Inhoud blog
  • Kerstmis
  • de donkere 6 weken
  • de kerstboom
  • eenzaamheid
  • Sinterklaas
  • weerspreuken
  • december
  • zo maar
  • goede avond
  • spreuk
  • Samantha
  • verdraagzaamheid
  • zo maar
  • 11 november
  • wateroverlast
  • zo maar
  • maandag
  • november
  • weerspreuken
  • Allerheiligen en Allerzielen
  • Halloween
  • oktober
  • wintertijd
  • halloween
  • citaten
  • halloween
  • Herfst
  • pompoenen
  • Edith Piaf
  • Paddenstoelen in de herfst
  • Indian summer
  • oktober weerspreuken
  • oktober
  • herfst
  • gedicht
  • herfst
  • Hoppestoet
  • bloemen
  • zondag
  • weerspreuken
  • nazomer
  • hoppestoet
  • terug naar school
  • september
  • gezond en gelukkig zijn
  • zo maar
  • Toon Hermans
  • Vierdaagse van de IJzer
  • vriendschap
  • woensdag
  • heel juist
  • ogen
  • welkom
  • symphony of love
  • Augustus
  • weerspreuken
  • augustus
  • internationale dag van de vriendschap
  • Fantasie
  • een hart van rozen
  • zo maar
  • vrouwengezicht
  • Laat de zon in je hart
  • nationale feestdag
  • zo maar
  • wilde bloemen
  • reizen
  • 14 juli
  • 11juli
  • kermis
  • mooi gezegde
  • spreuk
  • Vakantie
  • weerspreuken
  • kermis in Poperinge
  • juni
  • humor
  • zomer
  • tabel zomerfruit
  • fruit
  • zomervakantie
  • zomer
  • hitte
  • 6 juni
  • weerspeuken
  • juni
  • de mooiste dingen
  • De pinksterbloem
  • Tina Turner overleden
  • Hopelijk beleef je hier veel plezier! Kom nog eens terug!
    Klok 3:
    http://www.geocities.com/~goldenoldies
     

    Klik er eens op.  Je krijgt muziek van vroeger.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ik stuur je bloemen


    HALLO? BLIJ DAT JE WEER EENS OP BEZOEK KOMT!!!!!!!!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ninneke44
    blog.seniorennet.be/ninneke
    Welkom op mijn blog!
    Archief per maand
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kom gerust binnen en neem een kijkje in mijn nog wat amateuristisch ogend blokje. 
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favoriete schilder PICASSO
    Foto
    Foto
    Enkele foto's van mijn stad Poperinge
    Talbot House
    Foto
    Hoppemuseum
    Foto
    Grote Markt Poperinge
    Foto
    Hoppestoet Poperinge
    Foto
    Stadswapen
    Foto
    Foto
    Bekijk het filmpje
    Foto
    Foto
    Foto
    Heb je genoten? Kom dan geregeld eens langs.
    Gorges du Tarn
    Foto
    Echternach
    Foto
    Foto
    Vrijdagmarkt Poperinge
    Foto
    MIJN HOROSCOOP
    Foto
    Foto
    Zeg het met bloemen
    Foto
    Zoeken met Google


    Blog als favoriet !
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wamukota
    blog.seniorennet.be/wamukot
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    genieter
    blog.seniorennet.be/geniete
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boelwerf
    blog.seniorennet.be/boelwer
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ria50
    blog.seniorennet.be/ria50
    Reizen, muziek,literatuur en nog veel meer

    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    ORCHIDEE

    Orchidee

    07-06-2010 om 17:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes
    AAN ALLE BLOGGERS.

    click to zoom

    07-06-2010 om 09:54 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreuk
    ...
    click to zoom

    07-06-2010 om 09:51 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    06-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 juni 1944
    OPERATIE OVERLORD

    Operatie Overlord was tijdens de Tweede Wereldoorlog de codenaam voor de invasie door de westerse geallieerden in het door Duitsland bezette West-Europa. Operatie Overlord begon op 6 juni 1944 en eindigde op 25 augustus 1944, toen Parijs werd bevrijd.

    De operatie startte met luchtlandingen en een massale amfibische aanval in de vroege morgen van 6 juni. Na de landing werd allereerst gepoogd het Normandische bruggenhoofd te behouden en uit te breiden. Diverse operaties werden hiervoor ondernomen en tijdens Operatie Cobra braken de geallieerden definitief door de Duitse linies. Toen de Duitsers in de val kwamen bij Falaise, was de strijd in geallieerd voordeel beslist. De weg naar Parijs lag open en de Franse hoofdstad aan de Seine werd ingenomen. Men beschouwt de bevrijding van Parijs over het algemeen als het einde van Operatie Overlord.

    De eerste dag van Overlord werd aangeduid met 'D-Day', een term die vaak wordt geassocieerd met de hele operatie. (wikipedia)

    NO MORE WAR!!!
          

    06-06-2010 om 17:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recepten

    Recepten met tomaat

    Carpaccio van tomaat en courgettes (vegetarisch)
    Klaar in 10 minuten

    Bereiding
    Snijd één Flandria- tomaat en een halve Flandria-courgette in dunne plakjes. Snipper 1 sjalot fijn. Meng de fijngesnipperde sjalot met 1 eetlepel olijfolie, 1 koffielepel notenolie, 1 koffielepel balsamico-azijn, 1 geperst knoflookteentje, 1 eetlepel pijnappelpitten, peper en zout. Schik de plakjes groenten op een bord, overgiet ze met de dressing en laat 5 minuten trekken in de koelkast.

    Geroosterde tomaten
    Ingrediënten voor 6 tot 8 personen:

    • 8 losse Flandria-tomaten
    • 6 teentjes knoflook
    • 4 eetlepels olijfolie extra vergine
    • 60 g gemalen Parmezaanse kaas
    • 2 eetlepels verse tijm
    • zeezout en zwarte peper

    Bereidingswijze:
    Verwijder het kroontje van de tomaten en snijd ze horizontaal doormidden. Bestrooi de snijkant met zeezout en zwarte peper.
    Pluk de knoflookteentjes en stamp ze fijn in een vijzel.
    Verwarm de olijfolie in een pannetje, voeg het fijngestampte knoflook toe en laat 1 tot 2 minuten zachtjes fruiten tot het knoflook net bruin begint te worden. Neem de pan van het vuur en giet de knoflookolie in een kommetje.
    Strijk de zijkant van het barbecuerooster in met wat knoflookolie. Leg er de halve tomaten op met het snijvlak naar beneden. Laat ze 3 tot 5 minuten roosteren op een niet te hevige gloed tot ze bruin beginnen te worden. Draai ze na 2 minuten roostertijd een kwartslag zodat ze een decoratief ruitjespatroon krijgen.
    Draai de tomaten met een knijper ondersteboven en strijk de geroosterde zijde in met de knoflookolie. Laat ze nogmaals 3 tot 5 minuten roosteren tot de ronde onderkant bruin is.
    Schik de geroosterde tomaten op een schaal en bestrooi ze met de gemalen kaas en de verkruimelde tijm. Dien meteen op met bruinbrood of couscous.

    Thaise tomatensoep
    Nodig voor 4 personen:

    • 1 kg Flandria-tomaten
    • 400 ml kokosmelk (blik)
    • 2 blokjes groentebouillon
    • 1 stukje verse gember
    • 1 koffielepel kerriepoeder
    • 1 bosje lente-uitjes van Flandria
    • peper en zout

    Bereiding:
    Pel de tomaten op de klassieke manier: breng water aan de kook en laat de tomaten 30 seconden in het kokend hete water liggen. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze schrikken onder koud water. Je kind kan nu gemakkelijk de pel van de tomaten wrijven.
    Snijd de tomaten in stukken. Doe ze met de kokosmelk, de blokjes bouillon, de in stukjes gesneden gember en het kerriepoeder in een pan. Breng al roerend aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken.
    Mix de soep, proef ze en breng ze op smaak met peper en zout. Maak de lente-uitjes schoon. Snijd de uitjes fijn en snijd het grootste deel van het loof in ringetjes. Verdeel de soep over de borden en bestrooi met de lente-uitjes.

    06-06-2010 om 16:07 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Tomaat: binnen of buiten, gewoonweg buitengewoon!

    Tomaten dragen bij tot een goed kaliumgehalte in ons lichaam, wat zeker van belang is voor wie actief de zomer beleeft. Bovendien is een tomaat zeer caloriearm, rijk van kleur, en rijk van textuur.
    Leuk is ook dat binnenlandse tomaten in veel vormen en groottes voorkomen: losse tomaten, trostomaten, pruimtomaten, kerstomaten… waardoor je fantasie aan het werk gaat. Ook de consistentie varieert en de ene tomaat bezit steviger vruchtvlees dan de andere.
    Volgens het foodpairing-principe leveren tomaten een wijd gamma aan combinaties op: hazelnoten, baguette, donkere chocolade, zwarte thee, gebakken eendenlever, honing, mosselen, kaviaar, palmlikeur, wijn van de Chardonnay-druif…

    Enkele keukentips

    • Een tomaat koop je best niet te rijp.
    • Bewaren doe je wel op een koele plaats maar liefst niet in de koelkast! Want tomaten zijn gevoelig voor bederf wegens lage temperatuur. Slechts een zeer rijpe tomaat belandt uiteindelijk in het koelvak.
    • Koop tomaten met stevig vruchtvlees, gelijk van kleur op het ganse oppervlak en glanzend van uitzicht, vrij van vergroeiing of beschadiging.

    Gezondheid
    Een tomaat is rijk aan vitamine A, kalium, vezels en caroteen. Vitamine A en caroteen zijn belangrijk voor de huid, ook niet onbelangrijk tijdens de zomermaanden wanneer door de zon de huid als het ware een versneld verouderingsproces ondergaat. Caroteen wordt namelijk in het lichaam gedeeltelijk omgezet in (pro)vitamine A die een positief effect heeft op de ogen en zorgt voor een gezonde huid.
    Pas op! Een teveel aan vitamine A kan schadelijk zijn. Daarom bevelen medici een goed gevarieerd menu aan met veel groenten en fruit. Voornamelijk in rode, oranje en gele groenten en fruit vind je caroteen. Wortelen zijn een bekend voorbeeld.

    Eigen aan tomaten is ook de aanwezigheid van lycopeen, een antioxidant die het lichaam beschermt tegen heel wat ziektes. Lycopeen is vooral aanwezig in de schil en niet onbelangrijk: de inname verhoogt na een kookproces omdat de biobeschikbaarheid van de stof groter is. Lycopeen veroorzaakt de rode kleur van de tomaat.

    06-06-2010 om 16:05 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    01-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hortensia
    HORTENSIA (verleden zomer)
    Hortensia

    01-06-2010 om 17:12 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (12)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rozen
    SNEEUWWITJE
    Sneeuwwitje

    01-06-2010 om 17:11 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    STRUIK IN MIJN TUIN
    Een struik in mijn tuin

    01-06-2010 om 17:09 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waterbegonia
    WATERBEGONIA
    Waterbegonia

    01-06-2010 om 17:08 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    RHODONDENDRON IN VOLLE BLOEI
    Rhodondendron in volle bloei

    01-06-2010 om 17:07 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    ...
    SL380608

    01-06-2010 om 17:04 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag
    NOG EEN FIJNE DINSDAGAVOND

    01-06-2010 om 16:47 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    30-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag
    ...
    click to zoom

    30-05-2010 om 17:26 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (4)
    29-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden

    Als je deze tien kruiden in huis haalt, is er geen enkel gerecht meer dat je zonder smaak zal serveren.

    BASILICUM
    Een eenjarig plantje van mediterrane afkomst dat makkelijk in pot te houden is. Basilicum mocht vroeger enkel door koningen gesneden worden. Het heeft een kalmerende werking en een volle smaak. Baslicum combineert perfect met tomaat, en is onmisbaar in pestosaus. Het geeft aan pizza's, kip- en lamsgerechten een pittig zuiders accentje.


    CITROENMELISSE
    Decoratieve, maar woekerende plantdie in Sardinië in het wild groeit. De blaadjes ruiken heerlijk. Citroenmelisse wordt gebruikt als kruidenmiddeltje tegen hoofdpijn en stress. In de keuken geeft het aan salades een frisse citroensmaak Bijzonder veelzijdig kruid dat het prachtig doet bij visgerechten als paling in het groen en pladijs
    .


    DRAGON
    Draken- of slangenkruid is een doorlevende plant die makkelijk te kweken is. Er is Franse en Russische draggon, De Russische is vorstbestendig, de Franse is het lekkerst maar erg gevoelig voor vorst. Dragon is vochtafdrijvend en stimuleert de spijsvertering. Je gebruikt het altijd vers. In bearnaisesaus en eiergerechten is het onmisbaar
    .


    KORIANDER
    Deze eenjarige plant heeft een blad dat doet denken aan selderblaadjes. Koriander wordt vooral gekweekt voor zijn zaad, dat wordt gebruikt in curry, chtney en cake. De zaden hebben een pikant aroma dat uitstekend past bij wildasteien, speculaaskoekjes en kaas. Korianderblaadjes worden toegevoegd aan stoofschotels, kipgerechten, salades en sauzen
     

    LAURIER
    Van deze altijd groene plant kan je het hele jaar door blaadjes plukken. Er is eetbare en niet eetbare laurier. Een oleander is ook een laurier, maar de blaadjes ervan zijn uiterst giftig. In een bouquet garni of kruidentuiltje moet altijd laurier zitten. Laurirblaadjes horen in soepen, marinades, stoofpotjes en ovenschotels. Aan rijstpudding geeft laurier een zoete smaak.


    LAVAS
    Deze winterharde plant kan 2 m hoog worden. Lavas zou libidoverhogend werken. De bladeren en stelen hebben een sterke kruidige smaak en kunnen gbruikt worden in soepen en stamppotten. De jonge baadjes zijn heerlijk als sla. Oudere blaadjes worden gedroogd en gebruikt in kruidenmarinades.


    MARJOLEIN
    sauzen.De roots van de marjolein liggen rond de Middellandse zee. De wilde marjolein of  oregano, kan niet tegen de vorst, de gewone wel. Thee van marjolein helpt je van een lastig griepje af. Marjolein heeft een pittige opvallende smaak en is heel veelzijdig in de keuken. Past uitstekend bij groente- en vleesschotels, vullinge voor kip en kalkoen, soepen

    MUNT
    Alle soorten munt zijn makkelijk te kweken in pot. Munt helpt bij hoofdpijn en stimuleert de concentratie en de spijsvertering. In de keuken gebruik je munt bij lamsgebraad, sauzen,en met chocolade. Om je eigen muntthee te maken, doe je 6 gescheurde muntblaadjes in een glas, overgieten met kokend water en afgedekt 5 min laten trekken.


    SALIE
    Salie staat al eeuwen in de top tien van de kruiden. De naam salie komt van het latijse "salvere" wat redden of genezen betekent. Salie is antiseptisch en zuiverend. Varkensvlees en salie zijn een onovertroffen duo, maar ook aan salades geeft salie een kruidige opkikker. Gekochte pizza krijgt een boost door er een takje salie op te leggen vooraleer hij de oven ingaat
    .


    TIJM
    Een tijmplantje mag niet ontbreken in je kruidencollectie. Het is doorgroeiend, makkelijk te kweken in potten en je kan er het hele jaar door van plukken. Ook tijm heeft een zuiverende werking. In de keuken is het een allround kruid dat aan bereidingen smaak toevoegt. Blaadjes en stengels gebruik je in marinades, de bloemen en de blaadjes zijn zijn geschikt voor salades.

    29-05-2010 om 17:54 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend
    PRETTIG EN ZONNIG WEEKEND VOOR IEDEREEN

    click to zoom

    28-05-2010 om 15:42 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (3)
    27-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    IK WENS IEDEREEN EEN FIJNE DONDERDAGAVOND
    toneel: deftige dame

    27-05-2010 om 17:44 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    ...
    click to zoom

    27-05-2010 om 17:35 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag
    ...
    click to zoom

    27-05-2010 om 17:35 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Luc Deflo

    Luc Deflo (Mechelen, 27 februari 1958), is een Vlaams schrijver en organisatie-adviseur in KBC.

    Luc Deflo debuteerde in 1999 met Naakte Zielen, zijn eerste psychologische thriller rond het speurdersduo Deleu en Bosmans die meteen genomineerd werd voor de Hercule Poirotprijs. Na zeven thrillers rond Bosmans en Deleu, gaat Deflo voor een nieuwe uitdaging. Weerloos (2005) is het begin van een nieuwe reeks met Cel 5 in de hoofdrol, vijf speurders op zoek naar verdwenen kinderen. Behalve het schrijven van boeken heeft Luc Deflo ook toneelstukken, luisterspelen en scenario’s geschreven.

    De thrillers van Deflo worden nu ook verfilmd: MMG (Multimediagroep), bekend van televisieseries zoals Flikken en Windkracht 10, zal het eerste boek van Deflo (Naakte zielen) en Sluipend gif op het grote scherm brengen. Deflo zal zelf zijn twee boeken bundelen tot één filmscenario.

    Luc Deflo is gehuwd met Maria Marchan en woont in Wevelgem. In 2008 won Deflo de Hercule Poirotprijs voor Pitbull.

    26-05-2010 om 17:35 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)





    Prettige dag!


    ...


    Klik op de knop om te spelen


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.blog.seniorennet.be/eerda
    TopSiteGuide.bestblogs eerda


    Foto

    Goede middag


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.


    BEDANKT VOOR UW BEZOEKJE !

    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Kom vlug binnen en neem rustig uw tijd



    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    krokodil
    blog.seniorennet.be/krokodi
    goddess triple moon


    Het Weer






    Foto

    Foto

    Zet uw geluid aan
     http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_

    Foto


    Klik op bovenstaand plaatje
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    spriet
    blog.seniorennet.be/spriet
    Startpagina !

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn lievelingsbloemen zijn rode rozen.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hierboven een 3-tal foto's van de opera La Bohème
    Puccini
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Even verpozen.
    Kijk rustig naar het bovenstaande filmpje en reis met me mee.

    Foto

    Foto

    Foto

    Bovenstaande foto is een foto van mijn reis naar de Cevennes
    Foto

    Koffieklets


    Ik heb slaap nodig

    Klok 1:
    Blog als favoriet !

    >
    Vriendelijk groetjes
    Zoeken in blog


    ...

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oudecrossmotoren
    blog.seniorennet.be/oudecro

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!