Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    09-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACHT overheerst het RECHT.
    Dat MACHT het RECHT overheerst wisten we al lang en daar is Frank Sinatra het grootste bewijs van.
    Velen van onze generatie weten waaraan Frank Sinatra zijn beroemdheid te danken heeft.
    Aan de MAFFIA natuurlijk, die hem gelanceerd hebben op ZIJN verzoek.

    En nu blijkt dat politiekers Franks voorbeeld volgen en ook de MAFFIA inroepen.

    En ja, er worden afspraken gemaakt, contracten getekend want, die bende doet niets voor niets.

    Zo zit het ook met mister vlinder, Elio Di Rupo en zo vele andere sossen als eveneens de Christelijke partijen, die zich Vlamingen noemen,maar geestelijk met de Walen samen ten strijden gaan om hun te dienen .

    Elio Di Rupo grootste steun is zijn broer Franco, woordvoerder ( advocaat ) van de MAFFIA BAZEN.

    Logisch dus,zoals Frank Sinatra destijds ondersteund werd door....eveneens Elio beschermd wordt door de Waalse clan van de CRIMINELEN.

    Begrijpelijk dat hij goedlachs aan de MACHT blijft en de Vlamingen tegenover hem als onderdanen en met alle nederigheid zich laten begaan als een laf zooitje.

    Of speelt de angst voor een weervraak van de MAFFIA hierin een rol ?

    Bart De Wever, hiervan natuurlijk ook op de hoogte, is naar mijn mening als een ECHTE Vlaming goed bezig, gezien de opkomende jaloezie van andere partijen die hem nu de zwarte Piet toe sturen.

    Maar de vraag is of Bart zal standhouden of buigen uit angst voor zijn gezin, wetende dat de MAFFIA ONVERBIDDELIJK is.

    Afwachten dus is de boodschap.

    We hebben als Vlamingen al zoveel geduld en offers moeten dragen,dat er heden meer en meer een gevoel van wantrouwen heerst onder de gemeenschappen betreffende onze leiders .

    Ik geloof er niet meer in dat ze een VREEDZAME toekomst voor onze nakomelingen kunnen waarborgen.

    Ja Frank Sinatra, u hebt velen geïnspireerd,maar dan juist aan diegene die daar flink MISBRUIK van maken om aan de MACHT te komen.

    In wat voor een HEILIG land leven wij, om dan maar te zwijgen over de Kerkelijke schandalen met hun pedofilie geestelijken.

    Albert II, wiens voorvader Leopold I een INGEVOERDE nep koning was zonder een spatje Belgisch bloed kan niet spreken over MIJN VADERLAND maar wel over MIJN België sinds de revolutie van 1930.
    En ja,hij mag trots zijn op zijn KONINKRIJK die dag na dag in de schandalen valt.

    Maar wist u dat normaal de Hertog van Nemours, zoon van Louis-Philippe als koning der Belgen werd aangeduid, maar deze edele man BEDANKTE voor de troon.
    Om geen argwaan te wekken tegenover de Engelsen werd dan maar prins Leopold van Saksen-Coburg tot koning uitgeroepen, zo ging dat in die tijd.

    Als besluit stel ik me de vraag of de VOLKSVERRADERS die met hun VALSE BELOFTENS het volk telkens maar MISLEIDEN, ons deze keer de GARANTIE geven dat wij,Vlamingen met een gerust hart onze nakomelingen kunnen nawuiven zoals " het gaat jullie goed " ? 
    NEEN dus !

    09-09-2010 om 11:07 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAT IS STRAF .
    In Frankrijk is het al zover, dat de Islamieten, beter gekend als de Moslims, meer en meer hun slag halen om van HUN GASTENLAND een Islamitisch land te maken.

    Gezien dat België als een apenregime de buurlanden begluurt, hoe ze het allemaal oplossen met hun multiculturele problemen, mag men verwachten dat België, stap voor stap alles over neemt en dan ook geen SCHULD treft voor de mogelijke gevolgen.

    En ja, het is hier ook al zover gekomen.

    Nu MISBRUIKEN onze allochtonen de RAMEDAM, om alweer hun gelijk te halen.

    In steden waar de Moslims OVERHEERSEN, EISEN zij dat wij, ONREIN VOLK, gedurende de ramedam van zonsopgang tot zonsondergang, in HUN straten NIETS drinken, NIETS eten en zelfs GEEN KAUWGOM  in onze mond mogen hebben .

    Maar niet alleen in HUN straten,maar ook de buren van ons cultuur, wagen ze het om VERBOD op te leggen te barbecueën, omdat die geur HUN vasten ONREIN maakt .

    Zo ver is het al gekomen dat WIJ ons aan HUN moeten aanpassen.

    Onze dierbare overledenen kennen geen rust meer als ze dergelijk nieuws te horen krijgen van de nieuwe zielen, die zich aangesloten hebben in het geestenrijk.

    Mochten de CHRISTENEN in het verleden, die op vrijdag GEEN VLEES aten, ook zo van hunne tak maken om VERBOD op te leggen op vrijdag " GEEN VLEES TE ETEN " en al de slagers hun deuren moesten sluiten ,hadden onze gelovigen dat RECHT ook verkregen?

    Amaai, we zouden rap in een gesticht belanden wegens GEESTELIJKE WAANZIN .

    Wie zijn hier dan de recisten ?
    Wie zijn hier dan de ONVERDRAAGZAME RUZIESTOKERS ?
    Wie gebruikt GEWELD als ze hun zin niet krijgen ?

    Wel vreemd dat het aan de andere kant zo stil is...nietwaar De Witte ?

    Neen,niet de VEEL TE BRAVE Vlamingen zorgen voor problemen want...die knikken maar...betalen maar en...VERZUREN door het VERRADELIJK beleid , die LAFFAARDS.

    Ze zullen nog een hoop tramelan krijgen voor de gevolgen wat ze gezaaid hebben, en dat is ONKRUID .

    Ze zijn heel goed bezig in de omgekeerde richting maar...donder en bliksem is op komst...en dan is het al te laat om beschutting te zoeken.

    We hebben het zelf zo ver laten komen...Te VER zelfs om nu nog een HALT toe te roepen.

    15-08-2010 om 13:08 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het spelletje is al bezig...niet in 205 maar in 2010.
    Eerder in mijn blog van 31/03/2010 ,schreef ik " TEGEN...2050...dan...", is nu voorbij gestreefd.

    Het zal NIET in 2050 zijn dat ons land Islamitisch wordt, maar het is nu al zo ver...jaar 2010.

    In alle kranten en zelfs in het buitenland, kon men lezen dat een brief, " In naam van ALLAH " of "de ISLAM ",  ( het is altijd hetzelfde met hun waar achter ze zich verschuilen. ), dat onze preformateur bedreigd wordt met het zwaard, om maar niet te zeggen " gelyncht " zal worden.

    Als wij ons ook maar eens zouden verdedigen in naam van GOD of JEZUS CHRISTUS bij dergelijke wansmakelijke doodsbedreigingen, dan zullen we wel heel rap geketend in een klein gesloten hokje zitten

    Maar kom, volgens de Islam is het ONAANVAARDBAAR , dat een ISLAMITISCH LAND ALS BELGIË , een HOMO aan de top van het land zou komen te staan.

    Dus, zij zullen eens gaan vertellen wat hier mag of VERBODEN is gezien het HUN land is geworden.

    Bedank namens ons kleinkind heren VOLKSVERRADERS,voor een onbezorgd fijn leven dat haar te wachten staat, ze zal vast en zeker hartelijk lachen als ze al die verplichte rekeningen en belastingbrief in de bus zal zien liggen....met plezier betalen we alle kosten voor allen die GEEN sociale lasten en andere kosten moeten bij dragen omdat deze enkel VERPLICHT zijn ten lasten van de Vlamingen.

    En nu is ons land omgetoverd in een Islamitisch land, wie is hier dan aan de macht ?

    Zoals gewoonlijk moet er eerst weer iets gebeuren om het volk wakker te schudden en om dan met zen allen voor de zoveelste keer een mars van WOEDDE oprichten.

    " Oh dierbaar België, oh HEILIG land der Vaderen..." wie dat nog durft te zingen in volle overtuiging moet dringend eens naar een psychiater gaan, want als men zich telkens maar terug laat MISLEIDEN en MISBRUIKEN door die MACHTSGEILE politiekers,wel...dan is de logica van het leven ver zoek en hebben wij geen eigen mening meer...zal de toekomst ons dan zo ver krijgen ?

    En al die kerkelijke OPPERHOOFDEN van eender welke God of geloof...die RUZIESTOKERS met hun ONLEEFBARE WETTEN...hun verdoemenis ons de hel in te duwen als we hun wil niet volgen enz...vang ze allemaal en sluit ze op in een burcht waar ze niet meer uit kunnen;
    Dat ze dan met hun DUIVELSE LISTEN elkaar maar afmaken.

    De vrolijke tijd die de meesten van ons gekend hebben komt nooit meer terug, en dat is juist het
    " VERDRIET van VLAANDEREN ".

    08-08-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMOCRATIE.
    Democratie,of vertaald volgens Van Dale als " VOLKSREGERING ", wil zeggen dat " democratie " ACHTER het VOLK staat.
    Men hoort dagelijks zeggen dat ons land ONDEMOCRATISCH is, wegens de wil van het volk te negeren door snel, ofwel een cordon op te leggen tegen een bepaald Vlaams gezind partij of met snel nieuwe wetten in elkaar te mixen, zodat de PRO Vlaamse stemmen geen waarde hebben.

    Met andere woorden, een paniektoestand ontwikkelen onder de getrouwe gemeenschappen, wiens afkomst in dit land geschiedenis heeft.

    VOLKSREGERING, maar over welk volk hebben ze het ?

    Hoor ik met mijn Vlaams hart nog onder de democratie of sta ik maar op de laatste ranglijst ?

    Ik heb altijd op de schoolbanken geleerd,gezien ons zakdoeklandje 3 talig is, dat de Walen democratisch moeten zijn voor HUN volkeren, de Duitsers democratisch moeten zijn voor HUN mensen ( wat deze laatste blijkbaar ook is, vermits we van hun toch nooit problemen horen of lezen via de media ), en de Vlaamse regering idem democratisch moeten zijn voor EIGEN volk.

    Blijkbaar is dat zo niet, om dan maar niet te spreken over de Allochtonen die alom ons zakdoeklandje vol snotteren of momenteel al aan het overheersen is.

    Wat mij het meeste wraakt is dat toch maar weer de Vlamingen financieel veel zwaarder belast  worden zoals o.a. de VLAAMSE ZORGENKAS, per jaar en per hoofd in het gezin van     + 18 jaar het bedrag van 25 € MOETEN storten, terwijl de Walen, Brussel en de Allochtonen daar geen weet van hebben .

    Waar gaan ONZE centen dan naartoe ? Is dat dan DEMOCRATISCH ,want ik geloof niet dat deze enkel ten goede komt van de BETALENDE Vlamingen...u ook niet ?

    En nu maar weer HOPEN dat deze keer onze winnaar Bart De Wever van de NVA partij, eerst en vooral zijn woorden in DADEN omzet, dan is dat een UNIEKE gebeurtenis, die vast en zeker de geschiedenis zal halen.

    " Hoop doet leven " zong Wil Tura, maar de WANHOOP staat voor de deur te loeren als de geesten vanuit het zielen rijk geen impulsen door stoten naar de bevolking toe, of verdienen onze overleden voorouders geen rust in vrede ?

    Afwachten dan maar weer, we zullen wel zien of Bart ons WANTROUWEN zal doen omdraaien in VERTROUWEN, en we geen angst meer moeten hebben voor de toekomst van onze nazaten.
    Leve zij die nog voor hun RECHTEN durven uit komen, AMEN.

    16-06-2010 om 16:24 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAARWEL, mijn VADERLAND.
    Dit land,zoals het er nu aan toe gaat, kan ik niet meer lief hebben...het stinkt naar duivelse machten.

    Ooit zongen wij in de lagere school, trots, overtuigd en met volle borst het Vaderlandslied .
    U zal het ook meegemaakt hebben dat we dan moesten rechtstaan terwijl we naar de foto van de koning en koningin keken.

    Maar ,niet minder overtuigd en met wat luidere stem, zongen we over de Vlaamse leeuw, dat ze deze niet zouden temmen.
    Maar vreemd genoeg moesten we dan wel terug gaan zitten als we het lied zongen.

    Dus,wel respect voor België, het VOLMAAKT land en het geadoreede koningshuis, maar GEEN respect voor het Vlaamse volkslied met als symbool een " leeuw " en diens volk.
    De non maakte ons telkens duidelijk dat wij als nazaten bevoorrecht waren in een HEILIG land te leven,zoals inhoudelijk de teks weergeeft.

    Als ik HEILIG opzoek in de Nederlandse woordenboek " van Dale " krijg ik als verklaring dat Heilig in de juiste betekenis VOLMAAKT wil zeggen.

    En alsof dat niet genoeg was om ons op een verkeerd spoor te zetten, werd ons in het 3e leerjaar Franse les, de Barbaçon aangeleerd en met veel meer kleur en gevoel aangebracht door die zelfde non die ons met minachting het Vlaamse Leeuwen lied aanleerde ,maar dan zonder emotie.

    Dus, de liefde voor het Frans overtrof het Vlaams bij die kloosterlingen,dat was duidelijk.

    Die verdoemde non kweekte ons, simpele Vlaamse kinderen een minderwaardigheidscomplex aan ten overstaan van, volgens haar ,het sierlijk hoger staande Frans als het boertige Vlaams.

    Amper in het 3e leerjaar, werd ons met nadruk aangespoord, zo veel mogelijk Frans te praten, wat wel nadelig het contact met de klasgenootjes beïnvloedde.

    ABN spreken was een algemeen GEBOD, maar vanaf het 3e leerjaar tot en met het 6e leerjaar, was Frans spreken het allerbelangrijkste en werd er op de speelplein controle gehouden door liefst 3 nonnen die met gekruiste armen zich tussen ons in mengden.

    En ja,als we met mijn ouders naar Brussel gingen winkelen, voelde ik me zo klein,zo achterlijk en wat slaafs tegenover die ijdele zelfverzekerde Brusselaren, die het heel normaal vonden dat wij hun in het Frans aanspraken en dat zal nu nog zo zijn.
    Logisch dat zij geen moeite doen om de Nederlandse taal aan te leren.
    Voor wie en voor wat trouwens ?

    Wij hebben van hun verwende snobs gemaakt door ons onderdanig gedrag.

    In het buitenland hebben ze geen medelij met de Vlamingen en hebben alle bewondering voor de Walen en Brusselaren hun sterkte,hun ééndracht, hun wil die ze met alle kracht doorvoeren.
    En wij,sullen die zonder protest alles maar aanvaarden wat ons wordt opgelegd, nu ook door de allochtonen die ons ook stilaan in de wurggreep ons kleineren als minderwaardigen,want ook zij krijgen al hun grillen ingewilligd.

    Onbewust hebben we door " good will " geen landsverraad gepleegd, maar wel VOLKSVERRAAD door niet voor onze rechten te vechten, maar ons als een dweil laten misbruiken.

    Maar kom,slaap maar verder in zoete dromen, want kortelings gaan onze maffialeiders weer leugens orakelen die we als waarheid moeten beschouwen, het zijn trouwens advocaten en dat zegt me al genoeg hoe ze met ons begaan zijn.

    Adieu Belgica...land des duivels...ik verlaat het zinkend schip...Vlaanderen is nu mijn land.

    12-05-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een JALOERSE SCHOONMOEDER.
    Hoe is het mogelijk dat een moeder jaloers is op haar schoondochter ?

    Normaal gezien zou je een gat in de lucht springen dat, je lievelingszoontje een schat van een vrouw heeft.

    Maar neen,ziekelijke jaloerse moeders bestaan en erg genoeg, ook in onze familiekring.
    Hoe haalde dat mens het in haar hoofd om haar zoon op te zetten tegenover zijn vrouwtje ?

    Ik denk dat ik het weet,want ik ken dat verdomd schepsel goed genoeg .

    Haar schoondochter is op alle gebied haar TEGENPOOL en dat steekt haar ogen uit.

    Het vrouwtje van haar zelfstandige zoon KLAAGT NIET, omdat ze mede gebonden is in de zaak van haar man en dan de vrijheid niet heeft om zo te gaan shoppen als ze haar schoonmoeder daar om vraagt.

    Dan ook heeft die schat de touwtjes stevig in de handen met het runnen van de zaak en haar huishoudelijke plichten ten overstaan van het gezin, want ja, ze hebben ook een zoontje.

    Maar vooral...ja,vooral...en dat zal dat verziekt mens het meeste treffen is,dat haar schoondochter geld kan BEHEREN...terwijl juist die jaloerse kreng een GROOT GAT in haar hand heeft en geen enkel benul dat er ook betalingen moeten gebeuren zoals elke mens factuurtjes krijgt.

    En ja, de gevolgen kan u raden hoe rampzalig het er meermaals aan toe ging en nu nog altijd.
    Triestig om ouders te hebben, die hun drang om boven hun stand te leven,niet kunnen weerstaan, terwijl men toch zou verwachten dat ze als voorbeeld gesteld zijn tegenover hun kinderen.

    Als de man voor de brode heel de dag de baan op is, wordt meestal het geld door de vrouw beheerd en zorgt zij dat de betalingen tijdig gebeuren, in het beste geval dan toch als je geen financiële zorgen hebt.

    Maar kom,haar man is dan ook mede door haar hebzucht in de fout gegaan, zelfs zwaar in de fout ,dat eveneens een breuk met zijn jongste zoon onvermijdelijk werd.
    Maar, daar ga ik het nu niet over hebben.

    Gelukkig komen die twee broers goed overheen en laten ze elkaar niet los in de goede zin van het woord.

    Voor mij was het wel een donderslag dat ouders en grootouders zo diep kunnen vallen om hun kinderen liever ongelukkig te zien dan gelukkig, maar het bestaat echt.
    En zo gaat het leven voor hun verder , de ouders die geen kinderen meer hebben en de kinderen zijn tevrede met elkaar zonder ouders, gedaan voor altijd.
    Och, denk ik dan maar,het zal in elke familie wel wat zijn en er zullen altijd familieleden met een scheve schaats rijden waar we ons om schamen,of reeds al een gewoonte is geworden dat men het zwarte schaap niet meer ziet als een buitenbeentje.

    Een klein excuus natuurlijk,maar dat beetje trots dat ik nog over heb wil ik behouden.

    07-05-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEHOVA toch weer in de winkel.
    Ik dacht dat ik van hun af was , nadat ik ze eens flink mijn gedacht had gezegd , want meermaals zie ik ze hier in groep voorbij gaan, wijzend naar ons huisnummer 207, dat moet genegeerd worden.

    En dan toch,na zo'n lange tijd,staan twee piep jonge dames in de winkel waarbij ik dacht dat ze van de een of andere jeugd-club waren om een bijdragen te vragen voor...

    Neen,het waren de getuigen van Jehova .
    Gezien hun jeugd wees ik ze niet direct de deur, maar zei hun dat het me verwonderde dat ze hier binnen kwamen, gezien er toch bij mijn weten een verbod werd opgelegd .

    Ze keken op hun lijst waar ze niet meer mochten aanbellen, wetende dat het hier stikt van de allochtonen waarvan de meesten Moslims zijn en neen...ons nummer stond niet op de lijst...vergeten misschien zeiden ze wat verlegen.

    Ik liet hun weten,zoals bij al de vorigen dat, " indien Jehova toch de naam Gods zou zijn, het schandalig is Hem bij naam te noemen.Dat betekend dat jullie zich als diens gelijke wanen, terwijl Jezus zelf het telkens over " Zijn Heilige Vader " had of gewoon " Mijn God."

    Ze keken elkaar aan en herpakten zich na een kleine stilte van enkele seconden om mij een compliment te geven zoals, ik citeer hun; " We zijn echt verwonderd en blij dat er nog mensen geloven en zich verdiepen in de Bijbel, alhoewel HUN Bijbel, deze van Jehova volgens hun de enige ECHTE WAARHEIDSGETROUWE BIJBEL IS

    Gezien ik volop met de BTW bezig was en geen zin had om er nog verder op in te gaan, nam ik hun Bijbel aan met het excuus deze te vergelijken met andere Heilige Geschriften.

    Ze zouden op mijn verzoek mij ruim de tijd geven en dan eens terug komen om mijn visie te horen.

    De eerste zondag zette ik me aan het lezen en wat viel me op al bij de eerste bladzijde ?
    Als ze het over Jehova hebben staat " hij "..." zijn " enz. in kleine letters inplaats van met een hoofdletter zoals we het op school geleerd hebben uit respect voor God en Jezus.

    Maar inhoudelijk, is het praktisch hetzelfde als de traditionele Bijbel, toch in het beginne.

    Een hoofdstuk van " WAAR ZIJN DE DODEN ? "( volgens de Bijbel van Jehova )

    Ik citeer hun passage: " De dood is het tegenovergestelde van het leven, (oei,dat wist ik niet hi..hi )
    Dus, als iemand sterft volgens hun, is er helemaal niets meer dat voortleeft en hebben GEEN ONSTERFELIJKE ZIEL of GEEST.
    Dat is dan al een begin waarin ze Gods orakel en deze van Jezus tegen spreken en beschuldigen ze God en Jezus voor leugenaars,wel..wel..lezen die getuigen die boekjes dan niet ?

    Maar,hoe verder ik de Bijbel van Jehova lees, hoe ongeloofwaardig hun Heilig Boek is.  

    Volgens hun zouden Adam en Eva nu nog geleefd hebben, als ze hun tanden niet in die beruchte appel hadden gezet door mede doen van die sprekende slang die Satan moest voorstellen. 

    Geloven die Jehova's nog in sprookjes van het eeuwig MENSELIJK leven in een aards paradijs ?

    Ik heb al meer dan eens het zielen rijk mogen ervaren en dat was alles behalve een aards paradijs.
    Geen vogetje, geen natuur, niets dan een ruimte met kakelende echo's van de geesten, en dat is de enige waarheid dat telt voor mij.

    Maar wat me vooral tegen de borst stoot in hun Bijbel is, dat ze alle andere Reglies aanvallen als leugenachtig, heidens en geschreven door de duivel welke ze Satan noemen ,m.a.w.,ze spuwen VUUR naar allen die NIET TOT de Bijbel van Jehova horen of lezen.

    Dergelijke bezwarende aanvallen horen NIET in eender welke Bijbel en daar trek ik dan mijn conclusie uit.
    Als puntje bij paaltje komù zijn al die Heilige Bijbels onttrokken van de oorspronkelijke oude geschriften waarvan getuigen mede aantekeningen maakten, en daar hou ik me bij.

    Ik zat nog maar amper in hoofdstuk acht op blz. 76 dat ik er de brui aan gaf .
    Als ik dan toch volgens Jehova een HEIDEN ben, omdat ik als Christen mede de feestdagen vier zoals Kerstmis en Pasen, had ik geen behoefte meer om die onzin nog verder te lezen .

    Dat ding verborgen in mijn schuif zal ik met alle plezier aan die jonge dames terug geven met deze keer nog scherpere opmerkingen rond hun oren te spuien als bij al die vorige Jehova's.

    Jammer voor die twee jonge vrouwtjes, maar ik kan alleen maar hopen dat ik op hun ZWARTE lijst kom te staan, want nu is de maat vol, mijn geduld is op.

    En dan even mijn neus buiten stekend, morrend voor die verloren tijd, schonk ik me een lekker fris pintje in, luisterend naar de c.d. van mijn lieverd  " Leonard Cohen " en voor de rest...mijn GEEST de rust schenken en laten genieten van de heerlijkheden des levens, Amen.

    26-04-2010 om 15:20 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OORLOG is er altijd al geweest.
    Zolang het bestaan van de mens gekend is op de aardbol, is er altijd al oorlog geweest.

    Ware het niet in de beginne tegen andere stammen,dan kwam later de landsveroveringen en het meer streven naar MACHT en RIJKDOM .

    VEROVEREN met daarbij dan nog de GODSDIENSTSTRIJD, is heden nog altijd van kracht.

    Sinds de profeet Mohammed de Islamitische Godsdienst had gesticht, verdwenen in die tijd ,circa 400 tot omstreeks 1000 jaar na Christus de OUDE Godsdiensten.

    Dit bracht NIEUWE CULTUREN met zich mee welke met de oude in botsing kwamen, door invallen en plunderingen van de volgelingen van de Islam, welke vooral de BARBAARSE Turken werden genoemd.

    De Islam, wat " OVERGAVE " betekent, trok snel volgelingen aan, en bij de dood van Mohammed in 632, had het geloof zich verspreid over heel Arabië .

    De schoonvader van Mohammed,Abu genaamd ( 576 - 634 ), werd de opvolger van de Islam.

    Maar over welke schoonvader het gaat werd niet beschreven, gezien Mohammed zeven ( 7 ) vrouwen had,waarvande zevende een 6 jarig bruidje was en ik vermoed dan de vader van de laatste, gezien de leeftijd dat deze veel jonger moet geweest zijn als schoonvader van Mohammed.

    In 622 ontstond de eerste MOSKEE met MINARET in Medina, Saoedi-Arabië, waar Mohammed woonde en stierf.

    Dat de Moslims zich richten naar Mekka is omdat, de VEREERDE ( vertaald Mohammed ) daar geboren was.

    De MOSLIMSTRIJDKRACHTEN bedreigden veel Christelijke landen in het Middenlandse Zeegebied.

    En zo groeide de Islamitische bezettingen,maar niet alleen om ALLAH te behagen, maar om RIJKDOMMEN te vergaren.

    In de 7e eeuw veroverde de Moslims al gauw Egypte en andere gebieden en werden steeds groter tegenover het Christendom.
    De Moslims drongen overal binnen in landen waar ze VOORDEEL uit konden halen.

    Niet alleen Afrika, maar ook Azië en het Westen ( nu Europa ).

    De Moslimkrijgers waren WREED en de schrik van de wereld.
    Dat was dan ook de reden dat ze WELKOM waren zoals in het Chinese rijk .

    En nu, 2010 , non stop, ze blijven veroveren, ondanks dat ze beweren dat de KORAN VREDELIEVEND is .

    ALLAH is GROOT, ALLAH is MACHTIG en de ENIGE God die vereerd mag worden.

    Amaai, zo VREDELIEVEND is Allah dan toch niet als deze BELUST is op MACHT en GEWELD.

    Maar kom,de Christelijke partijen MISBRUIKEN ook Jezus naam om het volk te MISLEIDEN en streven ook naar RIJKDOM en MACHT, alleen bereiken ze hun doel niet door geweld maar met listen dat ook wel eens " leugens " inhoud.

    Ik hoop echt dat ALLE leiders die het zover hebben laten komen flink AFGESTRAFT worden om het VOLKSVERRAAD dat ze plegen ten gunste van een gemeenschap die niet de onze is .
     

    07-04-2010 om 11:46 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGEN ... 2050...dan...

    Volgens een onderzoek van een Britse krant " The Telegraph ", zal in 2050, 1 op de 5 Europese inwoners MOSLIM zijn.

    Dat is te danken aan de toenemende immigratie enerzijds en de dalende geboortecijfers anderzijds.

    Experts spreken in dat verband van een " demografische tijdbom ".

    Zij voorzien grote moeilijkheden op vlak van opleiding, huisvestiging en pensioenpolitiek.

    De onderzoekers wijzen er op dat ondanks een gebrek aan radicalisering  binnen de moslimgemeenschap, er weinig wordt gedaan aan integratie van deze migranten, wat onvermijdelijk tot sociale onrust  zal leiden in de komende jaren.

    Maar kom, dat wisten we al lang en voorspelbaar dat dit zou uitkomen en de Islamieten nu al de MACHT over Europa aan het voorbereiden  zijn.

    Jammer genoeg gaan ze niet vooruit  met beetje bij beetje, maar met grote stappen zoals de steltlopers.
    In alles krijgen ze hun zin en indien niet...dan maar hun doel bereiken met geweld.

    En inderdaad, het zal zo lang niet meer duren of wij voelen ons als een vreemde vogel in eigen nest.

    Ik betreur de toekomst en HAAT alle verantwoordelijken voor de verwoesting van mijn eens zo geliefd Vaderland...het Vlaamse land natuurlijk.

    De geschiedenis van onze strijdvaardige voorouders zullen verworpen worden in ruil voor Allah.
    In 2050 krijgen we de terugkeer van de Kruisvaarders, maar dan gericht op het Westen.

    Deze gegevens heb ik bekomen via EXPRESS.BE en uit diens hoofd artikel :
    " Het einde van blank Amerika "waaronder bovenstaande over Europa eveneens werd vermeld.

    Dergelijke onderzoeken zullen wij nooit in onze kranten lezen, maar dank zij via internet en de buitenlandse pers komt de waarheid tot ons toe .
    De aanloop naar 2050 zullen sommigen van ons nog wel meemaken,maar onze kleinkinderen vooral zullen geen keus meer hebben om zelf te beslissen tot welke groep ze willen horen.
    De onrust en verdriet der grootouders hebben de maffialeiders nu op hun geweten als ze een geweten hebben en het volk zal hun nog VERVLOEKEN, en daar ben ik er al één van.

    Hopende heb ik u niet in de war gebracht, maar het is de moeite geweest om het door te vertellen.

    31-03-2010 om 15:11 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodroof door de Islam.
    Vlak voor Mohammed met zijn Koran uit kwam een 570 - 600 jaar NA de jaartelling van Christus, zoals u in mijn vorig blog kan lezen, kweekten de boeren varkens voor voedsel en het varkensleer diende om deze te bewerken tot kleding en schoeilsel.

    Maar hoe hebben de boeren van de nu Islamitische landen daar toen op gereageerd ?
    En ik stel me de vraag of die beruchte Mohammed dan geen broodroof pleegde tegenoverstaande van de veehandel ?

    Pleegde hij daarmee ook geen volksverraad te verstaan van diens VOOROUDERS die het varken als een welkom voedzaam geschenk aanvaarden ?

    Hoe zouden de OUDE BELGEN daar op gereageerd hebben als dit ook in ons land van toepassing was geweest en het ONREIN dier volgens de Koran een vergif is voor de mens omdat het in het varken demonen zitten die de mens dan bezeten maakt van het kwaad ?

    Hoe naïef kan men zijn om dat te geloven ?

    Neen,daarin zouden onze voorouders zeker NIET in geloofd hebben en de voorkeur primeren voor brood op de plank en gewoon varkens blijven verder kweken om het gezin en het
    gemeenschapsvolk aan hun noodzakelijke levensbehoeften te voorzien.

    Straffer nog, indien de uitvinder van de Koran hier zou geleefd hebben dan hadden onze DAPPERE voorouders Mohammed zeker gelyncht .
    Ziezo, dat moest er toch nog even uit en dit met dank aan het boek van de Prehistorie welke ik voor enkele Euro's kon kopen van Het Laatste Nieuws en ik sta al te popelen voor het volgende exemplaar " Egypte ".
    Men is nooit te oud om bij leren of het geheugen een oppoets beurt te geven wegens nalatigheid uit mijn kinderjaren...ik speelde toen liever dan leren. 
     

     

    16-03-2010 om 17:53 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het varkentje 10.000 jaar geleden.

    Hopende dat een Moslim dit leest, want de geschiedenis dat een varken NIETS met de duivel te maken heeft, hebben hun VOOROUDERS 10.000 jaar geleden al bewezen.

    In die tijd, 10.000 jaar terug, leerden de boeren dat dieren melk, haar, wol en vlees konden leveren, en vrachten konden trekken van deze dieren om te verwerken tot kleding en schoeisel.

    Zo werden varkens gehouden in Anatolië, wat nu Turkije heet als zowel in de Afrikaanse gebieden en Azië,waarvan de meerderheid nu Islamitische landen zijn en waar we stilaan Europa ook mogen bij rekenen.

    Dan stel ik me de vraag of de Moslims van dergelijke afkomst GEEN GESCHIEDENIS hebben gehad over hun voorouders uit het verre verleden zoals wij die in onze tijd op school kregen.

    Ach neen,dat waren nu niet bepaald mijn lievelingsvakken over de Prehistorie, het Oud- en Nieuw Testament tot en met oorlog ll.

    Ik haatte alles wat je van buiten moest leren en dat waren de datums...geboren en gestorven...met daar tussen in de levensloop van betrokken personen,koningen enz.

    Maar nu,in de fleur van mijn leven,zo'n dik 50 jaar later, ben ik als een bezetene mijn geheugen aan het opfrissen over alles en nog wat, waarvan ik vroeger mijn neus ophaalde omdat ik liever speelde.

    Voor mij is het zeer duidelijk dat de geschiedenis bij de Islamieten pas begint 570 jaar NA Christus met de geboorte van Mohammed in Mekka tot en met 632 wanneer de stichter van de Islam gestorven is en begraven in Medina.( 1440 - 1378 ).

    Dat is dan toch logisch dat de Moslims NIET op de hoogte zijn waar Mohammed zijn mosterd vandaan haalde, namelijk van de Joodse geschriften die het varken onrein noemde om niet de duivel in het varken aan te halen.
    Uit de geschriften van het Nieuw Testament heeft hij zich geïnspireerd op de verschijning van de engel Gabriël aan hem, gestuurd door Allah ( God ) om een nieuwe Bijbel te schrijven welke dan de Koran zou heten en de volgelingen Islamieten...de rest is ons al duidelijk gemaakt wat dat inhoud.

    Ik heb alle respect voor ieders geloof of ongeloof, maar beleef deze thuis of in de gebedshuizen.

    Is het voor de Moslims zo moeilijk om ONZE levenswijze ook eens te aanvaarden en zich buitenshuis aan te passen en niet met allerlei bedreigingen op straat staan te rebelleren als ze hun zin niet krijgen ?

    Maar kom,het kwaad is al geschiet en dat we verdomd eens mogen weten waarom wij moeten ploeteren en zware tol moeten betalen.

    Graag een antwoord van de maffialeiders...waarheen gaan die miljarden...wij MOETEN ook op onze belastingbrief onze inkomsten en aftrekbare posten kenbaar maken, dus...de rekening zal rap gemaakt worden bij de volgende verkiezing.

    Geachte BLOEDZUIGERS,hou uzelf maar voor de zot maar niet het Vlaams volk.

    15-03-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GA EN VERMENIGVULDIG U...
    Ja,we kennen deze uitspraak van God aan Adam en Eva :" GA EN VERMENIGVULDIG U..."

    Als eerste mensenkoppel is dat aanvaardbaar, maar...Hoe verging het dan met de kinderen van Adam en Eva, gezien ze toen nog als enige wezens in gezinsverband op aarde leefden ?

    Dan moeten de kinderen,broers en zussen onderling, toch verder de vermenigvuldiging waar gemaakt hebben onder Gods toezicht, anders was een verder bestaan onmogelijk.

    En welke geesten mochten hun lichamen in leven houden, gezien Adam en Eva en dan ook hun kinderen net NIET 1000 ( duizend ) jaar werden.                                                                     ( mijn blog LEEFTIJD UIT HET O.TESTAMENT )

    Nu lees ik in de krant dat 1300 jaar voor Christus, broers en zussen zich ook waagden of onder dwang om een koppel te vormen om voor het nageslacht te zorgen.
    Dit bleek dan ook bij de ouders van de Egyptische koning Farao ( 13eEeuw voor Chr. ) 

    Ook de ouders van Farao waren broer en zus en was misschien dat de reden dat dat die jonge koning allerlei letsels had, een zwak gestel en dan op 19 jarige leeftijd gestorven aan malaria,dus niet vermoord zoals men eerst dacht volgenst de wetenschappers.
    Maar ja,dat laatste gebeurd heden ook nog altijd als men niet de nodige medicatie voor handen heeft.

    Toch wel straf dat wij nu praten over BLOEDSCHANDE, indien broer en zus of met een ander naaste familielid als man en vrouw door het leven gaan met alle gevolgen van dien.

    Ik kan het me niet voorstellen, dat gaat mijn verstand te boven.
    Maar in elk geval breek ik er mijn hoofd niet meer aan hoe al die rassen, die verschillende huidskleuren mochten ontstaan.
    Als uit de oudheid nu blijkt dat het nageslacht oorspronkelijk in familiekringen voortvloeide, dan begrijp ik heel goed dat de huidige mens toch wat afdwaald van het normale .

    Het is algemeen geweten dat de adel vooral broer,zus,nicht of neef daarin aanspoorde, om de schatkist en alle weelde wat daar rond het wapenschild  hoort in de familiekring te houden.
    De gevolgen waren dan wel dat er meestal toch licht gestoorde kinderen geboren werden of even als met zwak lichamelijke letsels zoals Farao .
    Maar kom,laat ons nuchter blijven, want,dan zouden wij, na al die eeuwen ook wat getikt moeten zijn in ons hoofd of lichamelijk er wat als een clown uitzien die zijn gekke sprongen niet in bedwang heeft.

    Hola,daar zeg ik wat...wie zegt dat wij NORMAAL zijn ?

    Maken wij dan zelf uit of we een gezonde geest in een gezond lichaam hebben, of zit er toch een piep klein vijsje los in ons hoofd ?

    Het is al goed he, we hebben al zorgen genoeg aan ons hoofd, zodat het verleden haast niet meer mee telt en zelfs angstig de toekomst voor onze nakroost niet meer onder ogen durven te zien.

    Rampen, oorlogen, ziektes, armoede, jaloezie en hebzucht en nog een hele waslijst van ongenoegens, die mij soms doet vergeten dat buiten het zonnetje schijnt zoals nu op dit moment,alsof wij ons moeten schamen dat we het ietsjes beter hebben dan zij die verkommeren van verdriet door ellendige gebeurtenissen.

    Niet alleen Farao had een afspraak met de dood, maar zoveel ontelbare gezonde mensen die de deur uit gaan om nooit meer terug te keren.
    Maar die gezonde mensen kenden het uur van hun afspraak niet en konden daarom niets regelen,geen afscheid nemen van hun dierbaren,geen laatste kus, geen laatste woord van troost.

    Neen,we hebben ons leven niet in de hand, ook al trachten we ons lichaam en geest zo gezond mogelijk te onderhouden...als ze hierboven zeggen...die moeten we nu vangen...wel, dan hebben ze ons liggen, eender hoe want...toeval bestaat niet maar u wordt gedreven,gestuwt naar de afspraak en daar zorgen de onzichbare geestelijken rond u voor die beslissen tussen leven en dood.

    Zie maar die vrouw van 40 jaar welke men dood verklaarde ( onlangs nog in de krant gestaan ), die al klaar lag om te bergen en plots haar hand begon te bewegen,te ademen en...TEKEN van LEVEN gaf.

    Natuurlijk heeft ze de uitstap gedaan en was ze dan SCHIJNDOOD, maar dat was nog niet volgens afspraak MET de dood.
    Haar beschermengels zullen haar geest dan terug gebracht hebben naar haar lichaam met als reden dat haar nog heel wat te wachten staat om te volbrengen...ja,sommigen krijgen niet de kans om hun levenswerk af te maken en anderen worden er toe gedwongen om welke reden dan ook.

    Juist, het leven verloopt niet altijd eerlijk zoals wij het zouden willen, gebukt zijnde in onmacht. 



     

    18-02-2010 om 15:07 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHRISTENEN in opmars.
    Ach neen, ik bedoel hiermee niet de Christelijke partijen,want dat zijn nep Christenen.
    Die gebruiken,of beter gezegd, MISBRUIKEN Christus om het volk te misleiden, maar dat heb ik al meermaals geschreven en ook waarom...het zijn trouwens STEMMENJAGERS.

    Waar het om gaat.
    Eindelijk zien de katholieke scholen in dat ze fout bezig zijn en de waarden van ons Christelijk geloof verliezen ten gunste van de Moslims.

    De schreeuw om terug de normen van hun school erkentelijk te maken met de catechese ( Godsdiensonderwijs ) weer in te voeren en het kruis weer boven het bord te hangen kon niet meer uitblijven .

    Ouders en vooral de jongeren willen weer voor hun Christen zijn uitkomen.

    De nood naar innerlijke rust en het zoeken naar een houvast in moeilijke tijden, brengen de jongeren via hun geloof aan het denken zoals:
    "Waarom ben ik geboren...Wat is mijn doel...Is er leven na de dood als de geest zich ontrekt uit het lichaam...maar vooral, via de Heilige geschriften de waarheid trachten te achterhalen...enz.????

    Het valt mij hedendaags op dat een kruisje dragen weer in is ten overstaan van de Moslim meisjes met hun hoofddoek, om maar niet te spreken over provoceren.

    Ik heb nooit,maar dan ook nooit mijn Christelijk geloof verlogend en ben mijn kruisje rond mijn hals altijd trouw gebleven als kind en als een trotse vrouw tot de dag van vandaag.

    De hoofddoekjes halen hun neus op als ze mijn kruisje in de gaten krijgen en brabelen dan onderling in een onverstaanbare taal alsof zij de enige uitverkorenen zijn van de Heer.

    Ze mogen fier zijn op hun Mohammed die zeven kindvrouwtjes had  waarvan hij de laatste huwde op 6 jarige leeftijd en dat kind,Haicha, op 9 jarige leeftijd ontmaagde.
    Dat is wereldwijd gekend, alleen diens volgelingen willen daar niets van weten .

    Mohammed heeft van de Koran een mix gemaakt van de geschriften der Joden en van het Oud en Nieuw Testament waarin hij ook spreekt over Abraham met daarbij zijn eigen fantasie in verweven over Allah, de aanbiddingswaardige, naam van God bij de Mohammeddanen.
    En " Mohammed " wil zeggen " VERHEERLIJKTE " zoals deze nederige man zichzelf noemde.

    Is het niet raar dat de Engen Gabriël hem ook verschenen is en nog enkele passages uit het Nieuw Testament alsof hij de rol van Gods Zoon vertolkte ?

    Jammer dat SABAM of eender welke instelling voor auteursrechten te innen toen nog niet bestond, want die fameuze Mohammed heeft duidelijk plagiaat gepleegd.

    Ik ben er toch zeker van dat we de goede kant op gaan en laten ons niets meer opdringen, hetzij door de politiekers als door een wildvreemde gemeenschap die niet de onze is.

    Opmerkelijk dat we de kruistocht opnieuw beleven anno deze tijd, maar dan in stilte...sereen zoals het hoort  ZONDER GEWELDPLEGING en daar raak je die oproerkraaiers veel harder mee.
    We mogen trots zijn dat we onze strijdlust nog niet helemaal verloren hebben en voor onze rechten weer durven opkomen.
    De geesten in het zielen rijk zullen eindelijk van hun rust kunnen genieten als ze dit te horen krijgen.

    09-02-2010 om 12:24 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ADDERS ONDER HET GRAS.
    Giftige adders sluipen onder het gras van ons eens zo geliefd land België.
    Het ergste is dat die adders ook nog eens ons land leiden met als doel, het Nederlandstalig volk,welke we Vlamingen noemen, het zwijgen op te leggen,door hun MACHT te MISBRUIKEN.

    Het zal zo lang niet meer duren dat we ons als verstotelingen gaan voelen in het land van ONZE voorouders,welke vochten voor VOLK - KERK en LAND in de hoop dat de nakroost een beter leven zouden hebben.

    Als ik mijn kleindochtertje Lilin,die amper 14 maanden oud is en ik haar teder in mijn armen neem, staat het huilen me nader dan het lachen.
    Om daar niet aan toe te geven hang ik dan maar de clown uit wat haar natuurlijk aan het lachen brengt.

    Onze schat en zo vele andere peuters, horen nu al tot een nieuw tijdperk in onze geschiedenis,namelijk,ze zullen mee groeien met de Islam waarbij de ouders zich niet meer tegen kunnen verzetten.

    En dat dank aan de adders,onze huidige maffia leiders,die hun positie en stemmen halen belangrijker vinden ten kosten van het WELZIJN van het Vlaamse volk.

    Minaretten worden gefinancierd door de PROVINCIE met ONZE zuurverdiende centen terwijl er andere belangrijkere noden zijn.

    Ons land is blut,maar voor dergelijke zaken die NIET tot ONZE gemeenschap horen is er wel geld.

    Voor onze generatie en die van onze kinderen zijn de minaretten een ONVERTROUWD beeld en hou je hart vast als ze dan nog in hun taal de luidsprekers gaan gebruiken,dan zijn we helemaal gezien en kuinnen wij een stap opzij zetten als de minderen,de slaven,de hoeren en ga zo maar verder.

    En let op,de burka of hoe zo'n tent heet is ook al in opkomst en daar bent ik getuigen van en dat was de schrik van mijn leven.

    Maar ja, onze kleinkinderen, de nieuwe generatie, zullen dat later de gewoonste zaak vinden.
    Ze groeien daar mee op als zelfs de Katholieke scholen toegevingen gaan ( moeten ) doen om de Islam binnen te halen en alle kruisen eigen aan de school moeten verwijderd worden en alle Christelijke gebeurtenissen van de kaart geveegd wordt...denk aan de mijter van de Sint.

    In mijn gemeente Mol,een boeren gat in de Kempen om het cru uit te drukken,maar wel gekend door het Zilvermeer, heeft de toestemming gekregen om TWEE MINARETTEN te bouwen en in het centrum dan nog wel.

    Alles krijgen ze voor elkaar van de Socialisten en van de CHRISTELIJKE partij die naar mijn inziens VALSE Christenen zijn,maar we weten inmiddels waarom en wat daar achter schuilt en dat is de duivel natuurlijk.

    Ik vervloek dergelijke partijen die onze waarden en normen niet belangrijk vinden en die Christus alweer verloochenen door ONZE LEVENSSTIJL ,gelovig of niet te VERKRACHTEN.

    Er is geen onderkomen meer aan.

    Europa wordt " ISLAMITA " met België op de kop en ik ben benieuwd in hoeverre Van Rompuy daar iets aan kan doen...NIETS natuurlijk...slaap maar lekker door...hun bedje is gespreid en ergens hebben ze een VEILIG stulpje opgebouwd in een land die zichzelf beschermt en respecteert tegen dergelijk opdringerigheid van een cultuur die daar niet thuis hoort. 
    Heer,ik ben in alle staten,hou me op het rechte pad a.u.b.

    21-01-2010 om 18:43 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het MONSTER in de mens.
    Het MONSTER in de mens.

    Het is weer zover,dat een persoon met een geslepen persoonlijkheid, naar buiten toe een onopvallend vriendelijk type waarin dan een MONSTER schuilt.

    Ja, ik heb het over R.J. zoals ze hem in het nieuws noemen.

    Op 07/05/2007 schreef ik al in mijn blog ONTROOSTBAAR LEED, dat de moordenaar van het meisje ANNICK Van Uytsel een bekende moest zijn die wel degelijk aanwezig was op die fuif.

    En wat blijkt nu ?
    Juist,de dader schuimde jeugdfuiven af met voorbedachte raden om hetzij een jongelinge te verkrachten en daarna te vermoorden,het eeuwig zwijgen opleggen.

    Als R.J. alles tot in de puntjes voorbereidde, kan men niet spreken over een ziekelijke geest,maar eerder van een sluwe gespleten iemand met twee gezichten, het gevaarlijkste soort onder de mensen.

    Dat getuigd dat allen die hem kende tot heden nog moeite hebben om te geloven dat die persoon een seriemoordenaar zou kunnen zijn.

    Twee zielen ( geesten ) in één lichaam, waarvan de ene goede voornemens heeft en de andere het BRAIN tot kwaad aanzet.

    Maar de mens heeft nog altijd het VERSTAND en de KEUS om het kwade te negeren en het goede te volgen.

    Bij deze gaf R.J. de voorkeur SATANISCHE handelingen uit te voeren omdat deze hem een meer VOLDAAN GEVOEL gaf, een andere uitleg heb ik er niet voor.

    Het is beangstigend dat dergelijk persoon uw buur of vriend kan zijn en wie weet...wat gaat er nog uit komen...het lijkt of ons land vervloekt is tot schandalen en vedriet want, dat treft ons allemaal, de gevoelens en mede leven om op zo'n gruwelijke manier uw kind te moeten afstaan.

    Het MONSTER in de MENS, de GEEST van SATAN,blijft GOD tergen door het lichaam te misbruiken.
    We hebben niet voor niets als erfenis de 10 GEBODEN in ons gekregen,maar bij sommigen werd deze verdreven door de persoon zelf,het lichaam dus,de mens van vlees en bloed.

    Ik leef mee met de familie van alle slachtoffers en ook met de familie van R.J.
    Maar wat me verdrietig maakt zijn de twee kinderen van de volgeling van Satan.
    Hij heeft niet alleen de jongeren het leven ontnomen,maar ook deze van ZIJN KINDEREN BIJ LEVEN.
    Hun toekomst zal altijd blijven knagen aan het verleden wat hun vader hun heeft aangedaan.
    Ze zijn al op een leeftijd dat ze heel goed beseffen dat ze de gevolgen als een zware last zullen moeten dragen en dat verdienen ze niet.

     

    11-01-2010 om 12:39 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De APOTHEEK van GOD.

    Het boek " de apotheek van God " werd vertaalt uit het Engels van Freddy Storm van november 2009.

    Af en toe gaan we met een voorschrift van de dokter naar de apotheek, voor het een of ander kwaaltje te genezen.

    Gelukkig zijn zij die in een land leven waar men genezende of voorkomende vruchten,groentes en kruiden,zomaal al wandelend langst de weg kan plukken,terwijl wij ze moeten KOPEN.

    In een aards paradijselijk land mogen wonen heeft toch altijd meer voordelen dan nadelen.

    Maar kom,wat heb ik geleerd van Freddy Storm via een mail die ik mocht ontvangen ?

    WORTELLEN, dat was al geweten dat deze de weldaad is voor de ogen, welke de bloedtoevoer en de functie van de ogen enorm begunstigen.

    TOMATEN, vol lijcopine ter versterking van hart en bloed.

    DRUIVEN,vitaliserende en energie voeding voor hart en bloed.

    De WALNOOT lijkt op de hersenen en 1 noot bevat 3 dozijn neurotransmitters voor een betere breinfunctie te ontwikkelen en is ook versterkend en kankerwerend voor de darmen.

    NIERBONEN genezen de nieren en onderhouden hun functionaliteit en gek genoeg,ze lijken precies op de menselijke nier.

    SELDERIE, PAKSOI ( ken ik niet ),RABARBER en andere groenten welke precies op beenderen lijken, versterken effectief het beenderstelsel.
    Beenderen bevatten 23% SODIUM en dit soort voedsel bevat ook 23% SODIUM.
    Als u niet genoeg SODIUM opneemt met het voedsel, ontrekt het lichaam het SODIUM aan uw beenderen en maakt ze broos en breekbaar.
    Dat soort voedsel vult de SODIUM behoefte van het skelet aan.

    ADVOCADO'S en PEREN bevorderen de functie van de baarmoeder en de baarmoederhals.
    Als een vrouw 1 advocado per week eet, brengt di haar hormonen in balans en voorkomt baarmoederhalskanker.

    VIJGEN verhogen de mobiliteit van het mannelijk sperma en het aantal zaadcellen, waardoor de steriliteit van de man wordt voorkomen.

    ZOETE AARDAPPELEN zijn effectief de glycerine-index van diabetici.

    OLIJVEN
    bevorderen de gezondheid en functionaliteit van de eierstokken.

    SINAASAPPELEN, POMPELMOEZEN en ANDERE CITRUSVRUCHTEN bevorderen effectief de gezondheid van de borsten en de beweging van het weefselvocht in en uit de borsten.
    Eveneens bevatten deze citrusvruchten de onmisbare vitamine C voor een betere lichamelijke weerstand en bestrijding tegen allerlei kwalen, maar dat wisten we al.

    UIEN lijken op lichaamcellen;
    Hedendaags onderzoek toont aan dat de uien, de afval stoffen uit alle lichaamscellen helpen verwijderen.
    Zelfs doen ze ons tranen om de epitheellagen van de ogen te reinigen.
    Hun werkmakker LOOK, helpt ook de afvalstoffen en de GEVAARLIJKE VRIJE RADICALEN uit het lichaam verwijderen.

    De apotheken zullen wel niet blij zijn als de slimme mens zijn gezondheid zoveel mogelijk uit natuurlijke middelen haalt, maar dat voorzag onze Schepper om de mens te helen.

    Deze zijn volgens Freddy Storm de beste medicijnen en op hun krachtigst als men ze RAUW eet.

    Bedankt Jan Olaerts voor deze leerzame mail, en ja, wie de volledige medicijnen met foto's wil bekomen kan ik ze u doormailen mits ik uw mail mag ontvangen.

    Begrijpelijk dat de lijst langer is en ik enkel kenbare producten, die we meestal in huis hebben er uit gepikt heb.

    Maar natuurlijk moeten we voor sommige mineralen toch naar de apotheek omdat deze uit grondstoffen ( aarde ) worden getrokken zoals MAGNESIUM en andere even noodzakelijke medicijnen.
    Laat ons eerlijk zijn, onze apotheek moet ook zijn boterham verdienen, dus heeft hij of zij liever dat er allerlei kwaaltjes de ronde doet in zijn omgeving dan al ter gezonde mensen,zowel geestelijk als lichamelijk.  

    23-11-2009 om 13:09 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord en Zuidpool.

    De geografische Noordpool van ons planeet is het Noordelijk snijpunt gelegen in de Noordelijke IJSZEE.

    Doordat de aarde beschikt over een magnetisch veld is er eveneens sprake van de geomagnetische Zuidpool.

    De plaats, de richting en de sterkte van het magnetisch veld veranderen voortdurend van Noord naar Zuid.

    Ironisch genoeg doen me die twee polen denken aan ons land,dat voorheen Belgica heette en later Begië werd genoemd.

    Alleen hebben we niets te maken met een magnetisch veld die onze polen van Noord met Zuid verbindt.

    Maar die verdeling bepaalt het volk welke zich van Noord en Zuid afsplitsen omdat ze elkaar niet aan trekken maar afstoten.

    Nu is het duidelijk geworden dat de verschillende gemeenschappen welke we Walen en Vlamingen noemen totaal met elkaar niets te maken hebben.

    Zowel in zeden als in wetten verschillen wij zodanig van elkaar dat er van een samenleven moeilijk spraken kan zijn.

    Wij,de Noorderburen worden overspoelt met wetten en moeten een veel zwaardere tol betalen ten gunst van onze Zuiderburen en dat brengt wrijvingen mee.

    Het bewijs is alweer dat de Vlamingen door de Vlaamse MACHT " MISBRUIKT " worden en vernederd zoals onlangs Xavier Malisse en Yanina Wickmayer.

    Indien ze in de Walen of Brussel wonende waren, was er geen probleem geweest, want daar bestaat dergelijke controle niet om telkens een melding te maken over uw doen en laten.

    Hoe is het mogelijk dat een OVERROEPEN democraties land geen eendracht vormt in gelijke wetten.
    Van de ene kant willen ze het land dat nog België heet behouden en van de andere kant zijn er zoveel meningsverschillen dat ieder maar zijn gang gaat zonder rekening te houden met de andere.

    De Franstalige gemeenschap hoort niet meer tot de onze en omgekeerd want, het gaat van kwaad naar erger zodat een scheiding in vriendschap onoverkomelijk is geworden.

    We hebben NOOD aan BEKWAME leiders die GEEN VOLKSVERRAAD plegen en op winstjacht uit zijn,maar strijden voor het bestaan van de gewortelde gemeenschappen en het welzijn van het land, dus ieder voor zich.

    Maar nu komt alles maar van één kant die telkens maar water bij de wijn moet doen en dat zijn de naïeve Vlamingen.
    Jammer,maar het is zo.

    De Noord en Zuidpool trekken elkaar aan en wij stoten elkaar af voor het welzijn van onze nakomelingen.
    Neen,die schone tijd die ik gekend heb zal ons nageslacht alleen via vertelsels mogen ervaren.
    Het zou me niet verbazen dat ze ons zelfs niet geloven dat we ooit echt in een sprookjeswereld leefden, terwijl onze lieverds in een puinhoop van een multieculturele samenleving zitten...waar gaat dit heen Lieve Heer ?

    11-11-2009 om 15:42 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERKMUSEUM.

    De Roomse Kerk raakt stilaan vol.

    Ach nee, niet met Godsvruchtige mensen zoals het ooit was, maar met stenen beelden die Heiligen moeten voorstellen.

    Allemaal figuren die als " VOLMAAKTEN " werden verklaard door de OPPERMACHT van Rome.

    Door OMGEKOCHTE zo gezegde mirakels ( wat al bewezen is in het verleden ),worden deze wonderlijke GOEDHEDEN der liefde, verheven als HEILIGEN.

    Hierdoor staan ze door hun VOLMAAKTHEID ( Heilig ),op dezelfde lijn van God en Jezus.

    Alweer zet Rome het volk aan tot AFGODERIJ, alsof een blok kunstwerk uw smeekbede hoort, laat staan dat deze dan nog wonderen verricht.

    Akkoord,Pater Damiaan heeft prachtig werk geleverd als MENS en dat is lovenswaardig en mag niet vergeten worden.

    Maar waarom sticht de Roomse kerk geen museum,waarin al die beelden met hun geschiedenis er bij te bewonderen zijn ?

    De naïevelingen kunnen dan hun noden aan hun uitverkoren Heilige uitstorten.

    Zo blijft Gods Huis in alle reinheid bespaart van het kwaad.

    Geen haar op mijn hoofd gelooft nog dat de Heer of Diens Zoon Jezus,daar aanwezig zouden zijn, wetende dat de duivels,de volgelingen van Lucifer,in dergelijk verderfelijk heidens kerkmuseum feestelijk aanwezig zijn.

    Een kruis zonder beeld in de kerk is gezegend, maar de rest moet buiten en dat zou elke pastoor moeten weten.

    Maar bewust of onbewust volgen ze de HEIDENSE leer en hebben het Oud en het Nieuw Testament verworpen als NIET bestaande.

    Het doel van Petrus, om gebedshuizen te bouwen in naam van Christus en Zijn Heilige Vader,is als het ware een commercieel doelwit geworden.

    Als Rome toch maar eens schuld zou willen bekennen en toegeven dat ze al eeuwen lang FOUT bezig zijn met niet God te vertegenwoordigen maar de duivel,dan staan we al een flink stap verder;

    Zoals wij SLECHTE en ONKUNDIGE LEIDERS hebben in de regering, zo slecht en onkundig zijn ook onze Roomse kerkleiders.

    Het draait allemaal om MACHT, met als doel het volk slaafs in hun klauwen te houden en hun HEBZUCHT des duivels bevredigd wordt. AMEN !

    12-10-2009 om 13:23 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook vriendjespolitiek bij de
    Lap, ik kreeg van een kennis een mail  om " Dag Allemaal " te kopen, terwijl ze heel goed weet dat dergelijk roddelblad mij gestolen kan worden.

    Maar zo nieuwsgierig als dat ik ben, ging ik het toch maar halen en dit om de " PRIMEUR " van Wendy versus Dag Allemaal te lezen.

    En ja,vriendjespolitiek bestaat ook in de media,hoe ongeloofwaardig het klinkt.

    De hoofdredacteur Ilse Beyers is naaste familie van Guy Beyers, de nieuwe manager van Wendy Van Wanten

    Wel, wel, hoe kan het tij keren.

    Het mediaproces van het jaar is stopgezet tegen Dag Allemaal, op aanraden van Guy Beyers natuurlijk.

    Dat is straf.

    En dat berichtje staat in grote dikke vette letters vermeld,Alsof  Dag Allemaal de slag van Waterloo heeft gewonnen.

    Als gevolg schrijven ze nu niets anders dan lof over Wendy, en volgens haar manager Beyers, ziet de toekomst voor Wendy er plotseling VEELBELOVEND uit.

    Maar waarom heeft Wendy Van Wanten, Guy Beyers enkele jaren geleden verlaten om nu terug bij deze man de handschoen op te nemen ?

    Het is te hopen dat Wendy NIET in een valsstrik gelokt werd met veel beloftes voor haar carrière.
    Er is in ieder gaval geen weg meer terug, want artiesten zijn nu eenmaal GEEN zakenmensen.

    Ik vraag me alleen af welke deals de advocaten van beide partijen onderling gemaakt hebben.
    Die mannen kennende doen niets voor niets en hebben meestal de voorkeur voor VECHTPARTIJEN dat jaren aansleept dan partijen op kort termijn te VERZOENEN.

    Maar kom,wetende de familiale band tussen hoofdredacteur en haar manager, zullen nu ongetwijfeld alleen maar POSITIEVE reportages over Wendy gemaakt worden.

    Wendy moet hooien wanneer er nog te hooien valt, want ze wordt tenslotte 50 jaar en moet op boxen tegenover de jongere,nieuwe garde.

    Succes Wendy,nu het nog kan,want zelfs de mooiste bloem verwelkt met de tijd, tenzij...ja...tenzij je gerenoveerd wordt zoals Cher en nog zoveel andere artiesten die het van hun uiterlijk moeten hebben en niet zozeer van hun talent,als ze al dan niet talent hebben.

    30-09-2009 om 12:51 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREMIE JAGERS.

    Het lijkt er op dat de boekjes de " microbe " te pakken hebben van de  virus "Dag Allemaal ".

    TV-familie,Story en nog andere roddelblaadjes, hebben het neusje van de zalm gevonden, om een goede verkoop van hun LASTERVERHALEN te waarborgen.

    Valse beschuldigingen worden NIET nagegaan, m;a.w., de journalistiek,zoals deze zou moeten zijn is DOOD.

    Natuurlijk moet die kwaadsprekerij over een bekende Vlaming zijn,want dat alleen boeit de lezers.
    Na Wendy Van Wanten,Hadise en nog andere sukkels,waren deze keer de Pfaffs aan de beurt.

    Verhalen door ONBEKENDEN en ZONDER BEWIJSSTUKKEN, weten de PREMIE JAGERS geld te rapen om daarvoor in de plaats op schaamteloze wijze hun haatdragende verhalen,ontstaan uit jaloezie tegen BETALING om deze aan de man te brengen.

    Onlangs was het de NAAMLOZE  x klusjesman van de Pfaffs,wiens beweringen gepubliceerd werd uit SENSATIEZUCHT van het bepaald blad of bladen.

    De x klusjesman,wiens naam niet mag vernoemd worden, zegt al genoeg hoe ONBETROUWBAAR deze persoon wel is,maar ik geef hem wel een naam en dat is JUDAS.

    Volgens Judas heeft Jean-Marie talrijke affaires met andere vrouwen, terwijl zijn vrouwtje Carmen al van 's morgens aan de drank zit.

    Is dat uit wraak,omdat hij niet meer hoefde te komen werken om eender welke reden ?

    Of zit er het jaloerse duiveltje achter om de welstand en de hechte familiale band van de beroemde familie ?

    Carmen,een moeder uit de duizend,die heel het huishouden runt, zou bij het opstaan, volgens Judas, aan de Champagne zitten ,om dan verder in de loop van de dag over te schakelen naar flessen wijn om zich Lazerus te drinken,zoals men dat in de voksmond zegt;

    Hoe zou Carmen dat nu kunnen doen,wetende dat ze niet ALLEEN thuis is en alsmaar door in familieband omringt is en de camera's voor de soap ook nog maar eens op haar gericht was ( is )

    Het zegt al genoeg dat dat die LASTER van de x ingewijde van de familie BEWUST ANONIEM wou blijven tegenover zijn werkgevers.

    Wetende dat men door dergelijk nieuws dik betaald wordt door de uitgeverij van dergelijk RIOOL boekjes,vraag ik me af of die man misschien op ZWART ZAAD zat en dringend geld nodig had.

    Dat financiën eens in de boeken gaat neuzen bij die ANONIEME klusjesman om te zien over welk bedrag het ging en deze wel niet in het ZWART werd uitbetaald.

    Dat dergelijke PREMIE JAGERS maar eens goed aangepakt worden, want, geloof me of niet,maar het duiveltje in de mens komt los als je in geldnood zit en erg genoeg vinden zij de oplossing.

    Maar kom,de verdoemenis in met Judassen.
    En Carmen, verhef uw hoofd, ik lust ook een wijntje en begrijp heel goed,na een zware dag kan een glas deugd doen,ik spreek uit ervaring. 

        

    27-09-2009 om 15:07 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!