Foto
Rob Devlieghere, directeur van Massembre, hoopt een goede en prettige communicatie te kunnen opzetten tussen U en Massembre.
Massembre is een fantastisch plekje in de Ardennen (voorbij Dinant) en op de Franse grens (op 3km van het Franse stadje Givet). 
Heeft U Massembre nog niet ontdekt; of was U hier al eens als klant ? In beide gevallen: Hartelijk Welkom !
Ik wil U graag regelmatig wat vertellen over Massembre; en vooral over wat zich achter de schermen afspeelt.
Uiteraard kan U zelf Uw bemerkingen, Uw vragen en Uw suggesties kwijt via deze blog... Tot schrijfs ?!
Je kan alle mogelijkheden van Massembre ontdekken op
www.massembre.be
directe link
  • massembre
  • Foto
    Enkele foto's van het vakantiecentrum Massembre. We hebben zo 9 gebouwen, lekker eten, een fantastische waterplaza, een schitterende speeltuin, ... Méér weten en/of reserveren: ga naar www.massembre.be. WELKOM !
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Massembre
    Een weekendje Ardennen ?!
    Budgetvriendelijk vakantiecentrum voor jeugdgroepen, scholen, seminaries en gezinnen.
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer... ook op de werf.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het tweede deel van de paasvakantie is het in Massembre een zacht, soms zonnig weertje. Niet te versmaden.
    De cursussen lopen vlotjes, ze vinden het allemaal lekker eten en een fijn logement; als je dat weet -ook al hoor je dat elke week opnieuw- ben je gerust als directeur. Want het wil zeggen dat iedereen van het personeel zijn beste beentje voorzet. Fijn dus.
    Op de werf is het ook zonnig; letterlijk en figuurlijk. De uitgravingen gaan vlotjes ook al stoten ze hier en daar wel op 'straffe shist'...
    Morgen is het weer werfvergadering; om halfnegen zitten we al aan tafel met de bouwheer, de archtecten, de ingenieurs, de werfleider en de aannemer. Dan overlopen we samen de vorderingen, de eventuele moeilijkheden en waaraan we moeten denken of wat we moeten beslissen voor de volgende week.
    Oh ja, Alexandre, onze nachtwaker die ook deeltijds in het restaurant werkt, is bevallen. We bedoelen natuurlijk 'sa compagne': de kleine heet Lucas, weegt 3,45 kg en is 50,2 cm groot. Félicitations !

    03-04-2008 om 14:18 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aprilgrapjes alom... Toch prettig, als ze tenminste origineel zijn. Ik trap dan gewoonlijk in het eerste en het tweede grapje (ik weet immers in de verste verte niet dat het één april is), wat aanleiding geeft om er nog een paar grapjes aan te breien. Gelukkig voor mezelf heb ik dat dan toch door.
    Zes jaar geleden op 1 april 2002 ben ik in Massembre beginnen werken. Kleine evaluatie voor mezelf: dit is een fijne job vol uitdagingen, elke dag. Ik ben blij dat ik met een goed beheerscomité, een enthousiaste personeelsploeg en een gedreven vrijwilligersploeg dit centrum mee op de kaart van het (sociaal) toerisme mag zetten.
    Zonder overdrijven zijn we daar nu al in geslaagd. De mogelijkheden tot activiteit in en rond Massembre, de wandelgidsen, de themaweekends, de website, de service, het lekkere eten, de mooie en nette kamers, ... het is er allemaal ! En we gaan in rechte lijn naar nog beter: we bouwen een nieuwe keuken, restaurant en bar. Daarna volgt een nieuwe receptie, burelen en vergaderzalen. De omgeving wordt heraangelegd en we vernieuwen nog logementsgebouw Durlet.
    Dankuwel dus aan allen die mee dit traject gaan; het is fijn samenwerken !

    02-04-2008 om 15:03 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    01-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeiende cursussen en families in Massembre
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tweede week van de paasvakantie en dus andere monitorencursussen. Deze week worden hier opnieuw monitoren gevormd (16-17 jarigen) van Sint Michielsbond (Brussel), Zuid-West Vlaanderen, Vlaamse Ardennen en Moucron. Allemaal jonge mensen die in de grote vakantie kinderen zullen begeleiden op een -hopelijk- fantastische thema vakantie. Wat Wallonië betreft, gaat het vooral over speelpleinwerking.
    Het gaat er hier soms ontzettend creatief en uitbundig aan toe. Tof hoor, zo'n bende (450 !) enthousiaste jonge mensen !
    Deze week logeren hier ook een dertigtal gezinnen, omdat Kazou een cursus diende te annuleren. We hebben dat gebouw dan opengezet voor families, en gelukkig hebben we dat kunnen volboeken. Uiteraard staan er voor de families die daar zin in hebben wandelgidsen ter beschikking; zij zorgen ook voor animatie 's avonds.
    En ondertussen zijn de bouwwerken niet te stoppen ! Volg mee op onze website bij 'nieuws' en 'bouwwerken 2008-2009'.

    01-04-2008 om 10:36 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    28-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werfvergadering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Twee werfvergaderingen vandaag: eentje voor de bouw van onze nieuwe keuken, restaurant en bar (zie ook de dagelijkse foto op onze website bij 'nieuws' en 'bouwwerken'). Die vergadering liep vrij vlot: zoals reeds gezegd, de werken zijn dan eindelijk begonnen en, ik moet toegeven, ze vliegen er serieus in. Vermits we in bouwteam werken, wordt ook elk detail besproken. Dat is echt een goed systeem, want als bouwheer hou je op die manier de vinger aan de pols en kan je nog op elk moment mee sturen als er iets verkeerd begrepen werd of afwijkt van wat we bedoelden.
    Een andere werfvergadering ging over de feestzaal; daar willen we nog voor juli één en ander in veranderen. Hoe wordt het:
    - de toiletten gaan er volledig uit en de ruimte wordt helemaal opnieuw ingedeeld;
    - het podium wordt definitef -omwille van brandweer reglementering- afgesloten; we hebben overigens een verstel- en verzetbaar podium;
    - nieuwe nooddeuren;
    - de oude bar wordt afgebroken en in de ruimte achter de oude bar ondergebracht; dat betekent méér ruimte in de feestzaal;
    - alle gordijnen verdwijnen en in alle deuren en ramen worden zwarte houten panelen aangebracht;
    - alle muren, deuren en ramen worden zwart geschilderd langs de binnenzijde; aan de buitenzijde krijgt alles een witte kleur;
    - de elektriciteit wordt aangepast, zodat er een driefasige kast door de klanten kan gebruikt worden;
    - er komt één (of twee) lichtbrug(gen) over de breedte van de zaal;
    - spots en geluidsinstallatie wordt niet voorzien, maar dient door de klant gehuurd.

     

    28-03-2008 om 16:23 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    26-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kraan ! ... en kunstenaars in de buurt...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is de kraan aangekomen die de uitgravingswerken voor zich neemt, en, ja hoor, morgen beginnen ze. Zeggen ze !
    Laat ons hopen dat het lukt deze keer; we zijn immers al vijftien werkdagen kwijt, omdat de werken niet begonnen. Waarom ? Iets voor Joost zeker. Het enige wat ik kan bedenken is dat de aannemer nog op een andere werf bezig was....
    Kazou monitorenvorming bruist als geen ander ! 400 jonge gasten die er stevig invliegen, een plezier om naar te kijken.
    Vorige vrijdag ging ik -in een sneeuwstormpje- naar de opening van een tentoonstelling van plaatselijke artiesten in La Spirale in Nattoye. Een prachtig initiatief. De artiesten wilen in de toekomst hun ateliers openzetten voor het publiek. Mooi initiatief dat we binnen enkele dagen op onze website zullen zetten bij 'Mogelijkheden in de buurt'.
    In onze buurt vinden we:
    - Een dame (Mevrouw Catherine Bertholet) uit Waulsort bij op 15 km; zij creëert, repareert en ontwerpt juwelen in goed en zilver.
    - Een heer (Mijnheer Jérémie Delvosalle) uit Hastière op 10 km: hij maakt houtsculpturen.
    - Een dame (Mevrouw Vanessa Denis) uit Hastière op 10 km die 'Dinanderie' ontwerpt in koper en messing.
    Zeker fijn om eens een bezoekje te brengen; enkel op afspraak uiteraard.  

    26-03-2008 om 14:23 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    24-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterse toestanden...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was het precies kerstmis: alles wit. Een uur later was alles al terug weg. Maar er staat een guur noorderwindje, sneeuwvlagen, regen, ... we zitten zowat op de rand van het vriespunt. Leuk is anders.
    En die hele natte toestand, die nu al weken aanhoudt, zorgt ervoor dat alles drijfnat ligt. De dieren in het dierenpark, maar ook de ezels, de schapen, geiten, .... staan te veel met hun poten in het slijk, ook al hebben ze allemaal een droog onderkomen. Maar ook het bos wordt één modderpoel...
    Voor één ding is dit weer prima: de watertafels onder de grond geraken weer bijgevuld. En dat is goed voor Massembre want wij pompen ons water zelf op.
    Regen is ook nog goed voor het spoelen van de toiletten in Massembre, want we vangen het regenwater op.
    Maar toch: dat beetje zon, dat beetje lente... ik verlang ernaar.

    24-03-2008 om 13:13 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangekomen !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kazou (monitorenvorming) is aangekomen en dat zullen we geweten hebben ! Een dikke 400 jonge gasten in Massembre die met zijn allen leren: hoe wordt ik een goede monitor ?
    Deze week zijn dat de jeugd uit Zuid-West Vlaanderen, Midden-Vlaanderen, Dinant en Moucron.
    Het zijn zij immers die in juli en augustus de kinderen van CM zullen begeleiden die hier of elders op vakantie komen in boeiende themaweken. Over die thema's stond overigens deze week een schitterend artikel van Kazou in Visie; en het ging uitsluitend over Massembre ! Tof hoor !  

    23-03-2008 om 13:37 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    21-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Is het nu terug herfst ? En dat met Pasen...volgende week kondigt men hier zelfs sneeuw aan: in april ! Kan er nog iemand volgen ?
    Er is hier een serieus lijk uit de kast aan het vallen: we installeerden op drie gebouwen zonnepanelen om ons te voorzien van warm water.. ze werken blijkbaar niet. We hadden wel warm water, maar dat werd opgewarmd door de stookolieketel. Dat wordt dus een hartig robbertje discussie met de installateur.
    En, zoals verwacht, is de aannemer gisteren niet opgedaagd om de werken aan het nieuwe gebouw in gang te zetten. Dus wordt het mnimum volgende donderdag want het is tot dan verlof in de bouw.
    Gisteren volgde ik en mijn collega het tweede deel van Yield Management: boeiend ! We gaan dit samen nu eens op papier uitschrijven voor Massembre, om het dan daarna te gaan toepassen. Ik ben benieuwd, want het is uitdagend: hoe, door beter te plannen, meer omzet draaien ?

    21-03-2008 om 16:41 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    19-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zit het eigenlijk ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De speeltuin is afgebroken, de omheining staat er, de werfleider is aanwezig en bereidt verder alles voor, de wefvergadering gaat wekelijks door, maar... er beweegt verder niets. Morgen wordt er eens duchtig door de hoofdaannemer aan de boom geschud, want de startdatum 3 maart ligt al een beetje achter ons nietwaar ? En volgende week is het Pasen, dus véél zullen we daar ook niet moeten verwachten.
    Ik probeer rustig te blijven ademen, maar op die manier zijn we met Pasen wel al 15 dagen kwijt ...
    Maar we blijven dromen van ons nieuwe restaurant, keuken en bar !
    Morgen ga ikzelf weer een dagje op vorming: Yield Management: hoe beter bezetting nastreven, door op een andere manier te plannen ...
    Veertien dagen geleden was het eerste deel al boeiend; ik hoop hetzelfde morgen.
    En dan is he tweeral vrijdag: werfvergadering !

    19-03-2008 om 15:42 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie voorbij !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voilà, het zit er weeral op. Kort en goed zo'n skivakantie. In ieder geval een fijn groepje vrienden, veel sneeuw, twee dagan volle bak zon, één dag sneeuw, één dag regen, één dag mist en één dag wisselvallig.
    Enige alcohol in de après-ski, lekker gegeten en goed geslapen. De zuivere lucht in Avoriaz (autovrij!) krijg je er gratis bij.
    Terug in België komen is vooral constateren dat alles in bloei staat en de lente echt begonnen is...
    In Massembre gaat het zijn gewone gangetje: groepen, gezinnen en families wisselen mekaar af. En ik merk dat het personeel en onze wandelgidsen entousiast hun best doen om het voor de klant aantrekkelijk en fijn te maken.
    Morgen overleg ik met de werfleider hoe ver we staan met de start van de bouwwerken en de afbraak van het ex-zwembad. Ik merk dat de speeltuin al bijna helemaal weg is.... Overigens start ik één dezer met de fotoreportage over de evolutie van de werkzaamheden.
      

    16-03-2008 om 11:50 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    07-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zotte week !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een week... vol vergaderingen. Langs de ene zijde is het handig dat nogal wat vergaderingen in één week geconcentreerd zitten, maar langs de andere zijde weet je eigenlijk weinig van wat er in Massembre gebeurt... terwijl het daar natuurlijk gewoon verder draait.
    Na een intens weekend met de wandelgidsen, zat ik maandagmorgen al op vergadering met de burgemeester en enkele schepenen van Hastière de renovatie van het Office du Tourisme te bespreken.
    In de namiddag had ik in Antwerpen een vergadering met de VDAB.
    Dinsdag vergadering met de dienstverantwoordelijken en afspraken over de lopende werkzaamheden i.v.m. de afbraak en bouw van het nieuwe restaurant.
    Woensdag een vergadering over energie, domotica, aankoop van nieuwe bedden met onze afgevaardigde beheerder en voorzitter van Massembre.
    Donderdag de hele dag op cursus met de collega marketing over Yield management (hoe Massembre beter volboeken, zodat we meer omzet hebben): boeiend, binnen veertien dagen komt er nog een tweede dag.
    Donderdagavond Algemene Vergadering van het Office du Tourisme.
    Vrijdag in Brussel bespreking van de marketing van Massembre in Visie, Straal en En Marche van nu tot juni 2009.
    Ik ga nu nog al die documenten van al die vergaderingen wat opruimen, mijn agenda wat opruimen en nog heel wat afwerken...
    Want morgen wordt het een weekje skiën in Avoriaz in Frankrijk!
    Tot volgende week.

    07-03-2008 om 17:56 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    03-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een vrijwilligersploeg !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Ik ben een gelukkig man. Als ik ons hier zo allemaal zie samenzitten en de wijze waarop we dit weekend samen hebben gewerkt, dan kan ik niet anders dan tevreden zijn.'
    Zo ben ik mijn speechke begonnen op zaterdagavond bij het gastronomisch menu ter ere van drie koppels die 70 jaar werden; wat het afronden betekende van hun engagement in Massembre.
    Als mensen samen spontaan beginnen zingen, dan heerst er een goede, vertrouwde sfeer waarin iedereen mekaar met respect en vriendschap bejegent: en we zongen !
    Een enorme dank aan allen voor hun voortdurende inzet tijdens het weekend en tijdens het jaar, voor hun entousiasme voor Massembre. En nogmaals dank aan Staf en Lucia, Jan en Alice en Hector en Lucienne: duizendmaal dank voor jullie jarenlange inzet ! 
    Massembre kan er door zo'n ploeg alleen maar beter van worden en de klanten kunnen er alleen maar telkens weer van genieten.

    03-03-2008 om 00:00 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding weekend vrijwilligers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgend weekend komen we met onze vrijwilligersploeg; samen naar jaarlijkse gewoonte.
    Het zijn stuk voor stuk mensen met een groot hart voor Massembre. Elk weekend is er immers zo'n vrijwilligerskoppel aanwezig om wandelingen te begeleiden voor de klanten die daarin geïnteresseerd zijn. Dat doen ze heel goed, want de waardering van de klanten ervoor scoort liefst 99,3 % ('uitstekend' en 'goed'). Soms zorgen zij ook voor animatie in de midweeks of vakanties; ook dat onderdeel haalt 93,4 % tevredenheid. En zij verzorgen ook themaweekends zoals 'historisch erfgoed', 'sinterklaas', 'valentijn', 'haloween', 'fietsen', ... De score hier is 95,2 %.
    Waarmee ik maar wil zeggen dat deze vrijwilligers een integraal deel uitmaken van de Massembre-ploeg en hun rol met verve opnemen.
    Maar tijdens hun verblijf zijn ze ook luisterend oor, organisator, probleempjes oplossers, wakend oog...
    Hun toegevoegde waarde valt niet te onderschatten !
    Niet voor niets dat we het komende weekend dan ook minutieus voorbereiden. En ook hier is een vrijwiligster de drijvende kracht !
    Als directeur krijg ik mijn onderdeeltje toegewezen, de rest loopt als vanzelf omdat het zo goed voorbereid werd.
    Toch wordt het komende weekend iets speciaals, want we nemen afscheid van drie koppels die al ettelijke jaren 'fles hebben', maar die de maximum leeftijd als animator bereikt hebben. Met spijt in het hart, maar met een enorme waardering gaan we hen vieren: kadootje, bloemetje en een heerlijk gastronomisch diner ter hunner ere !
    En dan zijn we weer vertrokken voor een nieuw jaar vol uitdagingen, heerlijke weekends en beginnende plannen om 60 jaar Massembre te vieren en ons nieuw restaurant/keuken/bar te openen !

     

    27-02-2008 om 15:06 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    26-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De short-ski zit er op !
    We waren met 23 personen; allemaal werknemers of vrijwilligers van Kazou en hun eventuele partners. Fantastisch weer (altijd zon !): dus met de alomgekende bruine teint op je gezicht terug aan het werk... een teint die er gewoonlijk na drie dagen al terug af is.
    Volop sneeuw: in het hele skigebied lag er méér dan voldoende sneeuw, maar, vonden we, het wordt tijd dat het wat bijsneeuwt of het zal vlug gedaan zijn...
    We logeerden in Maloja, de (ondertussen verkochte) vergane glorie van CM. Dit jaar is echt het laatste jaar dat het ter beschikking staat van Intersoc. Als directeur van een vakantiecentrum heb ik toch wel ernstige vragen over het pakket in zijn geheel wat ons aangeboden werd... Dat is zeker voor héél wat verbetering vatbaar.
    Maar goed, we hebben ons geamuseerd; veel gelachen en plezier gemaakt. Ik heb skiles gegeven in de voormiddag en ook daar heb ik met volle teugen van genoten....
    Voor herhaling vatbaar !

    26-02-2008 om 15:39 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er even tussenuit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eén van de belangrijkste onderdelen van het masterplan komt eraan: het begint te bewegen in Massembre. Aannemers, werfleider, afbraakfirma, ... beginnen zich te melden. De afbraak van het ex-zwembad, de verplaatsing van de speeltuin en de bouw van een nieuwe keuken/restaurant/bar hangt in de lucht.
    Ondertussen is de speeltuin afgesloten. Die wordt binnenkort gedemonteerd en opzij gelegd. Ondertussen breken we het ex-zwembad gedeeltelijk af. Op die plaats wordt dan zo snel mogelijk de nieuwe speeltuin geïnstalleerd.
    Maar ook de uitgravingen voor het nieuwe gebouw zullen niet lang op zich laten wachten !
    Ik zal -zoals bij vorige verbouwingen- een apart rubriekje op onze website voorzien, waar je de verbouwingswerken in fototaal kan volgen.
    En nu even rust ! Ik vertrek vanavond met Kazou op short-ski. De vorige twee keer was dat al uitermate tof, dus ik kijk er naar uit. We gaan daarenboven naar Maloja in Zwitserland. Dat hotel van CM is ondertussen verkocht, maar we gaan nog eens voor de laatste keer. Maloja was voor mij op mijn 18 ook de plaats waar ik met CM mijn eerste stapjes op de ski's zette. Ondertussen ben ik daar niet meer geweest....

    20-02-2008 om 10:38 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen slecht begin van de week...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maandag vertrok de groep van Decathlon: het is al de tweede maal dat één van de winkels van dat bedrijf naar Massembre komt. Fijne actieve en sportieve mensen; bij hun activiteiten zakte er gisteren zelfs één door het ijs.... gelukkig is de vijver niet diep, maar koud zal het wel geweest zijn.
    En nu maar hopen dat de mond aan mondreclame werkt en dat we nog andere winkels op excursie krijgen in Massembre.
    Gisterennamiddag hielden we een afrondend gesprek met Saffron, een Iers bedrijf dat vakanties organiseert voor Ierse scholen. Volgend schooljaar verwachten we een acht-tal groepen, en het jaar erop zou dat moeten groeien naar een 30-tal.
    En vandaag komt een Franse basket-organisatie aan met een 300-tal deelnemers voor de rest van de week.
    Een mooi begin van de week...
    Straks zitten we ook terug in vergadering met Idee over een voorstel tot marketing naar gezinnen en groepen binnen CM. Dat zou dit jaar ook op kruissnelheid moeten getrokken worden.
    En morgen spreken we héél concreet af hoe we met de bouwwerken starten: het komt nu wel heel dichtbij: 3 maart !

    19-02-2008 om 09:43 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als dit geen weekend was om duimen en vingers van af te likken !
    Het tweede weekend op rij met een fantastisch weertje.
    En als het dan nog Valentijn is... is iedereen gelukkig. Toch raar dat je met een beetje zon in België zo gelukkig kan zijn !
    Voor Massembre betekende het een 120-tal klanten die allemaal hun Valentijn kwamen vieren en vooral uitkeken naar het lekkere gastronomische menu van zaterdagavond.
    Onze vrijwilligers hadden zich weer uitermate ingespannen om het geheel met hartjes en roosjes op te fleuren en om de gasten mooie begeleide wandelingen aan te bieden.
    Zaterdagavond was het dan het 'enige, echte' Valantijnsmenu met een 'liefdeshartje' als dessert.

    18-02-2008 om 10:42 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergaderen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben nog een vrij rustige week na de drukke krokusvakantie. Er wordt vergaderd in de verschillende diensten: afspraken verbeteren, functioneringsgesprekken, ... opdat we er met zijn allen weer op en top zullen staan als het seizoen echt op gang schiet.
    Dit weekend is dat al zo met het Valentijnweekend. We creëren mee een beetje de sfeer van 'houden van', en ontvangen onze gasten op een originele manier. Het speciale zaterdagavondmenu ziet er uitermate lekker uit (zie onze website) !
    Begin deze week ben ik een goede vriendin gaan begraven volgens de zen boedhistische ritus: een waardig afscheid van een moedige vrouw.
    Dinsdag vergadering met de vier directeuren en afgevaardigde beheerder van de CM-huizen, met als voornaamste punt op het programma het voorbereiden van de onderhandelingen met de vakbonden voor een nieuwe CAO.
    's Namiddags hadden we dan nog een ontmoeting met de voorzitter van CM, Marc Justaert, om ons toelichting te geven bij de vervanging van onze afgevaardigde beheerder.
    En morgen hebben we een eerste echte werfvergadering in Massembre: de afbraak van het ex-zwembad en de bouw van een nieuw restaurant/keuken/bar wordt nu echt op gang geschoten. 

    14-02-2008 om 10:49 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    10-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weekend !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals je zelf ervaren hebt, was het nog eens een weekendje uit de duizend !
    Heerlijk weer. We krijgen op de televisie dan steeds prentjes van de kust te zien of van een park in Brussel, maar dan moet je de Ardennen eens bekijken: HEERLIJK !
    Onze klanten zijn dan ook in de wolken, natuurlijk.
    Je kamer, de maaltijden, de begeleide wandelingen, de natuur, de stilte, de speeltuin, het avontuurlijk parcours... alles wordt plots eens zo fantastisch !
    Vandaag komt zelfs nog een groep van 100 personen aan van Decathlon Antwerpen: teambuilding. Ook hun zondag en maandag kan niet meer stuk. Wie verwacht nu zo'n heerlijk lenteweertje in volle winter ?
      

    10-02-2008 om 13:42 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (0)
    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marketing Massembre
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren hielden we een voor Massembre belangrijke vergadering met CM/MC i.v.m. onze marketing.
    Aanwezig waren de verantwoordelijke marketing en communicatie van CM en MC, de verantwoordelijken van En Marche, Visie, en de website van de CM, Idee bvba (onze huis-marekteer), en wijzelf.
    Vermits Massembre integraal deel uitmaakt van CM/MC en vermits door de recente renovaties het centrum er opnieuw staat, kan het voor Massembre en CM/MC een win-winsituatie worden door nog beter samen te werken.
    Zo hebben we nu al regelmatig aankondigingen in Visie, Straal en En Marche, staan we in de Skoebidoe brochure, worden we vermeld in de verbondelijke 'diensten en voordelen' brochures; anderzijds hebben de CM/MC leden hier 20 % korting, ...
    Besluit: na alle mogelijkheden te hebben overlopen, zal Massembre een voorstel uitwerken met initiatieven gespreid over een heel jaar. Dat wordt dan opnieuw besproken en (hopelijk) goedgekeurd en uitgevoerd.

    07-02-2008 om 10:37 geschreven door Rob Devlieghere


    >> Reageer (1)


    Gastenboek
  • Vraagje..
  • Bericht voor Aline Beniest
  • tskilt da wok nietn aan
  • blog

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per maand
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog als favoriet !

    Nog enkele foto's van Massembre...
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!