Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Tien jaar schorsing na omkoopschandaal in vierde provinciale? “Er was helemaal geen intentie om aan matchfixing the doen”
  • Fenerbahçe en Batshuayi laten dure punten liggen bij laagvlieger Konyaspor: Mertens en Galatasaray stap dichter bij titel
  • Tientallen oproepen van wateroverlast in regio Hasselt: bliksem slaat in op dak
  • Lanceert jeugdcoach van Evenepoel ook deze Maaseikenaar naar de wielertop? “Ik ben een echt trainingsbeest”
  • Pad naar Spelen in Parijs loopt via Zolder: “België deelt velodroom met Team USA, Mexico en Nieuw-Zeeland”
  • Hamas gaat akkoord met voorstel tot staakt-het-vuren, Israël bestudeert de voorwaarden
  • “Dat gaat hier kilometers door”: koning Charles in de wolken met handgeschreven kroningsrol
  • Merlier doet een ‘Merlierke’: “Eén van mijn lastigste zeges”
  • Luc Declerq laat zijn licht schijnen over Essevee van volgend seizoen: “Vertrouwen, ondanks vele vaste waarden die vertrekken”
  • Voorlopig nog zonder Wout van Aert: Visma-Lease a Bike verkent gravelrit Tour de France
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cate
    blog.seniorennet.be/cate
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    glas
    blog.seniorennet.be/glas
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    04-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerookte forel in reuze champignon
    Ingredienten:

    reuze champignonnen
    500 gram gerookte forel
    3 dl crème fraîche (zure room)
    3 dl room
    25 gram goede boter
    1 bosje dille
    300 gram rucola (noten-sla)
    citroensap
    peper

    Bereiding:

    Snij de steeltjes van de champignons af.
    Kook de champignons af met een beetje citroensap (om verkleuren te verkomen) en leg ze op een doek om te drogen.
    Maak een mousse van de gerookte forel met de boter de crème fraîche en de room en wat gehakte dille. vul de champignons met de mousse.
    Maak de dressing d.m.v. de aceto-azijn te mengen met de olijfolie op smaak brengen met peper en zout. Voeg nu de gehakte dille en de zalmforeleitjes toe.
    Maak de notensla aan met wat dressing. Leg de sla in het midden van het bord, de gevulde champignon erop en als laatste de dille dressing er langs. VOILA!!!

    Tip van de chef:

    Ik maak van deze hoeveelheden  hapjes gepresenteerd op een schoteltje of bordje


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!