Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Rennersvakbond uit kritiek op koppige Giro-organisatie: “Hun aanpak is niet de oplossing om gezondheid van renners te waarborgen”
  • Kleine brand uitgebroken in achterbouw in Opglabbeek
  • COLUMN. Deze bloem is een echte diva, een geboren ster
  • Miljoenen mensen wonen begrafenis van Iraanse president Raisi bij
  • Operaties zonder pijnstillers, amputaties na urenlang vastgeketend te zijn: “Gazanen gemarteld in Israëlisch veldhospitaal”
  • Ben Weyts (N-VA) bij Luk Alloo: “Ik zou vrede willen afkopen in Oekraïne. Die oorlog houdt me enorm bezig”
  • April was op één na zwaarste filemaand sinds begin van metingen
  • Wie is beter af met een uitkering dan te gaan werken? Studie toont opvallend resultaat
  • Songfestivalteam van Nederlandse zangeres S10 maakte officieel melding van onveilige sfeer
  • Marc Brys reageert op nieuwe ontwikkelingen in Kameroen: “Ben ik ontslagen? Dat lijkt me fake news”
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    astridschilderijen
    blog.seniorennet.be/astrids
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    side
    blog.seniorennet.be/side
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    04-08-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselsoep waarmee iedereen met verstomming geslagen is
    Ingredienten :

    - 600 gr mosselen
    - 2 sneden mager spek
    - 2 uien
    - bladselder
    - peterselie
    - paprikapoeder
    - 5 bessenkruiden
    - 1 blik biscque d' hommard
    - peper en zout
    - mosselkruiden

    Bereiding :

    De boter laten smelten in een grote kookpot
    Het in reepjes gesneden spek bruin bakken tesamen met 1 ui
    Daarna op de bodem van de kookpot de bladselder en een beetje peterselie leggen
    Alles goed kruiden met paprikapoeder, mosselkruiden en 5- bessenkruiden
    De mosselen toevoegen met daarop de in ringen gesneden ui.Alles kruiden metpeperen zout.
    Als de mosselen gaar zijn de kookpot van het vuur nemen, de mosselen eruit nemen en uit de schelp doen, mischien een paar houden voor versiering.
    Het blik kreeftensoep toevoegen aan het kookvocht van de mosselen.
    Voeg nu dezelfde hoeveelheid water toe en laat opwarmen
    De mosselen over diepe borden verdelen en de soep erover scheppen
    Serveren met stokbrood.

    Tip van de chef:

    Deze zeer lekkere soep mag flink gekruid zijn.
    Ooit klaar gemaakt voor 60 personen en die kwamen allemaal het recept vragen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!