Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Opvallend: transfer van Belgische jeugdinternational naar KV Mechelen hangt af van… Kylian Mbappé
  • Amerikaan Kuss grijpt de macht in koninginnenetappe Ronde van Burgos na aanval van ploegmaat Uijtdebroeks
  • Natuurpunt biedt gratis bamboe aan in Liedekerke (maar je moet hem wel zelf verzamelen)
  • Bestuurder gewond bij zwaar verkeersongeval op E40, MUG-heli ter plaatse
  • Nieuwe Club-doelman brak twee jaar geleden zijn nek: “Ik dacht: is dit dan mijn einde?”
  • Artsen vragen verbod op populair materiaal voor keukenwerkbladen: “Miljoenen arbeiders lopen risico”
  • Boeing gaat toestellen aanpassen na incident waarbij deur op 5.000 meter hoogte loskwam
  • REACTIES. Elise Ramette kan “niet stoppen met lachen” na kwalificatie voor halve finale, Antonia Delaere: “Heel gefocust gestart”
  • Dit hebt u al gemist op de Spelen: een olympische primeur, liefst twee Belgische finalisten op 5000m en geen brons voor Emma Plasschaert
  • Ze is klaar: Soltech, de enige en unieke zonnepanelenfabriek van Limburg
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    charlyfoxtrot
    blog.seniorennet.be/charlyf
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bymonika
    blog.seniorennet.be/bymonik
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    08-08-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haspengouwse veldstoverij
    Ingredienten:

     - 700 g mager spek in dunne reepjes
     - 4 middelgrote sjalotten
     - 15 aardappelen in schijven gesneden
     - 1/2 fles droge witte wijn.
     - 1/2 l Vleesbouillon (blokje)
     - 25cl room
     - 350 gr veldsla

    Bereiding:

    Snij het spek in dobbelsteentjes of reepjes en bak aan
    Eenmaal half aangebakken de fijn gesneden sjalotten toevoegen en wanneer de sjalotten glazig worden, alles blussen met de wijn.
    De aardappelen op het spek en de sjalotten leggen en overgieten met de vleesbouillon.
    Alles laten inkoken tot op 1/3vh vocht of tot de aardappelen gaar zijn
    De room toevoegen. De helft van de veldsla op het gerecht leggen en met een gesloten deksel even laten verwelken.(enkele minuten)
    De andere helft van de sla over de borden verdelen. Met een schuimspaan de stoverij voorzichtig op het bedje van veldsla dressere


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!