Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
04-10-2005
Rolmops met appel en curry (hapje)
Ingrediënten:
2 rolmopsen in marinade Vulling: 1/4 appel 1/4 sjalot mayonaise curry Groene sla van het seizoen voor de garnering Saus: schepje mayonaise vinaigrette(2 delen olie 1 deel azijn)mag ook azijn van de rolmops zijn.
Bereidingswijze:
De appel schillen en samen met de sjalot in fijne blokjes snijden vermengen met mayonaise en parfumeren met zachte curry(dit alles naar smaak) De saus bereiden: een weinig vinaigrette maken en onder de mayonaise mengen.Op smaakbrengen.De saus moet vloeibaar zijn. De rolmops open rollen en bedekken met de mengeling van appel en dicht rollen. Laten koelen en in plakjes snijden. Wordt geserveerd in een ondertasje (koffie bordje) versierd met een blaadje sla.Rondom een beetje saus druppelen
Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken. En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken Als ik mag meeeten tenminste!!!!.