Inhoud blog
  • Kerstmis
  • de donkere 6 weken
  • de kerstboom
  • eenzaamheid
  • Sinterklaas
  • weerspreuken
  • december
  • zo maar
  • goede avond
  • spreuk
  • Samantha
  • verdraagzaamheid
  • zo maar
  • 11 november
  • wateroverlast
  • zo maar
  • maandag
  • november
  • weerspreuken
  • Allerheiligen en Allerzielen
  • Halloween
  • oktober
  • wintertijd
  • halloween
  • citaten
  • halloween
  • Herfst
  • pompoenen
  • Edith Piaf
  • Paddenstoelen in de herfst
  • Indian summer
  • oktober weerspreuken
  • oktober
  • herfst
  • gedicht
  • herfst
  • Hoppestoet
  • bloemen
  • zondag
  • weerspreuken
  • nazomer
  • hoppestoet
  • terug naar school
  • september
  • gezond en gelukkig zijn
  • zo maar
  • Toon Hermans
  • Vierdaagse van de IJzer
  • vriendschap
  • woensdag
  • heel juist
  • ogen
  • welkom
  • symphony of love
  • Augustus
  • weerspreuken
  • augustus
  • internationale dag van de vriendschap
  • Fantasie
  • een hart van rozen
  • zo maar
  • vrouwengezicht
  • Laat de zon in je hart
  • nationale feestdag
  • zo maar
  • wilde bloemen
  • reizen
  • 14 juli
  • 11juli
  • kermis
  • mooi gezegde
  • spreuk
  • Vakantie
  • weerspreuken
  • kermis in Poperinge
  • juni
  • humor
  • zomer
  • tabel zomerfruit
  • fruit
  • zomervakantie
  • zomer
  • hitte
  • 6 juni
  • weerspeuken
  • juni
  • de mooiste dingen
  • De pinksterbloem
  • Tina Turner overleden
  • Hopelijk beleef je hier veel plezier! Kom nog eens terug!
    Klok 3:
    http://www.geocities.com/~goldenoldies
     

    Klik er eens op.  Je krijgt muziek van vroeger.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ik stuur je bloemen


    HALLO? BLIJ DAT JE WEER EENS OP BEZOEK KOMT!!!!!!!!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    joosje1949
    blog.seniorennet.be/joosje1
    Welkom op mijn blog!
    Archief per maand
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kom gerust binnen en neem een kijkje in mijn nog wat amateuristisch ogend blokje. 
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favoriete schilder PICASSO
    Foto
    Foto
    Enkele foto's van mijn stad Poperinge
    Talbot House
    Foto
    Hoppemuseum
    Foto
    Grote Markt Poperinge
    Foto
    Hoppestoet Poperinge
    Foto
    Stadswapen
    Foto
    Foto
    Bekijk het filmpje
    Foto
    Foto
    Foto
    Heb je genoten? Kom dan geregeld eens langs.
    Gorges du Tarn
    Foto
    Echternach
    Foto
    Foto
    Vrijdagmarkt Poperinge
    Foto
    MIJN HOROSCOOP
    Foto
    Foto
    Zeg het met bloemen
    Foto
    Zoeken met Google


    Blog als favoriet !
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sakadan
    blog.seniorennet.be/sakadan
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gerdi
    blog.seniorennet.be/gerdi
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    molens_jean
    blog.seniorennet.be/molens_
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    anastacia
    blog.seniorennet.be/anastac
    Reizen, muziek,literatuur en nog veel meer

    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept
    Chocoladetruffels (Peter Goossens)

    Nodig
    - 400 gml room (40%)
    - 1/2 vaillestokje, zaadjes uitgeschraapt
    - 400 g kristalsuiker
    - 250 g melkchocolade in stukjes (Callebout 823)
    - 250 g fondantchocolade in stukjes (Callebout 811)
    - 100 g boter
    - cacaopoeder

    zo maak je het
    Kook de room op met de suiker en vanille, en giet over de chocolademassa. Laat afkoelen, rol bolletjes, haal ze door de cacaopoeder. Klaar!

    Je ziet het is echt niet moeilijk en niet veel werk en superlekker!!!!

    chocolade truffels

    28-02-2011 om 10:31 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.literatuur
    HET UUR VAN DE ZONDE (David Baldacci)

    Eerst wordt het verminkte lijk van een onbekende vrouw gevonden, dan wordentwee tieners verùmoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in vanprivé detectives Sean King en Michelle Maxwell.
    Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell - twee voormalige agenten van de Secret Service - ontdekken desondanks een patroon. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschienis en laat zijn slachtoffers achter met en horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op metde pers.

    adembenemend spannend !!!

    23-02-2011 om 16:30 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (12)
    21-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag
    ...

    ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

    21-02-2011 om 17:36 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (7)
    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    In mijn tuin komen de krokusjes al te voorschijn
    Dat is de voorbode van de lente waar iedereen zo naar smacht.

    17-02-2011 om 17:14 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (14)
    15-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.knoflook
    Verse knoflook smaakt minder sterk.

    Knoflook kocht je tot voor kort als gedroogde bollen of tot poeder vermalen in flesjes. Maar nu is het hele jaar door verse knoflook voorhanden. Deze bollen waaraan nog een stukje stengel zit zijn een zegening. De smaak is veel minder uitgesproken dan de die van de gedroogde versies. De teentjes zijn gemakkelijk te pellen en blijven weken goed in de groentelade van de koelkast. De kern is niet groen en draderig, waardoor je die makkelijk mee kan verwerken. Ook zorgt het zachte parfum van de verse look ervoor dat de gerechten er niet door gedomineerd worden.
    Een paar teentjes in hun geheel laten meekoken met de aardappelen levert geweldig lekkere aardappelpuree op. Geperst in mayonaise krijg je een lekkere aïoli. Of daarna aangekleurd in met harissa een fantastische ruille voor vissoep. Je kan de teentjes ook in de schil laten en meebakken met varkensgebraad, rosbief of lamskroon. Na het bakken pers je de boterzachte teentjes uit hun omhulsel en meng je ze onder de saus.



    15-02-2011 om 16:51 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (5)
    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemen
    BLOEMEN VOOR AL MIJN BEZOEKERS

    ImageShack, share photos of fijne vrijdag, knuffies, lieve groetjes, share pictures of fijne vrijdag, knuffies, lieve groetjes, share video of fijne vrijdag, knuffies, lieve groetjes, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.

    10-02-2011 om 16:20 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag
    ...

    ImageShack, share photos of fijne donderdag, share pictures of fijne donderdag, share video of fijne donderdag, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.

    10-02-2011 om 16:16 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    09-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    ZEG HET MET BLOEMEN

    09-02-2011 om 16:49 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Bijna Valentijn

    Historische achtergrond

    Valentijnsdag valt samen met de feestdag van twee christelijke martelaren met de naam Valentinus. De gewoonten die met de dag in verband staan hebben echter niets van doen met het leven van deze heiligen. Er bestaan verschillende heilige martelaren met de naam Sint-Valentijn. Eén was priester in Rome, een ander was bisschop van Terni. Beiden werden in de 3e eeuw ter dood gebracht. Mogelijk gaat het hier om dezelfde persoon.

    Over Sint-Valentijn is geen enkel biografisch gegeven bekend. In de achttiende eeuw werd geopperd dat het Valentijnsfeest op 14 februari is gesteld om de oude Lupercalia, een Romeins (en wellicht nog ouder) vruchtbaarheidsfeest te vervangen. Lupercalia werd op 15 februari gevierd ter ere van Juno, de Romeinse beschermgodin van de vrouw en het huwelijk, en Pan, de god van de natuur Voor de Romeinen was dit destijds een belangrijk feest. Het feest werd hoogstwaarschijnlijk gevierd in de buurt van de grotten waar Romulus en Remus, de stichters van Rome, waren opgevoed door wolven. Volgens het verhaal werden de namen van ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. Tijdens het feest waren de twee jonge mensen die aan elkaar gekoppeld werden elkaars partner. Toen in Europa het Christendom opkwam, werd dit heidense feest door de kerk verboden. In 496 veranderde paus Gelasius het Lupercalia-feest van 15 februari in St.-Valentijnsdag van 14 februari Legenden over Valentijn komen voor in de Legenda Aurea, maar het Valentijnsfeest van de romantische liefde, zoals dat tegenwoordig gebeurt, dankt zijn ontstaan aan een vermelding door Geoffrey Chaucer in 1382:

    For this was on seynt Volantynys day
    Whan euery bryd comyth there to chese his make
    'Want dit was op Sint Valentijns dag
    Als elke vogel zijn maatje komt kiezen'

    (Wikipedia)

    09-02-2011 om 16:46 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goede avond
    ...
    ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

    08-02-2011 om 17:40 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (3)
    07-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malando
    ...

    07-02-2011 om 17:22 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (4)
    06-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.muziek
    Het blijft mooi

    06-02-2011 om 18:10 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    DIE GOEIE OUDE TIJD

    06-02-2011 om 18:05 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    02-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuwklokje
    Een van de eerste bloempjes die komen piepen in februari.

    02-02-2011 om 17:29 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    GOEIE MIDDAG!!!!!!

    ImageShack, share photos of goeie morgen, goeiemorgen, share pictures of goeie morgen, goeiemorgen, share video of goeie morgen, goeiemorgen, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.

    02-02-2011 om 12:18 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    31-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oesterzwammen

    Grondig genieten met oesterzwammen

    Oesterzwammen worden vooral gekweekt op een strosubstraat. Maar intussen is ook een bioteelt ontstaan die gebruikmaakt van houtsnippers. Back to nature dus, want ook in de natuur groeien oesterzwammen op (dood) hout. Ze groeien in clusters, hebben dikke stelen en een ronde of ovale, bladvormige hoed. De oesterzwam smaakt mild en heeft een ietwat taaie textuur.
    Oesterzwammen zijn het ganse jaar door verkrijgbaar.
    Verse paddenstoelen moeten onbeschadigd, dik en sponsachtig zijn zonder hun stevigheid te verliezen. Ze moeten ook vers ruiken.
    Je bewaart ze best in de koelkast, in hun originele verpakking. Oesterzwammen houden niet van water: om ze schoon te maken, volstaat afborstelen. Let er op dat alle vuil weggehaald wordt uit de holtes en randen.
    Net zoals champignons hebben oesterzwammen een lage caloriewaarde. Ze zijn vetarm, rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Bovendien bevatten oesterzwammen een flinke portie selenium, een krachtig antioxidant en werken op die manier preventief aan je gezondheid.
    Bovendien zijn oesterzwammen een fantasierijke inspiratiebron voor keukenprinsen en –prinsessen. In een slaatje, gestoofd, op een toast, geblust met wat porto, snippertjes in een feestelijke soep,… zoveel mogelijkheden om verrassend uit de hoek te komen.
    De fantasie aan de macht….

    31-01-2011 om 11:25 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.champignons

    Voedingswaarde van champignons

    Champignons bestaan hoofdzakelijk uit water (95%), bevatten geen vet en zijn dus caloriearm.
    Champignons zijn rijk aan voedingsvezels en het macromineraal fosfor. (Macromineralen zijn stoffen die in ons lichaam meer dan 0.01% van het lichaamsgewicht uitmaken.)
    Voedingsvezels zijn nodig voor een goede stoelgang en geven een meer verzadigend gevoel waardoor de eetlust verminderd. Voedingsvezels helpen ook het suiker- en vetgehalte in het bloed onder controle te houden.
    De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fosfor ligt voor volwassenen op 800 mg. Fosfor is belangrijk voor gezonde botten en tanden en helpt mee om de energiehuishouding in het lichaam te regelen. Ook zijn champignons rijk aan vitamine B2. Deze is belangrijk voor een gezonde huid, de mobilisatie van ijzer in ons lichaam en het metabolisme van koolhydraten, eiwitten en vetten.

    Champignons zijn rijk aan eiwitten en worden daarom vaak voor vleesvervangers aanzien. Toch is deze redenering iets te kort door de bocht: paddenstoelen bevatten minder eiwitten dan vlees en zijn ook minder efficiënt als het er op aan komt te voorzien in onze behoefte voor essentiële aminozuren. Besluit: de paddenstoel is veel meer een groente dan een vleesvervanger!

    zelf champignons kweken

    31-01-2011 om 11:14 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    25-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woensdag
    Morgen zitten we al in de helft van de week. Wat vliegt de tijd toch snel voorbij.
    De maand januari zit er bijna op. De dagen beginnen toch stilaan te lengen en dat vind ik fijn. Ik snak echter naar wat zonneschijn!

    ImageShack, share photos of fijne woensdag, woensdag, share pictures of fijne woensdag, woensdag, share video of fijne woensdag, woensdag, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.

    25-01-2011 om 17:22 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (12)
    24-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hieronder overlopen we enkele vitamines en mineralen die rijkelijk voorkomen in groenten en fruit.

    Vitamine A:
    Komt als provitamine A (het zogenaamde beta-caroteen) voor in groene bladgroenten, rode en gele groenten en gele en oranje vruchten. In combinatie met de vitamines E en C en zink is deze provitamine belangrijk bij behandeling en preventie van leeftijdsgebonden maculadegeneratie (zie ook onder eerste punt).

    Vitamine E:
    Komt overvloedig voor in een dieet van plantaardige oliën, granen, groenten en fruit.

    Vitamine K:
    Komt voor in kool, spinazie, soja.

    Vitamine B1:
    Komt voor in vlees, vis, gevogelte, volle granen en rauwe groenten.

    Vitamine B5:
    Kom voor in o.a. broccoli, melk, vlees, aardappelen, granen.

    Vitamine B6:
    Komt voor in vlees, granen, groenten en noten.

    Vitamine B11 (foliumzuur):
    Komt voor in lever, asperges, spinazie, peulvruchten, volkorenproducten. Het lichaam maakt van foliumzuur geen voorraad aan. Bij onevenwichtige voeding kan snel een tekort ontstaan.

    Vitamine C:
    Komt voor in citrusvruchten, tomaten, aardappelen, broccoli, spinazie.

    24-01-2011 om 17:14 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Gevulde paprika

    Ingrediënten voor 4 personen:

    • 400 g gemengd gehakt
    • 3 middelgrote rode paprika’s
    • 1/2 venkel
    • 1 grote ui
    • 1 courgette
    • 1 chilipeper
    • 2 teentjes knoflook
    • olijfolie
    • 1 ei
    • 2 eetlepels broodkruim
    • ½ eetlepel Engelse saus
    • 100 g gemalen belegen kaas
    • peper en zout
    • verse basilicum, tijm en rozemarijn
    • 8 champignons

      Gevulde paprika klaarmaken:

      • Snij de venkel, de ui en de helft van de courgette in kleine blokjes.
      • Schil de paprika’s met een dunschiller, snijd ze overlangs middendoor en verwijder de zaadlijsten.
      • Laat 4 paprikahelften intact en snijd de rest ook in kleine blokjes.
      • Snijd het chilipepertje overlangs door, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees zeer fijn.
      • Snipper de lookteentjes.
      • Verwarm olijfolie in een pan en stoof de groenten aan met de look en het pepertje.
      • Doe het eitje, het broodkruim en de kaas bij het gehakt.
      • Kruid met peper, zout , basilicum, tijm, rozemarijn en Engelse saus en meng er ook de gestoofde groenten doorheen.
      • Vul de paprikahelften met het gehakt en zet ze op een ingevette bakplaat.
      • Snijd de rest van de courgette en de champignons in flinterdunne plakjes.
      • Schik die op de paprika’s om te versieren en werk af met een takje tijm.
      • Bak de paprika’s ongeveer 15 minuten in een oven op 160°C.
      • De paprika’s zijn gaar als er een helder sap uitloopt, wanneer je er op drukt.

      gevulde paprika met tuinkruiden

       

    24-01-2011 om 17:07 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)





    Prettige dag!


    ...


    Klik op de knop om te spelen


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.blog.seniorennet.be/eerda
    TopSiteGuide.bestblogs eerda


    Foto

    Goede middag


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.


    BEDANKT VOOR UW BEZOEKJE !

    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Kom vlug binnen en neem rustig uw tijd



    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    glas
    blog.seniorennet.be/glas
    goddess triple moon


    Het Weer






    Foto

    Foto

    Zet uw geluid aan
     http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_

    Foto


    Klik op bovenstaand plaatje
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wiki_schilderkunst
    blog.seniorennet.be/wiki_sc
    Startpagina !

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn lievelingsbloemen zijn rode rozen.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hierboven een 3-tal foto's van de opera La Bohème
    Puccini
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Even verpozen.
    Kijk rustig naar het bovenstaande filmpje en reis met me mee.

    Foto

    Foto

    Foto

    Bovenstaande foto is een foto van mijn reis naar de Cevennes
    Foto

    Koffieklets


    Ik heb slaap nodig

    Klok 1:
    Blog als favoriet !

    >
    Vriendelijk groetjes
    Zoeken in blog


    ...

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    alix
    blog.seniorennet.be/alix

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!