Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    22-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vervloekte Justitia .

    Dat die Romeinse Godin van de GERECHTIGHEID,voorgesteld als een geblinddoekte vrouw met een weegschaal eens rap terug keert naar Italië.

    Dat mens is al eeuwen uit de tijd met haar Romeins kleed,blinddoek en weegschaal.
    Gerechtigheid ?
    Kom zeg,dat bestaat niet meer.
    Justitie is een commerce geworden ten voordelen van de Rechters en advocaten .

    Het lijkt er al meer op zoals in de tijd van Nero in Rome op brood en spelen, leven of dood.

    Het wordt dringend tijd dat er een minister van Justitie komt die de wetten voor de advocaten eens gaat veranderen en ook voor de Rechters.

    Anders zijn zij de oorzaak dat we gedwongen worden het RECHT zelf in handen te nemen .
    En we moeten geen glazen bol hebben dat we dan een Western worden op ze'n Amerikaans.
    Gewapend de straat op en ieder die ons niet aanstaat of ons een vinger in de weg legt neerknallen.

    Is het dat wat ze willen ?

    Is dat de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen ?

    Is een mensenleven dan niets meer waard voor de diegene die recht in hun schoenen staan,maar door valsheden à la filmster Vermassen de dieperik in gaan ?

    Normaal zou ik heel dat geval van me afgooien tot na het weekend,maar het lukt me gewoon niet.
    Onrecht maakt me REBELS, dat is de geest in mij die me daar toe aanzet.
    Vechten voor de Rechten van mijn medemens en niet alleen met woorden,maar ook met DADEN.

    Met de hoed in de hand raakt men nergens meer, maar radikaal voor uw mening uit komen, tegen eender wie,dat maakt je sterk en dwingt respect af.
    En ja, ik ben geliefd omdat iedereen weet wat ze aan me hebben en geen kwaadsprekerij kan verdragen,want dan snoer ik hun mond dicht als onbetrouwbaar en wens ik met hun niets meer te maken hebben.
    Recht door zee gaan op een eerlijk en fatsoenlijk manier is ook al niet meer van de dag, want de kans is groot dat je slachtoffer wordt van onverdraagzame individu's.

    Dus vrouwe Justitia, ik spuw mijne gal uit.....TRAP HET AF !

    Maar kom,



    22-10-2010 om 18:15 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERELDVEDETTE VERMASSEN ?

    Het is ongehoord wat ik nu in de krant lees met foto en al.

    Als een beroemde wereldster staat Jef Vermassen handtekeningen uit de delen op straat.
    Dus,hij is geslaagd in zijn opzet als ACTEUR van wereldformaat.

    En dan een zestal leden van de jury die op een terras hun verhaal doen om hun verantwoordelijkheid goed te praten, ook al iets dat heel de afgelopen zaak Clottemans doet stinken.

    Dat ze verdorie met ze'n allen naar Hollywood gaan, om zich als ervaren acteurs voor te stellen die zich vooral goed kunnen INLEVEN in hun rol.
    Vermassen vooral is een geboren komediant die de voorkeur geeft aan een duivelse rol waarvan hij de bezieling heeft, en dat is meegenomen.

    Succes verzekerd, een triller om er kippenvel van te krijgen, want men zou zweren dat ze wel degelijk die personages zijn ( wat ook zo is in de werkelijkheid ).

    Vermassen als onverbiddelijke REDDER voor zijn criminele klant die genoeg onrechtmatig verworven geld heeft, zal er wel voor zorgen,met veel passie,de nodige leugens en beschuldigingen aan tegenpartij ,ZONDER BEWIJZEN vrij krijgen.

    Dan kan hij alweer,op z'n Amerikaans met veel show tegenover de pers, handtekeningen uit delen, want hij geilt gewoon tegenover de media.

    Dergelijke advocaten zoals Vermassen, doen correcte advocaten wiens geweten nog intact zijn, geen goed .

    Ik kan alleen met hart en ziel hopen dat de waarheid of het om moord of zelfmoord ging, achterhaald wordt en ook wie daar aan schuldig is of er aan mee gewerkt heeft.

    Dan valt Vermassen van zijn troon, de hoop misschien van vele advocaten en de droom om van dergelijk gewetenloze advocaat te winnen.

    Er zal toch iets moeten gebeuren ,wil men gerechtigheid laten geschieden en bij iedereen de twijfels af neemt of Clottemans nu schuldig is of onschuldig.

    Eerder,al ben ik diep overtuigd van haar onschuld,kunnen omgekeerde reacties van schuldig in lezersbrieven mij soms lichtjes en toch onzeker aan het twijfelen brengen.
    Zo zit een mens nu eenmaal ineeen.

    Het nietszeggende klein miezerig duiveltje zit in iedere mens om het positief denken over iemand over te hemelen naar het negatief denken en omgekeerd.

    Heer,vergeef me als ik fout ben, maar ik verkies het goede in mij de voorrang te geven door dat stekske ( Lucifer ) uit te sluiten, en nu....heel die zaak Cottemans een tijdje uit mijn hoofd zetten, want, ik moet dringend mijn bureau wat op orde stellen alvorens het weekend in te gaan .

    Nog een fijne dag verder aan allen die in vrijheid leven, sorry, Clottemans,voor u is het zwarte sneeuw...maar...schrijf anders uw waarheid op papier...uw verhaal...alles op een rijtje zetten als je wat bekomen bent...je bent nog altijd ONSCHULDIG in de ogen van vele mensen.
    Een magere troost,dat besef ik,maar je had er ook helemaal alleen voor kunnen staan,dat niemand in je onschuld geloofde...hou je goed kind lief. 

    22-10-2010 om 15:02 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHULDIG OP GROND VAN WAT ?
    Ik kan er niets aan doen, maar ik vind het te bizar, om Els Clottemans te beschuldigen van moord en dan nog, op grond van WAT ?

    Sommige verwijten haar dat ze dan maar had moeten toegeven aan de leugendetector, maar zo verstandelijk als ze is heeft ze deze geweigerd, en dat zou ik ook gedaan hebben.

    Waarom vraagt u zich af ?

    Zenuwen, vermoeidheid, emoties en angst, dat zo'n ding niet de juiste weergave geeft, kan je al klem zetten en dat zou een kind zelfs al moeten weten.

    Ook die ondervragingen,uren aan een stuk die je willen aansturen om dingen te zeggen welke in het voordeel van de speurders zouden zijn,dat je op den duur versuft en zo dolgedraaid bent zodat je als het ware de kluts kwijt raakt en alles doorheen draait .

    Dan mag je nog zo'n sterk persoonlijkheid zijn en vastberaden van je onschuld, het is hun tactiek om een onschuldige zo in hun macht te krijgen en klaar is Kees.
    Ik blijf nog altijd in haar onschuld geloven zolang er geen bewijzen zijn.
     
    Indien Jef Vermassen haar advocaat was geweest zou hij met veel OPHEF bewijzen geëist hebben, dus het omgekeerde als dat hij beweerde er geen bewijsstukken meer hoeven te zijn anno 2010,met al zijn TECHNISCHE snufjes, en toch werd er geen DNA uitgevoerd op Clottemans en els Van Doren.

    Vermassen is in elk geval een geweldige ACTEUR, dat moet ik toegeven, en hij kan goed inspelen op alle aanwezigen.
    Maar, leg me nu eens uit, Als Els inderdaad zo'n hoog E.Q. heeft, dan had ze het toch anders kunnen aanpakken als ze haar zogezegde liefdesrivale wou uitschakelen.

    Neen,dat DOM WICHT gaat een moord plannen in haar parachuteclub,waar bijna iedereen er van op de hoogte is dat zij de minnares of het speeltje bleek te zijn van de man,wiens vrouw Els Van Doren, dan nog haar beste vriendin, van kant moest gaan en hoe...

    Een hoog begaafde gaat toch dergelijke risoco's niet nemen, wetende dat iedereen haar zou beschuldigen voor die misdaad, als men van een misdaad mag spreken.

    Ik sluit zelfmoord ook niet uit,maar van de andere kant als moeder doet men dergelijke daad je kinderen toch niet aan ...of toch ?

    De waarheid kan nog vele jaren achterwegen blijven,zie maar met de pedofilie van de Goddienaars,Albert II met zijn Delpin,een onecht kind die hij niet wil erkennen en nog zo vele verborgenheden in het algemeen, want...ooit gaan we nog uit de doofpot schandalen horen van onze toekomstige koning  en zijn Mathilde.( waarom werd haar en Paola de zaal geweigerd door een koppel in het Brusselse gemeente huis voor de trouw van Laurant en Claire...? )
    Nergens kon men het incident lezen in de kranten of roddelblaadjes in dit land,tenzij men de buitenlandse pers opzocht,jawel,daar stond het uitgebreid vermeld.

    Maar kom,als de waarheid een tiental jaren nodig heeft zal ik het spijtig genoeg misschien niet meer meemaken .

    Wat niet gekend is zal bekend worden en wat verborgen is zal ontdekt worden. ( Jezus Chr. )
    En ja, dat zal dan weer de zoveelste schok zijn voor ons Vaderland wiens Heiligheid reeds lang verdoemd is.

    De advocaten hun onschendbaarheid zou moeten teniet gedaan worden, want het zijn zij die door allerlei leugens en meestal nog omgekochte getuigen die even hard liegen wat de advocaat hun in de mond legt, en, desnoods,nogmaals tegen betaling een meineed plegen.

    Dergelijke valsspelende advocaten vervullen de rol van de duivelse ziel in hun, die recht krom trekken en rechtvaardigheid verwerpen door het ONRECHT te koesteren.

    In elk geval blijven de colega's van Els Clottemans en zovele anderen haar steunen, omdat ook zij allen geloven in haar ONSCHULD.

    Zijn de familie en kennissen van Els Van Doren nu gerust dat de JUISTE dader achter de tralies zit ?
    Afwachten, ik denk dat alles nog een lange staart krijgt. 

    En psychiaters of ZIELKUNDIGEN, als de geest in de mens zich niet wil blootleggen brengen ze u op een dwaalspoor, en dat horen jullie te weten.

    21-10-2010 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!