Hééél lekker !xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De baasjes zijn voor het tweede
weekend op rij nog eens een stapje in de wereld gaan zetten. Hier ten huize wil
dat zeggen in één of ander restaurant de beentjes onder tafel gaan steken.
Ditmaal was het op de grens van de
provincie Antwerpen en Limburg te doen. De baasjes komen daar misschien al wel
twintig jaar in het beste rib-house tussen Oostende aan de Noordzee en
Vladivostok aan de Japanse zee. De naam
de zeven heerlijkheden op de grens
van Mol Rauw en Lommel.
De porties zijn van die aard dat het
vrouwtje steeds te veel heeft om op een fatsoenlijke manier van te kunnen
genieten. Dus komt daar steeds het plastiek zakje boven om de overschotjes in
op te begen om mee naar huis te nemen voor ons natuurlijk .
En gesmuld hebben we, t baasje heeft
zelfs een foto genomen van wat het vrouwtje en Viv hadden overgelaten voor ons.
Als er nu nog eens vragen zijn over
hoe het komt dat onze vacht zo blinkt dan staat hier in vorige alinea het
antwoord, Pedigree brokken en ribben uit Lommel. Zagen jullie maar eens bij jullie
baasjes dat zij daar ook gaan eten en wat meebrengen. De baas, "de Marc" geeft
gerust een plastiek zakje om de overschot in op te bergen als je zegt dat nonkel Jan het gezegd heeft dat ze
daar maar eens moeten gaan eten
.
Belle & co
|