Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Na “extreme turbulentie” op vlucht van Londen naar Singapore: hoe uitzonderlijk is dat?
  • Hasseltse stationsbuurt wordt nog deze zomer heraangelegd
  • Massaal veel reacties na oproep op HBVL: “Zelfs Lisa Del Bo schenkt ons haar diepvriezer”
  • VIDEO. Chaos troef in de Giro: bus laat renners van Bora-hansgrohe zomaar achter in de koude
  • Hij zit nu zelfs ‘de Kannibaal’ op de hielen: Tadej Pogacar heeft nog één zege nodig om illuster record van Eddy Merckx bij te benen
  • Eindejaarscross Heusden-Zolder slaat één jaar over om BK te ontvangen in januari 2025
  • Mee op campagne met Conner Rousseau: “Jij mag dat van de Roma niet zeggen, maar het is waar”
  • Toen dit idyllisch hotelletje werd overgenomen door Chinese familie, deed hun bizar gedrag alarmbellen afgaan
  • Schoolmoe? Genk haalt jongeren even uit schoolbanken: “Nu heb ik geen nullen meer”
  • Yérime Sylla neemt ontslag als bondscoach van onze nationale handballers
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    freddy11wandelt
    blog.seniorennet.be/freddy1
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lachertjes_pimmeke
    blog.seniorennet.be/lachert
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    02-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vispaketjes in rauwe ham met basilicumsaus (voorgerecht)

    Ingrediënten (4 pers.):

    250 g stevige visfilet( zeewolf, zeeduivel of kabeljauw)
    peper en zout
    4 plakjes rauwe ham
    30 g basilicum
    2 el wijn- of balsamicoazijn
    2 tl mosterd
    1 tl suiker
    1 knoflookteen

    Bereiding:

    Snijd de vis in 12 stukjes van gelijke grootte en bestrooi ze met peper en zout. Snijd de plakjes ham met een scherp mes in 3 lange repen, rol elke reep om een stukje vis en zet het met een prikker vast. Verwijder de steeltjes van de basilicum en hak de blaadjes grof. Doe de basilicum met de de azijn, mosterd en suiker in een hoge beker, pers de knoflook erboven uit en schenk de room erbij. Pureer het geheel met de staafmixer. Breng de saus op smaak met peper en zout. Snijd de tomaatjes in vieren. Verhit de boter in een koekenpan en bak de visrolletjes in 6 minuten gaar en lichtbruin. Laat ondertussen de saus warm worden. Lepel de saus over de borden en leg de visrolletjes, zonder prikkers, erin. Garneer met de stukjes tomaar en serveer meteen. Lekker met geroosterd brood.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!