat de JUISTE dader achter de tralies zit ?
    Afwachten, ik denk dat alles nog een lange staart krijgt. 

    En psychiaters of ZIELKUNDIGEN, als de geest in de mens zich niet wil blootleggen brengen ze u op een dwaalspoor, en dat horen jullie te weten.

    21-10-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KONING,KEIZER,ADMIRAAL...
    Koning, Keizer, Admiraal, de GEEST geven zullen ze allemaal.

    Dat klink goed he ?

    In mijn vorig blog " Koningin Fabiola...",schreef ik dat wijlen Koning Boudewijn, wel al op de hoogte zou kunnen zijn gebracht, hoe het hier in zijn geliefd X Koninkrijk aan toe gaat.

    Met soortgenoten bedoel ik niet zijn gelijken als hoogwaardigheidsbekleders of edelen.
    Neen,dat soort bijeenkomsten bedoel ik niet.

    Welke titel, bevoegdheid of macht enz. dat je had als mens, is dan in het zielen rijk niet van toepassing.
    De functie die je had in het verleden telt niet meer.

    Met soortgenoten bedoel ik mensen, die een zelfde ingesteldheid hadden tijdens het leven.

    Als Boudewijn echt Godsvruchtig was en als Koning zeer begaan was met zijn onderdanen, wel, diezelfde types van geesten zal hij ontmoeten,zoals later misschien Fabiola, soort bij soort dus.

    Dat kan eveneens een ongeschoolde arbeider zijn of mensen van goede wil die een steentje bijdroegen voor het welzijn van de samenleving.

    Dus, geen Koning, Keizer of Admiraal meer, geen RANGTOESTANDEN maar, een simpele geest tussen de gelijkwaardigen in het eeuwig licht.

    Begrijpelijk dat duivelse zielen, waarbij Daneels en C° zich bezondigden aan afgoderij en pedofilie , zeker en vast niet samen horen bij de vrome zielen die hun best gedaan hebben met vallen en opstaan, toch hun best deden om waardig te leven.
    Hiermee bedoel ik, mensen met een GEWETEN.

    Oh ja, ik heb gezien dat BOUDEWIJN niet met AU geschreven wordt,dus dat ga ik herstellen in mijn vorig blog...sorry Fabiola...het was geen opzet om u te krenken.

    16-09-2010 om 12:40 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OCH ARME Koningin Fabiola.
    Voor één keer heb ik medelijden met Koningin Fabiola.

    Als Godsvruchtige edele dame,dweepte ze met de Kardinalen,Bisschoppen en vooral met de Paus.
    Ze zal nu een zucht en een traan laten naar wijlen haar man Boudewijn,dat hij de schande van de Roomse kerk niet moet ondergaan.

    De kerk,het Bisdom,Daneels met gevolg,waarvoor de Koningin een grote voorliefde hadt of nog heeft, is nu ineen gevallen als een kaartenhuisje...foetsie...in het niet gestort.

    Neen,volgens mij gelooft ze niet in het verval van de GEESTELIJKEN, maar denkt ze eerder dat de demonen, de kwade geesten daar iets mee te maken hebben en de oproerkraaiers zijn.

    Wat men niet wil aannemen, horen of zien maakt een mens DOM, DOOF EN BLIND .
    Koningin Fabiola zal zeker in haar privé kapel in laken bidden tot de Heer, dat al die geruchten over die pedofilie van GODS WOORDVOERDERS een VALSTRIK is en LEUGENS zijn.

    Hoe naïef kan men zijn om de waarheid te ontkennen,dat een ONNATUURLIJK leven,wiens seksuele behoeftes moeten verbannen, deze nog als een normaal gezond mens kunnen functioneren ?

    Alleen Koningin Fabiola geloofd hierin,dat de eed van KUISHEID mogelijk is een heel leven lang.
    Straks ga ik nog geloven dat zij nog een MAAGD is, wat men van Moeder Maria niet kan zeggen.

    Voor velen is de WAARHEID hartverscheurend of barst men in woedde uit voor al dat bedrog, welke de Roomse kerk ons voorspiegelde zoals " wees steeds KUIS in uw gemoed...."

    Bewijzen genoeg Majesteit,maar de waarheid kan u niet verdraaien in leugens, dat doen alleen de advocaten.

    De waarheid des levens heeft nu ook eenmaal haar harde kant die men niet kan of mag ontwijken.

    Het gaat u goed in het verder leven,majesteit...u zal later uw echtgenoot heel wat te vertellen hebben, tenzij...hij al op de hoogte is gebracht door de nieuwe geesten in het zielen rijk welke tot zijn soortgenoten horen.

    Oh dierbaar België, oh HEILIG land der VADEREN...verder ben ik de tekst kwijt.
    Nog een prettige dag allen.

    15-09-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een GEESTELIJKE is een PRIESTER ?
    Ik kan me niet verzoenen dat een GEESTELIJKE een priester is .

    Worden zij GEESTELIJK genoemd omdat ze de ZIEL ( geest ) in de mens moeten bekeren of zelfs de REDDERS zijn TEGEN het kwaad ?

    Lucifer ( de duivel ) is alom aanwezig met zijn volgelingen in de Roomse kerk.
    Let op,ik ben Christen met hart en ziel,maar, de Roomse kerk heb ik al 20 jaar de rug gekeerd.

    Na jaren het Oud- en Nieuw Testament bestudeerd te hebben,werd het me duidelijk dat de Roomse kerk de gelovigen er toe aanzet om AFGODERIJ te plegen, dit via het aanbidden van STENEN beelden die Heiligen moeten voorstellen.

    Wie gelooft er nu in anno 2010,dat een stenen beeld wonderen kan doen ?
    Zet een BAKSTEEN op uw schouw of kast en beeld u in dat deze eender welke Heilige moet voorstellen.

    Heilig wil zeggen VOLMAAKT en geen enkel MENSELIJK wezen is VOLMAAKT,zelfs moeder Maria niet en Jezus had ook zijn zwakke kanten ,vooral in Zijn pubertijd .

    Waarom blijft de kerk Maria haar nog altijd als de Heilige MAAGD vereren terwijl ze Jozef, als de natuurlijke vader zijnde 7 kinderen schonk ?

    A.u.b.,een VERLIEFD koppeltje gaan toch niet samen wonen om MAAGD te blijven .

    De Roomse kerk moet dringend bezinnen om de WAARHEID kenbaar te maken, want de laatste tijd,met al die pedofilie schandalen die nu uitkomen,maakt hun GEESTELIJKHEID van ONZUIVERHEID kenbaar en dat werd tijd.

    Waarom mogen de pastoors van de Roomse kerk niet trouwen ?
    De apostelen,ten tijde van Jezus hadden toch ook een vrouw of zelfs meerdere vrouwen en kinderen.

    Is dat nu niet een ONNATUURLIJKE DWANG van de KERKELIJKE OVERHEID ?

    Ik vervloek de MACHT die MISBRUIK maken bij de zwakkeren zoals kinderen.

    ZE weten VERDOMD goed dat als een kind,dit trauma zou vertellen, NIEMAND hun geloofd.
    Erger nog, ze kunnen gestraft worden door de personen welke ze in vertrouwen namen, voor hun WAANZINNIGE FANTASIE, want, de GEESTELIJKEN zijn GODS HERDERS .

    Tijdens het Heilig uur op de Olijfberg verkondigde Jezus aan Zijn apostelen : " Wat geheim is zal gekend worden en wat verborgen is zal ontdekt worden,zelfs na een lange tijd,maar de WAARHEID heeft ook zijn RECHTEN " einde citaat.

    Wie weet wat er nog allemaal zal uitkomen zoals bij ALLE MACHTEN in ons land.
    Geloof me,we staan nog maar aan de start van een reeks schandalen waardoor België op de wereldkaart staat. 
    Wat zijn we toch een TROTS liefhebbende vaderlands volk , ondanks de AFGANG van het land.
    Mea Culpa Heer...maar we zijn niet volmaakt...vergeve ons Heer...bidden nu de geestelijken.

    14-09-2010 om 13:21 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACHT overheerst het RECHT.
    Dat MACHT het RECHT overheerst wisten we al lang en daar is Frank Sinatra het grootste bewijs van.
    Velen van onze generatie weten waaraan Frank Sinatra zijn beroemdheid te danken heeft.
    Aan de MAFFIA natuurlijk, die hem gelanceerd hebben op ZIJN verzoek.

    En nu blijkt dat politiekers Franks voorbeeld volgen en ook de MAFFIA inroepen.

    En ja, er worden afspraken gemaakt, contracten getekend want, die bende doet niets voor niets.

    Zo zit het ook met mister vlinder, Elio Di Rupo en zo vele andere sossen als eveneens de Christelijke partijen, die zich Vlamingen noemen,maar geestelijk met de Walen samen ten strijden gaan om hun te dienen .

    Elio Di Rupo grootste steun is zijn broer Franco, woordvoerder ( advocaat ) van de MAFFIA BAZEN.

    Logisch dus,zoals Frank Sinatra destijds ondersteund werd door....eveneens Elio beschermd wordt door de Waalse clan van de CRIMINELEN.

    Begrijpelijk dat hij goedlachs aan de MACHT blijft en de Vlamingen tegenover hem als onderdanen en met alle nederigheid zich laten begaan als een laf zooitje.

    Of speelt de angst voor een weervraak van de MAFFIA hierin een rol ?

    Bart De Wever, hiervan natuurlijk ook op de hoogte, is naar mijn mening als een ECHTE Vlaming goed bezig, gezien de opkomende jaloezie van andere partijen die hem nu de zwarte Piet toe sturen.

    Maar de vraag is of Bart zal standhouden of buigen uit angst voor zijn gezin, wetende dat de MAFFIA ONVERBIDDELIJK is.

    Afwachten dus is de boodschap.

    We hebben als Vlamingen al zoveel geduld en offers moeten dragen,dat er heden meer en meer een gevoel van wantrouwen heerst onder de gemeenschappen betreffende onze leiders .

    Ik geloof er niet meer in dat ze een VREEDZAME toekomst voor onze nakomelingen kunnen waarborgen.

    Ja Frank Sinatra, u hebt velen geïnspireerd,maar dan juist aan diegene die daar flink MISBRUIK van maken om aan de MACHT te komen.

    In wat voor een HEILIG land leven wij, om dan maar te zwijgen over de Kerkelijke schandalen met hun pedofilie geestelijken.

    Albert II, wiens voorvader Leopold I een INGEVOERDE nep koning was zonder een spatje Belgisch bloed kan niet spreken over MIJN VADERLAND maar wel over MIJN België sinds de revolutie van 1930.
    En ja,hij mag trots zijn op zijn KONINKRIJK die dag na dag in de schandalen valt.

    Maar wist u dat normaal de Hertog van Nemours, zoon van Louis-Philippe als koning der Belgen werd aangeduid, maar deze edele man BEDANKTE voor de troon.
    Om geen argwaan te wekken tegenover de Engelsen werd dan maar prins Leopold van Saksen-Coburg tot koning uitgeroepen, zo ging dat in die tijd.

    Als besluit stel ik me de vraag of de VOLKSVERRADERS die met hun VALSE BELOFTENS het volk telkens maar MISLEIDEN, ons deze keer de GARANTIE geven dat wij,Vlamingen met een gerust hart onze nakomelingen kunnen nawuiven zoals " het gaat jullie goed " ? 
    NEEN dus !

    09-09-2010 om 11:07 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAT IS STRAF .
    In Frankrijk is het al zover, dat de Islamieten, beter gekend als de Moslims, meer en meer hun slag halen om van HUN GASTENLAND een Islamitisch land te maken.

    Gezien dat België als een apenregime de buurlanden begluurt, hoe ze het allemaal oplossen met hun multiculturele problemen, mag men verwachten dat België, stap voor stap alles over neemt en dan ook geen SCHULD treft voor de mogelijke gevolgen.

    En ja, het is hier ook al zover gekomen.

    Nu MISBRUIKEN onze allochtonen de RAMEDAM, om alweer hun gelijk te halen.

    In steden waar de Moslims OVERHEERSEN, EISEN zij dat wij, ONREIN VOLK, gedurende de ramedam van zonsopgang tot zonsondergang, in HUN straten NIETS drinken, NIETS eten en zelfs GEEN KAUWGOM  in onze mond mogen hebben .

    Maar niet alleen in HUN straten,maar ook de buren van ons cultuur, wagen ze het om VERBOD op te leggen te barbecueën, omdat die geur HUN vasten ONREIN maakt .

    Zo ver is het al gekomen dat WIJ ons aan HUN moeten aanpassen.

    Onze dierbare overledenen kennen geen rust meer als ze dergelijk nieuws te horen krijgen van de nieuwe zielen, die zich aangesloten hebben in het geestenrijk.

    Mochten de CHRISTENEN in het verleden, die op vrijdag GEEN VLEES aten, ook zo van hunne tak maken om VERBOD op te leggen op vrijdag " GEEN VLEES TE ETEN " en al de slagers hun deuren moesten sluiten ,hadden onze gelovigen dat RECHT ook verkregen?

    Amaai, we zouden rap in een gesticht belanden wegens GEESTELIJKE WAANZIN .

    Wie zijn hier dan de recisten ?
    Wie zijn hier dan de ONVERDRAAGZAME RUZIESTOKERS ?
    Wie gebruikt GEWELD als ze hun zin niet krijgen ?

    Wel vreemd dat het aan de andere kant zo stil is...nietwaar De Witte ?

    Neen,niet de VEEL TE BRAVE Vlamingen zorgen voor problemen want...die knikken maar...betalen maar en...VERZUREN door het VERRADELIJK beleid , die LAFFAARDS.

    Ze zullen nog een hoop tramelan krijgen voor de gevolgen wat ze gezaaid hebben, en dat is ONKRUID .

    Ze zijn heel goed bezig in de omgekeerde richting maar...donder en bliksem is op komst...en dan is het al te laat om beschutting te zoeken.

    We hebben het zelf zo ver laten komen...Te VER zelfs om nu nog een HALT toe te roepen.

    15-08-2010 om 13:08 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het spelletje is al bezig...niet in 205 maar in 2010.
    Eerder in mijn blog van 31/03/2010 ,schreef ik " TEGEN...2050...dan...", is nu voorbij gestreefd.

    Het zal NIET in 2050 zijn dat ons land Islamitisch wordt, maar het is nu al zo ver...jaar 2010.

    In alle kranten en zelfs in het buitenland, kon men lezen dat een brief, " In naam van ALLAH " of "de ISLAM ",  ( het is altijd hetzelfde met hun waar achter ze zich verschuilen. ), dat onze preformateur bedreigd wordt met het zwaard, om maar niet te zeggen " gelyncht " zal worden.

    Als wij ons ook maar eens zouden verdedigen in naam van GOD of JEZUS CHRISTUS bij dergelijke wansmakelijke doodsbedreigingen, dan zullen we wel heel rap geketend in een klein gesloten hokje zitten

    Maar kom, volgens de Islam is het ONAANVAARDBAAR , dat een ISLAMITISCH LAND ALS BELGIË , een HOMO aan de top van het land zou komen te staan.

    Dus, zij zullen eens gaan vertellen wat hier mag of VERBODEN is gezien het HUN land is geworden.

    Bedank namens ons kleinkind heren VOLKSVERRADERS,voor een onbezorgd fijn leven dat haar te wachten staat, ze zal vast en zeker hartelijk lachen als ze al die verplichte rekeningen en belastingbrief in de bus zal zien liggen....met plezier betalen we alle kosten voor allen die GEEN sociale lasten en andere kosten moeten bij dragen omdat deze enkel VERPLICHT zijn ten lasten van de Vlamingen.

    En nu is ons land omgetoverd in een Islamitisch land, wie is hier dan aan de macht ?

    Zoals gewoonlijk moet er eerst weer iets gebeuren om het volk wakker te schudden en om dan met zen allen voor de zoveelste keer een mars van WOEDDE oprichten.

    " Oh dierbaar België, oh HEILIG land der Vaderen..." wie dat nog durft te zingen in volle overtuiging moet dringend eens naar een psychiater gaan, want als men zich telkens maar terug laat MISLEIDEN en MISBRUIKEN door die MACHTSGEILE politiekers,wel...dan is de logica van het leven ver zoek en hebben wij geen eigen mening meer...zal de toekomst ons dan zo ver krijgen ?

    En al die kerkelijke OPPERHOOFDEN van eender welke God of geloof...die RUZIESTOKERS met hun ONLEEFBARE WETTEN...hun verdoemenis ons de hel in te duwen als we hun wil niet volgen enz...vang ze allemaal en sluit ze op in een burcht waar ze niet meer uit kunnen;
    Dat ze dan met hun DUIVELSE LISTEN elkaar maar afmaken.

    De vrolijke tijd die de meesten van ons gekend hebben komt nooit meer terug, en dat is juist het
    " VERDRIET van VLAANDEREN ".

    08-08-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMOCRATIE.
    Democratie,of vertaald volgens Van Dale als " VOLKSREGERING ", wil zeggen dat " democratie " ACHTER het VOLK staat.
    Men hoort dagelijks zeggen dat ons land ONDEMOCRATISCH is, wegens de wil van het volk te negeren door snel, ofwel een cordon op te leggen tegen een bepaald Vlaams gezind partij of met snel nieuwe wetten in elkaar te mixen, zodat de PRO Vlaamse stemmen geen waarde hebben.

    Met andere woorden, een paniektoestand ontwikkelen onder de getrouwe gemeenschappen, wiens afkomst in dit land geschiedenis heeft.

    VOLKSREGERING, maar over welk volk hebben ze het ?

    Hoor ik met mijn Vlaams hart nog onder de democratie of sta ik maar op de laatste ranglijst ?

    Ik heb altijd op de schoolbanken geleerd,gezien ons zakdoeklandje 3 talig is, dat de Walen democratisch moeten zijn voor HUN volkeren, de Duitsers democratisch moeten zijn voor HUN mensen ( wat deze laatste blijkbaar ook is, vermits we van hun toch nooit problemen horen of lezen via de media ), en de Vlaamse regering idem democratisch moeten zijn voor EIGEN volk.

    Blijkbaar is dat zo niet, om dan maar niet te spreken over de Allochtonen die alom ons zakdoeklandje vol snotteren of momenteel al aan het overheersen is.

    Wat mij het meeste wraakt is dat toch maar weer de Vlamingen financieel veel zwaarder belast  worden zoals o.a. de VLAAMSE ZORGENKAS, per jaar en per hoofd in het gezin van     + 18 jaar het bedrag van 25 € MOETEN storten, terwijl de Walen, Brussel en de Allochtonen daar geen weet van hebben .

    Waar gaan ONZE centen dan naartoe ? Is dat dan DEMOCRATISCH ,want ik geloof niet dat deze enkel ten goede komt van de BETALENDE Vlamingen...u ook niet ?

    En nu maar weer HOPEN dat deze keer onze winnaar Bart De Wever van de NVA partij, eerst en vooral zijn woorden in DADEN omzet, dan is dat een UNIEKE gebeurtenis, die vast en zeker de geschiedenis zal halen.

    " Hoop doet leven " zong Wil Tura, maar de WANHOOP staat voor de deur te loeren als de geesten vanuit het zielen rijk geen impulsen door stoten naar de bevolking toe, of verdienen onze overleden voorouders geen rust in vrede ?

    Afwachten dan maar weer, we zullen wel zien of Bart ons WANTROUWEN zal doen omdraaien in VERTROUWEN, en we geen angst meer moeten hebben voor de toekomst van onze nazaten.
    Leve zij die nog voor hun RECHTEN durven uit komen, AMEN.

    16-06-2010 om 16:24 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAARWEL, mijn VADERLAND.
    Dit land,zoals het er nu aan toe gaat, kan ik niet meer lief hebben...het stinkt naar duivelse machten.

    Ooit zongen wij in de lagere school, trots, overtuigd en met volle borst het Vaderlandslied .
    U zal het ook meegemaakt hebben dat we dan moesten rechtstaan terwijl we naar de foto van de koning en koningin keken.

    Maar ,niet minder overtuigd en met wat luidere stem, zongen we over de Vlaamse leeuw, dat ze deze niet zouden temmen.
    Maar vreemd genoeg moesten we dan wel terug gaan zitten als we het lied zongen.

    Dus,wel respect voor België, het VOLMAAKT land en het geadoreede koningshuis, maar GEEN respect voor het Vlaamse volkslied met als symbool een " leeuw " en diens volk.
    De non maakte ons telkens duidelijk dat wij als nazaten bevoorrecht waren in een HEILIG land te leven,zoals inhoudelijk de teks weergeeft.

    Als ik HEILIG opzoek in de Nederlandse woordenboek " van Dale " krijg ik als verklaring dat Heilig in de juiste betekenis VOLMAAKT wil zeggen.

    En alsof dat niet genoeg was om ons op een verkeerd spoor te zetten, werd ons in het 3e leerjaar Franse les, de Barbaçon aangeleerd en met veel meer kleur en gevoel aangebracht door die zelfde non die ons met minachting het Vlaamse Leeuwen lied aanleerde ,maar dan zonder emotie.

    Dus, de liefde voor het Frans overtrof het Vlaams bij die kloosterlingen,dat was duidelijk.

    Die verdoemde non kweekte ons, simpele Vlaamse kinderen een minderwaardigheidscomplex aan ten overstaan van, volgens haar ,het sierlijk hoger staande Frans als het boertige Vlaams.

    Amper in het 3e leerjaar, werd ons met nadruk aangespoord, zo veel mogelijk Frans te praten, wat wel nadelig het contact met de klasgenootjes beïnvloedde.

    ABN spreken was een algemeen GEBOD, maar vanaf het 3e leerjaar tot en met het 6e leerjaar, was Frans spreken het allerbelangrijkste en werd er op de speelplein controle gehouden door liefst 3 nonnen die met gekruiste armen zich tussen ons in mengden.

    En ja,als we met mijn ouders naar Brussel gingen winkelen, voelde ik me zo klein,zo achterlijk en wat slaafs tegenover die ijdele zelfverzekerde Brusselaren, die het heel normaal vonden dat wij hun in het Frans aanspraken en dat zal nu nog zo zijn.
    Logisch dat zij geen moeite doen om de Nederlandse taal aan te leren.
    Voor wie en voor wat trouwens ?

    Wij hebben van hun verwende snobs gemaakt door ons onderdanig gedrag.

    In het buitenland hebben ze geen medelij met de Vlamingen en hebben alle bewondering voor de Walen en Brusselaren hun sterkte,hun ééndracht, hun wil die ze met alle kracht doorvoeren.
    En wij,sullen die zonder protest alles maar aanvaarden wat ons wordt opgelegd, nu ook door de allochtonen die ons ook stilaan in de wurggreep ons kleineren als minderwaardigen,want ook zij krijgen al hun grillen ingewilligd.

    Onbewust hebben we door " good will " geen landsverraad gepleegd, maar wel VOLKSVERRAAD door niet voor onze rechten te vechten, maar ons als een dweil laten misbruiken.

    Maar kom,slaap maar verder in zoete dromen, want kortelings gaan onze maffialeiders weer leugens orakelen die we als waarheid moeten beschouwen, het zijn trouwens advocaten en dat zegt me al genoeg hoe ze met ons begaan zijn.

    Adieu Belgica...land des duivels...ik verlaat het zinkend schip...Vlaanderen is nu mijn land.

    12-05-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een JALOERSE SCHOONMOEDER.
    Hoe is het mogelijk dat een moeder jaloers is op haar schoondochter ?

    Normaal gezien zou je een gat in de lucht springen dat, je lievelingszoontje een schat van een vrouw heeft.

    Maar neen,ziekelijke jaloerse moeders bestaan en erg genoeg, ook in onze familiekring.
    Hoe haalde dat mens het in haar hoofd om haar zoon op te zetten tegenover zijn vrouwtje ?

    Ik denk dat ik het weet,want ik ken dat verdomd schepsel goed genoeg .

    Haar schoondochter is op alle gebied haar TEGENPOOL en dat steekt haar ogen uit.

    Het vrouwtje van haar zelfstandige zoon KLAAGT NIET, omdat ze mede gebonden is in de zaak van haar man en dan de vrijheid niet heeft om zo te gaan shoppen als ze haar schoonmoeder daar om vraagt.

    Dan ook heeft die schat de touwtjes stevig in de handen met het runnen van de zaak en haar huishoudelijke plichten ten overstaan van het gezin, want ja, ze hebben ook een zoontje.

    Maar vooral...ja,vooral...en dat zal dat verziekt mens het meeste treffen is,dat haar schoondochter geld kan BEHEREN...terwijl juist die jaloerse kreng een GROOT GAT in haar hand heeft en geen enkel benul dat er ook betalingen moeten gebeuren zoals elke mens factuurtjes krijgt.

    En ja, de gevolgen kan u raden hoe rampzalig het er meermaals aan toe ging en nu nog altijd.
    Triestig om ouders te hebben, die hun drang om boven hun stand te leven,niet kunnen weerstaan, terwijl men toch zou verwachten dat ze als voorbeeld gesteld zijn tegenover hun kinderen.

    Als de man voor de brode heel de dag de baan op is, wordt meestal het geld door de vrouw beheerd en zorgt zij dat de betalingen tijdig gebeuren, in het beste geval dan toch als je geen financiële zorgen hebt.

    Maar kom,haar man is dan ook mede door haar hebzucht in de fout gegaan, zelfs zwaar in de fout ,dat eveneens een breuk met zijn jongste zoon onvermijdelijk werd.
    Maar, daar ga ik het nu niet over hebben.

    Gelukkig komen die twee broers goed overheen en laten ze elkaar niet los in de goede zin van het woord.

    Voor mij was het wel een donderslag dat ouders en grootouders zo diep kunnen vallen om hun kinderen liever ongelukkig te zien dan gelukkig, maar het bestaat echt.
    En zo gaat het leven voor hun verder , de ouders die geen kinderen meer hebben en de kinderen zijn tevrede met elkaar zonder ouders, gedaan voor altijd.
    Och, denk ik dan maar,het zal in elke familie wel wat zijn en er zullen altijd familieleden met een scheve schaats rijden waar we ons om schamen,of reeds al een gewoonte is geworden dat men het zwarte schaap niet meer ziet als een buitenbeentje.

    Een klein excuus natuurlijk,maar dat beetje trots dat ik nog over heb wil ik behouden.

    07-05-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEHOVA toch weer in de winkel.
    Ik dacht dat ik van hun af was , nadat ik ze eens flink mijn gedacht had gezegd , want meermaals zie ik ze hier in groep voorbij gaan, wijzend naar ons huisnummer 207, dat moet genegeerd worden.

    En dan toch,na zo'n lange tijd,staan twee piep jonge dames in de winkel waarbij ik dacht dat ze van de een of andere jeugd-club waren om een bijdragen te vragen voor...

    Neen,het waren de getuigen van Jehova .
    Gezien hun jeugd wees ik ze niet direct de deur, maar zei hun dat het me verwonderde dat ze hier binnen kwamen, gezien er toch bij mijn weten een verbod werd opgelegd .

    Ze keken op hun lijst waar ze niet meer mochten aanbellen, wetende dat het hier stikt van de allochtonen waarvan de meesten Moslims zijn en neen...ons nummer stond niet op de lijst...vergeten misschien zeiden ze wat verlegen.

    Ik liet hun weten,zoals bij al de vorigen dat, " indien Jehova toch de naam Gods zou zijn, het schandalig is Hem bij naam te noemen.Dat betekend dat jullie zich als diens gelijke wanen, terwijl Jezus zelf het telkens over " Zijn Heilige Vader " had of gewoon " Mijn God."

    Ze keken elkaar aan en herpakten zich na een kleine stilte van enkele seconden om mij een compliment te geven zoals, ik citeer hun; " We zijn echt verwonderd en blij dat er nog mensen geloven en zich verdiepen in de Bijbel, alhoewel HUN Bijbel, deze van Jehova volgens hun de enige ECHTE WAARHEIDSGETROUWE BIJBEL IS

    Gezien ik volop met de BTW bezig was en geen zin had om er nog verder op in te gaan, nam ik hun Bijbel aan met het excuus deze te vergelijken met andere Heilige Geschriften.

    Ze zouden op mijn verzoek mij ruim de tijd geven en dan eens terug komen om mijn visie te horen.

    De eerste zondag zette ik me aan het lezen en wat viel me op al bij de eerste bladzijde ?
    Als ze het over Jehova hebben staat " hij "..." zijn " enz. in kleine letters inplaats van met een hoofdletter zoals we het op school geleerd hebben uit respect voor God en Jezus.

    Maar inhoudelijk, is het praktisch hetzelfde als de traditionele Bijbel, toch in het beginne.

    Een hoofdstuk van " WAAR ZIJN DE DODEN ? "( volgens de Bijbel van Jehova )

    Ik citeer hun passage: " De dood is het tegenovergestelde van het leven, (oei,dat wist ik niet hi..hi )
    Dus, als iemand sterft volgens hun, is er helemaal niets meer dat voortleeft en hebben GEEN ONSTERFELIJKE ZIEL of GEEST.
    Dat is dan al een begin waarin ze Gods orakel en deze van Jezus tegen spreken en beschuldigen ze God en Jezus voor leugenaars,wel..wel..lezen die getuigen die boekjes dan niet ?

    Maar,hoe verder ik de Bijbel van Jehova lees, hoe ongeloofwaardig hun Heilig Boek is.  

    Volgens hun zouden Adam en Eva nu nog geleefd hebben, als ze hun tanden niet in die beruchte appel hadden gezet door mede doen van die sprekende slang die Satan moest voorstellen. 

    Geloven die Jehova's nog in sprookjes van het eeuwig MENSELIJK leven in een aards paradijs ?

    Ik heb al meer dan eens het zielen rijk mogen ervaren en dat was alles behalve een aards paradijs.
    Geen vogetje, geen natuur, niets dan een ruimte met kakelende echo's van de geesten, en dat is de enige waarheid dat telt voor mij.

    Maar wat me vooral tegen de borst stoot in hun Bijbel is, dat ze alle andere Reglies aanvallen als leugenachtig, heidens en geschreven door de duivel welke ze Satan noemen ,m.a.w.,ze spuwen VUUR naar allen die NIET TOT de Bijbel van Jehova horen of lezen.

    Dergelijke bezwarende aanvallen horen NIET in eender welke Bijbel en daar trek ik dan mijn conclusie uit.
    Als puntje bij paaltje komù zijn al die Heilige Bijbels onttrokken van de oorspronkelijke oude geschriften waarvan getuigen mede aantekeningen maakten, en daar hou ik me bij.

    Ik zat nog maar amper in hoofdstuk acht op blz. 76 dat ik er de brui aan gaf .
    Als ik dan toch volgens Jehova een HEIDEN ben, omdat ik als Christen mede de feestdagen vier zoals Kerstmis en Pasen, had ik geen behoefte meer om die onzin nog verder te lezen .

    Dat ding verborgen in mijn schuif zal ik met alle plezier aan die jonge dames terug geven met deze keer nog scherpere opmerkingen rond hun oren te spuien als bij al die vorige Jehova's.

    Jammer voor die twee jonge vrouwtjes, maar ik kan alleen maar hopen dat ik op hun ZWARTE lijst kom te staan, want nu is de maat vol, mijn geduld is op.

    En dan even mijn neus buiten stekend, morrend voor die verloren tijd, schonk ik me een lekker fris pintje in, luisterend naar de c.d. van mijn lieverd  " Leonard Cohen " en voor de rest...mijn GEEST de rust schenken en laten genieten van de heerlijkheden des levens, Amen.

    26-04-2010 om 15:20 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OORLOG is er altijd al geweest.
    Zolang het bestaan van de mens gekend is op de aardbol, is er altijd al oorlog geweest.

    Ware het niet in de beginne tegen andere stammen,dan kwam later de landsveroveringen en het meer streven naar MACHT en RIJKDOM .

    VEROVEREN met daarbij dan nog de GODSDIENSTSTRIJD, is heden nog altijd van kracht.

    Sinds de profeet Mohammed de Islamitische Godsdienst had gesticht, verdwenen in die tijd ,circa 400 tot omstreeks 1000 jaar na Christus de OUDE Godsdiensten.

    Dit bracht NIEUWE CULTUREN met zich mee welke met de oude in botsing kwamen, door invallen en plunderingen van de volgelingen van de Islam, welke vooral de BARBAARSE Turken werden genoemd.

    De Islam, wat " OVERGAVE " betekent, trok snel volgelingen aan, en bij de dood van Mohammed in 632, had het geloof zich verspreid over heel Arabië .

    De schoonvader van Mohammed,Abu genaamd ( 576 - 634 ), werd de opvolger van de Islam.

    Maar over welke schoonvader het gaat werd niet beschreven, gezien Mohammed zeven ( 7 ) vrouwen had,waarvande zevende een 6 jarig bruidje was en ik vermoed dan de vader van de laatste, gezien de leeftijd dat deze veel jonger moet geweest zijn als schoonvader van Mohammed.

    In 622 ontstond de eerste MOSKEE met MINARET in Medina, Saoedi-Arabië, waar Mohammed woonde en stierf.

    Dat de Moslims zich richten naar Mekka is omdat, de VEREERDE ( vertaald Mohammed ) daar geboren was.

    De MOSLIMSTRIJDKRACHTEN bedreigden veel Christelijke landen in het Middenlandse Zeegebied.

    En zo groeide de Islamitische bezettingen,maar niet alleen om ALLAH te behagen, maar om RIJKDOMMEN te vergaren.

    In de 7e eeuw veroverde de Moslims al gauw Egypte en andere gebieden en werden steeds groter tegenover het Christendom.
    De Moslims drongen overal binnen in landen waar ze VOORDEEL uit konden halen.

    Niet alleen Afrika, maar ook Azië en het Westen ( nu Europa ).

    De Moslimkrijgers waren WREED en de schrik van de wereld.
    Dat was dan ook de reden dat ze WELKOM waren zoals in het Chinese rijk .

    En nu, 2010 , non stop, ze blijven veroveren, ondanks dat ze beweren dat de KORAN VREDELIEVEND is .

    ALLAH is GROOT, ALLAH is MACHTIG en de ENIGE God die vereerd mag worden.

    Amaai, zo VREDELIEVEND is Allah dan toch niet als deze BELUST is op MACHT en GEWELD.

    Maar kom,de Christelijke partijen MISBRUIKEN ook Jezus naam om het volk te MISLEIDEN en streven ook naar RIJKDOM en MACHT, alleen bereiken ze hun doel niet door geweld maar met listen dat ook wel eens " leugens " inhoud.

    Ik hoop echt dat ALLE leiders die het zover hebben laten komen flink AFGESTRAFT worden om het VOLKSVERRAAD dat ze plegen ten gunste van een gemeenschap die niet de onze is .
     

    07-04-2010 om 11:46 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGEN ... 2050...dan...

    Volgens een onderzoek van een Britse krant " The Telegraph ", zal in 2050, 1 op de 5 Europese inwoners MOSLIM zijn.

    Dat is te danken aan de toenemende immigratie enerzijds en de dalende geboortecijfers anderzijds.

    Experts spreken in dat verband van een " demografische tijdbom ".

    Zij voorzien grote moeilijkheden op vlak van opleiding, huisvestiging en pensioenpolitiek.

    De onderzoekers wijzen er op dat ondanks een gebrek aan radicalisering  binnen de moslimgemeenschap, er weinig wordt gedaan aan integratie van deze migranten, wat onvermijdelijk tot sociale onrust  zal leiden in de komende jaren.

    Maar kom, dat wisten we al lang en voorspelbaar dat dit zou uitkomen en de Islamieten nu al de MACHT over Europa aan het voorbereiden  zijn.

    Jammer genoeg gaan ze niet vooruit  met beetje bij beetje, maar met grote stappen zoals de steltlopers.
    In alles krijgen ze hun zin en indien niet...dan maar hun doel bereiken met geweld.

    En inderdaad, het zal zo lang niet meer duren of wij voelen ons als een vreemde vogel in eigen nest.

    Ik betreur de toekomst en HAAT alle verantwoordelijken voor de verwoesting van mijn eens zo geliefd Vaderland...het Vlaamse land natuurlijk.

    De geschiedenis van onze strijdvaardige voorouders zullen verworpen worden in ruil voor Allah.
    In 2050 krijgen we de terugkeer van de Kruisvaarders, maar dan gericht op het Westen.

    Deze gegevens heb ik bekomen via EXPRESS.BE en uit diens hoofd artikel :
    " Het einde van blank Amerika "waaronder bovenstaande over Europa eveneens werd vermeld.

    Dergelijke onderzoeken zullen wij nooit in onze kranten lezen, maar dank zij via internet en de buitenlandse pers komt de waarheid tot ons toe .
    De aanloop naar 2050 zullen sommigen van ons nog wel meemaken,maar onze kleinkinderen vooral zullen geen keus meer hebben om zelf te beslissen tot welke groep ze willen horen.
    De onrust en verdriet der grootouders hebben de maffialeiders nu op hun geweten als ze een geweten hebben en het volk zal hun nog VERVLOEKEN, en daar ben ik er al één van.

    Hopende heb ik u niet in de war gebracht, maar het is de moeite geweest om het door te vertellen.

    31-03-2010 om 15:11 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!