Ingrediënten (4 pers) 24 langoustines 100g boter op kamertemperatuur 4 eetl. droge sherry 1/2 koffiel. zacht paprikapoeder een snuif cayennepeper olijfolie peper en zout
Bereiding 1.Breng een kommetje met gepeperd en gezouten water aan de kook. Plons er de langoustines in en laat 1 min koken. Giet af. 2. Meng de boter met de sherry, het paprikapoeder, de cayennpeper, peper en zout. Ze even weg in de koelkast om wat te laten opstijven. 3.Snijd de langoustines in de lengte in 2. Haal er het darmkanaal uit. Leg ze naast elkaar in een ovenschotel met de vleeskant naar boven. 4. Verdeel de sherryboter in kleine blokjes over het vlees van de langoustines. Werk af met een treepje olijfolie. 5. Schuif de schotel gedurende 8 min. In de voorverwarmde oven die staa afgesteld op 220°. Serveer
Reacties op bericht (7)
04-07-2011
Een fijne nieuwe week gewenst
Dat is een lekker recept, hmmmm
04-07-2011 om 11:24
geschreven door saartje52
03-07-2011
Lana en Pip wensen jullie een warme groet
Ik kom je een fijne avond wensen
03-07-2011 om 18:13
geschreven door lana & Pip
om van te watertanden ...
heel mooie blog ... zal zekers nog eens binnenwippen ! veel groetjes van
meeuw
03-07-2011 om 15:34
geschreven door meeuw
Trucker_John komt met zijn 10 tonner truck door de blogs gereden met zijn vriend Zeno_Blog
..
03-07-2011 om 11:45
geschreven door Trucker_John & Zeno_Blog