Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Gewichthefster Nina Sterckx gaat er meteen uit na drie nulpogingen, goud voor Zhihui Hou op de Spelen
  • Patro boekt zuinige maar verdiende zege in oefenmatch tegen Jong Gent
  • Magnus Cort geeft eindzege in Arctic Race extra glans met winst in slotetappe, Jenno Berckmoes finisht als vierde
  • OLYMPISCH RAPPORT. Belgian Cats blijven swingen, twee Belgen halen 5.000m-finale, maar Red Panthers lopen tegen trauma aan
  • De Europa League wenkt voor Union: bonkig Slavia schudt Brusselaars als een bullebak door mekaar in Praag
  • Red Panthers zien gouden droom in rook opgaan na verlies in shoot-outs tegen stugge Chinezen
  • Belgian Cats zijn gewaarschuwd: Frankrijk maakt indruk tegen Duitsland
  • “De Midwest als voorbeeld voor de Vlaamse socialisten, het is eens wat anders dan Denemarken”
  • Krakers bouwen enorm stort midden in Lanklaarse bossen
  • Bulgarije verbiedt “propaganda” rond LGBTQIA+ op school
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jethro
    blog.seniorennet.be/jethro
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tfrontverdun
    blog.seniorennet.be/tfrontv
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    23-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelcannelloni met scampi, salsa verde en caesardip( Voorgerecht)
    Ingredienten:

    - 2 grote vastkokende aardappelen (nicola)
    - 12 scampi ( grote van 16 à 20 in een zakje)
    - 50 gr verse spinazie
    - 1 tl. dijonmosterd
    - 4 el. mayonaise
    - 2 ansjovisfilets
    - 2 teentjes look
    - 1 bussel verse basilicum
    - verse rozemarijn (enkele blaadjes)
    - 2 dl olijfolie( extra vierge)
    - zout en peper

    Bereiding:

    - Schil de aardappelen. Snijd ze rechthoekig en daarna in dunne schijfjes (chipsdikte) met een dunschiller.
    - Rol de plakjes rond de scampi.Dankzij het zetmeel blijven de plakjes er makkelijk rond zitten.
    - Breng op smaak met peper en zout.
    - Bak de aardappelcanneloni rondom krokant in een pan met hete olie.
    - Mix de spinazie, basilicum en mosterd in een keukenrobot of met een staafmixer tot een salsa verde.Voeg de olie langzaam toe en kruid met peper en zout.
    - Voor de caesardressing mix je de mayonaise, ansjovis en look in een blender.
    - Serveer de canneloni met salsa verde en de dressing.Werk af met een beetje citroensap en rozemarijnblaadjes.

    Tip van de chef

     De dressing past ook heel goed bij een slaatje


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!