ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    15-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIET TE DOEN!

    Auto's kunnen toveren

    De Pros komt bij Ford Genk kijken voor werk.
    Hij vertelt aan de personeelschef dat het niet te moeilijk mag zijn. De chef zegt dat hij iets voor hem heeft. Niet moeilijk: er komt een rode auto op de band, je neemt een rood tankdekseltje en schroeft het op de wagen, er komt een groene auto, je neemt een groen dekseltje en zo verder.

    De volgende dag ziet de chef op de parking van alles: rode auto's met wit tankdekseltje, blauwe auto's met groen dekseltje, witte auto's met geel dekseltje, een heleboel auto's zonder dekseltje.
    Hij roept de Pros bij zich en vraagt of het wel goed gaat.
    Met mij wel zegt de Pros,... maar die auto's hier die kunnen toveren.

    Er komt een witte auto,... ik draai mij om,... ik neem een wit dekseltje,... ik draai mij terug om,... en er staat een blauwe auto,... ik draai mij weer om,... neem een blauw dekseltje,... ik draai mij terug om, ... en er staat een groene auto.
    En zo gaat dat de hele dag maar door, het is gewoonweg niet te doen.


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'T IS STIL

    't Is stil in huis!
    Enkele maanden terug werd die stilte plots doorbroken. De twee katten van dochterlief kwamen logeren. Wat maar voor enkele weken zou zijn werden maanden. Mijn eigen snoezepoes, van wie ik vond dat hij de allerzachtaardigste kater ter wereld moest zijn, veranderde in een heuse tiran. Meteen wierp hij zich op als leider. Hij bepaalde wie wanneer mocht eten, wie waar en wanneer mocht slapen, en de pas verschoonde kattenbakken mochten enkel worden bezocht nadat hij er als eerste duchtig in gewroet had. De twee doetjes van dochterlief kregen ook geen kans om genegenheid te tonen aan mij, meteen stond hij als een ware catcher klaar om in te grijpen en desnoods enkele rake klappen uit te delen. Snoes was de baas, het was zijn huis, ik was van hem, en die twee indringers moesten zich vooral niets in hun hoofd halen, en dat maakte hij hen klaar en duidelijk vanaf de eerste dag.
    Er was dan ook regelmatige een geblaas en getier in huis te horen.

    En net toen het getij een beetje begon te keren, net toen die twee doetjes van dochterlief zich niet meer zo genadig lieten doen en Snoes wat inschikkelijker werd. Net toen het moment gekomen was dat ze met z'n drie gezellig samen op het bed sliepen als drie dikke vrienden, net op dát moment kwam dochterlief ze weer halen.
    En ik mis ze! Ook al is er een plant gesneuveld, ééntje dat ik al meer dan tien jaar had. Ook al moest ik Beau in de gaten houden want hij had een voorliefde voor het slaapkamerbehang. Of was het misschien omdat hij het lelijk vond, hij deed in elk geval veel moeite om het te verwijderen. Op al die maanden kon ik geen vijf minuten tv kijken zonder dat Neo me kwam dwingen om met zijn favoriet speeltje te spelen. Een gekleurd vogeltje dat met een met elastiek is vastgemaakt aan stokje. Hij kwam het me voor de voeten gooien als een hondje, en zelfs als ik het wegstak wist hij het te vinden en bracht het me. Er was geen ontsnappen mogelijk voor me, ik moest en zou met hem spelen. Ik heb het hem als afscheidscadeau meegegeven.

    Snoes mist hen! Hij loopt wat verloren te zoeken dor het huis heen. Af en toe laat hij een klagend miauw horen. De eerste dagen at hij zelfs niet, gelukkig is dat nu weer beter.
    Moest ik niet mijn verstand laten spreken ik haalde meteen een kameraad voor hem in huis. Maar één hond en één kat is meer dan voldoende voor een pendelaar zoals ik.
    Maar het is wel akelig stil!

    BEAU

    NEO

    BEAU'S FAVORIETE STANDJE

    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINISTERLONEN

    "Ministerloon"
    Het is een schande!
    Voor al degenen die eens rustig willen overwegen, om er in de (nabije) toekomst eindelijk iets aan te doen.

    Subject: Onze ministers (ocharme de sukkelaars)
    Onze ministers... Ga er maar voor werken, burger !!!
    Het maandelijkse inkomen van onze ministers:
    Wist u?

    Dat onze Vlaamse ministers een maandwedde hebben van meer dan 10.000 EUR (ruim 400.000 BF) ;
    een maandelijkse huisvestingsvergoeding genieten van 2.350 EUR (ongeveer 95.000 BF) ;
    een huishoudkostenvergoeding per maand ontvangen van 876 EUR ( ruim 35.000 BF);
    een kleine 300 EUR per maand er bovenop krijgen als 'persoonlijke forfaitaire onkostenvergoeding ' (zowat 12.000 BF).

    Totaal is dat 13.526 EUR of (545.637 BF) elke maand van het jaar.

    En nog kunnen ze het niet laten om met de centjes van de belastingbetaler grote sier te maken, lees maar:

    Als supplementje bij hun wel zeer riante broodwinning wordt hen dan nog eens een Visa kaart toevertrouwd,en zij gebruiken die zonder verpinken, om de horecasector op de been te houden, waarschijnlijk als compensatie voor de 21% die men al zolang beloofd om er 6% van te maken.
    En de afrekeningen na het festijn zijn niet van de poes, er zijn enkele gezonde eters bij, enkele van deze excellenties hebben er in het jaar 2002 degelijk werk van gemaakt want wat zij verorberden grenst aan het ongelooflijke.
    Volgens informatie  verstrekt door E-magazine nr 160 ging het er aldus aan toe:

    Steve STEVAERT, je weet wel, die eenvoudige jongen die zich dag en nacht inzet voor de armste en de zwakke! , gaf met de hem toevertrouwde Visa kaart op zijn naam, in dure restaurants de som uit van 22.210 EUR (896.000 BF) en dat ter gelegenheid van 97 etentjes of ongeveer 2 per week en dat tegen een gemiddelde prijs van 229 EUR per eetmaal (ongeveer 9 . 240 BF) Dat dus, bovenop de riante wedde!

    Vijf restaurants met Michelin-sterren bezocht door heren van het kabinet van Patrick DEWAEL waar drie VISA kaarten in omloop zijn, kregen ruim de aandacht van onze jongens wat resulteerde in 168 bezoeken waarvan 60 op rekening van de kaart van Patrick DEWAEL persoonlijk.

    Bijzonder doortastend zijn de omzwervingen in het buitenland, met een uitgave van 3. 390 EUR (137.000 BF ) op 16 maart 2002 in eethuisje STUCKI in BASEL . Diezelfde dag wordt, met een andere Visa kaart en door andere flinke jongens nog maar eens een bijkomende hulde gebracht aan restaurant TEUFELHOF eveneens in BASEL . V oor de niet mis te verstane nota van 2. 052 EUR (83.000 BF) dus zowat samen op één dag 5.442 EUR of een kleine 220.000 BF

    Prent het in uw hoofd, want dit gebeurt allemaal met de centen van de belastingbetaler, dus met die van u!
    Bedenk  en overweeg dit even tegen de volgende keer dat men uw steun vraagt.


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (7)
    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MONEY MONEY MONEY

    Voila zie, ik heb weer een steeds wederkerend vervelend akkefietje achter de rug, en ik zit hier nu zo'n beetje met een gevoel van: *"If you see me comin, better step aside!" Ik bedoel niet de strijk, al is dat de laatste tijd ook niet mijn favoriete bezigheid, maar dat is dan eerder een kwestie van rug en beenklachten.
    Nee, ik bedoel de maandelijkse rekeningen. Ze zijn weer de deur uit. Maar wat haalt het uit dat een mens gevolg geeft aan hen beleefde vraag of je dit voor de zoveelste datum wilt betalen? Je hebt nog maar net betaald of ze sturen je alweer een nieuwe factuur op!

    Een vroegere klant, Fons, had daar een goede oplossing voor, zo liet hij me weten:
    "Je betaalt je rekening niet! Ze sturen dan een eerste herinnering naar je toe, maar je reageert er niet op. Vervolgens komt er een tweede herinnering. Je mag al een beetje verbolgen worden over zo weinig begrip van hunnentwege maar je houd geduldig vol en je zwiert zwierig al dat papierwerk consequent versnippert de prullenbak in.
    En dan komt het moment dat men je een LAATSTE AANMANING toestuurt, en dan ben je er! Je geduld wordt beloond. Dat is het moment dat je rustig achterover kunt leunen en 'oef' zeggen, 'ze hebben het eindelijk begrepen'. Want een LAATSTE aanmaning wil toch zeggen dat men je verder met rust gaat laten!"
    Ik heb zijn goede raad tot hiertoe nog niet in praktijk gebracht. Misschien moet ik dat maar eens proberen, want zoals ik het nu doe brengt het geen zoden aan de dijk.

    En men weet het hoor dat ik elke keer weer overstag ga, want ik krijg regelmatig een brief met als opschrift: U BENT EEN GOEDE EN REGELMATIGE BETALER! Inderdaad! Nu al zo'n slordige 36 jaar ben ik hun sponsor. Ze beseffen ook maar al te goed dat het mij elke maand moeilijker valt om aan hun wensen te voldoen en bieden mij een lening aan. Weliswaar met een fikse rente, maar ik zou het niet anders willen, toch!
    Pffffff, ze zouden mij beter eens een bonus geven. Een jaartje of zo al mijn rekeningen kwijtschelden. Dat doen ze toch ook met mensen die hun belastingen niet betalen!

    Enfin, voor nu ben ik weer even gerust. Gepluimd ook.
    *"Another day older en dieper in debt" Lalalalala!

    *Uit het liedje: 'Sixteen Tons' van Tennesee Ernie Ford


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REUTELTREZEN

    Roddeltantes, kletswijven, (persoonlijk vind ik reuteltrezen een leuk woord), fezelteven ...enz! Waarom altijd vrouwelijke benamingen als het om roddelen gaat? Mannen roddelen evenzeer, zo heb ik jarenlang kunnen ondervinden in mijn horeca loopbaan. Het is dus zeker niet juist dat vrouwen meer roddelen dan mannen, ze doen het enkel op verschillende plaatsen, vrouwen privé en mannen openbaar.
    Een vrouwengesprek bestaat soms voor een groot gedeelte uit nieuwtjes over en commentaren op andere mensen.
    Mannen zullen eerder commentaar leveren op de kleding en het uiterlijk van vrouwen, maar het is evenzeer roddelen. Maar is dat wel roddelen?

    Roddelen is een bewust zwart maken en/of kwaadspreken van iemand tijdens diens afwezigheid, ook wel achterklap genoemd. Het is bewust besmeuren van iemands goede naam en reputatie.
    De impact die roddel kan hebben op iemands leven wordt vaak zwaar onderschat.
    Quote: "
    Er is minder goed nieuws voor de Colombiaanse roddeltantes: opzettelijke achterklap wordt in Icononzo voortaan bestraft met vier jaar celstraf of een boete tot 75.000 euro. ,,Mensen moeten er zich bewust van worden dat je tong gebruiken om kwaad te spreken, gelijk staat met dynamiet in je mond'', aldus een woordvoerder van het vredevolle stadje." Unquote. (Bron: Het nieuwsblad)
    Misschien moest men hier ook maar een dergelijk wet invoeren die mensen bestraft wanneer ze iemand opzettelijk door het slijk halen.

    Wat zet mensen ertoe aan om te roddelen?
    Jaloerse mensen roddelen meer. In 80% van de gevallen is jaloezie de drijfveer.
    De monotonie van het eigen dagelijks leven wordt doorbroken met aangedikte en spannende verhalen of verzinsels/leugens over anderen.
    Wie roddelt, zegt meer over zichzelf dan over anderen. Roddelen is anderen zwart maken om zichzelf wit te wassen. Daarbij wordt graag vergeten dat wanneer je met één vinger naar iemand wijst, er drie vingers naar jezelf blijven staan.

    Het is in sommige gevallen een verkeerde en verwerpelijke manier van aandacht vragen, maar meestal is het gewoon een vorm van woede en wraak.

    Dat dit allemaal evenzeer geldt voor de gretige toehoorders is evident. In feite vind ik die luisteraars nog verwerpelijker en hatelijker dan de roddelaar zelf. Want zij zouden een halt aan de achterklap kunnen toeroepen, enkel door te laten weten dat ze niet geïnteresseerd zijn.
    Slechts één enkele zin is afdoende: "Heb je niets goed te vertellen over die persoon, dan wil ik het niet weten!"
    Maar meestal zijn ze daar te laf voor uit angst om vervolgens zelf over de tong te gaan.
    Een vroegere bejaarde buurvrouw zei me ooit: "Ik heb liever een dief over de vloer dan een roddeltante aan me broek Het eerste ben je zo weer kwijt, het tweede blijft je achtervolgen." En of ze gelijk had!



    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEMEEN DING, DIE VIRUS

    Zo heel af en toe verheug ik mij op een weekendje totaal voor mezelf. Niemand om me heen buiten de drie katten.
    En zulk weekend kreeg ik deze week in mijn schoot geworpen.

    Knuffel is al veertien dagen aan het helpen met de verhuis van de jongens van zijn zus (The one with the pub en room for dancing). Dearest Son &Co hadden elders verplichtingen en komen dus zondag niet eten. Dat maakt dat ik, ondanks het steeds zorgvuldig aanmaken van een boodschappenlijstje, niet a la last minut toch nog naar de winkel moet.
    Dochterlief is met een vriendin een weekendje Mechelen verkennen. Dus ondergetekende had het rijk voor haar alleen en maakte vele plannen om de vrije tijd zo aangenaam mogelijk door te brengen. Dat de weerman ons een warm en zonnig weekend beloofde kwam geheel in mijn kraam te pas.

    Zaterdag zou ik beginnen met na het wakker worden nog lekker lang te blijven nasoezen in bed met een vers gemaakte kop koffie. Dat ik die koffie zelf zou moeten maken kon de pret niet drukken.
    Daarna zou ik gebruik maken van de talrijke veelbelovende potjes en tubes crèmes die hier staan te blinken, om mij daarna onder te dompelen in een met heerlijk geurende olie gevuld bad.
    Wanneer je er dan zo goed uitziet en geurt als een passionele voorjaarsbloem ('t Is moeilijk bescheiden te blijven.....) moet je dat toch aan het volk tonen, en dus had ik me voorgenomen om in de stad de winkels onveilig te gaan maken nu de hetze van de solden voorbij is
    Zondag zou ik me dan geweldig verheugen in die nieuwe aankopen en voor de rest niets anders doen dan een opgewarmd kliekje eten op de bank voor de tv (ik heb nog ontelbare opgenomen films waarvoor ik nog geen tijd heb gehad om ze te bekijken) en voor de rest lekker lui zijn.
    Maar nu zit, hang, lig ik hier wreed kompassie te hebben met mezelf, want ik ben strontziek.

    Het begon al op donderdag, buikkrampen, diaree en stembanden die weigerden dienst te doen. Een keel die aanvoelde als een rasp en hersenen die als kloppende hamers mijn hoofd en oren bewerkten en ze via mijn neus wilden verlaten, zo leek.
    Rotsvast gelovend in mijn sterk gestel en gelukkige gesternte (hum-hum) trok ik die avond naar bed met een kop hete thee met honig en een danige hoeveelheid bruistabletten, morgen zou het al veel beter zijn.

    Maar toen die morgen was aangebroken was het helemaal niet beter, integendeel. Nu kwam er nog een schrale hoest bij gepaard gaande met niezen en proesten. Het vrolijke getater van mijn interieurverzorgster dat me anders steeds aan het lachen brengt, kon me dit keer niet opbeuren. Tegen de middag voelde ik mij een wrak en nam me voor om 's avonds naar de dokter te gaan. Tegen het spreekuur had ik zelfs daarvoor de fut niet meer. Natuurlijk had ik de dokter op huisbezoek kunnen vragen, want mijn koortsmeter wees 39 + aan, maar dat doe ik enkel maar in héél hoge nood. In de meer dan tien jaar dat ik bij mijn dokter patiënt ben kan ik op mijn één hand tellen hoe vaak ik daar gebruik van heb gemaakt.

    Het is een klein gemeen virusje dat de ronde doet. Ik kan het lezen op verschillende blogs dat er velen zich voelen zoals ik. Mijn katten schrikken zich een hoedje bij elke nies of hoestbui en maken zich als de weerlicht van onder mijn voeten als ik weer eens naar het kleinste kamertje storm.
    Maar ik krijg dat gemene klereding wel klein met alle huismiddeltjes die ik tot mijn beschikking heb.
    Mijn weekendplannetje is in het water (lees snot en sh*t) gevallen, maar ach, uitstel is geen afstel zullen we maar zeggen.
    Maar ik kom wel bruusk tot de vaststelling dat het alleen zijn niet zo plezierig is dan dat ik dacht dat het ging worden.

    Snotterende groetjes van een snipverkouden troubadoerke


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (7)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 BUMP....OR NOT?

    De vogels floten lustig hun lied in de hoge bomen van het bos. In de verre omtrek geen mens te bekennen op dit bospad.

    We keken elkaar aan, onze ogen vertelden dat er nog steeds hartstocht was tussen ons. Liefdevol streek ik met mijn hand over zijn dij. Het was een teder gebaar dat ik me jaren geleden eigen had gemaakt. Het had gebaar had vele betekenissen. Soms was het bedoeld als troost, soms als geruststelling, maar ook als uitnodiging tot.....
    Hij kreunde zacht toen ik hem een zoen gaf op zijn klamme wang.
    "Doe langzaam", zei ik, maar zijn benen schokten alsof hij spastische krampen kreeg.
    "Ik ga dieper en dieper", zei hij, en zijn gekreun ging over in een diep gebrom.
    "Ja Jaaaa", zei ik...."Nee verdomme Neeeee", zei hij.
    Ik opende mijn mond en likte met mijn tong langs mijn droge lippen.
    En dan schokten onze lichamen gelijktijdig, als in een delirium.
    "KOMAAN KOMAAN", riep hij. "YES YES", riep ik.
    De ontlading was groot en heel bevredigend.
    Onze lichamen waren nat van het zweet.
    In een auto doe je zoiets niet ongestraft bij een temperatuur van meer dan dertig graden.
    Vastzitten met je wielen in een modderpoel bedoel ik, laat dat duidelijk zijn.


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (6)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLINDERPALEIS

    Verleden week moest ik in ons nieuwe gerechtsgebouw zijn. Het was lang geleden dat ik nog die richting was uitgegaan, nog van in de tijd dat ik er mijn zaak had. Het was dan ook met gemengde gevoelens dat ik de 'Bolivardplaats' betrad.

    Een staaltje van indrukwekkende architectuur noemen ze het, ik noem het eerder een ingewikkelde doolhof, en bovendien vind ik het nog lelijk ook. Het wordt milieuvriendelijk genoemd, zal wel zo zijn, mensvriendelijk is het allesminst.
    Het was de bedoeling om van de 'Bolivardplaats' een plein te maken dat geschikt is voor voetgangersverkeer, het terugbrengen op menselijke schaal zeg maar, daar waar koning auto vroeger de scepter zwaaide.
    Wel mensen, daar waar je vroeger je hondje kon uitlaten en/of rustig in een klein parkje op een bankje kon zitten, moet je nu als voetganger verdomd goed uitkijken dat je niet onder een bus of tram terecht komt. Het is maar wat je verstaat onder "Menselijke schaal" hé.

    En dan naar binnen!
    Toen ik voor het gebouw stond vroeg ik mij af hoe een rolstoelgebruiker hier ooit zou binnenraken, maar toen kreeg ik de liften in de gaten. Maar voor je aan die liften bent moet je wel eerst enkele rondjes maken. Je moet ook al donders goed weten welke lift je moet nemen om in welke afdeling te raken, anders loop je wel enkele uren verloren. Dus wanneer je het 'Vlinderpaleis' niet als je broekzak kent is thuis ruim op tijd vertrekken de boodschap.
    Eens binnen viel ik van de ene verbazing in de andere.

    Bij de naam 'Vlinderpaleis denk je automatisch aan mooie kleuren, maar niets in minder waar.
    In mijn blikveld enkel glas, staal en grijs beton. De zaal waar ik moest zijn deed me letterlijk denken aan een ondergrondse parking, het beklemmende gevoel incluis.
    Metalen zitbanken die lijken te zijn gemaakt van gesloopt kippengaas, en waarbij je gegarandeerd geperforeerde billen en benen lijkt te hebben na 10 minuten gezeten te hebben.

    Je zou toch ook mogen verwachten in een gebouw dat zovele miljoenen euro's heeft gekost dat de glazen deuren automatisch open gaan, maar nee hoor. In plaats daarvan zijn de meeste handgrepen al stuk en hangen er los bij de bengelen.
    Men noemt het nieuwe gerechtshof transparant. Oh jawel, door het vele glas kan je wijds om je heen kijken, dwz. als het glas moest proper zijn, wat in de afdeling waar ik moest zijn zeker niet het geval was.

    Typische Belgenmop: Op de dakrand van het Vlinderpaleis zijn er hechtpunten aangebracht voor de kabels van de ruitenwassers. Die moeten volgens een bepaald decreet vier keer per jaar getest worden op hun veiligheid. Je kunt inderdaad niet veilig genoeg spelen. Maar het ministerie dat daarvoor bevoegd is, besliste dat er maar geld is voor één wasbeurt per jaar. We kunnen er misschien niet door kijken, maar we hebben wel de veiligste ruiten van Europa.
    Ik kreeg de indruk dat dit, door over het paard getild chauvinisme, superdure gebouw al danig in verval was. Ondanks de moeite, heb ik er de schoonheid niet van kunnen ontdekken. En ik blijf mij de vraag stellen: "Wat zit er nu in godsnaam voor nuttigs onder die pieken?"

    Het gerechtsgebouw in Antwerpen kost 40.000.000 euro meer dan geraamd. Totale kostprijs: 250 miljoen euro, waarbij de staat eerder al 3,8 miljoen euro voor de grond had betaald.
    Vastgoedbedrijf Cofinimmo kocht de grond over van de overheid voor 112.000 euro. Cofinimmo kocht ook de structurele eigendomsrechten over en verhuurt het gebouw nu voor 36 jaar aan de overheid. Die wordt na die periode geen eigenaar.

    Misdaad loont zullen we maar zeggen zeker!


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (7)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAPPY VALENTINE

    In de naam der liefde hebben mensen gemoord, hebben mensen het leven gelaten. Over liefde zijn duizenden boeken geschreven en ontelbare mooie of treurige gedichten.

    Liefde is een dankbaar onderwerp om prachtige teksten op al even prachtige muziek te zetten. Over liefde raakt men nooit uitgepraat, liefde zal altijd bestaan.

    Ik koos vandaag voor dit lied van Bon Jovi. Ik hou enorm van zijn teksten en muziek. Tevens heb ik aan deze song een heerlijke Valentijnsherinnering. Ik hoop dat het jullie ook kan bekoren.

    Aan al mijn bezoekers

    Sorry! Muziek werd na één week verwijderdt!

    Bed Of Roses
    Bon Jovi

    Sitting here wasted and wounded
    at this old piano
    Trying hard to capture the moment this morning
    I don't know 'Cause a bottle of vodka is still lodged in my head
    And some blonde gave me nightmares
    I think that she's still in my bed
    As I dream about movies they won't make of me when I'm dead

    With an ironclad fist I wake up and French kiss the morning
    While some marching band keeps its own beat in my head
    While we're talking About all of the things that I long to believe About love and the truth and what you mean to me And the truth is baby you're all that I need

    I want to lay you down in a bed of roses
    For tonight I sleep on a bed of nails
    I want to be just as close as the Holy Ghost is And lay you down on bed of roses

    Well I'm so far away That each step that I take is on my way home A king's ransom in dimes I'd give each night
    Just to see through this payphone
    Still I run out of time
    Or it's hard to get through
    Till the bird on the wire flies me back to you
    I just close my eyes and whisper, baby blind love is true

    I want to lay you down in a bed of roses
    For tonight I sleep on a bed of nails
    I want to be just as close as the Holy Ghost is And lay you down on the bed of roses

    Well this hotel bar's hangover whiskey's gone dry
    The barkeeper's wig's crooked
    and She's giving me the eye
    Well I might have said yeah
    But I laughed so hard I think I died
    ooh yeah

    Now as you close your eyes
    Know I'll be thinking about you
    While my mistress she calls me
    To stand in her spotlight again
    Tonight I won't be alone But you know that don't Mean I'm not lonely
    I've got nothing to prove For it's you that I'd die to defend

    I want to lay you down in a bed of roses
    For tonight I sleep on a bed of nails
    I want to be just as close as the Holy Ghost is And lay you down on bed of roses

    I want to lay you down in a bed of roses For tonight I sleep on a bed of nails I want to be just as close as the Holy Ghost is And lay you down on bed of roses

    Vrije Vertaling


    Terwijl ik hier zit, brak en gewond
    Bij deze oude piano Terwijl ik probeer het moment te beleven deze ochtend weet ik het niet Omdat een fles Vodka Mijn hoofd nog steeds week maakt
    En één of ander blondje gaf me nachtmerries
    Ik denk dat ze nog steeds in mijn bed ligt
    Omdat ik droom over films Die ze over mij niet gaan maken als ik dood ben

    Met een met ijzer beslagen vuist word ik wakker
    en ik tongzoen  de ochtend
    Terwijl een paar fanfares hun herrie blijven maken in mijn hoofd
    Terwijl we praten Over alle dingen die ik wil geloven
    Over liefde en de waarheid en wat je voor mij betekend
    En de waarheid is. schat, je bent alles wat ik verlang

    Ik wil je neerleggen op een bed van rozen Vannacht zal ik op een spijkerbed slapen
    Ik wil zo dicht bij je zijn als de Heilige Geest
    En je neerleggen op een bed van rozen

    Nou, ik ben zo ver weg Dat elke stap die ik neem er een op de weg naar huis is
    Ik zou elke nacht wel een losprijs voor een koning betalen
    Alleen om door deze telefoon te kunnen kijken Nog steeds kom ik tijd te kort of is het moeilijk om er door te komen
    Tot de vogel op de draad me naar jou terug vliegt
    Zal ik gewoon mijn ogen sluiten en fluisteren: Schat, blinde liefde is waar

    Ik wil je neerleggen op een bed van rozen Vannacht zal ik op een spijkerbed slapen
    Ik wil zo dicht bij je zijn als de Heilige Geest
    En je neerleggen op een bed van rozen

    De kater van de whiskey uit de hotel bar is over De pruik van de barkeeper staat scheef En ze kijkt me in mijn ogen
    Ik had ja kunnen zeggen Maar ik lachte zo hard, dat ik dacht dat ik stierf Als je je ogen sluit
    Weet dan dat ik aan jou denk
    Terwijl mijn minnares me roept
    Om hier weer in de schijnwerper te staan Vanavond zal ik niet alleem zijn
    Maar je weet dat dat niet betekent dat ik niet eenzaam ben, ik heb niets om te bewijzen
    Omdat ik voor jou zou sterven om je te beschermen

    Ik wil je neerleggen op een bed van rozen Vannacht zal ik op een spijkerbed slapen
    Ik wil zo dicht bij je zijn als de Heilige Geest
    En je neerleggen op een bed van rozen


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (8)
    12-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET HOORSPEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie herinnert zich nog de hoorspelen van vroeger op de radio, meestal op zaterdagavond?
    Met z'n allen knus bij elkaar gezeten, de oren gericht naar het toestel. Het grote licht uit, enkel de staande lamp brandde.
    En in de winter zag je de rode gloed van gloeiende kolen in de kachel. Je kon een speld horen vallen zolang het hoorspel duurde. Pure nostalgie!

    Wel ik heb nog zo'n hoorspel gevonden!
    Tot mijn verwondering is er in feite nog een grote keuze. Ik heb gekozen voor:
    "Het huis voorbij de kerk".
    Genre: Thriller
    Korte beschrijving: Een tirannieke blinde man kwelt zijn vrouw tot het bittere einde.
    Tijdsduur: 00:55:36

    Benieuwd wie er nu nog het geduld heeft om zolang stil te zitten luisteren in dit snelle cybertijdperk, en wie de afwezige reclameblokken gaat missen.
    Laten jullie het me weten?
    Klik op het bovenstaande plaatje en geniet.......


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (4)
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET WERKPAARD
    MONDAY'S

    Voor al wie vandaag misschien een beetje tegen zijn zin gaat werken, hier een opstekertje.

    Het renpaard

    Een renpaard slank en fier en glad
    liep door de wei met edele zwier.
    't Had dunne benen, vurige ogen,
    zijn lange hals was fraai gebogen.

    Terwijl het zo lui en leeg genoot,
    zag het aan de overkant der sloot
    een boerenpaard druk aan het ploegen.
    Dat liep te hijgen en te zwoegen.

    Het renpaard bleef een poosje staan
    en zei: "'k ben met je lot begaan.
    Arm beest wat zie je er uit, zo vies en ruig.
    Wat draag je een oud en smerig tuig.
    Je moest je toch warempel schamen
    als anderen je tegenkwamen."

    "Mij schamen" zei het ploegpaard nu.
    "Voor wie, wel 't allerminst voor u
    Geen vlijtig paard zal mij verachten,
    alleen wie lui is kan't verwachten.
    Daarom werk ik mij liever moe.
    Je mag wel blij zijn dat ik het doe.
    Want denk erom, gij trotse draver,
    als ik niet werk krijg jij geen haver."

    (Auteur onbekend)


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (3)
    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLEINE VLAM

    Vaak denk ik, "Je wordt oud meid". Het innerlijke vuur van welleer, hoewel nog lang niet uitgeblust, laait niet meer zo hoog op. Ik hoef niet meer zo nodig op de barricaden te staan. Liever laat ik me meedrijven door de wind, eender uit welke richting hij waait.
    Mijn ogen kijken vaker weg met zijwaartse blik. Want wat niet weet, niet deert.
    Ik word immuun voor het dagelijks bloed dat van mijn tv scherm druipt. Het oorlogsgeweld, het is een ver van mijn bed show. Ik ben gewoon dankbaar dat het niet mijn achtertuin is waar de lijken opeengestapeld liggen.

    Ik ben dankbaar dat mijn kinderen gezond en gelukkig zijn, dat mijn vrienden het goed hebben.
    Dat de auto van de eerste keer start wanneer ik dringend op een afspraak moet zijn, of de fietsbanden niet lek zijn wanneer ik op een mooie zonnige dag een fietstochtje wil maken.
    Ik ben blij wanneer de zon schijnt en mijn pijnlijke knoken verwarmd, maar bij winterse buien zet ik simpelweg de verwarming wat hoger en blijf lekker binnen.
    Geluk zit hem in kleine dingen, en die slogan neem ik me vaker en vaker eigen.
    En dan stel ik vast dat m'n wereld klein en eng is geworden. Dat ik berust.

    En dan plots doemt er voor mij een beeld op van een kind. Een uitgemergeld kind met een gelaat waarin enkel grote hongerige ogen zitten. Ogen die me smekend aankijken.
    Een zwerver die zich beschut tegen de koude met het karton waarin mijn laatste luxe aankoop was verpakt.
    Ik zie warm ingeduffelde moeders met jengelende kinderen aan hun hand zich naar de laatste solden haasten om dat ene merkartikel dat nu 70% is afgeprijsd. Wanneer en waar men het gaat dragen weten ze niet, maar het is goed om het in de kast te hebben.
    Aan de andere kant van de wereld huilt een moeder met haar dode kind in de armen, gestorven door een verdwaalde kogel, of de zoveelste bomaanslag in een oorlog der machten.

    En dan voel ik afgrijzen, dan voel ik pijn.
    Dan ben ik dankbaar dat ik niet ongevoelig ben geworden.
    Dat ik nog steeds die haat in me voel tegen onrecht.
    Dan laait dat innerlijke vuur weer op.
    Met het ouder worden is er mildheid gekomen. Maar passief ben ik nog lang niet!


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    06-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOOOO MOE

    Twee dagen van de wereld geweest. Telkens ik denk, met die CVS valt toch nog goed te leven, slaat dat monster toe. Dan ben ik plots niet eens meer in staat om een kop koffie in te schenken waneer ik dorst heb, of een boterham te smeren bij honger. Al wat ik dan wel kan doen is slapen of een beetje in bed wezenloos liggen te wezen en te kijken naar tv zonder te beseffen wat ik zie. Zelfs mijn vingers kan ik dan niet dwingen om een toets in te drukken op mijn pc klavier. Het voelt dan allemaal aan alsof ik een dubbele marathon heb gelopen met een ton kasseien op m'n rug.
    Dit gebeurt me meestal na een weekend met mijn superactieve dutch lover. Effe naar hier, en nu naar daar, en ondertussen kunnen we daar ook nog even langs. En wat doe je dan als volgzaam en gehoorzaam meisje, juist je volgt hem.
    Gisteren kreeg ik telefoon en moest een afspraak noteren, ik was zelfs te moe om een potlood op te nemen, en dat bracht mij even terug naar een leuke herinnering......

    Jaaaaaren geleden moest ik op de burgerlijke stand zijn om een adres op te zoeken. De bediende achter de balie rammelde het adres zo snel af dat ik het maar half had verstaan. Ik vroeg de man beleefd of hij het even wilde opschrijven voor me, maar ik kreeg als antwoord: "Mevrouwtje, als ik dit potlood moet opnemen dan kost je dat vijftig frank" In de wachtrij naast mij stond een man, en die zei toen: "Meneer, geef dat potlood dan effe aan mij, ik doe dat voor dit schoon kind wel gratis!" Iedereen lachen natuurlijk, behalve de bediende achter de balie.....

    Enfin, vandaag zijn we woensdag meen ik, want dat heb je natuurlijk ook wanneer je zo twee dagen wegslaapt, ten eerste zijn je weken kort, en ten tweede heb ik moeite met te weten in welke dag ik leef. Maar dat loopt wel los, vandaag sta ik er weer en ben ik van plan om de rest van de week bij te blijven.
    Trouwens, in het weekend weer een naar avontuur beleeft, maar dat schrijf ik op mijn ander blogje, kwestie van het daar ook levendig te houden.
    Lieve groetjes allemaal van troubadoerke en tot de volgende......


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (4)
    30-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEDACHTENFLITS

    Ik sta wel niet in de categorie "Dagboek/bedenkingen." Maar zo af en toe heb ik toch enkele bedenkingen, als daar zijn.....

    ...De leden van de koninklijke familie krijgen dit jaar een dotatie van 13,3 miljoen euro. Dat is als gevolg van de indexering zowat 0,8 miljoen euro meer dan in 2007:

    "Ik kijk dus reikhalzend uit naar de volgende storting van mijn pensioen."

    ...Officieel staan er in het Centraal Wapenregister ongeveer 900.000 wapens geregistreerd. Experts schatten echter dat er dubbel zoveel wapens in omloop zijn.
    Heel wat mensen bezitten illegale wapens tegen wil en dank:

    "Zouden ze daarmee mijn deegrol bedoelen?"

    ...Kerken en Moskeeën worden onderhouden door overheidsgeld en door bezoldigde dienaars:

    "Ik opteer dat men dit ook voor tuinhuisjes laat gelden."

    ...De meeste gezinnen kunnen zich maar best voorbereiden op een fikse verhoging van hun elektriciteit- en gasfactuur. Stijgingen tot 25 euro per maand zijn mogelijk. Boosdoener is de aardolieprijs, die in anderhalf jaar verdubbeld is:

    "Waar blijft mijn dotatie?????"

     


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (8)
    25-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMAAR EEN DAG

    Donderdag is de vrije dag van dochterlief, en dan komt altijd haar vraag: "Wat ga je doen morgen?" Mijn antwoord was: "Ach, ik heb nog een handwasje liggen, nog een beetje strijk, 'k wil mijn koffiezet ontkalken, aan mijn blogjes werken......enz. Maar toen ze heftig met haar ogen begon te rollen besefte ik als slimme moeder dat dit niet het intelligente antwoord was waar ze zat op te wachten. Dus stelde ik heel minzaam de gevaarlijke vraag: "Wat wil je dat ik doe?" Gevaarlijk omdat ik weet dat haar antwoord totale onderwerping van me vraagt en vervolgens van mijn goede voornemens niks in huis komt. En ja hoor, het was van dattum, want dochterlief wilde een grote toer gaan maken met haar tootootje. The one with one old horse under the hood. (datgene met 1 oude knol onder de motorkap)

    Een geval apart dat tuftufke.
    Nadat het danig gemolesteerd is geweest door vandalen heeft het vier nieuwe banden en spiksplinternieuwe buitenspiegels. Omdat het een zoveelste handje is ook nog wat nieuwe ingewanden in de buik. Om te bewijzen dat het klein maar dapper is heeft het ook een flinke deuk in het linker spatbord.
    Het staat te vaak stil vermits dochterlief gaat werken met het openbaar vervoer. Het wordt enkel gebruikt om boodschappen te doen en dat zijn kleine afstanden. Niet goed voor de batterij.
    Wanneer je het start dan piept het als een bange muis, vervolgens gromt het als een hongerige beer om over te gaan in het gebrul van een vervaarlijke leeuw. Je moet minstens een kwartuur geduld hebben om het aan de loop te krijgen, maar eens je het in gang krijgt snort als een tevreden poes.

    Wij snorden dus gisteren zo'n 130 km naar Brunssum. Om my dutch lover te verrassen. Altijd zeer gevaarlijk om je lover onverwachts te bezoeken, je kunt nooit weten wat of wie je aantreft. In dit geval troffen we niemand aan! Hij is namelijk een fervente medewerker bij het bos en vijverbeheer en daar is altijd wel wat te doen. Maar na één telefoontje was dit probleem opgelost. Hij ziet mij toch nog altijd liever dan de bossen, oef!

    Nu we daar zijn kunnen we even naar Heerlen, het is daar heerlijk shoppen.
    Ik weet niet of ik het jullie al vertelt heb, maar op oudejaasavond werd mijn mooie lange zwarte mantel gestolen uit de vestiaire. En die mantel mistte ik enorm. Niet dat ik geen andere mantels heb, maar geen enkele lange. Ik was hier in Antwerpen al danig gaan rondkijken naar ongeveer dezelfde, maar niks te vinden naar mijn gading. Bij SKM had ik bijna geluk, bijna, want hij was net één maatje te klein, snik.
    Maar driewerf hoera, in Heerlen vond ik hem. Het was net of ze hadden hem speciaal voor mij daar hangen. Hij past als gegoten en is helemaal naar mijn zin. Bijna net dezelfde als mijn vorige, maar stukken goedkoper wegens solden.

    Dus hoewel een beetje tegen mijn zin vertrokken, toch een stichtende en leuke dag gehad.
    Dochter blij, lover blij, ik blij en ik zou durven zweren dat het totootje ook staat te glimlachen.
    En het uigestelde werk doe ik dan wel vandaag, de poetsvrouw komt, dus ik heb tijd zat.
    Een mens heeft echt niet veel nodig om tevreden te zijn!


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    22-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUPPELDAG

    Wanneer ik zo door mijn raam kijk is het net of het lente is. Een mooie blauwe lucht en de zon die volop schijnt. Het zou een mens meteen doen dromen, ware het niet dat ik vandaag tig dingen te doen heb.
    Je kent dat wel, dingen die je alsmaar uitstelt omdat ze oersaai zijn en helemaal niet leuk zijn om te doen. De frietketel schoonmaken en de olie verversen bijvoorbeeld is iets waar ik een grondige hekel aan heb. Ik presteer het altijd om dan van mijn keuken een slagveld te maken. Dus daar ben ik steeds een uurtje zoet mee.
    Dan wat verstelwerk, een knopje hier en een knopje daar, een draadje dat is losgekomen, en niet te vergeten mijn favoriete slaaphemd. Als dat hemd zou kunnen praten zouden jullie grote ogen trekken. Ik heb het al tientallen jaren, nog vanuit de tijd dat lange witte katoenen hemden op een lange hippierok mode was. Toen ik er echt niet meer fatsoenlijk mee onder de mensen kon komen, gebruikte ik het maar als slaapkleed. Ondertussen is er geen lapje stof meer aan dat ik nog niet heb moeten verstellen, maar ik kan het maar niet weggooien. Trouwens, het wordt met de week origineler. Er is geen enkele nachtpon of pyjama, en ik heb er ontelbaar veel,  waar ik zo heerlijk in slaap als in mijn hippiehemd.

    En dan is er nog de administratie. Ook al zoiets dat ik laat aanslepen tot het bijna niet meer overzichtelijk is.
    Zo zwier ik mijn bankafschriften in de lade met het vaste voornemen "straks classeren" maar die straks wordt morgen en morgen wordt.........ja, vandaag dus, en ondertussen enkele maanden verder. Shame on me!
    Mijn mooie fruitschaal op tafel is ook nog zo'n dankbaar voorwerp om alle rommel in te deponeren die ik onderweg in mijn nederige woonst vind. Het gaat van reclamefoldertjes, die ik toch nog wil lezen tot een nagelvijltje, rekkertjes, een stompje kaars.....enz. Alles behalve fruit ligt erin, want hoewel ik weet dat fruit heel erg gezond is en een must , ik kan het niet opbrengen om het elke dag te eten. En de aanbiedingen uit de reclamefoldertjes zijn meestal ook al verlopen tegen dat ik ze lees. Elke dag erger ik mij aan die rommelige fruitschaal, maar ik schijn de ijzeren discipline te kunnen opbrengen om die misnoegdheid totaal te negeren.

    Dus vandaag is huppeldag, zo noem ik dat. Huppelen van het ene kleine karweitje naar het andere. Reken daarbij ook nog enkele persoonlijke renovatiewerken en voor ik het weet is de zon onder en is het bedtijd.
    Dan trek ik mijn slaaphemd aan en slaap heerlijk tot de volgende morgen.
    Morgen, de eerste dag dat ik alle nare karweitjes weer kan uitstellen voor enkele weken.




    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (8)
    20-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOVE DUET
    PANG PANG
    Zet je cursor op "PANG PANG" er verschijnt een tekst.
    LULU OAKLEY & FRED BUTLER

    FRED


    Anything you can do,
    I can do better.
    I can do anything
    Better than you.

    Yes, I can.

    Yes, I can

    Yes, I can,
    Yes, I can!

    Anything you can be
    I can be greater.
    Sooner or later,
    I'm greater than you.

    Yes, I am.

    Yes, I am.

    Yes, I am.
    Yes, I am!

    I can shoot a partridge
    With a single cartridge.
    I can get a sparrow
    With a bow and arrow.
    I can live on bread and cheese.


    Yes.









    LULU




    No, you can't.


    No, you can't.

    No, you can't.






    No, you're not.

    No, you're not

    No, you're NOT













    And only on that?







    So can a rat!




















    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (2)
    18-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET STOKJE IS ER WEER;
    Goh, dacht ik daarstraks, blog ik reeds zo lang? Want dit fenomeen heeft zich nog eens voorgedaan op de blogs, lang geleden. Je krijgt een "stokje" (?) van iemand, je moet antwoorden op de vragen, en vervolgens drie andere bloggers tot slachtoffer maken. Die worden dan vriendelijk gevraagd om de vragen over te nemen en hun eigen antwoorden in te geven op hun eigen blog, om dan op hun beurt het ook weer door te geven aan weer drie andere bloggers. En omdat vriendin Myette het mij zo vriendelijk in mijn schoot wierp, SO Here I Go.....Again!
    3 BANDS EN/OF ARTIESTEN DIE IK VORIG JAAR HEB LEREN KENNEN:
    De zanger die me bijgebleven is , is Paul Pots. Wat een prachtige en krachtige stem heeft die man!Hij werd de terechte winnaar van de engelse versie van 'Idool' met het liedje 'Nessum Dorma'. De actrice die ik verleden jaar heb bewonderd en die me sterk ontroerd heeft, is ons aller Paz'ke met haar vertolking van 'Shirley Valentine. En hoewel amateurtoneel, zij was grandioos. Els de Schepper is ook één van mijn favorieten.
    3 DINGEN DIE IK AFGELOPEN JAAR HEB MEEGEMAAKT/GEHOORD EN DIE ME ALTIJD ZULLEN BIJBLIJVEN:
    Alle mooie momenten met mijn dierbaren en mijn goede vrienden Het verdriet van mijn dochter. De diagnose van mijn dokter. 3) VRESELIJKE BLUNDERS DIE IK IN 2007 OP MIJN NAAM HEB STAAN: Proberen mijn blogpester en blogstalker tot beter inzicht te doen komen, want dat was verloren moeite. De suikerpot in de koelkast gezet en er nadien uren hebben naar lopen zoeken. Mijn sleutels op de brievenbus laten steken waardoor ik uren op de trap heb moeten zitten wachten tot dochterlief mijn deur kon komen openmaken. Gelukkig had mijn lieve buurvrouw ze gevonden en terugbezorgt.
    DINGEN DIE ME STIEKEM TROTS MAKEN:
    Mijn lieve partner.
    Mijn zoon omdat hij al zijn dromen waarmaakt door hard studeren en werken.
    Mijn schoondochter omdat zij een pracht van een vrouw en moeder is.
    Mijn dochter voor haar moed en doorzettingsvermogen.
    En natuurlijk mijn kleindochter omdat zij ontegensprekelijk iets is om trots op te zijn.

    Zo, dat was het. Rest mij enkel nog dit stokje door te geven aan drie andere slachtoffers:
    Hotlips
    Thea
    P.B

    PS: Sorry aan de gluurders, vandaag geen blote plaatjes. En voor diegenen die dit belachelijk kinderachtig vinden, tja, je kunt niet voor iedereen goed doen he.
     
    PRETTIG WEEKEND GEWENST VAN TROUBADOERKE!

    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (2)
    17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE EGOTRIPPER

    PROFIEL VAN

    EEN

    EGOTRIPPER..........

    AFGUNST
    IS
    DIKWIJLS
    "HOOG_
    ACHTING"
    ONDER
    EEN MASKER  VAN
    GERING
    SCHATTING!….


    Iem. die door z´n gedrag zichzelf in het middelpunt van de belangstelling wil brengen;
    Iemand die alleen voor zichzelf leeft, een zelfingenomen persoon
    Heeft hij teveel tijd om handen? Ja, hij heeft teveel tijd om handen.
    Geen teamplayer. Duld geen tegenspraak
    Wie hem tegenspreekt die moet hij niet, die is dom of achterlijk.
    Die zijn niet zoals hij!
    Dus kun je nagaan, eigenlijk zitten ze in de weg.
    Ruimte achter zijn ellebogen heeft hij niet, dus vriendelijk zijn heeft geen zin.
    Achterbaks smoezen en gluren, dat is pas naar zijn zin.
    Enkel wie hem paait daar trekt hij mee op
    En alleen anoniem.....verder niet.
    Die naast hem zit, dat lukt nog wel.
    Wie voor hem staat, belemmert zijn uitzicht en moet verdwijnen.
    *^^&%^##
    Is hij een tevreden en goed mens? Ja dat is hij. Alleen.....de anderen snappen hem niet!
    Of wat had je gedacht!!! .

     

    © Troubadoerke/huismusje

    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (5)
    14-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIMERICK

    Vroeger en nu, kan je hier lezen
    Is dit hoe het moet wezen?
    Zou dit trieste feit
    een variëteit
    Van een modern huwelijk wezen?
    ©


    » KOSTELOZE RAADPLEGING HIER (14)



    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!